Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:05
- Nahlásit

Fifi
U nás je takových sebevrahů spoustu. Ráno před 6 štrádují po krajnici. Mám při cestě do práce pravidelné chodce a dokud neodpočítám, že už prošli nemám klid - oči na šťopkách. Manžel jezdí na opačnou stranu a tam má zase hafo cyklistů.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:08
- Nahlásit

Fifi
byla uz v patek, je to nastesti dobry, ani rano nevyvadela, kdyz sem sla do prace (muz sel driv, aby byl driv doma), takze si myslim, ze to bude v pohode, ted se valela v posteli a ted chrape.

taky sem zavrela do klece tima, kdyz se tam sel podivat, na 2minutky a teda ten to ma hodne na knop, ten by se tam s tim limcem mozna fakt neotocil, ale ferinka, jak je drobna, tak to ma jak palac nastesti

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:09
- Nahlásit

cernej caj
ferinka je ještě s límcem? Jak to zvládá?
Klukovo Darenka byla z límce úplně hotová. Rozbila celkem 3.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:12
- Nahlásit

Darenka
Ráno před 6 štrádují po krajnici.
Ja bezne zastavuju lidem, ze zastavky busu to sou do vesnice naky 2km. Ale po tme nemas sanci, vsimnes si jich fakt na posledni chvili, v lepsim pripade.
cernej caj
byla uz v patek, je to nastesti dobry, ani rano nevyvadela, kdyz sem sla do prace (muz sel driv, aby byl driv doma), takze si myslim, ze to bude v pohode, ted se valela v posteli a ted chrape.
Vzorna pacientka. Co ta napajecka, usrkla z ni neco nebo si vystaci i bez napajeni?

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:18
- Nahlásit

Fifi
já chodce míjím, že jedu z města a oni do města mají namířeno. Potkávám je kousek od vjezdu na dálnici. Říkám si, kdy už to vzdají. Ráno mrzne a podle mě chodí z vesnice nějaký 4 km vzdálené.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:19
- Nahlásit

Darenka
zatim limec drzi v pohode. Myslim, ze ho ani neresi, ale jak ho nema, tak se snazi byt velmi, velmi houzevnata pri blemcani stehu. Velmi. Takze je to asi i bezpecnejsi, prece jen.

Fifi
u tech co chodi pravidelne se divim, ze je to samotny ani nenapadne se nejak zviditelnik...

vystaci si asi bez napajeni, pit z ni nechce, ale ma ji tam, kdyby nahodou. Tak snad bude vzorne i stradovat po ulici, ted mi nadhazovala tlapu a to sme sli fakt 200 metru celkem

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:22
- Nahlásit

cernej caj
a to sme sli fakt 200 metru celkem
A co ti rekli na veterine? Na to bych se radsi preptala, my meli klidovej rezim na voditku - jen vycurat a zase klid - po operaci hodne dlouho, 200m mi prijde teda dost.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:23
- Nahlásit

Zdravím
Dnešek dobrej mně se tam líbilo a šéf obchodu, ve kterym jsem byla, říkal že super, že mě určitě doporučí, tak mám radost. Navíc ráno nám vychází skorem dvouhodinová procházka za světla a lidí je venku míň než na večer (nebo spíš jsou všichni na krátký procházce, takže kus od baráků pusto), takže ve výsledku dobrý

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:24
- Nahlásit

birma
takže ve výsledku dobrý
Super, gratuluju!

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:25
- Nahlásit

cernej caj
Besinka si stehy vyblemcala. Mamča považovala za nutný jí ten límec sundavat .
Sice kulhá, ale běhá docela schopně. Je s tou holonohou docela komická.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:29
- Nahlásit

Fifině pro radost - z FB:
Tak už Dášeňku můžete smazat...
Dlouho jsme chtěli našemu foxíkovi pořídit parťačku. Díky vašemu FB jsme ji našli.
Jeli jsme si pro ni daleko (do Kolína až z Boskovic).
Tak díky, že jste ji sdíleli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:30
- Nahlásit

Fifi
nerekl muzi vubec nic, rekl za 5tydnu rentgen, chapu v jistym ohledu, proc sem na nej mela mirne negativni ohlas v ramci komunikace...

takze dost naprd, no.

kachna_
a nezanitilo se ji to nejak? jestli po ty noze v pohode beha, tak to snad pak bude behat zas jak driv. Feri je taky komicka s kejtickou hubenou

birma
jee, tak to je bomba, tak drzim palce

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:31
- Nahlásit

Fifi
Dík, doufám, že se zítra ozvou z ústředí, podepíšem smlouvu a půjdu se školit. Po takový době doma se mi v krámě fakt líbilo a outdoor je prostě fajn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:33
- Nahlásit

birma
co nam doporucis na vanocni darky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:41
- Nahlásit

kachna_
Besinka si stehy vyblemcala. Mamča považovala za nutný jí ten límec sundavat
Jejej. Tak hlavne pak klidny hojeni, mamca je sikovna teda.
birma
Fifině pro radost - z FB:
parada! : )
podepíšem smlouvu a půjdu se školit.
Bezva, ono v outdooru to je jinsi nez v nejakym hogofogo kramu.
cernej caj
nerekl muzi vubec nic, rekl za 5tydnu rentgen, chapu v jistym ohledu, proc sem na nej mela mirne negativni ohlas v ramci komunikace...
Tak mu zavolej, kdyz ta operace stala takovych prachu. At neco zbytecne nepokazite. Snad ho dve vety do tlf nezabijou.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:42
- Nahlásit

cernej caj
Doporučovat ti rozhodně nic nebudu, ale ukážu ti, do čeho jsem se zamilovala nepotřebuju ho, je drahej jak sviň, ale je prostě nádhernej kuk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:47
- Nahlásit

birma
ten je krasnej, jeste stesti, ze nema vyssi limec nebo kapucu resenou at nefuci na krk, cimz je dost nezajimavej ale vypada krasne dlouhej

Fifi
asi budu muset, sem doufala, ze to muz zvladne, protoze ja k smrti nerada volam ale asi mi nic jinyho nezbude

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:53
- Nahlásit

birma
Ten je krasnej.
cernej caj
protoze ja k smrti nerada volam ale asi mi nic jinyho nezbude
Mno, premohla bych se. Co nejdriv.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 18:55
- Nahlásit

cernej caj, Fifi
To jste mě potěšily, že se nelíbí jenom mě škoda, že si nemůžu namluvit, že ho potřebuju, protože nepotřebuju :-D

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 19:27
- Nahlásit

birma
tak držím palce ať si tě nechaj
svetr je pěknej, ale polyester snesu jen jako flís, takže taky naštěstí nic pro mě a kapuca by mi vadila

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 19:29
- Nahlásit

cernej caj
vetovi zvolej, ale já s Kimem nachodila po zahradě určitě víc, když jsme tam štrádovali třeba půl hoďky než se uráčil vyvenčit

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 19:29
- Nahlásit

A jedna za vsechny, co uz nejsou a chybi...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 19:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no ja si zas rikam, ze polyester nesnesu predevsim jako flis i kdyz treba coral flis mi tolik neva a technostrech taky ne, takze asi nejaka vyjimka se semtam najde... ale ja budu mit svoji podprdel dlouhou vesticku s psima tapkama, tak mam na par let zatepleni taky vyreseno

Fifi
pravdu mas, vzpominala jsem dneska tez... a v poslednich dnech.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 19:36
- Nahlásit

cernej caj
vzpominala jsem dneska tez... a v poslednich dnech.
Jojo... Ono to je i pres rok, ale ted nejak umocnenejsi.

Nicmene, uz si volala na veterinu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 19:45 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
sou tam jen do 18.00

ale v papiru co nam dal po operaci je 4-6 tydnu dle zavaznosti operace jen venceni, tak asi budem jeste ty 2tydny jen chodit curat (ono akorat se ji to rozlezi, kdyz se projdem k sousedum a zpatky i na bobek) a teda radsi dokud nerekne jasne, tak k nim chodit radsi nebudem.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 19:52
- Nahlásit

Maya
Tohle je flís, jen má splétanou povrchovou úpravu či co.

cernej caj
Koukala jsem na ten Kavkaz. To je nádhera!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:06
- Nahlásit

cernej caj
tak asi budem jeste ty 2tydny jen chodit curat
To je rozumny, voditko a jen venkani kratky.
birma
jen má splétanou povrchovou úpravu či co.
"Ci co" se asi brzo doucis, to pak budes ouplna studnice moudrosti zdejsi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:15
- Nahlásit

Ja se ted vydesila, po krmeni jsem nemohla najit Baz? Na zahrade volam, piskam, nic, v baraku nebyla pri rychlym pruzkumu, jinak by prisla. Sem si uz rikala, ze nekam vysublimovala. Ta trubicka sedela k Troldi kleci, kde mu luxovala misku po zradle. A dvirka se privrely - ona se svym otresenym mozeckem do nich hlavou ani nedloubne. Sedela tam jak oukropecek, potichu jak pena a trpela v kleci. To bylo vitani.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:16
- Nahlásit

brej večír....co je zde nového ????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2015 20:17
- Nahlásit

birma
vypada to hodne hezky prave, vubec ne jako normalni takova mikca

jinak uz shanim nejaky sneznicovy akce neco pro zacatecniky idealne s nekym zkusenym. mam od znamyho nabidku ze taky jezdi, ale bydli v praze a to uz asi lokalitou se nesejdem uz a taky je na me asi moc extremni aneb co si smikl nekdy loni.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání