| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 10:58
- Nahlásit
PetraK
ja pak poreferuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:00
- Nahlásit
cernej caj
určitě, myslím, že to bude fajn. Jedete jako parta známých, nebo je to od práce?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:05
- Nahlásit
cernej caj
Postavičky si pamatuju, měli je v trafice, taky jsem je chtěla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:14
- Nahlásit
rozbila jsem kolegyni.
Vyprávěla jsem jí o zelených kondomech co nám seděj doma na topení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:17
- Nahlásit
birma
jo a Birmidlo - dík za tip na ubytování v těch Lužkách, uložila jsem si to. Nemáš tam ještě něco, pokud jsi hledala?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:33
- Nahlásit
plyšová power banka
http://www.aliexpress.com/item/Mini-Cartoon-Dog-Po wer-Bank-10800mah-cute-dog-external-battery-for-ip hone-samsung-xiaomi-five-color/32515404070.html?sp m=2114.01020208.3.17.Lw836b&ws_ab_test=searchweb20 1556_4_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560 _9
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:39
- Nahlásit
PetraK
Nic dalšího jsem nehledala, ale jak na Tolštejně, tak na Jedlový je penzion, možnost psů jsem nezkoumala, ale restauračky nás pustily obě a předpokládám, že ani s ubytkem by problém nebyl. Cenu na Jedlový nevim, na Tolštejně říkal Vojta že asi 320,- za noc. I jsem ti to teď našla, pes též levně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:42
- Nahlásit
PetraK
to jedem parta kamaradu.
birma
a co vyletni partak, bude to neco dlouhodobejsiho?
Maya
husty
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:46 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
co vyletni partak, bude to neco dlouhodobejsiho?
Byla bych ráda, kdyby bylo, mně se s nim chodilo dobře, ale nevim, jestli to on vidí stejně Je to mladší brácha mý nejlepší kamarádky ze základky, pamatuju si ho jako občas protivný ušatý dítě a teď je z něj zajímavej sympaťák letos v létě chodil s batohem měsíc po Skotsku, loni byl měsíc s Duffinkou na roadtripu po Polsku...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:48
- Nahlásit
PetraK a kdybys nechtěla čistě hory, ale i trochu toho podhůří (Hamr na Jezeře, Ralsko, Lemberk, ...) tak myslím, že tahle minichaloupka i s pronájmem na víkend je hezká
Jinak koukni na Krompach, Petrovice (součást Jablonného na hranicích), Mařenice - je tovšude kousek i na německou stranu kolem Oybína - a tam jsou moc hezké výlety. Ponzionů jako smetí... ale osobní zkušenost nemám, my to máme v dosahu do hodiny (často půlhodiny) autem... takže výletíme bez spaní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:48
- Nahlásit
birma
tak to zni mega dobre, to by bylo dobry a jeste kdyz je pojizdnej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 11:56
- Nahlásit
Xerxová
birma
no my tam máme penzion, kde jsme byli už dvakrát, bylo to fajn, psům přátelský, zahrada velká, útulný pokoje...ale má to jednu nevýhodu - je to bez jídla a na samotě, takže ani na to zajít si někam na véču to úplně není (nejbližší hospoda je tak myslím 3 km). A já se o dovče nechci zaobírat s vařením, a ani se člověku nechce počítat v denním programu s tím, že se člověk musí někde stavit na jídlo.
tak dík, prozkoumám,páč do Lužek se rozhodně vracet budeme.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:05
- Nahlásit
aha - tak minichaloupka nee. Ta je taky mimo civilizaci. To mám zase ráda já - konce světa bez lidí - a vařit mi neva ani o dovolené. Ale myslím, že penzionů s restaurací najdeš dost.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:06
- Nahlásit
birma
o ubytku přímo na Tolštejně vím, tam je škoda, že to má společný sociálky /jsem v tomhle cimprlich , vzhledem k tomu, jka v čechách umíme být čuňata / Jinak by se mi to líbilo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:07
- Nahlásit
Xerxová
Ta je taky mimo civilizaci
což to vůbec nevadí!! naopak, je mě tam musej nakrmit
a vařit mi neva ani o dovolené.
mně hrozně!! chci dovču, kdy nemusím vůbec, vůbec, ale vůbec nic, přemýšlet co koupit, myslet na to, že to musím koupit, uvařit............ ne-e
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:10
- Nahlásit
me ty birmy fotky tak navnadili, ze desne chci nekam vyrazit a ta vase chaloupkvoa debata nepomaha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:14
- Nahlásit
cernej caj
desne chci nekam vyrazit
čkej, voni tě ty roupy o víkendu přejdou, až budeš luštit úkoly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:16
- Nahlásit
PetraK
no prave asi neprejdou, prtoze to nebude venku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:17
- Nahlásit
moc hezké je ubytování tady... ale taky asi neuvařej... (ale med je v ceně - a mají tam koníky a kozy...) Navíc píšou, že ubytují všechny mazlíky až do velikosti slona
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:24
- Nahlásit
My teď řešíme, co s Vánocema. Zejtra máme rodinnou oslavu a tam se budem domlouvat, jestli budou tradičně celorodinný, nebo se na to vykašlem. A pokud se na to vybodnem, tak já nechci bejt v Praze, takže pak budem hledat kam a doufat, že bude někde ještě volno a že malý rodinný penziony na svátky nezavřou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:38
- Nahlásit
Xerxová
sakra, takze ja tam jet nemuzu
birma
jakoze bys vyrazila nekam do prirody? spis na svatky byva mnohem drazsi ubytko, ale pokud budes spat nekde, kde ti jen nahcystaji cisty povleceni a jinak o tobe nebudou vedet, tak si myslim, ze i na vanoce by to slo.
Muz letos nechce slavit vanoce u mych rodicu, jenze co doma - nemame ani stromecek a slavil by tim, ze bude lezet v posteli s ipadem a ja klasicky cucet do kompu nebo si cist... to se mi taky zda dost naprd.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:41
- Nahlásit
Čaj pořídíš maličký stromeček (klidně květináčový), ozdobíš, vypneš PC sobě i mužovi, napečeš cukroví bezlepkové i lepkové, uděláš trošku salátu a usmažíš řízky... a uděláte si svoje krásné Vánoce. A půjdete na procházku s čoklíky a tak...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:52
- Nahlásit
cernej caj
souhlasím s Xerxovou. Jen ještě musí souhlasit muž. Tvůj muž.
Xerxová
moc hezké je ubytování tady...
hmmm. Dík. I tak zavedu do evidence.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:55
- Nahlásit
cernej caj
Právěže bychom si vyrazily s mamkou - takže já potřebuju v blízkosti přírodu, ona zas ideálně poblíž nějakejch hezkejch měst, kde by se mohla projít třeba posedět v kavárně.
V Praze nechci zůstat ze stejnýho důvodu jako ty doma - strávila bych je u pohádek a ze svátků (mívali jsme fakt nádherný rodinný vánoce, bohužel se rodina před pár lety částečně rozpadla a už to není ono) by se staly obyčejný šedý dny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 12:57
- Nahlásit
Xerxová
no prave, v cem to upecu? jako neco k jidlu bych udelat mohla, ale my nemame ani stul a zidle, kdyz jime, ja sedim u pc a muz na posteli, jeste bychom taky mohli sedet na zemi nebo na zachode
takze jo, prochazka s coklikama jo, ale jinak si proste vanoce porad prestavuju jako takovyto, kdyz se svatecne obliknem, u pekne prostrenyho stolu si dame s rodicema a segry rodinou veceri a pak se rozbali darky, povidame si a vecer se jede domu...
PetraK
no prave, jenze v nasich obytnych 13m2 to tak udelat bohuzel nelze. Jako ten stromecek jo, coz je tak vsechno. Tak bych snad taky radsi vypadla do pryc...
jo a dotaz kosmeticky, mam 2dny takovou krupicku na ksichte, nejedla sem pritom nic novyho nebo netypickyho, kdyz si neprejedu dlani tvar, ani to neni na prvni pohled poznat, ale citim to na ruce a pri podrobnym pohledu do zrcadla to videt je, kdyz se zamerim... nenapada vas, co by to mohlo byt a co s tim pripadne delat?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:03
- Nahlásit
birma
dny trávený u pohádek nejsou obyčejný šedý dny, to mám jen jednou do roka, na vánoce
a jako courání v přírodě na vánoce, když to provozuješ xkrát do roka, ti nudně šedý nepřipadá?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:04
- Nahlásit
birma
jj, je skoda mit ten obyc sedej den, kdyz muzes mit neco lepsejsiho, tak snad najdes neco peknyho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:12
- Nahlásit
cernej caj
krupičkovou vyrážku buď nechat bejt a hlavně na to nedávat kosmetiku, obvykle na to zabere fenistil a nebo možno zkusit omejvat heřmánkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:16
- Nahlásit
Maya
dny trávený u pohádek nejsou obyčejný šedý dny, to mám jen jednou do roka, na vánoce
mám to taky tak, ráda kombinuju pohádkování s tím, že někam vyrazíme a užíváme si svátečno.
Ale je pravda, že jsme letos poprvní taky nějak zauvažovali vypadnout zcela netradičně někam do hor, do zastrčenýho místa. No ale vzhledm k situaci s mámou to dál nijak neřešíme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:18
- Nahlásit
cernej caj
krupičkovou vyrážku buď nechat bejt a hlavně na to nedávat kosmetiku, obvykle na to zabere fenistil a nebo možno zkusit omejvat heřmánkem
k tomu co psala maya - hodně pij vodu, ať naředíš případně vodou to, co tělo naštvalo, a možná bych místo heřmánku použila na omývaní buď čistou převařenou vodu, nebo černý čaj.
to tak udelat bohuzel nelze.
proč ne? Nezáleží na prostředí, ale na atmosféře. Je to čas, kdy má člověk možnost věnovat se víc svým nejbližším.
|