| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 07:13
- Nahlásit
PetraK
mi pripomina kamosky mamku co si koupila novy ponozky a nahore pres lem mely tenpapirovej stitek a pak se doma ukazalo ze na tech bilych ponozkach sou pod stitkem obrovsky cerveny kondomy
tak to sis musela rehabku uzit.
Fifi
birma
neni to nejelegantnejsi reseni, ale velkej tenkej igelitovej pytel a vlezt do spacaku do toho. Je to skladny a lehoucky a dost to odstiny vetr. a levnejsi nez teplejsi spacak do vetru nebo zdarak
da se koupit rozumne i tyvek plachta a home made z ni zdarak udelat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 07:14
- Nahlásit
mám dneska dovolenou (tedy večer mám dvě hodiny dálkařů - ale to nevadí ) A tak jsme vyrazili ráno s Nightem do lesoparku. Paráda - světlo, teplo, stádečko srnek (oprásklých, neb žijí uprostřed zóny volného pobíhání psů) jsme naštěstí potkali dřív, než jsem šílence lítacího vypustila... Moc hezká procházka.
Teď padnul na pelech a prý se musí dospat...
Jinak se zdá býti potvrzena hypotéza, že pokud má páník bílou košili a kravatu, pes normálně snídá a sežere plnou misku. Pokud je v civilu - psisko skoro nežere - byť vypadá zcela klidně... zvažuje, bude-li akcička... Takže jestli mu to zůstane, nebude žrát žádnou dovolenou... a pochybuji, že by stačilo přibalit s sebou kravaty...
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 07:24
- Nahlásit
PetraK á jsem zrovna tuhle na celou tu věc vzpomínala.
Maxe - toho křížence s bíglem si přivlastnila rodina u které bydlel, nevím do jaké míry za to může Hanka - ono v 15 bez zkušeností zvládout puberťáckého bígla (od vychovatelek vím na výletech byl problémový - zdrhal, štěkal po kolemjdoucích) .... pomoc jsme nabízeli - nejen já ale i holky z našich sejšnů na Sychráku ... Nakonec Max po 2 letech "zmizel" a nevíme kam Hanka - ta holčina asi zdárně ukončila školu - v té době jí bylo myslím +/- 15 takže dnes 20 ? .... ještě v létě jsem jí vídávala ale od podzimu se "změnila parta" (každý podzim probíhají stěhování) takže kde jí je konec nevím .... Vždycky jsme prohodili pár slov, podrbala psiska - až na ten poslední rok to se omezila jen na pozdrav ....
Pro nezasvěcné pár fotek je tady : http://zavrelka.rajce.idnes.cz/Sychrak_11.10.2015/ a v dalších albech ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 07:25
- Nahlásit
Xerxová
no muzete to vyzkouset, ke snidani kosili s kravatou a pak prevlict
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 08:03
- Nahlásit
Xerxová
jako že to má že před akcicčkou se nežere? logicky bych to čekala spíš obráceně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 08:14
- Nahlásit
tak asi je natesenej a tak nechce jist, no, to mam podobne
jinak z ty napajecky teda nevim, jeslti se feri nauci pit, vcera nemela vubec tendence a dneska uz je sama doma s itm, ze ji muz zajede zkontrolovat... tak su zvedava.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 08:14
- Nahlásit
Maya jojo - před akcičkou není na tak přízemní věci, jako je žrádlo, čas.
Když chodíme ráno o víkendu do lesa nebo na výlet, žere pes většinou až po návratu domů a pak večer. Teď, když má žravé období vyžere alespoň většinu masa, v létě nežral ráno vůbec.
Když ví, že bude doma, tak se nažere... Hajzlík rozcapenej to je.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 08:17
- Nahlásit
cernej caj
co jí zkusit ten konec pomazat něčím chutným? když to bude olizovat, třeba přijde i na to, že z toho teče voda
když tu byly ty birmy fotky, tak jedna profi mlžná fotka, taky se to dá nafotit super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 08:21
- Nahlásit
Maya
ja ji zkousela davat pamlsek tak tesne, aby pri snaze se k nemu dostat ji tam ta voda tekla, ale nic. tak uvidime, jak klesne hladina vody.
ta je hezka. Na dobry mlzny fotky je taky potreba mit hodne mlhy, aby byla poradne mlzna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 08:26
- Nahlásit
cernej caj
tahle je hezká spíš tou kompozicí, ostrej velkej šutr a vedla rozplizlo v mlze
no jestli je to napáječka s kuličkou, tak musí přijít na to, že musí do tý kuličky strkat jazykem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 08:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
BuboRumíčci řádili. Bubina cloumala s Koláčem jako s mrtvým bizónem a Rumíček si myslí, že je blecha a furt hopiká asi do sta metrůch do výšky. A voba lovili Koláče a když ho ulovili, tak ho zabili! Krásný ráno to bylo.
Fifi
Od ted si budete chodit hladit kondomy na policky.
Edit, ne na policky, na topeni
: ano!! a Fifi jde jako první k topení a tam si pohladí obří zelený kondom!!!
cernej caj
sou pod stitkem obrovsky cerveny kondomy
no a nosila je?
Xerxová
. Moc hezká procházka.
Teď padnul na pelech a prý se musí dospat...
moc fajn tyhle ranní prochajdy, že jo?
Rumouš taky odpadnul hned po příchodu domů.
a pochybuji, že by stačilo přibalit s sebou kravaty...
to je joudíík.
HaZa
Nakonec Max po 2 letech "zmizel" a nevíme kam
ach jo, tohle je blbý.zas na všechno doplatil pes.
Hanka - ta holčina asi zdárně ukončila školu - v té době jí bylo myslím +/- 15 takže dnes 20 ? .... ještě v létě jsem jí vídávala ale od podzimu se "změnila parta" (každý podzim probíhají stěhování) takže kde jí je konec nevím ....
tak snad se jí bude život vyvíjet dobře. Já si tehdy říkala, můžu pomoct, tak .... zablokovala to všechno pak ta holka, co to rozjela, otočila hystericky a všechno zazdila.
hm na rajče tady nemůžu, tak až po víkendu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 08:49
- Nahlásit
PetraK
nosila, sme si toho vsimli nekde na vylete tusim s kamoskou ze co to tam ma to ani nevedela, proste nandala fusky a slo se
bacha at se ti ta blecha nemnozi rychlosti blesku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 08:54
- Nahlásit
cernej caj
nosila, sme si toho vsimli nekde na vylete tusim s kamoskou ze co to tam ma to ani nevedela, proste nandala fusky a slo se
nicméně chápu to, já bych taky nezkoumala. Ostatně,kdysi jsem si koupila moc pěknej svetr.............. jen jsem si neuvědomila, že jsou na něm spermie prostě nějakej inteligent udělal vzor ve tvaru spermie, no. A tupo Koláče to nezaregistrovalo
bacha at se ti ta blecha nemnozi rychlosti blesku
a to už by nás myslím kleplo, mít několikero mnoho namnožených Rumíčkůch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 09:04
- Nahlásit
PetraK
proste nekdy si rikas hele, fajn svetr a nez ti dojde co to vlastne je, mas ho ve skrini
no prave, to by bylo horsi jak ty blechy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 09:08
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/382324-proc-bylo -v-80-letech-jednodussi-zustat-stihla.html
zajimavy. asi se prestanu stresovat, ze mam tech 10kg navic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 09:29
- Nahlásit
cernej caj
proste nekdy si rikas hele, fajn svetr a nez ti dojde co to vlastne je, mas ho ve skrini
a přesně tak to bylo , škoda ho měl pěknej střih a byl hrozně příjemnej. Nosila jsem ho pak jen doma.......... a Brtnik se moh strhnout
no prave, to by bylo horsi jak ty blechy
tjo, plnej barák Rumíčků!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 09:38
- Nahlásit
PetraK
se nedivim, a co dneska, strhl se pri pohledu na topeni?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:01
- Nahlásit
cernej caj
strhl se pri pohledu na topeni?
zatim nic Brtnik se oblíkal po tmě a Rumajzl v tělocvičně dneska ještě nebyl. A já uvažuju, že to dám až pod stromeček A pokud si toho Brtnik do tý doby nevšimne..... bude pod sosnou dost veselo, jak ho znám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:03
- Nahlásit
PetraK
a nechces to dat na stromecek?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:07
- Nahlásit
cernej caj
a nechces to dat na stromecek?
: vole, to by byly ozdobičky!!!
no jo ale rušilo by mi to mojí černo - červenou sestavičku
a Rum by pak tím pádem určitě poslal sosnu k zemi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:10
- Nahlásit
PetraK
a neukázala jsi fotku
podle popisu teda tipuju, že to bude nějaká postavička s dětskýho animáče, jako když to vidím na co se děti koukaj, tak jsem fakt úplně mimo, u nás nejoblíbenější jsou teď nějaký mluvící krabice, ani nevím jak se to jmenuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:16
- Nahlásit
Maya
teď nějaký mluvící krabice, ani nevím jak se to jmenuje
no ty bohužel v tom sekáči neměli, možná by byly vhodnější, než obří zelený kondomy . Vyfotím, ale včera už jsem nechtěla lozit po ložnici (Brtnik vytuhnul a spal). Jsem zvědavá, jestli někdo určí wocogo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:20
- Nahlásit
Maya
beztak to bude miminko zeleny kaktusu co jeste nema ty vyhodnky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:21
- Nahlásit
cernej caj
že by tady někdo nepoznal kaktus od kondomu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:29
- Nahlásit
nevim, ale rikala maminka, ze kdyz sme byli deti, meli upokladny takovy panacky a my to hrozne chteli a maminka,z e nam to koupi a pani prodavacka vedoucne presvedcovala maminku, ze to nechceme
jinak zitra razim smer pribram na tohleto tak su zvedava, jestli to prezijem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:32
- Nahlásit
Maya
že by tady někdo nepoznal kaktus od kondomu?
MÁÁÁJO!! BACHA
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:33
- Nahlásit
cernej caj
nevim, ale rikala maminka, ze kdyz sme byli deti, meli upokladny takovy panacky a my to hrozne chteli a maminka,z e nam to koupi a pani prodavacka vedoucne presvedcovala maminku, ze to nechceme
NÉÉÉ NENENENE, ŽE NE?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:40
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, tak to poreferuj, to vypadá zajímavě a klukům by se to určitě taky líbilo, koukali na tyhle podobný hry v tv, tak teď budu mít dilema, jestli nekoupit tohle místo laser game, tos mi ani neměla ukazovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:44
- Nahlásit
PetraK
no maminka nam to nekdy rika jako dobrou historku, takze asi fakt jo
ale poznej na prvni pohled, ze to neni panacek na hrani
Maya
su zvedava, no, jaky to bude, snad tam nevypustim dusi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:46
- Nahlásit
cernej caj
jak říká Maya, vypadá to dost zajímavě, asi by se mi to taky líbilo.
|