Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 15:53
- Nahlásit

nemas, no, ale sance he spis mensi

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 17:15
- Nahlásit

Bryden.
Koukam, ze Birmica prezila, blazen. Jsem zvedava na raport.
cernej caj
Jestli si to Ferina furt tak blemca, dobre delate s limcem. By se ji mohla jizva povolit, hur dohojovat... Je jak Kremyl, ta si je schopna malej skrabanec rozblemcat do masa.
Darenka
Venku to do nedávna taky šlo, to až teď v posledním týdnu takhle blbne.
4,5 mesice ji je? To je akorat takovy to osamostatnovani, zkoumani okoli, dle myho zadna puberta. Jak psala Esuska, musis ted vic maknout ty na tom, jak byt zajimavejsi nez mysi dira ci cokoliv jinyho. Dat do toho privolani vic radosti, energie, jasani, blbnuti, ven brat spesl pamlsky a hracky atraktivni...
Fajka
Vy se pracovne fakt nezastavite, frmol mate snad celorocne.
PetraK
Chcipacku, koukej to dolezet, vylezet. S maminou a segrou - snad se nepostekaj prilis, zase ale dobre, ze je mamca uz doma. A blbeckum zrzatym posilam podrbani.

My byli dneska u tety dornovy, Troldas by prvne hodnej a nehystercil. Teda chvilicku to zkusil, ale nepochodil, tak to vzdal. Mam cviky na kycle, to bude korida s nim kazdej den.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 17:24
- Nahlásit

Fifi tak snad se ti podaří co nejvíc chlapečka vyrovnat...
Nevím, jestli jsi zaregistrovala můj nápad s dračí socializací Trolldíka na nebezpečí z nebe ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 17:27
- Nahlásit

Xerxová
s dračí socializací Trolldíka na nebezpečí z nebe
Ne. A s drakem po poli litat odmitam, navic jemu podobny veci nevadi. Ty jsme uz potkali a nic. Soused je modelar, pousti si letadylka - taky nic. Zato Moon je nebezpecnej, ale i to se srovnalo trochu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 17:31
- Nahlásit

to byl jen nápad, co mě napadnul minulý týden, když jsme drakovali my... psala jsem to tady v sobotu večer nebo v neděli - nepamatuju se...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 17:37
- Nahlásit

Fifi
tak to je supr, ze uz si zvyka a zvladal to bez hysterceni

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 17:45
- Nahlásit

cernej caj
Joo, prej prisel balicek, zejtra vyzvednu. Diky!
Xerxová
to byl jen nápad, co mě napadnul minulý týden, když jsme drakovali my..
Vsak diky za napada. Ja doufam, ze mu to s nastavajicim sychravym pocasim v hlavince vyhasne. Ne zcela, jen ten bubak.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:25
- Nahlásit

víme, co Birma ?? Jestli už sedí ve vlaku a nebo ještě potmě putuje směrem k civilizaci ???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:30
- Nahlásit

Xerxová
vim, ze trasu zkracovala, aby nemusela nekde s celovkou, prej puknem zavisti az uvidime fotky

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:38
- Nahlásit

Birma už je doma
Fotky jsou rozmazaný, protože byla pořád velká tma, ale i tak budete závidět. Možnost máte zde

HaZa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:40
- Nahlásit

cernej caj
Ferinka jako ještě není zahojená? (myslím tím jizvu), to se mi zdá dost dlouho ... kočka po kastraci byla za týden Ok, Agís - protože to rozlízal tak po 14 dnech má z 5 cm rozlízaného tak 0,5cm .... super na hojení je mast Alaptid .... čerstvá zkušenost ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:46
- Nahlásit

birma
my o vlku

HaZa
Jizvu zvenku ma celkem peknou, ale ja se bojim, aby ji jeste nerozsklebila, nejsu si jista, zda je to i vevnitr 100% dobry. Co ste stalo Agiskovi ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:47
- Nahlásit

a co brasny, jak se osvedcili?

tak tohle je bozi a obecne teda ty barvy sou nadherny, proc v brne je vsechno zluty?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:48
- Nahlásit

zamilovala sem se

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:50
- Nahlásit

cernej caj
S brašnama je to krapet složitější než jsem čekala, ale jinak super

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:51
- Nahlásit

cernej caj
zamilovala sem se
To je ráno při balení bivaku byla mlha jako prase, skorem jsem se bála, že nenajdu cestu

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:54
- Nahlásit

birma
Krasny barvy podzimu. Nevim proc, ale uchvatila me tahle:

Z Adamity si udelala soumara? Chudaky maly, kubisku na tebe! Jak bivak, byla kosa? Zadny zivocichove ci nezvany hosti?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 18:54
- Nahlásit

fotky hezký - prostě krásný barevný podzim. A ta mlha k němu patří. Alespoň ti nemrzlo... Spokojenost s parťákem i s dnešní samotou ?? Trasa dobrá?? Lidí jsi asi moc nepotkala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:07
- Nahlásit

birma
jak slozitejsi? jako hur se nandavaj na psa?

jj, sem si rikala, ze to je rano a teda fakt zavidim.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:12
- Nahlásit

Fifi
Z Adamity si udelala soumara?
Jojo včera vycházel tak se 2 kg zátěží a končil tak s kilem, dneska s kilem začínal a jestli měl v závěru půl kila, tak je to moc
Jak bivak, byla kosa? Zadny zivocichove ci nezvany hosti?
Kosa byla kvůli větru hrozná. Živočichy ani hosty jsem nezkoumala, snažila jsem se spát. Adam občas vejral do tmy, ale jestli tam něco bylo nevim.

Xerxová
Mlha by mi nevadila, ale nízkou oblačnost ráda nemám. Modrou oblohu jsem zahlídla asi na 10 vteřin, slunce vůbec.
Lidí jsi asi moc nepotkala
Dneska tolik ne, ale včera jsem zírala, jaký dovy byly na Luži, Tolštejnu a Jedlový. Dneska jen různý venčící starousedlíky a babku na chroští

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:12
- Nahlásit

takže začátek na Milštejně a konec v České Kamenici ?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:14
- Nahlásit

birma jsou prázdniny... a Tolštejn a Jedlová a Luž jsou nejprofláklejší místa. To takový Milštějn a Naděje bývají bezlidnatější

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:23
- Nahlásit

birma
krásný fotky, tak sluníčkovej podzim letos není a asi už nebude, ale i tak se ti fotky povedly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:26
- Nahlásit

nekdy je ten mlznej mnohem lepsi, takovej tajemnej

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:27
- Nahlásit

birma
včera vycházel tak se 2 kg zátěží a končil tak s kilem
No i to je asi pro psa dost zmena, nest neco na hrbetu - zvladal v pohode? Mne to prijde nepohodlny, asi jak kdybych ja mela nest batoha, bych chcipla.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:28
- Nahlásit

Xerxová
Včera ze Svoru do Svoru, já pak ještě prošla kolem Klíče na Tábořiště a dneska odtud s drobnym blouděnim do Kamenice. Chtěla jsem do Děčína, ale byla jsem utahaná, musela bych jít večer tak dvě hodiny na čelovce, což je vopruz a říkala jsem si, že i Adam, když má prvně batůžek, toho bude mít dost
Tolštejn a Jedlová a Luž jsou nejprofláklejší místa. To takový Milštějn a Naděje bývají bezlidnatější
To je mi jasný, i tak jsem tam čekala spíš pár lidí, než úplný procesí

HaZa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:29
- Nahlásit

cernej caj
Co ste stalo Agiskovi ? nechala jsem mu vyndat to zatoulané varle z břicha .....

ji jeste nerozsklebila, - z toho už bych strach neměla... pokud jí to drží zvenku .... je to o týden déle než Agís, spíš bych jí nechala - možná jí svědí jak jí rostou chlupy - nevím jestli psům můžou zarůstat .....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:31
- Nahlásit

HaZa
asi muzou, ale tak trochu mazu a jemne masiruju ale ona je po ty jizve fakt jak diva a nenecha si pomalu ani odtrhnout hlavu, tak je to lepsi, kdyz uz budem chodit do prace.

Tak hlavne, aby teda byl taky brzo fit

HaZa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:36
- Nahlásit

cernej caj to on je už teď .... jen dohojit ten kousek jizvy on řádí už víc než týden, docela jsem měla strach o ten límec abych ho vrátila v pořádku protože vůbec nebral v úvahu klidový režim ... původně měl nafukovací ale ten se naučil sundavat, triko sundal razdva a ti dva opatrovatelé mu vydatně pomohli to rozlízat přes noc .... no příště budu chytřejší .... teda doufám že příště nebude ...

HaZa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:37
- Nahlásit

cernej caj
ona je po ty jizve fakt jak diva a co jí to máznout něčím hořkým ... třeba stříknout propolisem ve spreji - je ti pro lidi třeba na bolení v krku a chuťově teda nic moc

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání