| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:39
- Nahlásit
cernej caj
ale ona je po ty jizve fakt jak diva a nenecha si pomalu ani odtrhnout hlavu
Zkus ji to nechavat dejchat, kdyz si tapete na curani. Precejen to mela dlouho ovazany, potrebuje se na tom "podrbat" - neco jak kdyz mas sadru treba na ruce a svedi te to, drbes se jehlici pod krunyrem. Ona tu sanci nema, o to vic ji to musi stvat, jednak ty dorustajici chlupy, na ty sem upozornovala uz predem a druhak ze ji ta noha jeste musi pobolivat. Zkus pri mazani maznout i ostatni zasrsteny nohy indulonou, venovat jim taky chvilicku pece, aby neslo furt jen o TU nohu, at si F. pozornost rozprostre i jinam a klidne blemca ostatni hnaty. Ale jak sem psala vyse, jen dobre, kdyz ji nechavas jeste limec, HaZa ma dobrej napad s tim Alaptidem, ten je fajnej.
Proste prezit doleceni, dosrsteni, at si zase skacete pres kaluze.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:41
- Nahlásit
HaZa
co jí to máznout něčím hořkým ... třeba stříknout propolisem ve spreji - je ti pro lidi třeba na bolení v krku a chuťově teda nic moc
Tohle neee, prosim, jednak by ji to mohlo zhorsit hojeni a druhak este vic napomoci zamereni na jizvu. Jsou psi blemcaci a neblemcaci. U blemtaku nelze jinak, nez s limcem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:43
- Nahlásit
HaZa
tak to teda taky dobry, ze mel pomocniky asi zlata klec i v tomhle, no. Ale tak hlavne, ze i presto se dobre zhojil
Fifi
jj, ona je hroznej blemcak, tak lepsi nedrazdit. Namaznu vsecky, ven se chodi i bez limecku, to ma jinou starost
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:44
- Nahlásit
U blemtaku nelze jinak, nez s limce ... souhlasím - jednoho mám doma ... propolis je hojivý - ten by ublížit na hojení neměl .... sama ho používám .... ale je fakt že těžko předvídat jak na to zareaguje ...
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:47
- Nahlásit
cernej caj
si zlata klec i v tomhle - to jsem předpokládala - přes den bez problémů ale v noci se spí s paničkou v posteli nebo na pelíšku u postele takže spustil řev a to nešlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:49
- Nahlásit
HaZa
to chapu, to sem se taky bala, ze to bude blby, ale spime s hlavou u klece, asi tak pul metru, tak zezacatku kdyz ji to bolelo asi byla rada a ted uz je zvykla, do klece porad chodi celkem v pohode sama, tak snad to jeste nejak zvladnem. Blby, ze nemuze byt venku, nez se plne zrehabilituje.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:52
- Nahlásit
cernej caj
emuze byt venku, nez se plne zrehabilituje.
chápu ... prožila jsem toto s berňačkou před 13 lety ... byla jsem na mateřské takže o to to bylo jednoduší - ale zas složtější protože bydlíme v patře a ona byla zavislák ... ale vydrž, bude to dobré ...
jinak klec byla místo pelíšku ale jaksi neprošli zavřené dvířka ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:54
- Nahlásit
HaZa
A ze sem tak impertinentni, je mi jasny, ze se znas s Cajdou, co mas za psa? ten Agis?
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 19:58 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
Fifi
jsem "zabukista" - pozvala mě sem Ešuska asi před 5 lety když řešila jednu holčinu která šla do děcáku co je v našem městě a za každou cenu chtěla mít někde poblíž "svého" psa .
Jinak mám 3 šeltie a 3 kočky - víc o nás je na www.zatrishe.wbs.cz , před nimi mi dělala společnost 10 let berňačka
Bydlím kousek od Brna ale na opačnou stranu než čajda
EDIT: před těmi 5 lety jsem tu byla jako "Zavřelka" - zapoměla jsem heslo ale občas mi ho sem PC nastrčí ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:02
- Nahlásit
HaZa
Jinak mám 3 šeltie a
dovolím si opraviti a upřesniti:
tři krááááásnýýýýýýýý šeltičkýýýýýý
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:02
- Nahlásit
jeden z nejmladších
psiska
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:03
- Nahlásit
HaZa
Dekuju za obsahly info, klidne si link smaz. Takze pekne vitam, selticky a kocicky. Zavrelka, jj, ten nick mi uz neco rika.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:04
- Nahlásit
Fajka
tři krááááásnýýýýýýýý šeltičkýýýýýý
Anoooo! Plesnivca videti, radosti hykati.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:06
- Nahlásit
HaZa
jojooo, jak rika fajfka, kraaaaaasnyyyy selmickyyyy
tak je fakt, ze selmie v jistym ohledu byly mnohem vetsi zavislaci, nez spic.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:07
- Nahlásit
Fifi
si link smaz - v pohodě ... není to tajné pokud to teda neberete jako reklamu
jj jsou to zlatíčka
Plesnivka se jde v neděli předvést do Prahy na MVP tak jsem zvědavá jak zaboduje pizizubka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Anoooo! Plesnivca videti, radosti hykati
jo jo ale mě se líbejej všecky tři a ta trikoloora má krásnou hlavičtůůůů
jináč teda Fajfka dneska krz jelito moc nehýkala, když jelito udělalo hopitý za míčkem a jako místo přistání si vybral její zádíčka a nečekaně jí pristál na chrptě až se jí rozjely všecky pacičky a udělala se zní na zámkovce placka mě jako uf fuj zatrnulo essi jí něco neudělal... no ne vstala sama, voklepala se a šla si hned pro pochvalu, že toho plesnivýho kreténa blbýho ani tentokrát nezabila
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:15
- Nahlásit
Fajka
trikoloora má krásnou hlavičtůůůů
jj Ema je krásná ale výstavy nenávidí - táhne se jak smrad takže skončila jen chovatelka co jsme byli na krytí říkala že je to škoda že by to dotáhla na šampionku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:15
- Nahlásit
Fifi
Plesnivca videti, radosti hykati.
HaZa
tak to drzim palce v praze
Fajka
placata fajka je zelezna lady, co
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:23
- Nahlásit
cernej caj
no blemcák si ani nemusí udělat nic s jizvou, ale může si vyrobit krásnej zánět kůže, aby se páníci nenudili, tak jako Kim
HaZa
krásný šelmije, mě se líbí ta černobílá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:24
- Nahlásit
HaZa
Plesnivka se jde v neděli předvést do Prahy na MVP tak jsem zvědavá jak zaboduje pizizubka
tak přejem at se vám zadaří !
je krásná ale výstavy nenávidí - táhne se jak smrad takže skončila jen chovatelka co jsme byli na krytí říkala že je to škoda že by to dotáhla na šampionku
nooo jestli je až tak dobrá tak je to možná škoda noo
cernej caj
placata fajka je zelezna lady
jako že je celkem nerozbitná krz tu bytelnou konstrukci to sem jako věděla už dávno ale že je až tak splachovací to mě jako dneska fakt překvapila..páč udělat to jelito mě tak dostal minimálně lepáka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:32
- Nahlásit
HaZa
Drzim palce, dle titulu je mi jasny, ze pizizub neni na prekazku v chovu ci vystavach.
Ema je krásná ale výstavy nenávidí - táhne se jak smrad takže skončila
Cela nebozka Ag, ta hodila usiska do stran a polibte mi...
Fajka
že toho plesnivýho kreténa blbýho ani tentokrát nezabila
Maj tetky psi ale trpelivost. Troldas dostal od Kremyla po drzce dneska, nevim, co tam provadeli vedle, ale bylo VELMI vyrazny huuu a pak ublizeny aaau. Bazusak si ted pruhy radsi drzi od tela, asi je s podzimkem vice prudiva (nedivim se ji).
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:43
- Nahlásit
Fajka
Mohla bych paní Fajková objednat pro Adél přetahovalo?
Birma
Vítej v civilizaci . Fotky moc pěkný. Tu zimu v noci bych určitě nedala, jinak to musel být super výlet
HaZa
Máš krásný psy. A pěkně zmlsanou číču
Fifi
Vím že chodíš s Troldou na dornovku, ale nějak i unikl jeho problém - kromě té vyrážky a drbání. Co je prďolkovi malýmu a je to po masážích a cvičení lepší?
Adél
Po posledních dnech byl dnes balzám na duši. Měli jsme asi doma i venku úplně jinýho psa. Byla zlatá, vzorná. Potvůrka zrzavá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:49
- Nahlásit
Darenka
kromě té vyrážky a drbání.
To uz je snad pase. Tukam na hlavu.
Co je prďolkovi malýmu a je to po masážích a cvičení lepší?
Jen se mi nezdalo, jak chodil. Tak jsem ho vzala porovnat, a ma souplou panev, krizovou kost a uvidi se, co s kyclema. To mluvim v ty terminologii, kdyz bys ho videla, nevsimnes si niceho moc.
Měli jsme asi doma i venku úplně jinýho psa. Byla zlatá, vzorná. Potvůrka zrzavá.
Pockej zitra zase.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 20:51
- Nahlásit
Fifi
Cela nebozka Ag, ta hodila usiska do stran a polibte mi...
Maj tetky psi ale trpelivost
no jako ale že i Fajfka a až takovou mě nepřestává překvapovat
dostal od Kremyla po drzce dneska, nevim, co tam provadeli vedle, ale bylo VELMI vyrazny huuu a pak ublizeny aaau
pruhy jedny šílený...a co ten břicha drb?? to už je lepčí?
Darenka
Mohla bych paní Fajková objednat pro Adél přetahovalo
vaše přání je mě rozkazem
jasně že jo, hodte mě do emila akita.feiko(uzenáč)seznam.cz adres v pondělí jdu stopro na počtu s balíčkem pro Ešusku tak můžu posílat
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 21:06
- Nahlásit
Fifi
Jen se mi nezdalo, jak chodil
jejda, tak ještě že sis všimla a mohli jste to začít řešit. Držím pěsti ať se to srovná- Poňuchej ho za mě.
Jo, jasně - nedělám si iluze s Adélou. Jednou jsme dole a jednou nahoře
Fajka
Díkuju moc paní. Napiš mi prosím kolik mám poslat penízků a číslo účtu. Zítra jdu posílat korunky Skřívánkům, tak rovnou pošlu i tobě na účet.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 21:13
- Nahlásit
Darenka
Zítra jdu posílat korunky Skřívánkům
Dekuju predem za pani S.
mohli jste to začít řešit.
Uvidime, je rozhozenej dost, ale mladej, snad se porovna.
Nebudu uvadet detaily, ale velmi me ted nasral Kremyl. Proc sem ty jezkove lezou furt, kurvafix, nemam na to zaludek!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 21:18
- Nahlásit
Darenka
Skřívánkům, tak rovnou pošlu i tobě na účet.
super! tak tam tu částku za přetahovadlo přičti a rovnou to pošli jim dííkuju. Přetahovadlo dorazí v úterý
Fifi
Nebudu uvadet detaily, ale velmi me ted nasral Kremyl. Proc sem ty jezkove lezou furt, kurvafix, nemam na to zaludek
ajajaj ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 21:20
- Nahlásit
Užila jsem si dnes rehabilitování. Mladá paní terapeutka je hrozně milý a žižkovný stvoření. Jsou teda v podstatě na pracovišti dva, nebo dvě. Páč terapeutka má krásně těhotnej pupík a bylo ftipný, když se mě ten pupík dotýkal a nájemník se zapojil "do procesu" . Takže jsem dneska dvojnásobně zrehabilitovaná
A Rumíček je dneska dvojnásobně zakousnutej. Vod Bubinky. Měla ho dnes plný ten svůj křivý chrup a takovou mu nandala, že ječel. A sdělilo to něco jeho mozku? Sdělilo? No nesdělilo, milé děti, nesdělilo, páč je to tupo obecné. Musela jsem mu já říct, ať se kouká klidnit a hlavně klidit. Sedla jsem si na zem, levou rukou se s ním přetahovala vo fusekli s tenisákem a pravou mudlala Bubrdli. Na víc dneska nestačim.
Ale!! Ale!!! šla jsem z rehabilitování kolem sekáče... měli výprodej. Vše za 25 káčé..... tak ............. jsem......... koupila.......... Bubrdli a Rumajzlovi plyšáky. Dva velký obří plyšový.............. zelený.............ehm, no........... kondomy . Vůbec nevim co to má bejt, ale vypadá to jak nasazenej kondoom a je to zelený . Asi prošlej nebo co. Páč by Brtnik hudral, že zas tahám domů krámy, tak jsem je domů propašovala.A hned i vyprala. Tetkon se sušej v tělocvičně. Myslim, že až tam půjde Brtnik zejtra pro věci do práce, možná ho trošku zaskočí, že na topení seděj dva velký zelený kondomy
HaZa
: před těmi 5 lety jsem tu byla jako "Zavřelka" - zapoměla jsem heslo ale občas mi ho sem PC nastrčí
žiš nojoooo!!! já jsem matla. Nějak mi to nedocvaklo vůbec , vůbec, vůbec!! Ahoj!
Jak se daří? Já jsem zrovna tuhle na celou tu věc vzpomínala. Jak to asi celý bylo dál. Ona to pak rozsekala celý ta holka, co to rozjela, hrozně mě mrzelo, jak to utla. Nevím vlastně, jak to bylo dál. My jsme doma tehdy uvažovali i o tom, vzít holčinu k nám.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 21:20
- Nahlásit
Fajka
tak tam tu částku za přetahovadlo přičti a rovnou to pošli jim
Ech, Fajcisko jedno.
ajajaj ...
Velky. Teda ne pro zivocicha, ten to mel rychly.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2015 21:22
- Nahlásit
Fifi
Hájil si svoje území před vetřelcem, no. Chudák ježek...
Jdeme se venčit a pak do kádě s odou a pak do pelechu.
Opatrujte se
|