Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 11:59
- Nahlásit

Maya
aha, když se nasere, tak ukazuje chocholku?
no dělá se větší, jako když se ježí pes

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 12:02
- Nahlásit

denyk
já to znám je u korely a to je trochu jinej levl než orel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 12:09
- Nahlásit

Maya
jak poznam, jestli mam levnej neEU cip a proc ti majitele zaplacou? jako ze ty cipy uz nejdou cist?

jinak treba ja to asi castecne chapu, protoze jeden kokot mezi 100 normalnich lidi pak muze dost nasrat spoustu dalsich...

asi bych mela nechat pri ockovani preventivne nechat precist cipy...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 12:45
- Nahlásit

cernej caj
co máš za čip máš napsaný na štítku, samo jdou číst i tyhle jiný čipy, ale nemusí to jít těma čtečkama na EU čipy, který budou povinný na výstavách, tudíž pro majitele takového čipu bude asi jediná schůdná cesta nosit si čtečku vlastní
jako jestli se nechystáš na výstavu, tak to máš asi jedno, já teda taky vůbec netuším, jestli moji maj po těch letech čipy ještě funkční
každopádně kontrolu tetování u špice si nedovedu představit a to je tetování furt povolený

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 12:52
- Nahlásit

Maya
jako na stitku s cislem nalepenym v ockovaku? si ani nepamatuju, ze tam je neco nalepeny a ne opsany rukou...

ale me de o to, kdyz se pes zabehne, aby vubec cip byl citelnej...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 12:59
- Nahlásit

cernej caj
minimálně v PP musíš mít ofiko štítek a v pasu tuším taky jestli ho pro psy máš
já doufám, že mě už se psi nezaběhnout

kterej odvážlivec si jako první vyzkoušeí čistit zuby olejem?
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/esteticka-medicina/42899-prirodni-metody-beleni- zubu-ktere-opravdu-funguji

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 13:05
- Nahlásit

Maya
no mamče nenačetli Besinku, prostě se čip nehlásil. A to mám stejnym čipem očipovanýho i Cira a Máju. Bojim se to nechat zkontrolovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 13:13
- Nahlásit

Maya
každopádně kontrolu tetování u špice si nedovedu představit
jako že by si to špic nenechal zkontrolovat? a nebo prooč?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 13:14
- Nahlásit

kachna_
jj, já věřím, že se to může rozbít, však je to věc jako každá jiná, každopádně podle toho zápisu nenačtení nebude taková katastrofa jako odlišné údaje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 13:15
- Nahlásit

kachna celé série čipů byly kdysi vadných. Výrobce to přiznal...
Mně "cvičně" načítají psiska při očkování na vzteklinu - protože vědí, že cestujeme. Night má čip posunutý - upozornila mě na to veterinářka, že kdyby někde měli čtečku s menším rozsahem. že musí načítat kousek stranou...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 13:28
- Nahlásit

Fajka
jako že by si to špic nenechal zkontrolovat? a nebo prooč?
jakože špic to má obvykle zarostlý

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 13:32
- Nahlásit

Fajka
ale jinak taky vidím jako celkem směšný, že na výstavě nesmíš psa v podstatě upravovat a pokud tam přivedeš vykoupaného načesaného psa, kterýho pak budeš muset kvůli kontrole tetování poválet po zádech, protože jak jinak zkontrolovat teování ve slabinách, tak to je jaksi pro mě nepochopitelný, to že špic to má většinou zarostlý a před výstavou bys ho tam musela vyholit, což obvykle pak je na chlupech vidět z boku, je už jen takovej detail
jako nic proti kontrolám identifikace, ale připadá mi to dost nedomyšlený

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 13:59
- Nahlásit

Maya
jakože špic to má obvykle zarostlý

jo mě vůbec nedošlo že to maj ve slabinách a né v uších jako akity. No s tím oválením psa je to blbý..ale koukám že to má být 1% z vystavovaných psů za ten výstavní den tzn. ted v Praze když bylo jeden den 3500 psů tak se to týká 35 psů a to už je velká náhoda aby na čéka vyšla řada
jen teda nevidím od kdy to má platit ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 14:14
- Nahlásit

Maya
tak treba kokosovej olej je v pohode, je to chutove dobry ale mam pocit blbe umytejch zubu i kdyz tu pastu defakto nepotrebujem a staci mechanicky kartackem, s pastou je to proste lepsi

kachna_
ale zas je asi lepsi, kdyz to vis, nez kdyz si myslis, ze je to ok

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 14:20
- Nahlásit

Fajka
no jestli to dobře chápu, to 1% je minimum, které je pořadatel povinen zkontrolovat, ale když bude chtít, může klidně překontrolovat všechny
od kdy nevím, asi od toho data schválení?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 14:22
- Nahlásit

cernej caj
http://nemo.rajce.idnes.cz/Tunelova_jeskyne_u_Klin ce_a_dalsi_zajimava_mista/

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 14:32
- Nahlásit

Maya
no jestli to dobře chápu, to 1% je minimum, které je pořadatel povinen zkontrolovat, ale když bude chtít, může klidně překontrolovat všechny
jo jo to jo ale vzhledem k tomu, že musí evidovat papír a seznam kde je to vše uvedeno písemně, pochybuju že bude někdo dělat práci navíc, kterou nemusí a s tím vším se vypisovat a kontrolovat...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 14:38
- Nahlásit

našla jsem, ale ty prachy, teda kdo koupil a teď prodává, tak neprohloupil
http://muj-antikvariat.cz/hledani?q=Jutikkala,%20E ino&from=res_au

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 14:39
- Nahlásit

Fajka
tak teoreticky by to mohl dělat veterinář při přejímce, jen krok navíc, však lidi si počkají když to bude dýl trvat

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 14:46
- Nahlásit

cernej caj
no představím si tu olejovitou chuť v puse a je mi blivno

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 15:25
- Nahlásit

kompletní analýzy piškotů
http://www.novinky.cz/domaci/384643-velky-test-pis kotu-aneb-jak-z-oblibeneho-premianta-udelat-nejdra zsi-tuctovku.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 15:26
- Nahlásit

maya
je to v pohode, ja kokosak vozim na ksicht a kdyz nenibpasta na vandru, lepsi nez nasucho.

to secteda mrkbu do pp, k timovi 100% ale zadnej stitek nemam

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 15:40
- Nahlásit

bože to jsem zas našla stránky
toto http://www.medaprex.cz/cs/internetovy-obchod/pece- o-telo/abilast-biogel-omlazeni-intimnich-partii-50 0.html?utm_source=seznam.cz&utm_medium=banner&utm_ campaign=prozeny300x600-abilast

a hned tam, že si někdo propíchá ksicht, aby se mu líp vcucnul krém?????
http://www.medaprex.cz/cs/internetovy-obchod/derma -valecky/derma-valecek-skinrolla-02-mm-sada-pro-do maci-pouziti-482.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 17:46
- Nahlásit

PetraK
ehm a včer Brtnik přišel do kuchyně a ptal se: "Proč seděj na topení dvě velký zelený šp...ky? tak to asi kaktur nebude
Hele, ty kakture, koukej to vyfotit!
Xerxová
otevřela zub... a zítra budeme pokračoat.
Hlavne, ze xerxozub prestal bolet. Potvor jeden.
denyk
to byla nasraná, že jsem přišla moc blízko a bála se abych jí neukradla srnku tak na mě machrovala
Z takovy pipi jde velkej respekt. Jak ji pak korist odeberou?

Jinak me neskutecne serou lidi, ktery jsou schopny ve tme si to stradovat po krajnici, pesky ci na kole, bez jedinyho reflexniho prvku, o blikacce na kole vubec skoda mluvit. Sebevrazi pitomi!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 17:52
- Nahlásit

Fifi
tak hlavne, zes to prezila hlavne s nedotcenym dusevnim zdravim, ale fakt te chapu a i jakozto chodec sama tyhle dalsi chodce nechapu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 17:55
- Nahlásit

cernej caj
Taky je nepochopim. Tma jak v prdeli, kdyby nejelo proti mne auto, nevsimnu si jich - dneska to byl cyklista a chodec, oba v cernym navic?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 17:59
- Nahlásit

Fifi
takovy lidi fakt strilet, ale hodne to potkavam i tady u nas, i kdyz treba jedem s muzem, a fakt jeste obleceny fakt ve tmavym...

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:01 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Zdravíčko
konec/začátek měsíce - to je v práci hrob. Až teď vás dočítám.
Xerxová
tak to vypadá, že máš štěstí, šikovnou zubařku a hodné kolegy. Zub ti určitě vyléčí a je super, že korunka se nemusí dělat nová.
Maya
nemáš to jednoduchý. Taky se snažím doktory skloubit na jeden den, abych nechyběla víc dní v práci. Ale člověk si fakt někdy připadá před těma objednávajícíma sestrama jako pitomec
PetraK
Krásnej víkend jste měli. Teď už si to dovedu představit se zrzavcema úúúúplně živě
Birma
Líbilo se ti v práci? Furt držím palce, aby to klaplo a bylo to na tak dlouho dokud tě to bude bavit
Fifi
Trochu jste mě s holkama uklidnily, že je Adéla malá a nemá cenu po ní chtít hned zázraky. Měla bych být ráda za to co už se naučila. Uchovňovat jí nechceme, takže nějaké ambice výstavní, zkouškové nemáme. Mám prioritu, abychom jí dokázali přivolat,
což se zatím v klidném prostředí daří docela dobře, v rušném prostředí dost pokulháváme, ale snad to ještě dokážeme. Na vodítku je potíž, táhne jako kráva. Než doroste, chtěla bych dokázat, aby chodila na vodítku tak, aby nevedla ona mě, ale já jí

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:01
- Nahlásit

Jak Ferinka, dneska byla prvne sama doma?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:04
- Nahlásit

Darenka
Ptala ses odkud jsme
Hm, skoda, tam odtud nikoho neznam, kdo by poradil nazivo.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání