Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:20
- Nahlásit

tak si dejte pod stromeček stoleček a dvě židle. A sváteční ubrus Nemáš náhodou dostat celou kuchyň??

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:22
- Nahlásit

já vím, starý, ale.... ten výraz!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:22
- Nahlásit

Maya
nic? ja si meju vecer ksicht ovesnym pletovym mlikem, takze jen vodu a uplne bez toho mlika?

PetraK
tak ja ani zadny pohadky online nesleduju. Ani nevim, jestli to jde.

no ale nelze se tem nejblizsim venovat nekde v penzionu, kde je hezky, a ne jist v sede na posteli obed? nekde v penzionu u krbu se sedackou se daji i hrat deskovky.

me proste vadi, ze ja ani nemam doma prakticky zadnou moznost si to s muzem nejak uzit, dokud bydlime v holobyte v jedny pidi mistnosti a kdyz si to chcem spolu uzit, tak musime nekam ven... a to me prave desi ty vanoce doma

zkusim pit o neco vic, jestli to zmaknu, diky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:26
- Nahlásit

Xerxová
a ten stul a zidle budeme mit na posteli? jako tech 13m2 neni nafukovacich. A ten zbytek, ehm, no, to zalezi na muzi, kuchyn uplne celou zaskladal a nehodla s tim vubec nic delat takze mame chodbicku do koupelny akorat pruchozi

myslis tu kuchynskou linku, co uz 3roky lezi jak ji slozily v krabicich v prostoru kuchyne brutalne zaskladana muze bordelem? navic muz rikal neco o konci roku, takze pokud vubec neco zacne delat, tak spis na vanoce zacne, nez ze by skoncil

PetraK

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:29
- Nahlásit

cernej caj

já nevím no. Já si pamatuju, jak jsme byli hrozně rádi, že máme něco svýho, že jsme sami ve dvou. I když zase chápu, že to vnímáš takhle, jak píšeš.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:32
- Nahlásit

Čaj on nechce k rodičům. Tak ať uklidí prostor, kde můžete být spolu. To je jednoduchý... alespoň pro mě by bylo

Ale chápu, že to máš nastavené jinak. Já bych takhle nedokázala bydlet dlouhodobě. Chvíli chápu.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:34
- Nahlásit

cernej caj
nic? ja si meju vecer ksicht ovesnym pletovym mlikem, takze jen vodu a uplne bez toho mlika?
jj, obecně tyhle vyrážky se nemaj moc mastit krémama, mlíkama a tak
ale teda asi ti něco nesedlo a jestli to furt jíš nebo patláš na sebe, tak se to toho asi jen tak nezbavíš

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:36
- Nahlásit

Maya
dny trávený u pohádek nejsou obyčejný šedý dny, to mám jen jednou do roka, na vánoce
a jako courání v přírodě na vánoce, když to provozuješ xkrát do roka, ti nudně šedý nepřipadá?

jako koukat se na pohádky, když mám hezkej výhled z okna, mi přijde sváteční dost a dost. Čumě na pohádky z toho důvodu, že za oknem je hnusná šedá Praha a s Adamem se stejně nedá dělat nic moc novýho, se mi zrovna na Vánoce fakt nechce.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:38
- Nahlásit

birma
jo jakože ti vadí ta Praha? tak to se ani nedivím, jako ideál je obojí, koukat na pohádky a pak se jít projít do lesa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:39
- Nahlásit

Xerxová
a kdyz ho neuklidi, tak co? muzu jit k rodicum bez nej, ze

tak pro me to taky neni uplne snadny takhle bydlet, ale ono se to pomalu posunuje. v Lednu to bude 5 let, co bydlime. Kdyz sme se stehovali, meli sme od tatinka petry na uhli v pokoji a venku suchej zachod. Dalsi rok sme sice porad meli petry v pokoji, ale uz sme meli splachovaci zachod a pozdeji i vanu. Dodelali se komplet podlahy. Loni pred zimou se delalo zatepleni.

Ono chapu, ze jiny lidi by to uz meli davno hotovy, ale ja do toho sla s holym zadkem, pujcka na 100% hodnoty asi 70% prijmu, k tomu inkaso, tim, ze sem si nasla muze se financne dost vylepsilo, o naklady se delime a muzeme i trochu rychleji rekonstruovat. Ale neni to snadny. A vim, ze nekdo by tohle 5 let nezvladl, ale na druhou stranu si myslim, ze tech 5let v celkovym pohledu neni az tak hrozne dlouha doba, kdyz tam i bydlis, protoze financne se bydleni + rekonstrukce utahnout proste neda... Pristi rok jeste strecha, kdyz to klapne a je to skoro komplet. A to mi zas neprijde tak hrozny.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:39
- Nahlásit

birma
měla si jet do hor až teď
http://www.novinky.cz/domaci/384779-na-zacatku-lis topadu-se-vrati-babi-leto-o-vikendu-bude-nadherne. html

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:42
- Nahlásit

Maya
o jakože ti vadí ta Praha? tak to se ani nedivím, jako ideál je obojí, koukat na pohádky a pak se jít projít do lesa

no tak to máme my. Trošku se poválíme a hodně si užívám toho, že mám tolik volnýho času, že se nemusím stíhovat s procházkou, jestli ji stihnu za světla nebo ne. Někdy jdu sama, vezmu cukroví, vaječňák a vyrazím si k rybníčku, někdy jdeme všicí, někdy jdeme s kámošema, někdy vezmem jen třeba Ajšadlo. Pak se dovalíme domů, rozložíme gauč a nemusíme nííííc!

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:43
- Nahlásit

cernej caj
no znám lidi, který takhle podobně bydlej i s dětma, protože prostě na rychlou rekonstrukci taky ty prachy nemaj

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:44
- Nahlásit

PetraK
jj, že je fakt volno a člověk nemusí nic, ne jako o normální dovolený, při který se musí stihnout kdeco

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:44
- Nahlásit

Maya
jako ideál je obojí, koukat na pohádky a pak se jít projít do lesa
No to rozhodně! Jen pořadí bych obrátila - napřed bych se prošla a pak bych si zmrzlá dala cukroví, horkej punč a vaječňák k pohádkám
měla si jet do hor až teď
to by se mi líbilo, i bych třeba našla někoho na oba dny, jenže my máme v sobotu rodinnou oslavu 3. narozenin bratránkovy prvorozené dcery

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:45
- Nahlásit

Maya
jo jakože ti vadí ta Praha? tak to se ani nedivím, jako ideál je obojí, koukat na pohádky a pak se jít projít do lesa
no to jsou přesně naše vááánoce a ještě zatopit v krbovkách a vědět že neva že napadle metr sněhu bo nikam nemusim a nic nemusim..jen to co chci a telefon můžu mít tejden někde zahozenej.!!! a že já budu!

Vánoce vááánoce přicháázejííííí už aby to bylo !

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:47
- Nahlásit

ale já nemluvím přeci o rekonstrukci... já mluvím o tom, že je místnost zcela zarovnaná... Jinak i na nehotovém lze postavit ten stoleček a dvě třeba úplně staré židle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:51
- Nahlásit

Xerxová
nejhorsi, ze my ten stul i zidle mame... v prujezdu na tu zarovnanou mistnost sem uz rezignovala. Stve me to hrozne, ale sahnout na to nemuzu a i kdybych sahla, tak s tim nepohnu

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:53
- Nahlásit

Xerxová
já myslím, že ono to u čajů kejsne na tom, že maj každej rozdílný představy jak strávit vánoce
jinak samo když se chce všechno jde, ale musejí chtít oba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 13:56
- Nahlásit

Maya
jj, muze predstava je se valet a nehnout prstem

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 14:09
- Nahlásit

cernej caj
tak jedině nějaký wellness, že on by se válel a ty bys chodila na masáže a do vířivky

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 14:14
- Nahlásit

soví kamera možná bude
https://www.kickstarter.com/projects/vivienmuller/ ulo?ref=video

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 14:25
- Nahlásit

tohle máme kousek od bytu, občas se tam chodíme s Adamem projít

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 14:55
- Nahlásit

birma
to je hezký a ty výhledy tam

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:03
- Nahlásit

Ešusová + Darenka
huuuuuuuuž to jede huuuuž to jede...v pondělí dorazí počta, opakuji v pondělí dorazí počta !

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:06
- Nahlásit

Fajka

a juhůůů, díkuju, díkuju, to se budou čoklové radovati!!

a mám pro tebe návrh na další možnej výrobek - ovšem nevím, zda by to nebylo moc časově náročný a souvisí to se šitím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:10
- Nahlásit

PetraK
a mám pro tebe návrh na další možnej výrobek - ovšem nevím, zda by to nebylo moc časově náročný a souvisí to se šitím.
šmarjááá já a šííít??? uf no povídej bud sem a nebo do emila , jak chceš
já mám teda taky jeden novej ale neni ještě nafocenej tak až budu mít foto pošlu at máš co vobjednávat..

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:12
- Nahlásit

háskej víkend všem

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:14
- Nahlásit

PetraK
Vám téééž a všem užijte si azůůro

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2015 15:16
- Nahlásit

Fifi
Krasny barvy podzimu. Nevim proc, ale uchvatila me tahle:
Mozna proto, ze lidi se radi nechavaji uchvatit nerealistickymi vecmi.

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání