Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:37
- Nahlásit

denyk
recenze asi hledej spíš na fb v těch barf skupinách
teda bych neřekla, že orel zdolá srnu
PetraK
tak ten článek jsem neviděla naštěstí
ale tak zase jsou lidi hodní, včera večer volala švagrová, že jí volala známá, který zase volal známej z cvičáku, že našli špice a že ví, že my máme špice, tak jestli jsou doma
naši psi jsou slavní i ve městě ale na tu telefonní tichou poštu se taky mohli vykašlat
každopádně to rozsekla švagrová, která prej rovnou řekla, že naši to nebudou, že jeden by tam nedošel a druhej by umřel cestou strachy
ale stejně jsem se šla podívat na zahradu, jestli tam jsou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:37
- Nahlásit

denyk já tedy kupuju hovězí mletinu z Vetamixu v obchodě (neobjednávám, když jedeme kolem, tak se tam zastavím a nějaké to kilíčko jako mlsku koupím) a nikdy nesmrdí, vypadá dobře a psisko je nadšené. O kusovém mase ani nemluvím, taky parádní. Nevím, jestli to není tím, že zaváží poměrně velký obchod a tudíž si dávají záležet?? Protože to kupuju po malém množství a často, není to náhoda.
Včera 4 kilíčka - jedno už padlo a zase pohoda

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:39
- Nahlásit

PetraK
HO-PI-KA-LA!! ASI HO PŘERAZIM
to už pak jistě hopikat nebude
birma
co ruka?

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:43
- Nahlásit

Maya
íš na fb v těch barf skupinách
jj jen teď nějak došla data na tydlifounu a v práci fb
otevírat nebudu

teda bych neřekla, že orel zdolá srnu
dokonce Zira ulovila srnečka, ten je ještě větší.
Uloví aj kaňoura, na těch jsme ale nebyli
na youtube je docela dost videí

Xerxová
na Vetamix už se přemluvit nikdy nedám, jedna várka stačila, málem jsem vrhla....a to fakt nejsem cíťa

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:43
- Nahlásit

Maya
naši to nebudou, že jeden by tam nedošel a druhej by umřel cestou strachy
voeeee

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:50
- Nahlásit

denyk
na ten Vetamix jsem slyšela stížnosti hodně, tuším pár známejch bere z masopropsy nebo tak nějak

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:51
- Nahlásit

já si orlíků a supisek užívala ve Španělích. Líbí se mi, že je vlastně mají rádi i místní chovatelé dobytka a koní a koz a ovcí... Oni totiž jsou i orlové klidně mrchožraví... a místní nemusí platit kafilerku - všechna mrtvá zvířata mohou nechat ležet.
Zemědělci ušetří, ptáčci se napucnou a ochránáři neřeší problémy. Kde je hodně stád, tak prý rovnováha funguje

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:51
- Nahlásit

Maya

která prej rovnou řekla, že naši to nebudou, že jeden by tam nedošel a druhej by umřel cestou strachy

:
já vím, že jsou i lidi hodní,ale těch je bohužel míň než těch druhejch. A ti psi tam se utrácejí, ve velkým. Jen pro lidskou debilitu. nějak mě to co lidi dělají dobře nestačí přebíjet tyhle hnusoby.

denyk
to už pak jistě hopikat nebude
von jo, je to fakt blecha, bude hopikat i když nebude mít jak

dík za osvětlení lovu s orlem. Vím, že v přírodě to dá, zajímalo mě právě, jak to probíhá s člověkem. Díky.

Hele jakej obchod s masem?? něco mi uteklo?? Dej odkaza prosím.

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:56
- Nahlásit

PetraK
http://www.mrazenemasopropsy.cz/
vypadá to docela dobře a výběr velký.

Xerxová
ano to máš pravdu, nebo vybírají slabé a nemocné kusy.

No byl tu chlápek z Harrachova, jeho orlice ulovila 2 psy.
Přežili.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 14:00
- Nahlásit

denyk

díkec, číhnu číhnu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 14:03
- Nahlásit

Maya
že jeden by tam nedošel a druhej by umřel cestou strachy

denyk
ja teda nikdy se smradlavym masem problem nemela, spis ze obcas zapomeli neco dodat, ale na ty dodavce tenkrat snad za 1200 co sme se delili ve 3 2polozky x20 neresim... 2x slibili ze dovezou priste a uz nikdy nedovezli

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 14:52
- Nahlásit

Norsko dříve a dnes
klik na fotky
více stromů dneska, ale jinak něco nafotit černobíle, tak by člověk skoro nepoznal rozdíl
http://www.theatlantic.com/photo/2015/11/norway-th en-and-now-tilbakeblikk/413710/#

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 15:19
- Nahlásit

teď jsme byli třičtvrtě hodiny v lese. Po celou dobu se ten dement nezastavil - nepřibrzdil z trysku. Největší radost mu udělal maskovanej potok. Po celé hladině je totiž vrstva listí - a pak to děsně žbluňkne a je pes ve voděěěěě, není v listíííí... a dá se cááákáááát a potáááápět hlavááá. Dement...

PetraK nemyslím, že minule byl zvadlej z boule - spíš nějaký smyk nedobrzdil a do stromu (kamenu, země) narazil, případně nějakou trčící větev potkal... a chvíli trvalo, než to rozhýbal... Občas si říkám, že nemůže skončit celej - teď je nejhorší, že neodhadne doskok - neb návěje listí jsou zrádné. Ale zvadlej byl opravdu jen ten kousek z kraje lesa k autu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 15:25
- Nahlásit

ale procházka cíl splnila - psisko nahlas chrápe na pelechu u topení a já můžu v klídku pracovat - uvařím si kafe a čeká mě rozdělit prospěchová stýpka i příprava na zítřejší dálkaře...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 15:37
- Nahlásit

musi byt srandovni jak chrape, ferinka vcera zarezavala nezvykle s tim listim, to chapu. to mysi byt echt zavavicka, co jindy neni.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 15:50 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

listí si užíval už vloni

a letos to nezapomněl...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 15:58
- Nahlásit

Xerxová
to máš teda potrhlý psisko
moji zaregistrujnou listí akorát když se nemůžou pročuchat k něčemu zajímavému a je nutný ho odhrnout packou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 16:13
- Nahlásit

jak jako praštěné psisko, přeci mám důstojnou elegantní německou dogu, dle standardu je to Apollon mezi psy...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 16:15
- Nahlásit

teda co se to dneska děje, včera nalezenej pes, teď mi volá neznámý číslo a prej mateřská školka a jestli nehledám fenku ohaře, že jí našli a má obojek s blbě čitelným telefonním číslem, tak zkoušej variantyˇ
tak snad do třetice už teda nebude nic

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 17:50
- Nahlásit

Xerxová
Co Xerxozub, uz dobry?
Maya
teda co se to dneska děje, včera nalezenej pes, teď mi volá neznámý číslo
Oni zacinaji dementi praskat petardy, to muze byt taky jeden z duvodu.
birma
Jak se ma nacelnice Opuchlaruka?
PetraK
Mam vyridit podekovani od pani S., za tu nedelni obalku a dodavku, ze at podekujes nevimkomu. Pisni mi to v emila, pls, ju?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 18:45
- Nahlásit

Fifi umrtvenej zub z pondělka zubařka včera provizorně vyplnila a nalepila zpátky korunku. Trvalé dořešení bude na konci prosince - do té doby provizorium, snadno rozdělatelné. Pokud by se ozval zub dřív - ihned mám dorazit.
Zub mě nebolí, ale dáseň mám zrasovanou (trpím na afty, pokud se mi rejou v puse) - takže pocitově nicmoc. Ale proti tomu víkendu je to pohodička. Zítra výuka standardní a k tomu dálkaři... takže nebude čas uvažovat nad zubem...

teď jsem musela přelézt plot (je to nejblíž), neb malá sousedka volala sos, že neumí osovou souměrnost... tak jsem chvíli kreslila a dostala frťana...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 18:47
- Nahlásit

birma kde je hlášení z práce ?? Jsme zvědaví na první dojmy v procesu

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 19:02
- Nahlásit

Xerxová
neb malá sousedka volala sos, že neumí osovou souměrnost... tak jsem chvíli kreslila a dostala frťana...
Jak se ti lezlo zpatky? Osova soumernost, brrr, rada jsem si tyhle veci z hlavy vymazala, nocni mury z matiky mam dodnes, ze z ni musim maturovat.
takže pocitově nicmoc. Ale proti tomu víkendu je to pohodička.
Tak aspon tak, snad docasny ozubeni vydrzi az do prosince.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 19:08
- Nahlásit

Fifi tsss - jeden frťan moji gymnastickou minulost nezničí Fyzičku mám solidní a koneckonců dobrá hospodyňka přece přes plot skáče i pro pírka
Matika a podobné vědy mě neděsí, ale zase ty jazyky... že...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 19:25
- Nahlásit

Xerxová
Matika a podobné vědy mě neděsí, ale zase ty jazyky...
Dobre, ze existuje rovnovaha a kazdymu jde neco.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 19:46
- Nahlásit

Xerxová
Mě děsí matika i jazyky, to máš jedno.
Tak zub snad budeš mít ok, mě vždycky 3 dny bolí dáseň z injekce, ale na tu doufám v pátek nedojde, nejspíš mi jen zabrousí ostrý hrany.
Fifi
Oni zacinaji dementi praskat petardy, to muze byt taky jeden z duvodu.
no jo, to je fakt
doufám, že už nic dalšího nebude, protože pravda do třetice mi včera jako první byl nabídnutej konkrétní pes, ale ten teda není zaběhlej

HaZa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 19:50
- Nahlásit

naše kompletní kočičí "myšilovská" parta

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 19:55
- Nahlásit

HaZa no ta májová trojbarevka vypadá, že opravdu požila

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 21:32
- Nahlásit

Zdravím! V práci pohoda, kolegyně příjemná jen jsem úplně vyřízená a Adámek samozřejmě už netuší, že jsem s ním ráno dvě hodiny courala v mrazu a dožaduje se akce ruku mám opuchlou furt, ale prsty už ve většině poloh funkční bez problémů, takže to určitě bude za pár dní dobrý
Všechno jsem tu dočetla, ale reagovat nemám sílu

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2015 21:56
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
já věděla že budeš úspěšná a klapne to. Moc gratuluju. Těším se na referát jak se ti pracovalo jako kmenové pracovnici
Bolavá ruka si nechala říct a sloužila? Ať se brzy zahojí!
Xerxová
Tak s tím zubem to vypadá dost nadějně. Když jsi tak trpěla, moc jsem nevěřila, že to bude na tak krátké léčení.
Maya
S ulomeným zubem ti injekci určitě dávat nebude, Spíš to jen obrousí, aby sis nerozedřela jazyk a možná to zkusí něčím nastavit (nějakou hmotou). Jeden zub mám takhle upravený.

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání