Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 11:51
- Nahlásit

cernej caj
no tak já minulej tejden chodila z práce ještě celkem za světla, teď už bude tma jak pytli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 11:56
- Nahlásit

ja tim proste chcu jen rict, ze ta hodina me osobne nevytrhne, ale potesilo by me to vyrazne vic, ale celkem ocenim i fakt zruseni dvou casu.

Me prijde, ze tim posunem casu na zimni stejne to svetlo rano dostanem mozna na prvnich nekolik dni, maximalne tyden od posunu takze v tomto ohledu je to celkem zbytecny a vecer to nakonec taky je jen par dni k dobru.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 11:57
- Nahlásit

Maya
[b]cernej caj

[/b]

mě teda nepřijde v 9 večer tma nějak brzo a v zimě by zase bylo vidět dýl
mně jo, no. Dává mi to větší prostor na to užít si po práci to, že můžu být venku. A na chalupě taky.
Mně osobně to střídání fakt nějak nevadí. Ubíjí mě to, že teda teď už venčení za světla nestíhám, což je pro mě hodně omezující. Aspoň že teda tím posunutím mi zase na chvilku vznikla možnost ráno venčit za světla a víc si to užít.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:02
- Nahlásit

PetraK
me to na mesic rozbije spani predevsim, coz je fakt naprd. A svetlo jak rikam je venku rano vic maximalne tyden od posunu, pak uz je uplne stejna tma jako predtim...

nicmene z principu by mi vic vyhovoval ten letni taky, ze je odpo proste dyl svetlo, ale myslim, ze i zruseni jednoho bude pokror.

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:14
- Nahlásit

Brima
...žije, tak to je dobrá zpráva. U nás byl tedy taky hnusáckej vítr. To museli mít móóc pěknou noc. Doufejme, že to neodmarodí.
Kachna
To je skvělý, že Martínek je v pohodě a Bes se zdárně hojí
Fajka
Měli byste trochu zvolnit tempo - dlouho takhle nemůžete fungovat nebo vás to položí.
cernej caj
Chudák Ferinka s límcem, ale nejlíp to posoudíš ty, jestli ho ještě musí mít. Obzblášť když je sama doma tak asi opatrnosti není nazbyt. Snad už to nebude dlouho nutný a bude úplně v cajku.
Maya
no tak já minulej tejden chodila z práce ještě celkem za světla, teď už bude tma jak pytli
To je pěkně naprd. Člověku to vysává všechnu energii. Volný čas trávený po tmě nebo při žárovkách. Já mám kliku, že v půl 4 prostě vezmu Adélu a můžu jít na 2 hodiny ven a vidím na ty její skopičiny. Ale za pár týdnů už taky uvidím prd.
PetraK
Pani, starosti s maminkou nezávidím, protože to vypadá na neřešitelný problém. Mami je asi mírné povahy a nechá se ovlivňovat. Následky nedohlédne a je pak zničená, když se dostaví nepohoda. Tvoje ségra se tedy povedla, asi bych taky měla problém s komunikací, která jak jsem pochopila není možná. Pevné nervy přeju.
S tou bolestí v krku - už to máš hodně dlouho asi, co? Mě bolí přes týden a taky se toho nějak nemůžu zbavit. Včera navíc se přidala bolest kloubů a celýho člověka. A do toho kravící Adéla, která ztrásí sluch na přivolání. Manželovi včera totálně vytekly nervy a až do večera to vydržel s ní nemluvit. Dneska už je samý ťoťu ňuňu. Prý byla dneska hodná (když jsem byla v práci) a prý mu chtěla vynahradit to, jak ho včera naštvala Snadno byla hodná, když jí pustil na místě, kde jí nic nevzrušovalo a tak si ho hlídala. Jj, louka a pole s myšíma dirkama, to je panečku jiná. Tam nás má úplně....kdesi. Ale kulminuje tento stav až tak poslední týden. Jinak i s jinýma pejskama bývala v pohodě. Maya psala o pubertě - není to ve 4,5 měsících ještě brzy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:15
- Nahlásit

cernej caj

me to na mesic rozbije spani predevsim, coz je fakt naprd

to chápu, no.

jojo, když už tak nechat letní čas asi.
A NEJLEPŠÍ JE ZRUŠIT TMU TAK 6:00 DO 22:00

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Darenka

protože to vypadá na neřešitelný problém

Áááno. A já si musím najít cestu, jak to polknout. Nicméně objektivně řečeno - ségra to s mámou takhle natěsnačku taky nemá jednoduchý. Celý to vychází z toho, že ty vztahy se kdysi před časem rozbily a teď prostě nefungujou. Obě jsou naštětěný, máma navíc v pasti v pozici nemocnýho člověka navíc odříznutýho od komunikace, protože začla hodně hodně blbě slyšet, kulový vidí.... a ségra tohle nějak nebere v potaz...

která ztrásí sluch na přivolání.

na ja, přichází čas, kdy ščenátko zjistí, že člověk nejni všemohoucí bůh. Trénujte doma. Dej jí hezky sedni, odejdi do jiné místnosti, zavolej jí k sobě, utíkej, ať tě může lovit, chytit, hrajte si takhle, odměňuj. A to stejné venku. Aby ten pes měl důvod a sám chtěl za tebou běžet (viz dneska ráno Rumíček)

totálně vytekly nervy a až do večera to vydržel s ní nemluvit.

eh, to je k ničemu todle dlouhodobý nemluvení.

Na pubertu rozhodně času dosti. Je teď ve fází, kdy zjišťuje, že může být i samostatná. Musíte se snažit být zajímavý.

Mě bolí přes týden a taky se toho nějak nemůžu zbavit. Včera navíc se přidala bolest kloubů a celýho člověka.

hm, tak to chce postel tuhleto, to už na postel je. Já mám teď momentálně moment, že mě v krku nebolí, ono je to na houpačce, dopoledne bolí, pak chvíli přestane, pak zas začne.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:24
- Nahlásit

Darenka
no co jsem tak vypozorovala, může ta puberta přijít kdykoliv mezi pů rokem a tak dvěma rokama

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:28
- Nahlásit

PetraK
to je blbý s tou maminkou, ale co člověk nadělá, tak snad to nějak pořešíte i když se blbě domlouváte se ségrou

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:30
- Nahlásit

jo a přišel mi včeera ten voucher do únikový místnosti, prej je k němu hlavolamová krabička možná dokoupit, tak jsem jí dokoupila, aby jako důstojný prezent, no a voucher je doufám uvnitř, snad asi, protože mě to nejde rozebrat

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:35
- Nahlásit

Maya
tady o posměváčka zkrátka nezavadíš........

PetraK
U maminky je hlavně blbý to, že psychická nepohoda jí rozhodí to dýchání. Co zkusit znovu sehnat nějaké kvalitní sanatorium? Mami by se tam mohla dát dohromady jak fyzicky, tak psychicky.
Jj, manželovi jsem marně říkala, že pes bude vědět jen chvíli proč je na něj naštvanej, že dlouhodobě to nemá smysl. Ale on byl fakt vytočenej na nejvyšší míru a šel raděj popovídat s kamarádem na "dvě", aby to vydejchal. On je totiž ještě větší starosta než já. Když párkrát neposlechla a utíkala pryč, já byla v klidu, protože jsem věděla, že se otočí a uvidí, že já jím zdrhám pryč a ona požene za mnou (což se taky tak stalo). On má panický strach, že uteče a něco se jí stane. Já sice taky, ale na takovém místě, kde jsme byli to bylo v pohodě.
Doma přiběhne v pohodě snad kdykoli, protože má tucha, že z toho něco kápne - buď pamlsek nebo blbnutí. Venku to do nedávna taky šlo, to až teď v posledním týdnu takhle blbne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:38
- Nahlásit

PetraK
tak snad se nejak nauci spolu koexistovat a mama pripadne brzy nazna, ze muze byt doma.

Maya

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:38
- Nahlásit

jedna exkluzivní pacička

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:39
- Nahlásit

PetraK

NEJLEPŠÍ JE ZRUŠIT TMU TAK 6:00 DO 22:00
já sem pro páč dyž si buduchtít jít lehnout tak sitzatáhnu žaluzie a tu tmu si udělám že jo ale světlo venku tak velký těžko rozsvítim!

Maya
tak vypozorovala, může ta puberta přijít kdykoliv mezi pů rokem a tak dvěma rokama
a někdy neodejde ani v pěti

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:50
- Nahlásit

Fajka
a někdy neodejde ani v pěti
nenabízel tu náhodou někdo plyšovej koberec?!!!!
Maya
pěkná pacička ...jak to dopadlo? ....dosáhla?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:54
- Nahlásit

Maya
pekna

Darenka
no a me taky nekdo sliboval, ze se spic ve 3 letech zklidni

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 12:57
- Nahlásit

cernej caj
mě už se celkem zklidnili

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 13:02
- Nahlásit

Darenka
nenabízel tu náhodou někdo plyšovej koberec
no tak já jen abys nebyla překvapená bo některý jelita jelitama zůstanou celej život
a krom toho koberec už je vopsazenej..ten potřebuje aktuálně Ešuska

Maya
pacička krásná...ale dyž sem dneska ráno viděla ten rozmajzlej kopec chlupů na silnici k terýho koukali přesně stejný packy tak mě to nedělá uplně ok na žaludek...

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 13:03
- Nahlásit

cernej caj
ze se spic ve 3 letech zklidni
počkej do deseti a budes si říkat jak já:
ty kravěno pruhatáááá, už bys mohla mít trochu rozum!

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 13:10
- Nahlásit

Fajka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 13:11
- Nahlásit

Fajka
no a to timicek je uplne takovej klidnej peeef

a tak pruhataaa na to ma jeste cas, ze jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 13:16
- Nahlásit

Darenka

eh Darenko, nedošlo mi, že být zajímavý je hezká definice, ale jak na to, viď. Je to na delší lokte, ale Začátek je doma - doma si s Adél hrajte s přetahovadlem třeba, plus jak jsem říkala s nějakou tu specifickou hračkou a řádit, řádit. Pak to přenést ven a tam si s ní hrát, hrát i na honěnou, na schovávanou,přetahovat se, prát se..... a tak. Prostě aby brala to, že je u vás jako největší zábavu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 13:18
- Nahlásit

Maya
jedna exkluzivní pacička

voe! dobrý ale, dost dobrý

Fajka
páč dyž si buduchtít jít lehnout tak sitzatáhnu žaluzie a tu tmu si udělám že jo ale světlo venku tak velký těžko rozsvítim!

dáme podnět do Bruselu, ať s tim něco udělaj, když jsou tak chytrý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 13:41
- Nahlásit

mně normální čas nevadí. Celkově je světla stejně... Zimní bych zrušila a nechal ten odpovídající časovému pásmu. Koneckonců když jsme byli ve Španělsku - tak sice mají stejné pásmo, stejný letní čas - ale slůňo tam vychází podstatně později. kdo chce večer světlo - doporučuji přesídlit o kousek na západ...

Každému vyhovuje něco jiného - ale hlavně bych to neměnila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 13:47
- Nahlásit

Xerxová
jak rikas, hlavne kdyz to zrusej

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 14:04
- Nahlásit

Xerxová
tak ten odpovídající pásmu je ten zimí ne? já už v tom mám border
jj, kolegyně co byla teď na jihu Španělska v říjnu taky říkala, že je překvapilo, že ráno v 8 byla ještě tma

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 14:08
- Nahlásit

no abych se taky nenudila, tak právě se mi ulomil kus plomby, na vedlejším zubu, co jsem s ním tam byla minulý týden, tak tam volám a doktorka marodí, prej si mám brnknout v pondělí, jestli už bude zdravá, mě picne a to mi to stejně tak akorát zbrousí, protože s tím nic jiného nepůjde
Jo a ta moje zubařka si prej dělá roční prázdiny ve Španělsku, svět je malej, takže jsem to náhodou při řečech o zubaři zjistila
tak doufám, že se fakt vrátí, ale mě do tý doby ty zuby asi vypadaj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 14:16
- Nahlásit

Maya
to snad nee, tak snad to nebude nic hroznyho. a to nebude mit nahradu za sebe?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 15:43
- Nahlásit

cernej caj
asi ne, nevím, však říkám, holt maloměsto

zbrnd
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2015 15:44 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej cajzbrnd mozny to je, ale jsk rikas muzem se jen dohsdovat nakonec
to rozhodne, nevime vlastne vubec nic, treba tomu dogpointu ty pomerne masivni reklamy vsude mozne plati fakt nejakej tajnej Astar Seran a dogpointaci jsou proste lidi na svejch mistech....bo fakt nigdá nevis....ja taky nemuzu tvrdit, ze muj pradeda nebyl Robocop, nemam pro to zadny dukazy.

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání