| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:16
- Nahlásit
díky díky všem za palčáky
Xerxová
tak snad tě nebudou zítra moc týrat a uleví se ti
Darenka
Birma - pamlsky se snažím mít připravený v ruce
a co je první? pochvala, nebo pohyb rukou? Ale jestli držíš v ruce, tak se nediv, že se k ní snaží být v co nejlepším úhlu, ruka je mocný hypnotizátor
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:18
- Nahlásit
Fifi
Sice je tam dost šílená pracovní doba
?
denně 10 - 19 + dopoledne 2 soboty v měsíci, takže o nějakých večerních trénincích si nejspíš budu moct akorát nechat zdát... Radši bych od rána do míň pozdě, nebo krátkej dlouhej 12tky, ale neni neni, nadělám prt
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:19
- Nahlásit
Fifi
Tak tady je vidět, jaká jsem trubka. Myslela jsem, že je chyba je lovit až po dobře provedeném cviku....
Fajka
je moje favoritka. Moc gratuluju!!!!!!!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:21
- Nahlásit
birma
napřed chválím a pak dám pamlsek.
Potřebovala bych poradit jak to mám dělat správně - pls.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:22
- Nahlásit
Fifi
Jak voskliva, kdyz zampioun
a tak víš jak...to jsou výstavní žabomyší války a komentáře "odborníků" na vemeno a tááák..prostě jsme zas někomu hnuli žlučí, že sem si vůbec dovolila...su prostě strašně drzé Ale já na ně tak nějak seřím z vysoka. Měla jsem hlavně radost že Fajfka byla na výstavě upá v klidu a kruhu běhala rozverně jak laňka, a byla uplně v klidu... než přišla na řadu tak chrápala u kruhu jak dřevorubec, před čumákem jí běhalo hafo psů a ona si tam spokojeně chrupkala..
Aj papir na krasu uz ma
ještě nee, ten nám teprv musej poslat, ale máme splníno a jistý že nám ho fakt daj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:24
- Nahlásit
Darenka
různě - pamlsek na stole, pamlsek v kapse, pamlsek v ruce, pamlsek na botníku, pamlsek v pamlskovníku, hozená hračka. Střídat, neumožnit vytvoření návyku.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:25
- Nahlásit
Darenka
Kdyz mas pamlsek v ruce, stene vypne prijem. Nepremysli, cumi na ruce, neboli pamlsek. Kdyz vi, ze v ruce nemas, ceka na pohyb, kdy pro nej sahnes.
Tak tady je vidět, jaká jsem trubka. Myslela jsem, že je chyba je lovit až po dobře provedeném cviku....
Nejsi trubka. Jen se ty tohle musis naucit.
Potřebovala bych poradit jak to mám dělat správně - pls.
Kdyz tohle by byl ideal, aby ti ukazali tam nazivo u vas. Kor jestli chces pracovat s klikrem. Birmica urcite vytahne nejaky sikovny videa.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:26
- Nahlásit
Darenka
Potřebovala bych poradit jak to mám dělat správně - pls
no nejvíc bys potřebovala, aby na vás někdo kouknul okem kritickým naživo to, že si myslíš, že něco děláš vůbec neznamená, že to děláš dva roky mi různí trenéři na agi hubujou, že se předkláním a mám se narovnat, pořád mám pocit, že jsem narovnaná a pořád se prej předkláním a tím to tomu chudákovi ztěžuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:26
- Nahlásit
Fajka
gratuluju!! jste taky vyrazili do Prahy?
Xerxová
tak přeju klidnější noc, taky myslím, že nateklý by to mohlo bolet míň, hlavně si nepřivoď ještě omrzliny
birma
tak to držím palce ať ti to vyjde, tak pracovní doba v obchodě je vždycky blbá, to si nevybereš
kachna_
není nad upřímný dětičky
HaZa
taky gratuluju, však výborný je super
cernej caj
dík za popis, zkusím si najít nějaký ty videa
u vás není podzim nebo co? tady je všechno červenožlutý už minimálně dva tejdny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:28
- Nahlásit
Fajka
prostě jsme zas někomu hnuli žlučí, že sem si vůbec dovolila...su prostě strašně drzé
Ale jako straslivacky!
Měla jsem hlavně radost že Fajfka byla na výstavě upá v klidu a kruhu běhala rozverně jak laňka, a byla uplně v klidu...
To je sikula, babca jedna, tak co bych pro panicku neudelala, kdyz to vymyslela.
kachna_
různě - pamlsek na stole, pamlsek v kapse, pamlsek v ruce, pamlsek na botníku, pamlsek v pamlskovníku, hozená hračka. Střídat, neumožnit vytvoření návyku.
Presne tak, stridat i ruce, ze ktery se pamlsek pak vydava. Nedavat jen z ruky, klidne hodit na podlahu. atd...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:28
- Nahlásit
Fajka Fajuška je šikovná holka. Krásná, elegantní, v kondici. Prostě úžasná babuša. Už viděla (alespoň z dálky) rezavou aktivistku ??
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:29
- Nahlásit
Já se bojím, abych jí těma chybama nezkazila.
Na cvičáku ukazoval cvičitel třeba pro chůzi u nohy - vodítko v pravé ruce a pamlsek nebo hračku v levé tak, aby o něm pes věděl ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:33
- Nahlásit
Fifi
Birmica urcite vytahne nejaky sikovny videa
šiškovný videja?
Na začátky s klikrem mám jasnýho favorita, ale jinak moc nevim, na většině návodnejch videí mi něco vadí a trvá mi, než najdu nějaký, který s klidem doporučim a to ještě na konkrétní věc a ne obecně tréninkový, to mi přijde ještě těžší...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:36
- Nahlásit
Darenka
Na cvičáku ukazoval cvičitel třeba pro chůzi u nohy - vodítko v pravé ruce a pamlsek nebo hračku v levé tak, aby o něm pes věděl ...
takhle se cvičilo spíš dřív podle mě. Pes jde, čumí na pamlsek/hračku a sem tam dostane, vůbec netuší, co dělá tělem a tím pádem dost dlouho trvá, než můžeš odbourat to ukazování pamlsku. On neví, že ho odměňuješ za chůzi u nohy, dost možná netuší, kde máš v tu chvíli nohu, podle mě to velice pravděpodobně chápe, jako odměňování za to, že následuje pamlsek...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:36
- Nahlásit
Darenka
moje favoritka. Moc gratuluju!!!!!!!
Maya
Díky, jo jo byli jsme taky v Prahéééé, dokonce jsem koukala jestli nezahlídnu Hazu s šeltičkou ale nějak sem jako neměla kliku...
taky gratuluju, však výborný je super
taky gratuluju a souhlasím...
Fifi
Ale jako straslivacky
no že jo taky si řikám
To je sikula, babca jedna, tak co bych pro panicku neudelala, kdyz to vymyslela
jojo panička si vymyslela, že jako k těm jejím kulatinám si ho nadělíme a ono se jí to fakt povedlo. Je to prostě moje bábovička šiškovná.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:37
- Nahlásit
birma
Díky moc - jdu sledovat, učit se, trénovat. Jen nevím, jak se budou na klikr dívat na cvičáku - je tam hodně psů...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:41
- Nahlásit
Xerxová
díky..
dneska tu byli jen na chviličku a zrzavka zůstala s Aduš v autě bo, zrzavka nemá ještě hotový očkování a vzhledem k tomu že Jelítko chodí hodně mezi psiska a ted jsme byli na tý výstavě rači ještě ne, aby něco nechytla.
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
birma
takhle se cvičilo spíš dřív podle mě. Pes jde, čumí na pamlsek/hračku a sem tam dostane, vůbec netuší,
To ne, oni to maj sportaci vymakany uz dneska, tam se dela zpocatku ciste navadeni na pamlsek, automatizujou se polohy stenete a tak. Ale neni to jen o tomhle, ma to radu mezikroku a musi to s clovekem delat profik.
Darenka
Odkud ze ty ses presne?
|
birma
Člen |
- Nahlásit
Darenka
Jen nevím, jak se budou na klikr dívat na cvičáku - je tam hodně psů...
tak se domluv, ale pokud sami neklikaj, tak jim to bude určitě šumák. Navíc tedy my chodíme na klikací hodiny, kde kliká víc lidí, často i najednou a stejně každý pes ví, kdy to kliknutí patřilo jemu
rozhodně bych nezatracovala něco, co chceš dělat (pokud to chceš dělat), kvůli tomu, jak se na to budou dívat na cvičáku. Oni tam jsou od toho, aby tobě pomohli, Adéla je tvůj pes, zodpovědnost máš ty, rozhodnutí děláš ty, následky si poneseš taky ty.
A pokud děláte třeba řadovku, tak to mi přijde fakt záhul na takový mímo, klidně bych řekla, že si po tu dobu budu trénovat sama kousek dál, nebo si s nima ušla pár metrů a pak se odpojila a nechala ji jen sledovat ten šrumec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:44
- Nahlásit
Fifi
musi to s clovekem delat profik
tam je podle mě ten kámen úrazu, nějak z popisu nemám pocit, že by se tam Darence nějak extra indivindi někdo věnoval a vysvětloval proč a jak, navíc podle mě na většině cvičáků spíš než na profíka (kterej si pojede svojí psí školu, individuálky a platbu za každou lekci) narazíš pořád na lidi typu "takhle nějak to před třiceti lety ukázali mě, tak to teď ukazuju já dál.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:45
- Nahlásit
birma
Pes jde, čumí na pamlsek/hračku a sem tam dostane, vůbec netuší, co dělá tělem a tím pádem dost dlouho trvá, než můžeš odbourat to ukazování pamlsku. On neví, že ho odměňuješ za chůzi u nohy, dost možná netuší, kde máš v tu chvíli nohu, podle mě to velice pravděpodobně chápe, jako odměňování za to, že následuje pamlsek
víš co je tragédie? - že když to čtu tak mi to dochází a musím s tebou souhlasit.
Ach jo,....
Jdeme se venčit.
Hezký večer.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:46
- Nahlásit
Fajka
že jako k těm jejím kulatinám si ho nadělíme
Sem mrkla, abych kulatiny neprosvihla, tak v prosinci bude mit krasnej darek. Byt vic asi oceni radnou flakotu, tohle ste si nadelili vy. Opravnene ale.
ted jsme byli na tý výstavě rači ještě ne, aby něco nechytla.
To je rozumny, psi virozy na vystavach kor na podzim rady litaj.
Darenka
Jen nevím, jak se budou na klikr dívat na cvičáku - je tam hodně psů...
Proto se ptam, odkud jsi, treba by se nasly jiny moznosti. Navic s klikrem nemuzes hned na cvicak, to chce trenink predem, v klidovym prostredi a blablabla..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:48
- Nahlásit
Darenka
Pes jde, čumí na pamlsek/hračku a sem tam dostane, vůbec netuší, co dělá tělem a tím pádem dost dlouho trvá, než můžeš odbourat to ukazování pamlsku. On neví, že ho odměňuješ za chůzi u nohy, dost možná netuší, kde máš v tu chvíli nohu, podle mě to velice pravděpodobně chápe, jako odměňování za to, že následuje pamlsek
Zase ale neves hlavu, ja takhle cvicila driv vsechny psiska a vysledky byly pomerne slusny. Chybama se clovek uci, verim, ze vy si taky najdete takovou akoratni cestu. Navic ty prece nepotrebujes naky presny vycepovany obraty a chuze u nohy, u vizlice pizlice.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 20:55
- Nahlásit
Fifi
Byt vic asi oceni radnou flakotu, tohle ste si nadelili vy. Opravnene ale
flákota samo bude
To je rozumny, psi virozy na vystavach kor na podzim rady litaj
právě, nechcem nic uspěchat ač Aduš už se nemůže dočkat až je dáme dohromady hlavně s jelítkem
. Navic ty prece nepotrebujes naky presny vycepovany obraty a chuze u nohy, u vizlice pizlice.
to mě tak přesně napadlo
Darenka
a jestli ted poskakuje a všechno jí zajímá to jí časem přejde jak bude stárnout a moudřet...soustředila bych se hlavně na to bejt pro ní zajímavá jak psala Ešuska a co nejvíc jí upoutat na sebe.
mě se taky osvědčilo takový to to chození na louce měnění směrů na všechny světový strany až se musí soustředit pekelně kam se vlastně jde a sám se zařadí na bok a sleduje pána...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 21:01
- Nahlásit
Fajka
to mě tak přesně napadlo
No jo, ale pak je to depresivni asi pro ne, kdyz ji pizlica na cvicaku nechodi jak NO... Takze Darenko, neres az tolik.
soustředila bych se hlavně na to bejt pro ní zajímavá jak psala Ešuska a co nejvíc jí upoutat na sebe.
Ma pravdu, to devce.
A me prijdou strasne uvolneny ty dogdancingovy psiska, ktery si chodi jednou u pravy, jindy u levy, a tak.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 21:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
No jo, ale pak je to depresivni asi pro ne, kdyz ji pizlica na cvicaku nechodi jak NO...
tak do tohodle pocitu já se umím vžít dobře..bo cvičit s Fajfkou na Pecce pořadovku poslušnost a obraty u nohy s akitím tempem a tvrdohlavostí když všichni ostatní fungovali normálně a my jediný néééééé, bylo pro mě dřív strašně nepříjemný a hotová a neščastná sem BYLA taky hodně...
Takze Darenko, neres az tolik.
ano souhlas
A me prijdou strasne uvolneny ty dogdancingovy psiska, ktery si chodi jednou u pravy, jindy u levy, a tak.
jo na některý se tak krásně kouká, přirozenost a uvolněnost sama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 21:11
- Nahlásit
Fajka
bo cvičit s Fajfkou na Pecce pořadovku poslušnost a obraty
Tak hlavne podobny poradovy cviceni by kor pro stenata mely bejt zakazany. Muj nazor. Neco ala ma oblibena pisen.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 21:18
- Nahlásit
Fajka
bo cvičit s Fajfkou na Pecce pořadovku poslušnost a obraty u nohy s akitím tempem a tvrdohlavostí když všichni ostatní fungovali normálně a my jediný néééééé
to tak dobře znám tolik sebeovládání, abych nebouchla... pak mě to přešlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 21:23
- Nahlásit
Fifi
. Neco ala ma oblibena pisen.
hlavne podobny poradovy cviceni by kor pro stenata mely bejt zakazany
jako když nad tím tak přemejšlím tak máš jako fakt pravdu a musím ti dát souhlas!
birma
tolik sebeovládání, abych nebouchla... pak mě to přešlo
tak u nás to bylo tak že i kdybych explodovala jak atomovka tak Fajuši to bylo uplně u zadnice
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2015 21:25
- Nahlásit
Fajka
tak u nás to bylo tak že i kdybych explodovala jak atomovka tak Fajuši to bylo uplně u zadnice
Adam by v tu chvíli vypadal, že je mu to někde, jenže by se mi to pak vymstilo jindy a jinde. Fakt mě naučil, že netlačit na pilu je nejlepší a nejrychlejší cesta vpřed
|