Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 21:36
- Nahlásit

birma
protože se bojim, že by ho to pak otrávilo úplně.
Zacni ho ucit vyhledavat nakou kosteleckou hnusotu, to bude nadsen furt i pri kroku zpet.
vracej Rokytce "přírodní" meandrující koryto a překvapivě jim to jde i docela rychle a výsledek je slušnej
Kez by. Jen tak dal. A dal.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 21:42
- Nahlásit

Jsem profiplačka...

Fifi
To ti nevim, jestli by pomohlo v tom, co potřebuju...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 21:46
- Nahlásit

birma
To ti nevim, jestli by pomohlo v tom, co potřebuju...
Jiste, ze ne. To byl joke.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 21:59
- Nahlásit

birma
tak to snad s tou rokytkou fakt klapne

jinak teda jeste verze upravena a s fotkama, co uz znate

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 22:07
- Nahlásit

du odpadnout, uzijte si zitra krasne sobotu a pripadne i nedeli

birma
uzij si vylet

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 22:09
- Nahlásit

cernej caj
Pekne upraveno, sikovna. Tyjo a ja myslela, ze ne jeden skok, ale ze nejak ji ten sousedovic pes semlel za plotem? A ze z toho to mela? Proklata moje pamet. A jestli to minis i jako rady pro ostatni, tak ten vyvar, na rozpiti. Ses pecliva zapisnice, ja bych zase nevedela prasky apod. Krasne se ale Ferinka hoji, kdyz to takhle clovek prolitne. At si brzo skace nejen pres kaluze, s vasi prikladnou peci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 22:14
- Nahlásit

Fifi
je otazka, protoze muz prvne rikal, ze po ni vyjel, pak rikal, ze po ni vyjel ale snazila se utect a proste si neni jistej, jestli zacala pajdat uz jak ji trochu probral, nebo az kdyz se snazila zdrhnout a veterinar podle rentgenu rekl, ze to uz stejne mela nacaty a bylo otazka casu, kdy se to utrhne cely. A protoze je jeste rozdil v tom, kdo to cte tady a kdo cte web, tak proste zustanu spis neutralni.

S vyvarem mas pravdu, na ten sem uplne zapomela. Zatim spis vypadas jako pecliva "zapisnice do hlavy" ty a kdybys to nepripomela, ja uz o tom nevim

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 22:19
- Nahlásit

cernej caj
Zatim spis vypadas jako pecliva "zapisnice do hlavy" ty a kdybys to nepripomela, ja uz o tom nevim
Za tohle me nemaji radi studenti. Ja zadam homeworky a nic si nikam nepisu. A pak se ptam.. V tomhle mam halt divnou hlavu i pamet.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 22:23
- Nahlásit

Fifi
ale ono se to zas fakt hodi

tak dobrou noc a krasnej vikend

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2015 22:50
- Nahlásit

cernej caj
hezky napsaný, to já bych nedala ani tohle, pro mě vyplodit větu je nadliskej výkon
zub jak jsem myslela, mi to akorát obrousila, abych si nedrásala jazyk, ono už je to spíš plomba než zub a až se odporoučí ten zbytek plomby, tak už asi jedině implantát nebo tak něco
birma
proč ho neučíš vyčuchat něco praktického, třeba houby?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 06:51
- Nahlásit

k té vodě v krajině. V jizerkách se opravdu vodu zadržet snaží. Našli jsme v tomto roce tři nové přehrádky

a navíc i revitalizují potoky kdysi sevřené do betonových koryt. Třeba takhle: Najta naše nadšení nudilo...

Navíc se po celých horách čistí příkopy podle lesních cest (nehezké, ale rychle to zaroste) a dělají se svody z příkopů do okolních porostů. Často je voda svedena do vybagrované jámy - napáječky pro zvěř i ptáky

HaZa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 07:28
- Nahlásit

cernej cajhlupy a ma to uplne cerveny,
Agíšovi jsem to "rozblemcaný" mazala Alptidem ... super hojivé

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 07:46
- Nahlásit

haza
dik za tip

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 08:31
- Nahlásit

jasně že lijavec nelijavec - museli jsme ráno ven. Protože páník nemá kravatu u snídaně - tudíž psisko nežere a čekáááááá... Pak se tedy chlapec divil, že v takových proudech vody se chodí na procházky... oklepával se každou chvilku. Byl na přetržení, neb jsme kupodivu nebyli venku sami a chlapec se chtěl družit. No ale jen jsem ho doma vysušila ručníkem, už se hnal do kuchyně a vdechnul obsah misky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 13:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

tak kdyz nesnida prochazka musi byt
je fajn, ze o jizerky se takhle staraji.

dneska sem byla na veletruu sportu a nechala se za 50 zvazit na ty spesl vaze. 30% tuku, nad horni hranici toho, co je zdravy... a minimum svalu, slecna se divila, ze 2x tydne cvicim. bilkoviny holt, nam jich hodne malo ve strave. jinak letos o neco horsi jak loni, ale mam se slevou kratasky na cviceni, co sem chtela

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 15:00
- Nahlásit

Čaj já se raději moc nevážím. Pořád si říkám, že když nejsem dýchavičná do kopců a rozjeté Najtidlo udržím... že to jde

Po obědě jsem psisku přečalounila jeden pelech (dostala jsem starý pevný těžký a hezký závěs) a pak jsme šli hrabat. Sice silně mží, ale je teplo (asi 11 stupňů) a mokré listí se hrabe dobře - neb nelítá.
Podle radaru už dlouho u nás neprší - ale od rána voda padá nepřetržitě. Teď už málo, ale přeci na promáchání vlasů či psího kožuchu to stačí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 15:51
- Nahlásit

xerxova
tak to ja dychavicna su zavidim ale prislo mi to fajn, mas trochu prehled a treba me donuti spodni hranice svaloviny ba sobe zacit trochu makat a aspon 1x tydne cvicit

sikovna calounice jsi tady mrholilo hodku, ted je prijemne. musim povesit lojovy koule taky

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 17:12
- Nahlásit

cernej caj
myslíš, že to třeba není z části genetikou? Je fakt, že psi z útulku na mase nasvalili neskutečně rychle proti granulím.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 17:24
- Nahlásit

kachna_
jako je pravda, ze typ postavy mam proste po mamince, babicce. Stihlej vrsek, nic moc svaly a spodek o dve velikosti vetsi. Ale uz jsem na nejakym mereni byla pred par lety a taky rikal chlap, ze jim hrozne malo bilkovin. A svaly bez bilkovin se moc netvori a kdyz telo chce, a nema, tak zere ty svaly... ale geneticky to byt muze taky, u nas v rodine proste ramenaty zensky nikdy nebyly.

stahla sem si dneska do telefonu nejakou appku na zapisovani potravin a dneska uz asi jist nebudu a splnila sem 30% denního prijmu bilkovin... a to sem mela k obedu maso narozdil od jinych dnu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 17:41
- Nahlásit

cernej caj
a to sem mela k obedu maso narozdil od jinych dnu...
Jak casto vubec maso jis?
Ja jsem masarka teda. Mam ted dilema, jestli poveceret peceny kruti stehno nebo veprovy na kari.
Xerxová
Po obědě jsem psisku přečalounila jeden pelech (dostala jsem starý pevný těžký a hezký závěs)
Ty ses ale sikovna calounice. Libi se Najtovi novinka? Cuby by frkaly a hrabaly.

Jo a tady mrholiii, jupi, krasne celej den. Nerikali oni rosnickari, ze ma byt na vikend krasne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 17:46
- Nahlásit

Fifi
skoro kazdej den mam maso, vetsinou k obedu.
ja bych volila peceny kruti stehno

me se dneska libilo, mlzno, vlhko, takovej krasnej zadumanej podzim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 17:55
- Nahlásit

Čaj hezké hubnoucí články psala Ri (změnila postavu neuvěřitelně - a to jí fyzička nikdy nechyběla - vždy byla aktivista aktivní...)
Celý jeden díl - tenhle - věnovala bílkovinám a kde je vzít... jsou tam odkazy i na předchozí díly.

Fifi Najt mi "pomáhal" - občas jsem chtěla kladívkem praštit jeho a ne hřebíček... takže spíš měl radost, že už je hotovo a má se zase na čem válet
Tady je na něm malá Betka...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 17:59
- Nahlásit

Xerxová
občas jsem chtěla kladívkem praštit jeho a ne hřebíček..
Hlavne, ze ne prst. To je krasnej pelanek, vevnitr je obyc matrace molitanova? nebo nejaka vydatnejsi pruzinova? Taje calouneni neznam, ja bych pres to jen hadr prehodila a bylo by...
cernej caj
skoro kazdej den mam maso, vetsinou k obedu.
Tak to joo, vono to predtim vyznelo, jak kdyz maso si das jednou tydne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:06
- Nahlásit

Xerxová
diky moc, du se zacist

jee, ten puvodni potak - sme meli takovy zavesy, vydrzeli veky a az se stehovanim se nekde ztratili, provazeli me celym dospivanim

Fifi
to ne, myslela sem to tak, ze v masu je jich nejvic a stejne sem to tim nenahnala a za dnesek teda mam splneno 20g! ale docetla sem se, ze tak ideal 0.8g na kg hmotnosti a 25kg fakt nevazim

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:11
- Nahlásit

u nás pršelo jen dopoledne, odpoledne sluníčko, takže krásný podzim
Xerxová
to je krásný pelech, teda na dogu zabere asi hdně místa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:14
- Nahlásit

Xerxová
fakt dobre napsany, budu toho muset od ni procist vic. Jojo, jednou mi kdysi doktorka rekla, ze mam moc bilkovin v moci a ja je skoro prestala jist, aby se to zlepsilo... az o mnoho let pozdeji sme se k tematu dostali uplne nechapu jak s nekym jinym a tam sem zjistila, ze bilkovina v moci znaci uplne jinej problem, nez ja si myslim ale proste uz v tom rezimu jedu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:15
- Nahlásit

Jo, btw, dozvedela jsem se, ze brasku Troldika nekdo priotravil - z nejhorsiho je snad venku a ceka se, jestli to nebude mit nejaky nasledky. Kurvy lidsky!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:18
- Nahlásit

Fifi
To je síla, tak snad to dá bez následků.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:18
- Nahlásit

Fifi
hovada! tak snad se z toho dostane

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:21
- Nahlásit

Snad jo. Fuj, radsi si nepredstavovat...

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání