Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:20 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
nemas, no, ale sance he spis mens
No hele nedlej se moudra jo? Vsadim se, ze zblizka jsi nejspis zadnyho robocopa nikdy nevidela a chces tu oddhadovat pravdepodobnost , ze muj deda jim byl? Pche!

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:21
- Nahlásit

Tak jsem našla závěsy přesně podle mého gusty.
Jenže jsou poslední a e-shop se mnou co? Nekomunikuje
http://www.rali.cz/zbozi/11540/hotove-zavesy/liver pool-hnedy-zatemnovaci-zaves-sire-150cm-sada-2-x-v yska-152-cm-obsite/

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:28
- Nahlásit

kachna_
zkus to v pondělí, dneska klidně můžoou mít zavřeno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:36
- Nahlásit

zbrnd
mas pravdu. nevidela a stavim ba predpokladu co muze byt mylnej

taky vsem krasnej vikend

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:48
- Nahlásit

jdu dálkařit... hezký závěr dovolenkového dne Ale já dálkaře učím ráda - většina ví, co chce

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 16:09
- Nahlásit

Maya
dneska klidně můžoou mít zavřeno
snad, já jim psala už včera

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 18:30
- Nahlásit

kachna_
tak drzim palce, aby se ozvali. Taky ma nekdo treba dovcu... a pripadne v pondeli volat.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 19:26
- Nahlásit

cernej cajmas pravdu. nevidela a stavim ba predpokladu co muze byt mylnej
no to jsem cekal teda neco originalejsiho nez napsat, ze mam pravdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 19:41
- Nahlásit

zbrnd
bohuzel, ode me nic originalniho nebude

zvire dneska zvladlo skoro cely den samo doma, s kontrolou v dobe obeda. Z napajecky evidentne nepije...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 19:46
- Nahlásit

cernej caj
zvire dneska zvladlo skoro cely den samo doma, s kontrolou v dobe obeda.
Sikovna! A proc by mela pit? Jestli krmis 2x denne, tak rano dat granule radne nacucany, malou davku, vyvencit. Kolem obeda napojit, vyvencit, a pak po navratu by to melo byt ok, ne? Je fakt, ze ja mam cuby na mase, tak pres den moc nelemtaji. Ale i kdyz v nouzovce granule dostanou, napijou se i pres nacucany granule vecer a pres den uz nic moc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 19:52
- Nahlásit

Fifi
tak spis mi jde o to, ze az tu bude sama tech cca 8-9 hodin, tak by se mi zdalo malo, kdyby pila jen rano a pak odpoledne, ale tak urcite to neni nic hroznyho, pokud by nepila - moznost ma a urcite by na to prisla, kdyby mela fakt zizen.

Darenka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 21:51
- Nahlásit

Krásný víkend všem

Fajka
Moc děkuji.
Penízky dnes ode mě odeslány na účet S. a ty za balíček od tebe byly přidány. Posílala jsem z české spořky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 08:48
- Nahlásit

jsme teď byli asi hodinu v lese. Sluníčko, bučiny - Night řádil v návějích listí, s klacekem v hubě trýskal lesem sem a tam ... nechápu, proč ho ty "tréninkové rovinky" (často do kopce) tak lákají - lítá sem a tam jak magor.
Dlouhý výlet dneska nebude. Kvůli mě - děsně mě bolí zub

Darenka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 10:35
- Nahlásit

Xerxová
Tak jestli ty zuby taky nejsou nakažlivý? Nějak to tu v poslední době poletuje... Lituju tě moc, bolest zubů je jedna z nejhorších.
Doufám, že se to usadí a nebueš muset na pohotovost.

Jo, lítání v šustícím listí - to je zábava největší

Všem hezký den

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 11:08
- Nahlásit

tak já dneska i na pohotovost nakoukla... tedy klasická zubní pohotovost v Liberci není Jen stomatochirurgické oddělení v nemocnici drží o volných dnech pohotovost od 8 do 12 hodin. A fronta byla ještě daleko před čekárnou... Tak jsem si raději v lékárně nechala doporučit nějaký sajrajt oblbovací. Léky na bolest sním běžně tak dva do roka... tak snad až do pondělka vydržím.
Před 14 dny jsem byla na preventivce - já hlásila, že zuby zcela o.k., paní doktorka taky hlásila o.k. ... že za půl roku na shledanou... Tak to nějak nevyšlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 15:29
- Nahlásit

Xerxová
Au, velky lity, at oblbovak zabere!

Trolda a jeho xichty.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 16:14
- Nahlásit

krasnej troldik

hlasim, ze okres benesiv je nadhernej barevnej
podzim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 16:36
- Nahlásit

Fifi krásný troubelín

Oblbováky moc nezabírají, těším se na pondělí ráno... A tak krásně je venku

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 16:49
- Nahlásit

Xerxová
Oblbováky moc nezabírají, těším se na pondělí ráno...
Ouje, to budes mit "veselou" noc. Zubobol je priserna vec. Nejde zajet nekam jinam, kdyz to mas takhle akutni?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 17:10
- Nahlásit

asi nejblíž do Prahy. A nebo si jít v šest ráno sednout před tu stomatochirurgii, kde mají pohotovost pro celé město a okolí jen ve volné dny dopoledne. Ale já nějak nevěřím, že v tom náporu davů jsou schopni rozumně ošetřit... a vytrhnout zub bez RTG nechci...

Už mám i záložní řešení. Jedna kolegyně má přítele zubaře a už jsem na ni získala telefon. Takže když bude úplně nejhůř, zítra jí zavolám. Pokud jsem pod práškama, tak to jde vydržet. Pokud se to nezhorší, tak přežiju do pondělka...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 17:32
- Nahlásit

Xerxová
Už mám i záložní řešení.
Nevim, zda prat, at dojde na zalozni reseni nebo se protrpis do pondelka. Proste fuj, zubobole, tahni do ksa! Ovsem ne v ramci fory, proste zmizni.

krásný troubelín
Prisla jsem na mega jackpotovy pamlsek, kterym se necha od svych bubaku v hlave odtrhnout. Vorech k vorechu seda, rovny rovneho si hleda. Neni pry nad vorech.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 18:33
- Nahlásit

Najt vlašáky krade (louskáme teď každý večer - sousedka má nadúrodu), louská je, ale nevyžírá... Takže mu nadávám, neb ostré skořápky a rozslintané ořechy nemusím mít všude. Ale křupe tóóó...

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:06
- Nahlásit

Xerxová
co ti dali v lékárně? jako při tom zánětu, co jsem měla, to by člověk bouchal bolestí hlavou do zdi, taky nic moc nezabíralo, až na doporuční známý jediný jakžtakž použitelný byl Nalgesin

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:14 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Maya jojo Nalgesin- na večer ho mám přichystaný, nechtěla jsem to zatím smíchat s tím, co jsem jedla ráno a v poledne. Ještě to lze vydržet. I když nicmoc

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:19
- Nahlásit

Xerxová
jj, tak to zkus, jako nezávidím, mě sice bolel zub ten minulej tejden, ale tak nějak normálně, s tímhle se to nedá srovnávat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:21
- Nahlásit

dnešní procházka je tady

a středeční Jizerky jsou tady

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:29
- Nahlásit

Xerxová
Na nem svaly fakt jen hrajou. Najtoslav slachovity.
Ještě to lze vydržet. I když nicmoc
Ja mivam tohle se svoji hypermobilni pateri, stupnice "jeste to jde" a "uz to nejde". Se zubama je to hledisko posunuty vubec jinam, at ti nalgesin zabere.
Najt vlašáky krade
Oni by taky kradli, vsici, kdybych nebyla pri sberu rychlejsi. A vidim na nich, ze maji orechy zrejme nejaky smysl, jednou za rok, muzou se vsichni zblaznit. Takze dneska v okamziku Troldiho hlavovyho chaosu stacilo seslapnout vorecha, vypreparovavat vnitrek pro ne a bubaci zapomenuty.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:36
- Nahlásit

Fifi vždycky, když vidím, jak si sám od sebe přidává další a další dávky pohybu... tak si říkám, proč se říká, že doga moc pohybu nepotřebuje. Že je to gaučák... A přitom lítá i docela nesnadným terénem - jeho šlachy, vazy, klouby musí dostávat pěkný záhul.
A není to jen Night - všechny naše dogy byly stejní aktivisté. Pokud tu možnost řádění mají, tak ji moc rádi využijí

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:45
- Nahlásit

Xerxová
tak si říkám, proč se říká, že doga moc pohybu nepotřebuje. Že je to gaučák...
To se rika? Ja mela dogousi kamarady a ti byli tuze akcni. Mozna maji lidi tech vystavaku strach, ze by jim neco ruplo, povolilo?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:54
- Nahlásit

Fiif no vítěz letošní klubovky je sporťák... aktivista aktivní, plave, lítá přírodou, chodí na cvičák (prý dobře stopuje) ... a je to opravdu moc krásný pes. Hodně dogařů má "normálně" praštěné aktivisty. Naštěstí nemusí být v srsti a načesaní... stačí přeleštit vlhkou prachovkou
Jsou prostě přizpůsobiví. Potkávám dogáka, který chodí krok sun krok na prověšeném vodítku vedle kočárku. A mele ocasem a tváří se spokojeně. Nikdy jsem ho neviděla popoběhnout... Od malička je veden ke klidu a tak je klidný.
My holt chodíme ven a pouštíme tu obludu vyřádit. A nemusí se to učit - umí to

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání