Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:18
- Nahlásit

Fifi
chudak, ale rozesmalo, fakt, jeste, zes ji zachranila

vlk
no a hlavne co u vas???

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:22
- Nahlásit

cernej caj
Tak Pinďa se hojí, jizva je lukcucně zahojená a 9.11 nastupuje na rehabilitace....jinak se naučil fičet po třech, ale když stojí tak se začíná opírat o tu operovanou nohu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:23
- Nahlásit

Proč mi ten péf tak urputně sundavá ponožky, když večeřim?? Miluje sundavání ponožek, nesundavá je bez povelu. Dnes evidentně změnil názor . Byli jsme dnes hezky všecí v sídláku. Pak šla Bubi domů s Brtníkem a Rumíček si dal městskou misi. Svezl se trambajkou. Došel do zveráče, kde maj ty bojový myše. Ke zveráči jsme šli hezky navolno civilizací, pěkně pod povelem Se mnou. Do zveráče vtrhnul, myše nemyše, stoupnul si předníma na pult a pravil pan prodavačce "Co máte v nabídce?" . vyžral půlku zásob, koupili jsme dingáče a dva nezdravý pařátky. Nasedli do trambajky, popojeli dál. vystoupili, poblbli na zastávce, zase se nalodili. RUmíček hezky ulehl a začal zpívat . Za barákem jsme si kopali žužlobalonek a pak šli domů, aby Koláče utykaláá, utykalááá za mámou. Před chvílí dorazilo Koláče domů a ohřálo véču. Jde uklidit hrncovou skříňku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:24
- Nahlásit

vlk
co je zde nového ???
Asi vse pri starym, birmica se skoli na odbornici pres outdoor, kachnovic si pujcujou svetlo a maj neposednyho pacienta, esusovic susi kondomy na topeni, cajdovic furt nemaj kuchyn a ferina si chce blemcat jizvu, enyky denyky drazdej orlici, mne sublimujou cuby v baraku, Xerxova mela xerxozub a maya nas stale zasobuje jako pan Karfik ruznyma odkazama. Jiste jsem na neco zapomnela a nekdo to napravi.
Jak pindik?

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:27
- Nahlásit

Fifi
Jak pindik?
nad ešuskou...

cernej caj
Člen
- Nahlásit

vlk
tak to je dobre, ze uz se o ni zacina opirat, brzo zacnou rehabky a pak bude behat jak zamlada

jak se dari hubnuti?

PetraK
to je uchylak ale meli ste teda uspesny odpoledne i vecer, fakt nechapu kolik toho stihas

Fifi
Člen
- Nahlásit

vlk
Pinďa se hojí, jizva je lukcucně zahojená a 9.11 nastupuje na rehabilitace....jinak se naučil fičet po třech, ale když stojí tak se začíná opírat o tu operovanou nohu...

PetraK
vyžral půlku zásob, koupili jsme dingáče a dva nezdravý pařátky
Tez jsem dneska byla pro dingace, vyhmatla sem posledni pytlik.
Proč mi ten péf tak urputně sundavá ponožky, když večeřim?? Miluje sundavání ponožek, nesundavá je bez povelu. Dnes evidentně změnil názor
Aby ses podelila o veceri?
Koláče utykaláá, utykalááá za mámou. Před chvílí dorazilo Koláče domů a ohřálo véču. Jde uklidit hrncovou skříňku.
Aby kolace zase se neschvatilo, nadmernou aktivitou. S maminou se tam este nepobila, osoba?

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:32
- Nahlásit

cernej caj
jak se dari hubnuti?
no má dole dvě a půl kila...asi by mohl víc, ale zatím to ještě není na delší vycházky a moc pohybu... tak to jde pomalu, nejvíc asi shodil po té narkoze, to moc nežral...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:36
- Nahlásit

Fifi

Taky je nepochopim. Tma jak v prdeli, kdyby nejelo proti mne auto, nevsimnu si jich - dneska to byl cyklista a chodec, oba v cernym navic?

taky nechápu. Tohodle se dost bojím vždycky, když jedem třeba z chalupy už za tmy. Tam se s tím taky nikdo nemaže . Ty lidi si to prostě neuvědomujou.

Hele, ty kakture, koukej to vyfotit!

musim, já vim!

A jedna za vsechny, co uz nejsou a chybi...

Sedela tam jak oukropecek, potichu jak pena a trpela v kleci. To bylo vitani.

jeditíí to je moulík obecný!! Pipi malá!!

birma
Dnešek dobrej mně se tam líbilo a šéf obchodu, ve kterym jsem byla, říkal že super, že mě určitě doporučí, tak mám rado

tak to zní ale vááážně dobře
Darenka
Teď už si to dovedu představit se zrzavcema úúúúplně živě

Holky mají pravdu, postupujte pomalu ale s jistotou. To tahání na vodítku - někde tu myslím dávala Birma návod?? Zkus si najet na ty stránky Koiry. Klikruješ? Pokud jo, k tomuhle by se Ti klirk hodil.

denyk
to byla nasraná, že jsem přišla moc blízko a bála se abych jí neukradla srnku tak na mě machrovala

ty jo dost jako nštvaná, dost. Eh bych byla táákhle malinká

Xerxová
A nic mě nebolí.

eh zní to hrozivě, ale hlavně, že tě nic nebolí!!

kachna_
Besinka si stehy vyblemcala.

no ty bláho! a co jizva? otevřelo se to? a to už může chodit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:40
- Nahlásit

vlk

a 9.11 nastupuje na rehabilitace

tjo!! to je rychlost!!

a taky potřebuju zhubnout jako Pindík, taky aspoň dvě kila. A pak ještě dvě a ještě dvě.
cernej caj

to je uchylak ale meli ste teda uspesny odpoledne i vecer, fakt nechapu kolik toho stihas

Rumíček? nebo Brtnik?
Musim to stíhat, musim, děfčico.

Fifi
Tez jsem dneska byla pro dingace, vyhmatla sem posledni pytlik.

dingáče jsou velká oblíbenost a oblibovaný odchodník

Aby ses podelila o veceri?

to je, je přežranej, ale kravil by, kravil hošíček, prej měl málo zaměstnání..... jen teda nechápu, proč ho tak najednou zmohlo to spaní vytuhnul teď na pelechu

S maminou se tam este nepobila, osoba?

ještě ne, ale hoří to tam, hoří,

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:47
- Nahlásit

denyk má krásné fotky orlí... musím jí je pochválit.

My byli odpoledne v lese - chlapec lítal, ale pak nějak zvadnul, až jsem se lekla... šel k autu nebývale klidně... ale doma se tváří normálně, blbne, zničil už všechny nové plyšáky (dítka mu začínají odkládat hračky, které se nevejdou do pokojíku ) a děsně píská gumovejma kačenkama, které byly součástí tašky hraček...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:50
- Nahlásit

vlk
ale tak to je supr, jestli za nejaky 4 tydny necely ma 2.5 dole tak v jeho pripade kazdy kilo dobry a uz mu chybi tak 2 k idealu?

PetraK
zrovna ty, ktera tu narozdil od nas jedina cvicis i doma?

moment, ja myslela, ze ti rumik sundaval ponozku, jestli to byl brtnik, tak uchylak je slaby slovo

ja teda minule objednala dingacu pytel s granulema, pac nevim, kam na to chodit a pres cely brno pro to jezdit nebudu, takze tu ve skrini mam dobrutky pro bezlimcove vecery

a tak nedosla mama k tomu ze chce byt doma ve svym?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:51
- Nahlásit

vlk
no má dole dvě a půl kila...asi by mohl víc
To je hodne slusny, pri klidovym rezimu ale. A zbytek smecky v pohode?
PetraK
jen teda nechápu, proč ho tak najednou zmohlo to spaní vytuhnul teď na pelechu
Tak pssst a potichu naslapovat. Ne, ze se zacnete honit s Bubu kolem stolu.
Xerxová
a děsně píská gumovejma kačenkama, které byly součástí tašky hraček...
Nesnasim piskaci hracky. Nemaji piskaci hracky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:59
- Nahlásit

Xerxová

ale pak nějak zvadnul, až jsem se lekla... šel k autu nebývale klidně

tjo, tak tohle fakt nemiluju.

a děsně píská gumovejma kačenkama, které byly součástí tašky hraček...

je to jasný! Zklidnil se, píská na hračky - má jasnou falešku!!

cernej caj
zrovna ty, ktera tu narozdil od nas jedina cvicis i doma?

ale bohužel žeru za čtyři a teď mám svoje cvičení zakázaný - kvůli zádům. A cvičím rehab. cviky. to moc nevydá jsem bečka

ze ti rumik sundaval ponozku, jestli to byl brtnik, tak uchylak je slaby slovo

jo jo rumíííčeeek. Já myslela, ešivá nemyslíš že je Brtnik úhylák krzevá ty kondomy, jak to komentoval

takze tu ve skrini mam dobrutky pro bezlimcove vecery

ano ano, dingáčů není nikdá dost

a tak nedosla mama k tomu ze chce byt doma ve svym?
ale ona jede na takový vlně - nevěří si, pak zas dobrý, pak špatný... blbinec.

Fifi
Tak pssst a potichu naslapovat. Ne, ze se zacnete honit s Bubu kolem stolu.

ne... jen jsme v tichosti odešly do tělocvičny hrát čuchací hry.......... taky musel aspoň jedno kolo prej. Ale teď už zase válí šunky na pelechu.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:03 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

cernej caj
mu chybi tak 2 k idealu?
...k ideálu tak štyry.....

Fifi
A zbytek smecky v pohode?
zbytek smečky je v pohodě..Ašoci hlídají na Morávce ovečky páč přítel tam známýmu buduje zimní bydlení ( pro ovce) a novej plot takže jsou ve svým živlu, Maruš se zazimovala do gauče a šiby jsou šiby....

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:04
- Nahlásit

vlk

zbytek smečky je v pohodě..Ašoci hlídají na Morávce ovečky páč přítel tam známýmu buduje zimní bydlení ( pro ovce) a novej plot takže jsou ve svým živlu, Maruš se zaimoala do gauče a šiby jsou šiby....

vesnická idýýlka

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:07
- Nahlásit

PetraK
vesnická idýýlka

docela jo...akorát nám tu kolem chalupy chodí divoký čuně....už jsem ho dvakrát potkala když jsem šla ráno do práce...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:08
- Nahlásit

vlk
tak to je fajn, ze smecka OK a tak to uz ty 4kg pinda zvladne, pro zacatek staci 2 a pak to uz taky pujde lip, jak zacne behat vic a po rehabkach

PetraK
to je blby, ze zada se nezlepsili nejak vyrazne ani po te dvojite rehabce? tak snad to bude brzo dobry

Xerxová
byste je mohli davaj najtikovi rovnou

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:30
- Nahlásit

vlk
.Ašoci hlídají na Morávce ovečky páč přítel tam známýmu buduje zimní bydlení ( pro ovce) a novej plot takže jsou ve svým živlu,
Tyjoo, tak to je pro ne ideal totalni.
akorát nám tu kolem chalupy chodí divoký čuně...
Svine bych se bala, ale co s ni? Siby vypustit, at zazenou?
PetraK
a teď mám svoje cvičení zakázaný - kvůli zádům. A cvičím rehab. cviky. to moc nevydá
No jen vytrvej. Vedi, co cini. Ja mam nakou novinku, blokadu hrudni patere a to je teprva zradlo, chyta se to i hrudni kosti a zeber, dumam, ze zitra se necham snad prvne v zivote opichat. Pokud nezabere dalsi prasek a klid.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:43
- Nahlásit

Hrncová skříňka umytá.......... dumám, zda se ještě- než doschne, abych mohla hrnce naskládat zpátky - neumýt ešče jednu, nějakou malou... jako že bych měla fóra...

vlk
akorát nám tu kolem chalupy chodí divoký čuně....už jsem ho dvakrát potkala když jsem šla ráno do práce.

tjo fuj!! Prasat bojim.

cernej caj
se nezlepsili nejak vyrazne ani po te dvojite rehabce? tak snad to bude brzo dobry

joo, zlepšily, to jo, ale musim cvičit ty jejich cviky, ne ty svoje(ale...pšššt, já si tam stejně aspoň dva procpala )

Fifi
blokadu hrudni patere a to je teprva zradlo, chyta se to i hrudni kosti a zeber,
cooo, no fuj, to je takovýto, jak nemůžeš dejchat ?? Takhle se mi dusil Brtnik, ve tři ráno v Ml.Bolce

dumam, ze zitra se necham snad prvne v zivote opichat.

chtěla jsem zaftipkovat, páč jsi to nabídla, ale jest mi to vzhledem k tvému stavu trapné
Pokud nezabere dalsi prasek a klid.

no jestli je to to co si myslím, tak to nebude marnej nápad s tím píchánim.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:48
- Nahlásit

PetraK
neumýt ešče jednu, nějakou malou... jako že bych měla fóra..
Dyk jo, jdi do toho, ideal.
cooo, no fuj, to je takovýto, jak nemůžeš dejchat ??
S dechem si vystacim zatim, ale kejchnuti boli jako prase.
ale jest mi to vzhledem k tvému stavu trapné
Klidne vtipkuj. Uvidim zitra. Jsem zvykla na krk a bedra, tohle je na jednu stranu dobra nova zkuusenost, nauci te lezet fakt jen v poloze mumie na zadech.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:52
- Nahlásit

Ticho o zádech! To fakt neci chytit! Stačí, že trochu pobolívaj a občas to přebere cosi mezi žebrama, víc nechci!

PetraK
Ty kráso, ty musíš mít u zadku vrtulku
Já po tý dnešní nalejvárně zvládla jenom to čuchání a krátkou procházku a ošmikat drápky, normálně budu chodit ještě skorem o dvě hoďky pozdějc, tak doufám, že si brzo zvyknu, protože jináč chudáky Adam a chudáky já...

vlk
To je paráda - jak hojení, tak hubnutí a idylka

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:53
- Nahlásit

Fifi

Dyk jo, jdi do toho, ideal.

máte stejný řeči s Brnikem

ale kejchnuti boli jako prase.

moc držím palce, aby se to uvolnilo bez injekce.
dobra nova zkuusenost, nauci te lezet fakt jen v poloze mumie na zadech

jo, pamatuju si Brtnika. Kdyby mě bejval byl poslechnul (ale co já můžu říkat, jsem to stejný co on ) tak jsme si mohli odpustit MOU noční jízdu Boleslaví , kdy jsem potkávala jen samý vožralý a ti mě posílali od čerta k ďáblu, když jsem hledala pohotovost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:56
- Nahlásit

ad záda a massage! dámy kdo nezná míčkování - to je něco úúúúúúúúúúžasnýho!! Já to doteď neznala. Je to vysoce funkční a zádům to dělá vyloženě dobře. Blbý je, že tady si člověk nevystačí sám. Ale když je k ruce někdo další, nepotřebuje nějaký extra grify nebo sílu, výdrž. Je to takovej jako molitanovej hrubej míček, měkkej. A jezdí se s ním po zádech. A jen lehce se tlačí, takže to není jako u masáže, že laik je za chvíli u konce sil (zvlášť, když má ruce v háji jako já). je to tutáč nádhera a úžasnost. Pochopitelně, to navíc tu kůži i prohřívá, ale tak je to celý úplně jiný, než normoš masáš. Miluju míčkování, miiiluuuju.

b]birma[/b]

že si brzo zvyknu, protože jináč chudáky Adam a chudáky já...

si přehodíš aktivity na ráno, to taky není marný.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 21:58
- Nahlásit

birma
Ticho o zádech! To fakt neci chytit! Stačí, že trochu pobolívaj a občas to přebere cosi mezi žebrama, víc nechci!
Mlcim, pravda! Jako bych nic nepsala! Tady to je nebezpecny.
tak doufám, že si brzo zvyknu, protože jináč chudáky Adam a chudáky já...
Ale tak s tou ranni dlouhou vychazkou to Adamita zvladne, prospat se a pak zase vecir jupiky? Mamina pres den pripadne vyvenka?
PetraK
máte stejný řeči s Brnikem
Radsi vyfot to topeni!

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 22:05
- Nahlásit

PetraK
přehodíš aktivity na ráno, to taky není marný
Ráno zvládnu jen tu dvouhodinovou procházku. Večer musim sednout na eshop + třá dneska se Adam tvářil, že ráno nikde nebyl a je chudinka týraná, přitom jsme si večír dali doma pachovky + to stříhání drápků, ale ne, bylo to málo :O

Fifi
Jj mamka vyvenká, ale to je fakt jenom čurací. Právě nevim, nakolik to bude večír jupiky, dneska to vypadalo spíš na tupý zírání do zdi...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 22:25
- Nahlásit

A mám to, mám to, mám to. Ešče jednu malou skříňku a poličku s kořenkama. Juché. A půlku domácího úkolu z germánštiny

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 22:32
- Nahlásit

PetraK
A mám to, mám to, mám to
Fotku????!

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 22:54
- Nahlásit

koukám tady zádová epidemie nebo co, to si teda nechte
PetraK
taky chci fotkuuu

omalovánková soutěž, možno vyhrát hodnotné ceny, akorát teda já jsem břídil, což se ani nedivím, tak se musí když tak zúčastnit někdo povolanější
http://omalovankygrada.cz/

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 23:06
- Nahlásit

Nechavam si zadovou epidemii, neb se mi povedlo blokadu prokrupnout, boze, to je uleva. Zatim jen na jedny strane, ale to bude uz dobry. Huuf. Pichani nebude.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání