| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 09:37
- Nahlásit
cernej caj
popravdě teda o oploceným psím výběhu na vesnici jsem ještě neslyšela
kontejnery na tříděnej mi už máme dlouho, teda plast a sklo, papír asi jim připadá zbytečnej, že to každej stejně spálí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 09:41
- Nahlásit
Maya
jj, u nas taky plas a sklo.
No s tim vybehem je to taky naprd, ale kdyz ve zpravodaji neopomenou psat, ze psi jen na voditku, pac jim muzou plasit zver a k tomu v minulosti dokonce napsali, ze by psi meli mit kosik venku, tak to jako vnimam tak, ze kdyz nesmim se psem na volno, mohli by mi zaridit nejakej vybeh... me by se spis libilo, kdyby tam byl treba tunel, nejaky prekazky, at se to da trochu nekdy vyuzit, vim, ze treba v brne bohunicich neco takovyho maji, ale nevim, jakou to vyzaduje peci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 09:48
- Nahlásit
cernej caj
jak můžou napsat, že by měli mít košík? máte nějakou vyhlášku snad a tam je přesně napsáno co a jak a jestli ho má mít nebo ne
pokud máte ve vyhlášce vodítko, tak mimo katastr obce ho navolno pustit můžeš, když ti nebude honit zvěř
nákup a péče o překážky si myslím, že už je to nejmenší, tuším tu někdo psal jaký to bejvaj fórový věci, holt koupený zalevno, ale oplotit tak velkej pozemek jako bývaj výběhu bude asi větší sranda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 09:50
- Nahlásit
cernej caj
hele co máte v Brně
http://brno.jumppark.cz/sluzby/#skakani
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 09:52
- Nahlásit
Maya
papír asi jim připadá zbytečnej, že to každej stejně spálí
u nás je papír bezkonkurenčně nejzaplněnější a často musim do sousední vesnice (jsme takové to souvesničí s jedním vedením)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 09:53
- Nahlásit
Maya
tak me to napadlo spis tak bokem. Rozhodne dam podnet na jinou oteviraci dobu sbernyho dvora (streda, sobota 15-16), coz je napr, ve stredu nestihas z prace a v sobotu to zablokuje celej den, coz by bylo supr, kdyby to posunuli pozdeji + ty konterjnery dali volne pristupny.
Tady je hodne myslivcu a to byva ve clancich od nich, tak to spis vnimam tak, ze kdyz myslivcum ti psi navolno vadi a u nas je silna myslivecka zakladna i spolek, ze by to byl proste dobrej kompromis.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 09:55
- Nahlásit
Maya
vim, kamoska na tom i byla, tak ale nevim, jestli bych si nezlomila nohu
kachna_
tak ono asi hodne lidi tridi i od mlika a letaky a to se snad ani palit neda nebo ja bych to nepalila...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:00
- Nahlásit
cernej caj
alespoň máte nějakej sběrnej dvůr, ten náš je asi 100 km daleko
tak papíru já mám nejvíc asi balíkový krabice a to se spálí v pohodě
ale je fakt, že letáky a časáky nosej děti do školy na sběr a v krabici nic nekupuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:02
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:05
- Nahlásit
Maya
tak my mame dost mliko treba prave, co nepalime. Jinak krabice palime. A nemam deti, kterym bych davala ty letaky do skoly
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:09
- Nahlásit
cernej caj
A nemam deti, kterym bych davala ty letaky do skoly
a to já jo - naskládám, připravim a pravidelně! mi michal radostně oznámí, že mi vyvezl ty papíry do sběru!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:11
- Nahlásit
kachna_
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:19
- Nahlásit
kachna_
a tak ušetří ti ten školní mezikrok, akorát děti chudáci přijdou zkrátka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:23
- Nahlásit
Maya
školní mezikrok
no to je pravda, tuhle jsme nasbíralli 4 kg kaštanů a školnice (nebo cotoje) na nás jenom houkla - tak to vysypte támhle na dvůr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:26
- Nahlásit
kachna_
proc se vlastne sbiraji kastany, vozi se to pak zviratkum nebo to je do skoly na vytvarku? ja vim, ze sme dycky nosivali ale vlastne nevim proc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:26
- Nahlásit
kdyby někdo hledal práci, birmě třeba kdyby se nelíbilo v husky
http://www.jobs.cz/pd/1024873800/?rps=233&oldPd=1
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:27
- Nahlásit
Čauky ve spolek, jen prolítávám, měla jsem dovču, takže se mi to tadyk nějak nahromadilo. Ale měla jsem bájo prodložený víkend. Fotky zde http://bukac.rajce.idnes.cz/Orlice_30.10.2015/ slabší povahy ať zavřou voči
Jdu na vejplaty, ešče se ozvu. Krásný den všem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:30
- Nahlásit
cernej caj
a hele i pro tebe by se našla práce, akorát teda tohle je asi vážně myšlený
http://www.jobs.cz/pd/1041974000/?rps=233&oldPd=1
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:31
- Nahlásit
denyk
ten orel nebo co to je jakou má chocholku na hlavě srandovní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:40
- Nahlásit
Maya
ja a excel, jo? to je dobrej vtip jinak ze brontici tam jezdi, to vim...
ale ja si zatim nechavam svoji kancelarskou krysu, to me bavi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:47
- Nahlásit
cernej caj
asi jako já a správa sítě
já si zase nechávám svůj civilizační komfort
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 10:59
- Nahlásit
Maya
tak s tim taky nemam zkusenosti a domaicch 5kompu s admin pravy se neda pocitat, ale vnimam to jako mensi problem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 11:02
- Nahlásit
cernej caj
ty máš doma 5 kompů?? to jako na co?
podle mě už nemůže bejt moc velkej rozdíl mezi tím zapojit jich 5 a nebo 50
říká lama
každopádně zajímavý pracovní místo pro někoho, kdo se chce podívat do Himalájí a tak, tak takhle to má zadara
akorát teda nevím, to ty děti všechny uměj anglicky, když je může učit cizinec?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 11:03
- Nahlásit
zubařka mi sundala korunku (půjde prý zase nasadit), otevřela zub... a zítra budeme pokračoat. Kolegyně je hodná - učí teď za mě (neb mluvím stále ještě na půl huby) a přednášku odpolední bere kolega (střídáme se - tak jen prohodíme témata). Takže se v pracovním procesu poflakuji - byla jsem jen na poradě vedení a tam se mi všichni smáli... neb jsem byla ještě úplně zatuhlá a mluvila jsem jak dement. A nic mě nebolí...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 11:05
- Nahlásit
Maya
ten orel nebo co to je jakou má chocholku na hlavě srandovní
no to ani není moc srandovní, to byla nasraná, že jsem přišla moc blízko a bála se abych jí neukradla srnku tak na mě machrovala
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 11:06
- Nahlásit
Xerxová
tak hlavně aby ti to dala co nejdřív do pořádku, chjo zuby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 11:29
- Nahlásit
Xerxová
tak hlavně že už to nebolí
tu nefunkční hubu od zubaři tea celkem nesnáším, to se člověk nemůže poomalu ani napít, aby se nepocintal
denyk
aha, když se nasere, tak ukazuje chocholku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 11:49
- Nahlásit
Maya
jj, tam maji anglictinu asi dobrou, kolega malem i odjel ucit v anglictine tam.
tam mela sem 2 svoje, notas, pak segry komp a maminky komp
Xerxová
tak to je fajn, ze to na tebe nekdo muze vzit a ze snad bude po trapeni brzy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 11:57
- Nahlásit
dneska mi odeslali pro muze spravny kalhoty No akorat naprd, si jedny koupil sam a druhy mel mit jako prekvapko k narozkam a takhle holt jedny dostal a druhy se posilali zpet, takze zadny prekvapko nebude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2015 11:57
- Nahlásit
tak majitelé levných neEU čipů asi zapláčou
ukazování tetování ve slabinách u zarostlého a načesaného špice bude taky asi veselý
dalším krokem poak budou zřejmě podle vzoru Skandinávie dopingový kontroly
http://cmku.cz/soubory/dokumenty/1301_priloha_c._1 _k_zapisu_z_p_cmku_ze_dne_22.10.2015_(metodika_kon troly).pdf
|