| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:20 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
cernej caj
nemas, no, ale sance he spis mens
No hele nedlej se moudra jo? Vsadim se, ze zblizka jsi nejspis zadnyho robocopa nikdy nevidela a chces tu oddhadovat pravdepodobnost , ze muj deda jim byl? Pche!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:21
- Nahlásit
Tak jsem našla závěsy přesně podle mého gusty.
Jenže jsou poslední a e-shop se mnou co? Nekomunikuje
http://www.rali.cz/zbozi/11540/hotove-zavesy/liver pool-hnedy-zatemnovaci-zaves-sire-150cm-sada-2-x-v yska-152-cm-obsite/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:28
- Nahlásit
kachna_
zkus to v pondělí, dneska klidně můžoou mít zavřeno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:36
- Nahlásit
zbrnd
mas pravdu. nevidela a stavim ba predpokladu co muze byt mylnej
taky vsem krasnej vikend
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:48
- Nahlásit
jdu dálkařit... hezký závěr dovolenkového dne Ale já dálkaře učím ráda - většina ví, co chce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 16:09
- Nahlásit
Maya
dneska klidně můžoou mít zavřeno
snad, já jim psala už včera
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 18:30
- Nahlásit
kachna_
tak drzim palce, aby se ozvali. Taky ma nekdo treba dovcu... a pripadne v pondeli volat.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 19:26
- Nahlásit
cernej cajmas pravdu. nevidela a stavim ba predpokladu co muze byt mylnej
no to jsem cekal teda neco originalejsiho nez napsat, ze mam pravdu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 19:41
- Nahlásit
zbrnd
bohuzel, ode me nic originalniho nebude
zvire dneska zvladlo skoro cely den samo doma, s kontrolou v dobe obeda. Z napajecky evidentne nepije...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 19:46
- Nahlásit
cernej caj
zvire dneska zvladlo skoro cely den samo doma, s kontrolou v dobe obeda.
Sikovna! A proc by mela pit? Jestli krmis 2x denne, tak rano dat granule radne nacucany, malou davku, vyvencit. Kolem obeda napojit, vyvencit, a pak po navratu by to melo byt ok, ne? Je fakt, ze ja mam cuby na mase, tak pres den moc nelemtaji. Ale i kdyz v nouzovce granule dostanou, napijou se i pres nacucany granule vecer a pres den uz nic moc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 19:52
- Nahlásit
Fifi
tak spis mi jde o to, ze az tu bude sama tech cca 8-9 hodin, tak by se mi zdalo malo, kdyby pila jen rano a pak odpoledne, ale tak urcite to neni nic hroznyho, pokud by nepila - moznost ma a urcite by na to prisla, kdyby mela fakt zizen.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 21:51
- Nahlásit
Krásný víkend všem
Fajka
Moc děkuji.
Penízky dnes ode mě odeslány na účet S. a ty za balíček od tebe byly přidány. Posílala jsem z české spořky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 08:48
- Nahlásit
jsme teď byli asi hodinu v lese. Sluníčko, bučiny - Night řádil v návějích listí, s klacekem v hubě trýskal lesem sem a tam ... nechápu, proč ho ty "tréninkové rovinky" (často do kopce) tak lákají - lítá sem a tam jak magor.
Dlouhý výlet dneska nebude. Kvůli mě - děsně mě bolí zub
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 10:35
- Nahlásit
Xerxová
Tak jestli ty zuby taky nejsou nakažlivý? Nějak to tu v poslední době poletuje... Lituju tě moc, bolest zubů je jedna z nejhorších.
Doufám, že se to usadí a nebueš muset na pohotovost.
Jo, lítání v šustícím listí - to je zábava největší
Všem hezký den
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 11:08
- Nahlásit
tak já dneska i na pohotovost nakoukla... tedy klasická zubní pohotovost v Liberci není Jen stomatochirurgické oddělení v nemocnici drží o volných dnech pohotovost od 8 do 12 hodin. A fronta byla ještě daleko před čekárnou... Tak jsem si raději v lékárně nechala doporučit nějaký sajrajt oblbovací. Léky na bolest sním běžně tak dva do roka... tak snad až do pondělka vydržím.
Před 14 dny jsem byla na preventivce - já hlásila, že zuby zcela o.k., paní doktorka taky hlásila o.k. ... že za půl roku na shledanou... Tak to nějak nevyšlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 15:29
- Nahlásit
Xerxová
Au, velky lity, at oblbovak zabere!
Trolda a jeho xichty.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 16:14
- Nahlásit
krasnej troldik
hlasim, ze okres benesiv je nadhernej barevnej
podzim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 16:36
- Nahlásit
Fifi krásný troubelín
Oblbováky moc nezabírají, těším se na pondělí ráno... A tak krásně je venku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 16:49
- Nahlásit
Xerxová
Oblbováky moc nezabírají, těším se na pondělí ráno...
Ouje, to budes mit "veselou" noc. Zubobol je priserna vec. Nejde zajet nekam jinam, kdyz to mas takhle akutni?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 17:10
- Nahlásit
asi nejblíž do Prahy. A nebo si jít v šest ráno sednout před tu stomatochirurgii, kde mají pohotovost pro celé město a okolí jen ve volné dny dopoledne. Ale já nějak nevěřím, že v tom náporu davů jsou schopni rozumně ošetřit... a vytrhnout zub bez RTG nechci...
Už mám i záložní řešení. Jedna kolegyně má přítele zubaře a už jsem na ni získala telefon. Takže když bude úplně nejhůř, zítra jí zavolám. Pokud jsem pod práškama, tak to jde vydržet. Pokud se to nezhorší, tak přežiju do pondělka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 17:32
- Nahlásit
Xerxová
Už mám i záložní řešení.
Nevim, zda prat, at dojde na zalozni reseni nebo se protrpis do pondelka. Proste fuj, zubobole, tahni do ksa! Ovsem ne v ramci fory, proste zmizni.
krásný troubelín
Prisla jsem na mega jackpotovy pamlsek, kterym se necha od svych bubaku v hlave odtrhnout. Vorech k vorechu seda, rovny rovneho si hleda. Neni pry nad vorech.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 18:33
- Nahlásit
Najt vlašáky krade (louskáme teď každý večer - sousedka má nadúrodu), louská je, ale nevyžírá... Takže mu nadávám, neb ostré skořápky a rozslintané ořechy nemusím mít všude. Ale křupe tóóó...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:06
- Nahlásit
Xerxová
co ti dali v lékárně? jako při tom zánětu, co jsem měla, to by člověk bouchal bolestí hlavou do zdi, taky nic moc nezabíralo, až na doporuční známý jediný jakžtakž použitelný byl Nalgesin
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:14 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Maya jojo Nalgesin- na večer ho mám přichystaný, nechtěla jsem to zatím smíchat s tím, co jsem jedla ráno a v poledne. Ještě to lze vydržet. I když nicmoc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:19
- Nahlásit
Xerxová
jj, tak to zkus, jako nezávidím, mě sice bolel zub ten minulej tejden, ale tak nějak normálně, s tímhle se to nedá srovnávat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:21
- Nahlásit
dnešní procházka je tady
a středeční Jizerky jsou tady
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:29
- Nahlásit
Xerxová
Na nem svaly fakt jen hrajou. Najtoslav slachovity.
Ještě to lze vydržet. I když nicmoc
Ja mivam tohle se svoji hypermobilni pateri, stupnice "jeste to jde" a "uz to nejde". Se zubama je to hledisko posunuty vubec jinam, at ti nalgesin zabere.
Najt vlašáky krade
Oni by taky kradli, vsici, kdybych nebyla pri sberu rychlejsi. A vidim na nich, ze maji orechy zrejme nejaky smysl, jednou za rok, muzou se vsichni zblaznit. Takze dneska v okamziku Troldiho hlavovyho chaosu stacilo seslapnout vorecha, vypreparovavat vnitrek pro ne a bubaci zapomenuty.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:36
- Nahlásit
Fifi vždycky, když vidím, jak si sám od sebe přidává další a další dávky pohybu... tak si říkám, proč se říká, že doga moc pohybu nepotřebuje. Že je to gaučák... A přitom lítá i docela nesnadným terénem - jeho šlachy, vazy, klouby musí dostávat pěkný záhul.
A není to jen Night - všechny naše dogy byly stejní aktivisté. Pokud tu možnost řádění mají, tak ji moc rádi využijí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:45
- Nahlásit
Xerxová
tak si říkám, proč se říká, že doga moc pohybu nepotřebuje. Že je to gaučák...
To se rika? Ja mela dogousi kamarady a ti byli tuze akcni. Mozna maji lidi tech vystavaku strach, ze by jim neco ruplo, povolilo?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:54
- Nahlásit
Fiif no vítěz letošní klubovky je sporťák... aktivista aktivní, plave, lítá přírodou, chodí na cvičák (prý dobře stopuje) ... a je to opravdu moc krásný pes. Hodně dogařů má "normálně" praštěné aktivisty. Naštěstí nemusí být v srsti a načesaní... stačí přeleštit vlhkou prachovkou
Jsou prostě přizpůsobiví. Potkávám dogáka, který chodí krok sun krok na prověšeném vodítku vedle kočárku. A mele ocasem a tváří se spokojeně. Nikdy jsem ho neviděla popoběhnout... Od malička je veden ke klidu a tak je klidný.
My holt chodíme ven a pouštíme tu obludu vyřádit. A nemusí se to učit - umí to
|