| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 15:41
- Nahlásit
Fajka
tak si ji uzijte
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 19:49
- Nahlásit
huuuuf. Tak jsem vás dočetla.
Už nevim kdo se ptal, ale vstávání tím nezachráním - abych aspoň ráno vytáhla Adama, vstávám stejně před šestou. A náhrady za soboty určo nebudou - sobota má jen tři hodiny, rozpustí se to v oběděch a podobně, ale zabije to samozřejmě jakoukoliv možnost někam vyjet...
Adam se furt drbe. Může to bejt furt ještě těma análkama, nebo budu muset vymejšlet, jak tu pracovní dobu skloubit s vetem, kterej začíná v 9 a končí v 8 a mám ho tak 3/4 hodiny mhd? (případně s jinym, kterýho mám 20 minut pěšky, ale začíná v 11 a končí v 7?)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 20:15
- Nahlásit
tak jsme byli na "noční" procházce - od našich (kde nás vysadil Pepa autem) z Pavlovic domů. Mlha, kus cesty za místním autokempingem zcela po tmě... jinde hodně aut a světel a lidí a psů. Na tyto akce ho beru na stahovák - já jsem klidnější, on je klidnější...
Ale - opět klasika. Zdrhne za náma uječená jorečka. Bojí se, nadává, chňape Nightovi po nohách. Já ho držím nakrátko a klidním ho ... a její páník hlasitě jásá, jaká je statečná... Když jde Night na zadní (energii vypustit stále musí), tak pán začne hystericky ječet, ať probůh na ni nešlápne... No vybublala jsem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 20:25
- Nahlásit
birma
Adam se furt drbe.
Muzou byt dozvuky analek. Dobry ale pohlidat, jestli se nerozdrbal nejak vic a nezadelal si uz na nejakej zanet kuze ala Trolda.
S prc dobou to je na prd. Ale zvyknete si, oba, to ma bejt jako uklidneni, co jinyho vam zbyva.
Xerxová
a její páník hlasitě jásá, jaká je statečná... Když jde Night na zadní (energii vypustit stále musí), tak pán začne hystericky ječet, ať probůh na ni nešlápne... No vybublala jsem...
By me zajimalo jak, zrovna ty, veleslusna osoba. Ode mne by slysel nepekny veci.
Jinak - mate nekdo zkusenost s necim jako "vlcim hladem" u psa? slabsi povahy - dale NECIST!
Kremylek me zacina dosti srati. Dneska dalsi jezek (furt sem blbci lezou ). Ona je nejen zabije, ona si je skalpuje a chrousta! Jeste teply skelety, kdyz neprijde svym vyrazem zalovat Baz, zbyde jen kuze s bodlinama... Fakt nevim, co ji na stary kolena sibe a ma potrebu si takhle prilepsovat. Stravu ma vic nez pestrou, je na svuj vek v uzasny kondici, ale fakt ji v hlave neco preskocilo asi. Fuj. Ani radsi nechci vedet, co by mohla timhle vsechno chytit, krom blech.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 20:34
- Nahlásit
Fifi je vidět, že mě neznáš Já zase tak veleslušná nebývám...
Kdysi jsem piplali (bohužel neúspěšně) pár dní v mrazivém lednu maličkého ježečka, který se prý probudil, neb byl na pokraji smrti (buď se nažere, nebo ho cizopasníci vnitřní sežerou...) Xerda se ho neustále snažil opatrovat - a já se bála, že něco chytí (ježek krvácel z nosu i tlamky, byl zcela začerven). Jak naši veti, tak Xerdy chovatel mě uklidňovali, že by nic jiného než blechy "koupit" neměl. že ti vnitřní neřádi jsou specifičtí... Tak snad si holka jen před zimou doplňuje jídelníček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 20:37
- Nahlásit
Xerxová
Ja ji doplnila uz arpalita do kozichu. Krava jedna. Dneska to stihla jen tak napul, Baz prisla zalovat vcas. Mne je z toho dycky pak zle.
Já zase tak veleslušná nebývám...
Nestvete me, vazeny pane a chytte si tu krysu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 20:39
- Nahlásit
Fifi
Muzou byt dozvuky analek.
dík za uklidnění
Dobry ale pohlidat, jestli se nerozdrbal nejak vic
nj, nepohlídám teď nic a jeho evidentně svědí celej pes
Ale zvyknete si, oba
Adam vypadá celkem v pohodě - ráno dvě hodinky, přes den vyvenčí na pár minut mamka, já po příchodu taky jen čurací pětiminutovku a než jdem spát tak tak 15 minut ještě dáme, ve výsledku na tom možná ještě vydělal Jen já padám na hubu a dost mě štve, že to ranní venčení vychází přesně na dobu cyklistů jedoucích do práce, venčenní psů a dětí vedených do školek... Myslela jsem, že aspoň jednim směrem půjde brát kolobku, dneska jsem to zkusila a takový provoz jako tam nejni snad ani na magistrále....
mate nekdo zkusenost s necim jako "vlcim hladem" u psa?
Tak tohle neznám, neporadim, ale přeju pevný nervy a nulový následky pro Křemýlka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 20:41
- Nahlásit
Fifi
Nestvete me, vazeny pane a chytte si tu krysu?
nebo: "To ne, on omelety nerad, radši ji sezobne nevylisovanou"?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 20:52
- Nahlásit
birma
Jen já padám na hubu a dost mě štve, že to ranní venčení vychází přesně na dobu cyklistů jedoucích do práce, venčenní psů a dětí vedených do školek...
Vzdyt tuhle si psala, ze prave nikde nikdo?
Rezim halt novej, pro vas oba, na hubu nepadej, sak nejsi u pasu nekde. Vydrz, jak sem psala, zvyknes si. I ja rok prezila ranni vstavani kazdej den na sestou, ale doted mam teda tiky.
nepohlídám teď nic a jeho evidentně svědí celej pes
Prohlidni ho aspon, jestli nema nekde rozdrbaniny do krve, ty staci pak treba vycistit.
ale přeju pevný nervy a nulový následky pro Křemýlka
No vecer sem mela chut ji o hlavu prerazit kovovou lopatku, kterou sem ten zbytek nabirala... Pro odcervovaky sjedu, stejne to ma akorat v terminu. Fuj. Me s tim taaaaaaaaak strasne sere, fakt.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 20:54
- Nahlásit
tsss - jen jsem houkla, že to snad nemyslí vážně. Že já mám psa na vodítku, u nohy, nikoho neotravuje a ještě je na rozdíl od některých zticha... Chicht - ale jak jsem zvýšila hlas - odjela jorečka jak blesk...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 20:58
- Nahlásit
Fifi
Vzdyt tuhle si psala, ze prave nikde nikdo?
nj, ale kdybychom měli chodit furt na jedno místo, tak mi jebne. Tohle jsem čekala, že bude ještě prázdnější, evidentně jsem se hodně spletla...
na hubu nepadej, sak nejsi u pasu nekde
to naštěstí ne, to je pravda
Prohlidni ho aspon, jestli nema nekde rozdrbaniny do krve
prohlížim ho furt, má akorát suchý místa skoro bez srsti, krev žádná. Zejtra budu volat vetovi, mám se ozvat, tak snad nám to nezabije sobotní výlet. Ještě se budu ptát, jestli to nemůže bejt nakažlivý (ale souhlasil se mnou, že jako paraziti to nevypadá) - fakt bych nerada odvolávala nedělní trénink...
Me s tim taaaaaaaaak strasne sere, fakt
chňápu naprosto!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 22:25
- Nahlásit
birma
Tak me napada ta neoblibena stitka zlazicka. Pekne nechat krevni rozbory, po kastraci. Kor kdyz suchy mista a bez srsti...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 22:33
- Nahlásit
Fifi
no bez srsti to má, páč si to vydrbal/vykousal, že ano... Já furt doufám, je to je od těch análek a že je to prostě tou jeho citlivostí, že klíště si je schopnej vykusovat a vyblemcávat do ohromný díry do kůže, tak tohle snad může bejt něco podobnýho. Štítnou bych nerada, ale zas možná lepšejší, než alergie třeba na kuřecí u psa, kterej potřebuje dietní maso a na to krmit z většiny králíkama a jehněčim fakt finance nemám...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 22:35
- Nahlásit
Jak rikas. Jeden test a budes mit jistotu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 06:14
- Nahlásit
fifi
tak to je nsprd s kremylem, ale kdo vi. proc je i zacala zrat...
birma
tak snad bude adamek v pohode, veti nemaj pohotovost? a kor v praze bys mojla najit veta, co ma treba od rana od 8 nebo do vecera...
ja nasla vcera u feri takovej divnej "slepenec" chlupu pri Dr bani tak sem to sla hledat, to se zacala cukat a na hrbete na strane (mohla tam mit hranu ovazu) fakt par dlepenych chloupku a hakoby suchy drsny misto, chtela sem je rozhrnout ze tobprohlidnu a chlupy sly s horni vrstvou kuze, ferinku to zabolelo. tak sem ji to natrela tou indulonou, a musim to sledovat. iinak sem nic nenasla. plicha je to mala, kolecko pul cm v prumeru.
muze to byt bud reakce na granule (ale zas yz je v minulosti mela a nic) na pamlsky (ale to je vetsinou suseny maso), pripadne pokud v dobe bez limce ji to tam svedilo, mohla to blemcat tesne kolem obvazu ale to nevim, zda by vypadslo takhle...
a taky otesanek zacina tloustnout. ma k tomu hodne dilny sklony a 4tydny od operace, budu ji muset prevazit. ale nevim, zda je resenim snizit davku, at nema hlad.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 06:20
- Nahlásit
cernej caj
Tak veta bych určitě našla, jenže se mi úplně nechce měnit můj dobrej levnej za nějakýho třebas drahýho blbýho... Naštěstí maj pár ordinačních hodin i o víkendu, tak se s nim dneska domluvim, co bude nejlepší.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 07:44 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
nemyslela sem menit, ale v pripade nejakyho problemu mit nahradni moznost.
hojici se jizva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 08:05
- Nahlásit
moznost prohlidnout si zdarmaod susan garet
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 10:21 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Čauky děcka,
copak všici při pátku makáte?
U nás dnes trochen zataženo. Jsem dnes četla inzerát http://www.ifauna.cz/vcelarstvi/inzerce/r/detail/2 596867/prodam-vcelasky-vus/ kdybych neviděla tu fotku tak bych asik vůbec nevěděla vo co go
cernej caj
vypadá docela dobře nožička né?
Fifi
ona si je skalpuje a chrousta! Jeste teply skelety,
bléé, to je teda chuťovka totok. A tak třeba jí chutnají ne? .
Promiň já neporadím, páč Bukvička nepapá ani myšičky, pár jich už usmrtil, ale nechal je fenečkám kamarádkám, které je nadšeně zblajzly
birma
ty wogo, doufám, že Adamita bude okej.
Tak mě napadlo, nevím teda od kdy to má, jestli jste už přestěhovaný a tak, nemůže to být psychického původu, změna bydliště a režimu? Jen tak mě to napadlo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 10:28
- Nahlásit
denyk
vsichni makaj a maya je u zubare
to neznas, maringotky co stoji u lesa nad loukou a sou plny ulu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 10:40
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Milé děti Koláčeti je špatně, vééélmi špatně. šlo spát Koláče ve tři ráno a tetkon humírá. s pocitem mořské nemoci a migrýny. Jak dneska Koláče přežije odpolední procházku na kterou se těší celý týden, to Koláče teda vůbec neví. Jak si bude hrát Koláče s Rumíčkem na babu? Jak se bude schovávat Bubině? Vůbec neví. Fuj to je mi blbě, neměla sem to pít!
denyk
copak všici při pátku makáte?
ano. makám na tom, abych vystřízlivěla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 10:42
- Nahlásit
PetraK
tak snad bude lip odpoledne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 11:10
- Nahlásit
Píšu a vono to tu není
cernej caj
stoji u lesa nad loukou a sou plny ulu
ty znám, ale neznám včelasky vus
maya je u zubare
ble to raději 12hodin v práci
PetraK
Jak se bude schovávat Bubině?
v betli nejlépe
makám na tom, abych vystřízlivěla
to jde?
co jste slavili, paní?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 11:15
- Nahlásit
denyk
to jde?
no nejde
co jste slavili, paní?
já bych tomu neříkala zrovna oslava, spíš něco jak mírový jednání a zároveň posila trpícím. Byla u nás sestra.
bože jeeee miiiii zle.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 11:32
- Nahlásit
PetraK
tak snad to k něčemu aspoň bylo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 11:32
- Nahlásit
cernej caj
hojici se jizva
týjo to už skorem není ani vidět
já makám a z Práglu jsem si dovezla nějakej krkabol
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 11:43
- Nahlásit
denyk
tak snad to k něčemu aspoň bylo
snad. Snad to rozeběhne nějakou rozumnou komunikaci. Nic lepšího už z toho být bohužel nemůže. Nějak to ve mně všecko humřílo, všechno má svoje hranice.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 11:55
- Nahlásit
PetraK
tak snad to byl fajn vecer a bude mit vysledky
Fajka
jj, hoji se pekne
to teda lity lity
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:14
- Nahlásit
cernej caj
ak snad to byl fajn vecer a bude mit vysledky
no uvidíme časem.
Máte krásnou jizvu pani, tetkon jsem ji viděla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:19
- Nahlásit
PetraK
nojo, hoji se beruska dobre akorat to misto kde slizaj chlupy trochu me desi ale snad nic hroznyho...
|