| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 15:49
- Nahlásit
ale mozna bys ty videa dohledsla junde, pokud he nekdo udelal uz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 16:35
- Nahlásit
ták dětičky, můžu vám povědět pohádku o tydýtovi a jeho paničce, která má skoro nepoužitelný prsty na levý ruce. Chcete vědět proč? To se takhle tydýt začal kousat na prdeli a vykusoval se tam furt jak najatej. I vzala ho hodná panička k psímu pándochtorovi. Pándochtor kouknul na lysinky, kouknul na análky a jal se mačkat. Napřed docela dobrý, prej je měl tydýt hodně plný. No pak se to muselo dočistit. To už tydýta bolelo, dostal regulérní hysterák a chlamstnul paničku přes dlaň, vzal jednu žílu a pár šlach. Pándochtor se ještě najivně dotázal, že paničku asi moc nekouše, když panička neřve. Ta mu místo odpovědi jenom ukázala ty ďůlky v ruce. Tydýt nafasoval veterinární košík a i když dělal stojku, tak se mu análky dovymáčkly. No a během pár vteřin si tydýt pobíhal po ordinaci bez koše a vodítka, protože u o ničem nevěděl. Akorát paničku čeká zejtra první den v práci s dvojnásobnou a skoro neschopnou levou rukou. A pokud se to nebude lepšit, má se stavit za psím pándochtorem, dneska nic vhodnýho neměl, ale zejtra to pro ní bude mít pro všechny případy nachystaný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 16:43
- Nahlásit
birma
ale zejtra to pro ní bude mít pro všechny případy nachystaný
tak snad to v praci bude dobry zitra i s tim zranenim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 16:47
- Nahlásit
cernej caj
to doufám, vet zavírá dřív než mám šanci se k němu dostat...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 17:05
- Nahlásit
na co všechno se dělají výzkumy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 17:32
- Nahlásit
my odpoledne byli na golfíku - tedy páník hrál a panička opět vyměkla a místo na hřiště šla s psiskem zkontrolovat koníky, oslíky, kozy, ovce, lamy ... a pak trýskat a nosit klacky do lesa. Spokojenost na všech stranách, jen tedy se moje hra asi lepšit nebude...
No a cestou zpátky jsme se zastavili na veterině. Proč napíšu, neb se to může hodit i někomu jinému.
Už před čtrnácti dny jsem si všimla, že má zviřoň na plecku jakési zesílené místo. Takovou hodně plochou (skoro neviditelnou) a skoro jako dlaň velkou "ztuhlinu". Napadla mě aplikace injekcí (ale ty byly tři týdny před tím a boule po nich nebyla) a nebo jsem se spíš přikláněla k modřině po nějakém tom jeho tryskošíleném pádu. A nebolelo ho to, nezvětšovalo se to, nehřálo to... Až v neděli se najednou z boule velké nízké stala malá vysoká... Jak malá švestka - a z nahatého Nigta ostře vystupující.
Pro jistotu jsme se tedy šli ukázat k naší paní doktorce. A prý je to typická reakce na určitá ATB - že vyleze boule zhruba po měsíci (u nás skoro přesně - ATB mu píchli na té pohotovosti na konci září - zcela zbytečně... jak jsem již psala... ) Že ta "plochá" příprava většinou očím zůstane skryta (hlavně u chlupáčů) a majitelé zaregistrují až tu velkou bouli. A že po dalším měsíci by měla zmizet, nebo se alespoň podstatně zmenšit. Pokud tomu tak nebude, máme dorazit... ale prý je vysoce pravděpodobné, že nepřijdeme.
Ufff - trochu mi spadl balvan. O boulích po vpichu vím, jen mi ten měsíc po přišlo jako dlouhá prodleva. A vida...
Jo a opět prý jen konzultace nepodstatná... tudíž neplacená... Je na to naše macho negro nějak moc hodná
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 17:38
- Nahlásit
skoro celá smečka ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 17:59
- Nahlásit
birma
Gratulire ke smlouve! A o neco mene ke hlodanci, priste budes ve strehu. Analky jsou potvory.
Xerxová
O boulích po vpichu vím, jen mi ten měsíc po přišlo jako dlouhá prodleva. A vida...
Tak hlavne, ze nic vaznyho. Ony ty boule i reakce na treba ockovani si nechavaji dlouhou prodlevu. Se mu to snad vstreba samo casem.
Troldik byl dneska udata. Vytrestenej prisel ohlasit venkovniho bubaka. Tak vylezu, a fakt, BYL tam! Nepritel nejvetsi balonovitej! Pomerne vysoko a v dostatecny vzdalenosti. Udata vylezl z baraku a radne ho hlubokym hlasem (ehm, na nej hlubokym) vystekaval do ksaa.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:11
- Nahlásit
Fifi to je krása, že přišel statečně nepřítele ohlásit. Stejně je psina, jak jim dokonale člověk rozumí Jasně jsi pochopila, co ti chce sdělit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:14
- Nahlásit
ještě k tomu hlubokýmu hlasu... Xerda žádný děsivý bas neměl. prostě tak nějak normální štěkot velikého psa. Beta štěkala stejně, možná i hrozivěji - však to byla řádná selka Ale když bafne Night... tak padá listí ze stromů... Štěká výjimečně, ale to jeho BAFFFF stojí za to...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:15
- Nahlásit
Fifi
dík
hlavně doufám, že mu to na to drbání pomůže, když mě to ošetření stálo takovou oběť. Ještě mám dneska večer celou smečku odčervit, takže bych řekla, že ještě přibude pár šrámů od koček...
a moc gratuluju k malému hrdinovi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:24
- Nahlásit
Xerxová
Ale když bafne Night... tak padá listí ze stromů...
Ve velkem tele velky hlas bas.
Troldas steka spis jak holcicka ci bukvicka, kdyz spusti, clovek se musi smat.
birma
mu to na to drbání pomůže
Urcite, kdyz je mel plny. A kdy zacinas teda s pracovnim procesem, hnedka naplno od zitra?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:26
- Nahlásit
Fifi
jj zítra, 1-2 dny na rozkoukání v prodejně, kde pak budu a pak týden zaškolení tam, kde jsem byla včera a pak to vypukne naplno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:33
- Nahlásit
Xerxová
tak halvne, ze nic vaznyho
Fifi
tak to je supr, ze ho sel zahanet
HaZa
kde mas tu smecku?
birma
tak to zni dobre, snad se ti tam bude libit a bude te to i bavit
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:43 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
cernej caj
kde mas tu smecku? tak znova ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1158521000 842080&set=ms.c.eJw9zNENwEAIAtCNGvAUvf0X69nahg~_SF 4WMCjrhTBHr4gu2MrBPDZyg3KT4INEXlhrQsxH735CyX4IDRqA BhRuArheq.bps.a.1146579308702916.1073741857.100000 525744823&type=3&theater
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:45
- Nahlásit
HaZa
musíš umazat "s" z "https" než to odklikneš, pak to půjde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:46
- Nahlásit
HaZa
Velmi barevne variabilni smecka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 18:48
- Nahlásit
HaZa
uz sem se divala, supr fotka jak je mas vsechny na zidce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 19:48
- Nahlásit
rumštááááááááááááájn
Jedem takhle domů abavíme se s Lucátkem škole, konkrétně prvouce, probírají rodinu:
"mamiii, já ti pak doma ukážu naší rodinu"
"ale nesmí ti vadit, že je vypatlaná"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 19:49
- Nahlásit
birma
teda tak snad se ti ruka zahojí, já mám radši už vet košík zakoupenej a nosím ho sebou
Xerxová
ty jo, tak o boulích po atb jsem taky nikdy neslyšela, ale to ostatně ani o hluchotě, až do tý doby, co ohluchnul Kim, holt je to asi pěkný svinstvo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 19:50
- Nahlásit
HaZa
hezká smečka.... já to takhle dohromady vyfotit nemůžu neb Ašopsi by sežrali šiby a šiby by nejspíš ještě stihly sežrat kočkoury....asi by zvostala jen Maruš....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 19:53
- Nahlásit
HaZa
kočku mám podobnou, akorát víc bílou, akorát mě tak neladí se psama
Fifi
teď už neprošvihneš žádnej balón v okruhu 10 km?
kachna_
ty hlášky jsou někdy boží
neteř dneska zaslechla v tv slovo cikán a povídá Cikáni to je takovej hmyz, strašně řvou a bydlej u moře co jsme v létě byli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 19:56
- Nahlásit
cernej caj
dalsi kram, jestli budu muset chodit pro tento nebo pro druhej uz je fuk, ne
no je dost rozdíl práce s vysavačem a práce v podstatě jen s lehkou tyčkou, která stojí v koutě a jen na ní zmáčkneš čudlík
vubec netusim o cem mluvis
no mám teď nahoře v liště vedle oblíbenejch takový talčítko na tu službu pocket, tam když se registruješ, tak pak stačí kliknout na to tlačítko a uloží se ti tam otevřená stránka na pozdější prohlídnutí a když chceš je to dostupný i z mobilu a tak, prostě když nemám čas a chci se něco přečíst, tak si to pohodlně přečtu pozdějc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 20:23
- Nahlásit
kachna
maya
tak ale porad musim pro vysafac dojit. vyluxovat a odnest tak uz je to skoro jedno. jinak s tema "zslizkama" to je zsjimavy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 22:33
- Nahlásit
cernej caj
no pro vysavač musíš dojít, dotáhnout ho i s hadicí na místo, vytáhnout šňůru, připojit do zásuvky a pak teprve můžeš luxovat a pak znova totéž v opačném pořadí, to by mě na desetivteřinový luxování pár drobků fakt nebavilo
tyčka ti stojí někde v rohu ve stojánku, jen jí vezmeš a zmáčkneš čudlík
ale tak jako chápu, že u nás s dětma to má větší využití, i ten přídavnej ruční vysavač, co u toho je, na luxování drobků a chlupů z gauče a tak, kdybych měla denně vytahovat velkej vysavač, tak mě za chvíli klepne
teda chvilku jsem musela přemejšlet, co je "zslizkama ale došlo mi to
asi je to v tý poslední verzi mozilly, taková ikonka kapsičky je to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 23:15
- Nahlásit
a na dobrou noc jeden kameňák
Řekl bych vám vtip o České poště, ale nevím, jestli vám dojde...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 05:50
- Nahlásit
Maya
neteř dneska zaslechla v tv slovo cikán a povídá Cikáni to je takovej hmyz, strašně řvou a bydlej u moře co jsme v létě byli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 06:49
- Nahlásit
Maya
ten je dobre
jinak teda neter taky husta
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 09:09