| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 19:58
- Nahlásit
Xerxová
holt jaký pán takový pes
Fifi
Trolda má bílou bradičkou koukám, ale teda hlavu srandovní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2015 21:03
- Nahlásit
Maya
Trolda má bílou bradičkou koukám, ale teda hlavu srandovní
Bradicku mel bilou od narozeni, ted mu na ni rostou i spesl chloupky. Tak uz moc nezavidim Birmici ty Adamiti fousky a taham za ne Troldu. A on je srandovni celej.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 06:41
- Nahlásit
tak noc proběhla až překvapivě dobře. Dva prášky v osm večer (psali že první dávka lze zdvojit, a tak jsem ji zdvojila) a jeden Brufen ve dvě ráno... ještě drží. Zvládla jsem se i nasnídat - chuť k jídlu mě neopouští, druhá půlka mé huby je plně funkční
Fifi jsem si všimla, že je Hyeňátko na bradičce drsňák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 07:30
- Nahlásit
xexova
to je dobre, ze zub neni uplne krifickej a doufam, ze zitra se fi podqri nekam zajit, kde dostanes dobrou peci
prochazka musela byt supr, vcera bylo nadherne
fifi
tak to je fajn, ze si nasla takovou pochoutku. me psi vorechy moc nekradou, ale vyloupanej zerou. akorat, ze ty papiraky jak nepozbiram hned a prsi tak to vsechno shnije
maya
tak ten tep faktor byl supr. meli sme 4h na slevomatu koupeny a po nejakych 3,5 sme byli celkem uz vystaveny, jsou tam 4okruhy po 5ti mistnostevh, kde musis prijit na to, co tam mas delat. kdyz das vsech 5mistnosti jednoho okruhu, ziskas bonusovej klic k otevreni tajne a kdyz bys otevrela vsechny tajny, muzes ofevrit piratskou truhlu. nedali sme vsechno, neco nam neslo vubec (fyzicky narocny) a neco sme byly moc pomaly a nestihali v limitu. ale bozi to bylo a maji nejakou verzi i pro decka. na youtube se daji pry najit videa a trochu to obmenujou. docela nas to i zmohlo, ale parada.
byli sme na rozhledne vesely vrch, akoda, ze zapad slunce byl do tech nejhezcich kopecku, navic sem fotila jen mobilem, ale krasne tady je.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 16:12
- Nahlásit
cernej caj me psi vorechy moc nekradou,
jsou trochu hloupi ne? maj oni vubec PP?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 16:28
- Nahlásit
zbrnd
je to mozny, nicmene PP ma jen jeden, ale nevsimla sem si, ze by nekterej z nich byl vyrazne chytrejsi v zavisloti na PP
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 17:11
- Nahlásit
Xerxová
Tak to je super, že prášky zabraly a nemusela jsi stát frontu jak před lety na banány...... Jo, bolavé zuby jsou fakt sviňa.Zítra držím palce u zubaře, ať je milosrdný a moc netrpíš.
Najt je fakt krásně stavěnej
Fifi
Trolda má úžasný výrazy a ty zuby.....to mě připomnělo tu předvánoční reklamu s holčičkou a taťkou - ne, ne já nemuším, já už ho vidííííííím .
Já dnes vytrhla, tedy spíš vydloubla Adéle zoubek. Má už skoro půlku huby přezubeno.
Dnes jsme byli zase na cvičáku. Prvně se tam dělo něco jako výcvik, že jsme nebyli ponecháni vlastnímu neodbornému konání. Bylo tam asi 15 psů okolo roku a vejš. No to bylo dílo. Jezdíme vždycky dřív a vyblbneme se a Adéla je naprosto vzorná. No a jakmile dorazí ostatní psi, je to v čudu - s každým se musí přivítat, otravuje, atd. No a když začal výcvik nadřela jsem se jako vůl. K noze nám vážně dělá problém. Ale přivolání zvládala suprově a aport taky. Chůze u nohy zkrátka stojí za prd a budeme muset pilovat, pilovat, pilovat. Sednout si vedle nohy taky nezvládáme - pořád si sedá přede mě, aby viděla TEN pamlsek. Nicméně manžel byl nadšený, jak byla šiiiiiikovná ta jeho holčička a mamina holt se u toho trošku nadřela, no.... Myslela jsem, že ho klepnu
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 17:14
- Nahlásit
Odpoledne jsme byli ještě na dlouhé procházce a vylítala se na louce. Dnes už ani moc neotravovala 8 letou Darenku (berňačku). Teď tu chrápe jak starej chlap. Já tedy toho dnes mám taky plný kecky.
Mějte krásný večer.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 17:15
- Nahlásit
Tak jsme doma z Prahy, plesnivka dnes vyfasoval V3 - prý delší formát na rozhodčího vkus
Ale i tak super víkend, pokec se známými, cesta v pohodě (myšleno naše slavná D1 )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 17:32
- Nahlásit
HaZa
tak škoda V3, ale aspon, ze ste si to i tak uzili. Jojo, dneska byla dalnice krasne prujezdna
Darenka
vsak to doladite, na takovy stendo delate pokroky a fakt, ze si v nekolika mesicich predpisove neseda a nechodi u nohy, to fakt neni nic, co by te melo nadmiru trapit. Vsak pekne pilujte mam pocit, ze uz ted toho adelka zvlada vic, nez feri
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 17:43
- Nahlásit
Maya
fotky meho "oblibeneho" trampa , obcas ma povidani v casopise, co odebiram z historickych duvodu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 17:57
- Nahlásit
Prvni tri z rozhledny Vesely vrch a posledni z rana, kdyz jsme vyrazeli z Chotilska. V Brne je furt vsechno zeleny a neco i zluty, ale asi vim, kam chci pristi podzim na vandr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 18:47
- Nahlásit
Darenka
Ale přivolání zvládala suprově a aport taky. Chůze u nohy zkrátka stojí za prd a budeme muset pilovat, pilovat, pilovat. Sednout si vedle nohy taky nezvládáme - pořád si sedá přede mě, aby viděla TEN pamlsek.
Vzdyt je mala jeste. A na cvicaku ti jiste poradi, jak to doladit. Jak to ty mas delat, aby ti nepredsedavala.
cernej caj
Krasa, fotka s rekou, aach.
HaZa
plesnivka dnes vyfasoval V3
V3 je pekny, co by za to jiny dali. Gratuluju.
Xerxová
Dva prášky v osm večer (psali že první dávka lze zdvojit, a tak jsem ji zdvojila) a jeden Brufen ve dvě ráno... ještě drží. Zvládla jsem se i nasnídat - chuť k jídlu mě neopouští, druhá půlka mé huby je plně funkční
Tak huuuf, at to stejne zvladnes i do rana a zitra se to vyresi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 18:59
- Nahlásit
Zdravím!
My si dali odpoledne agi trénink a po dlouhý době to bylo fakt úplně úžasný a skvělý
Zejtra jdu na zkušební den makat a pokud to vyjde, tak se bude podepisovat smlouva, tak držte palce
Darenka
na nějakou chůzi u nohy mi přijde prťavá, ono se to nezdá, ale je to pro psa dost těžkej cvik a na to, aby furt nekoukala po pamlsku je právě super klikr, jako označovač správnýho chování. Ona si něco takovýho ve tvym projevu stejně vždycky najde, jen pro tebe je lepší, když víš co to je a máš to tak pod kontrolou a pokud si vybere tvoje sahání do kapsy, tak na tebe bude chtít pořád co nejlíp vidět, aby to neprošvihla.
cernej caj
krásavý fotky! A na Benešovsko se mnou počítej, miluju to tam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:08
- Nahlásit
birma
na zkušební den makat
Vyslo to Husky?
Ona si něco takovýho ve tvym projevu stejně vždycky najde, jen pro tebe je lepší, když víš co to je a máš to tak pod kontrolou a pokud si vybere tvoje sahání do kapsy, tak na tebe bude chtít pořád co nejlíp vidět, aby to neprošvihla.
Tohle jsou presne veci, ktery musi clovek amater (bez urazky pro darenku) videt nazivo. Aby pochopil, co tim myslis. A jestli u nich na cvicaku s klikrem nepracujou, bude to mit o to slozitejsi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:10
- Nahlásit
Fifi
Vyslo to Husky?
pokud klapne i zítřek, tak jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:10
- Nahlásit
birma
Drzim!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:29
- Nahlásit
Fifi
Dík Sice je tam dost šílená pracovní doba, ale byla bych moc ráda, kdyby to vyšlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:33
- Nahlásit
drzim palce!
fifi
bylo to tak nadherny, ze mit s sebou par veci. hned tsm zustanu o den dyl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:39
- Nahlásit
Rumštáááájn
Držím palce Xerxozubu
Byli jsme dnes u mamči (mojí)
Součástí návštěvy byla i návštěva zbraslavského, velmi rušného (natož před Dušičkama) hřbitova. Děti projevily touhu jít také. Martínek usnul, tak jsem čekala v autě s ním. Mamča byla s dětma na hřbitově. Zapomněla sirky. Na vedlejším hrobu byla svíčka, tak vysvětlovala holkám, že si vezme oheň od vedle. No a jak popisovala, tak potom to začlo:
"A babiii, proč nemáš vlastní?"
"to chodíš vždycky na hřbitov bez světla?"
"To si vždycky bereš svíčku odvedle?"
Prej byla velice ráda, když odcházely
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:51
- Nahlásit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:52
- Nahlásit
Fajka
gratulaceeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:53
- Nahlásit
Xerxozub si teď vzpomněl, že by mohl začít natékat. Kotlety na zítřejší oběd vyndané z mražáku rychle otok zahnaly... ale myslím, že v noci nateču... Tak tu sedím s kotletou a chudák Pepa mi odebral žehličku, že to dožehlí... neb je u toho teplíčko... Asi by to do zítřka nevydrželo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:01
- Nahlásit
birma
Díky
Vyslo to Husky?
pokud klapne i zítřek, tak jo
taky držíme aby to vyšlo!
Xerxová
# Zasláno: 1 Lis 2015 19:53
Citát - Nahlásit
Xerxozub si teď vzpomněl, že by mohl začít natékat. Kotlety na zítřejší oběd vyndané z mražáku rychle otok zahnaly... ale myslím, že v noci nateču... Tak tu sedím s kotletou a chudák Pepa mi odebral žehličku, že to dožehlí... neb je u toho teplíčko... Asi by to do zítřka nevydrželo
týjo můž a žehlí! já smekááám...
Lity lity zuby bolavý je moje noční můra!
takže ráno rovnou k zubaři?
kachna_
No a jak popisovala, tak potom to začlo:
"A babiii, proč nemáš vlastní?"
"to chodíš vždycky na hřbitov bez světla?"
"To si vždycky bereš svíčku odvedle
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:07
- Nahlásit
birma držím, ať to vyjde
Fajka když je potřeba, zvládá Pepa doma cokoli - a žádná práce mu nevadí. Žehlí opravdu výjimečně (ale dobře - včetně košil). Je pravda, že takhle mimo jsem už dlouho nebyla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:09
- Nahlásit
Fajka
Veteran zampion? Gratulaeeee babofce pruhaty!
Xerxová
Tak tu sedím s kotletou
Skoda, ze ne s kotletou v ustech, ale na ustech. Tak klidnou noc!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:09
- Nahlásit
birma
Moc gratuluju a budu držet palčáky, ať to klapne a aby zaměstnavatel byl solidní a štědrý
cernej caj
ty fotky jsou úžasný
Fajka
já sice nevím wo co gou, ale taky gratuluju
Xerxová
mě většinou když natekla huba, tak se utlumila bolest. Je jasný, že hned ráno pomažeš k zubaři.
Jj, vím, že je Adél ještě malá, ale budem se snažit, abychom nic nepodcenili. Birma - pamlsky se snažím mít připravený v ruce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:13
- Nahlásit
Xerxová
zvládá Pepa doma cokoli - a žádná práce mu nevadí. Žehlí opravdu výjimečně (ale dobře - včetně košil).
šikovnej!
Je pravda, že takhle mimo jsem už dlouho nebyla
lity lity
Fifi
Veteran zampion? Gratulaeeee babofce pruhaty
jo jo
bábovička moje pruhovaná ušatá, vošklivá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:13
- Nahlásit
Darenka
Birma - pamlsky se snažím mít připravený v ruce
To je ta chybicka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:15
- Nahlásit
Fajka
bábovička moje pruhovaná ušatá, vošklivá
Jak voskliva, kdyz zampioun? Aj papir na krasu uz ma.
birma
Sice je tam dost šílená pracovní doba
?
|