Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 21:57
- Nahlásit

Fajka
řikám že mě to natřel!
no mě zajímalo, jestli ses poctivě snažila, nebo to vzdala bez boje
kraásnej podzim, fakt krásnej
to je nádhera!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 21:57
- Nahlásit

Fifi

Usmevavej kondom koupit diteti... s povzdechem, ze kdyby tenkrat byl...

si jemen!

Fajka
běžte si ho rovnou pohladit pani !

přééésně!
Je ve skříni.

birma
Bavěj ho věci, co může snadno dohnat, který může žužlat, tahat se o ně a zkoušet je cupovat (ideál je, když to nejde)

no a tak co brání tomu, aby to na tom klacku snadno chytil? To co má rád, časem ho to začne bavit. Však nemusí bláznit jako Rumenige na 5. kosmickou. Fajka třeba miluje rukavice, tak jsme si hrály s rukavicí, že jo Fajfko?

Fajka
ježíííš to fakt je toooo

no! já to řikala, a prej furt kaktus! Prdlačky, normoš prezervativ

... dneska bylo člověče nezlob se..

a koukám, že vyhrál

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 21:58
- Nahlásit

Maya
to tam máte takový stolečkový hry nebo co?

jo jo, stolečky v parku...jsem to objevila dneska ve vedlejší vsi... nějaká dotace z úúúnie prej či co to tam psali..

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 21:59
- Nahlásit

PetraK
co brání tomu, aby to na tom klacku snadno chytil?
to, že se o to pak blbě tahá prostě i to, co je zábava bez klacku neni s klackem taková prča. Zkoušela jsem, protože jsem čekala, že to bude mít velkej úspěch, nemělo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 21:59
- Nahlásit

Maya
a nebo jsou to přebytky ze sexšopu, i když teda využití se neumím představit

a taky si ho běž pohladit

Fajka

dneska to byla fakt nádhera na tričko.

no! já si říkala, hele, seš nemocná, radši se voblíkni............ grrr jakýho já měla steka! A slíknout už se bylo pozdě, páč sem byla ve vteřině durch

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:01
- Nahlásit

Fajka

..jsem to objevila dneska ve vedlejší vsi.

my zas tady máme "agi" plácek. Sem vobjevila, kousek od domu. Kladina, áčko, houpačka a guma. Ovšem to áčko je teda docela mount ývryst, hodně strmý. Ale Rumouš ho dal, hásky pěkně napoprvní. A další agi plácek máme na druhým konci sídláka.

birma
to, že se o to pak blbě tahá

jak blbě tahá? temu nerozumim

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:05
- Nahlásit

PetraK
třeba miluje rukavice, tak jsme si hrály s rukavicí, že jo Fajfko?
jo Fajfka čím je starší tím toho miluje víc..rukavice, bačkory, boty a misku..šecky tydle věci si na střídačku sebou ráno bere na vyvenčení

no! já si říkala, hele, seš nemocná, radši se voblíkni............ grrr jakýho já měla steka! A slíknout už se bylo pozdě, páč sem byla ve vteřině durch
to jo to je blbý já šla fakt jen v tričku a navrch slabá mikča...v listopadu..úúžasný !

Maya
k tomu plotu, dělaj se takový desky v kterých jsou jakoby průstřihy zkusim pohledat na netu jestli to najdu jak to vypadá...jak jsme ted řešili plot tak to byla taky jedna z variant..

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:06
- Nahlásit

Fajka
běžte si ho rovnou pohladit pani !
Casem bude asi u Esusu u topeni narvano.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:09
- Nahlásit

Fajka
Fajfka čím je starší tím toho miluje víc..rukavice, bačkory, boty a misku..šecky tydle věci si na střídačku sebou ráno bere na vyvenčení
Zive ji vidim. U nas je tomu naopak ted, klepu na hlavu, ale zda se, ze Troldu prestava bavit hra na botniho skritecka. Jiz par dni muzu nechat pantofle na zemi a po dobu me nepritomnosti si jich nevsimne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:09
- Nahlásit

Fajka

šecky tydle věci si na střídačku sebou ráno bere na vyvenčení

nikdy nevíš, co z toho může potřebovat

mě tuhle dostala Bubrdle. Furt tahá misku, ale bohužel, narozdíl od Ešuska s ní furt mláti o zem a je schopná rozprášit do prostoru, když něco nedojí (no něco.... zeleninu třeba ovšem je-li zelenina něčím navíc obalená - třeba rybou, tak je to moc fajn) takže aby to netahala, má takovou, co se dá blbě sebrat. A tu její má Rumoš. Když dojedí, umeju naskládám na sebe s tím, že navrchu je ta její, co se blbě bere.
Minulost. Brala. Už jí to jde. TAk dobře dokonce, ŽE VEZME ČŮZA OBĚ MISKY A UTYKALÁÁÁ DO KŮŮCHNĚ, ABY NĚCO DOSTALA'!

.v listopadu..úúžasný !

jojo bylo krásně. Já jen pak všechny propocený věci rovnou frkla do pračky

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:10
- Nahlásit

Fifi

po dobu me nepritomnosti si jich nevsimne.

bodejď by jo! Nemá čas! musí hlídat balon a lojofky!

Lidi já sem tak ščastná, že mám umytou tu lednici a mrazák!! Nesnášim to.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:12
- Nahlásit

PetraK
jak blbě tahá? temu nerozumim
no, že ve chvíli, kdy se o tu věc chci pak divoce přetahovat, aby ho to bavilo, tak je k ní furt přivázenej klacek, kterej buď musim držet, což je nepraktický, nebo se nám motá pod nohy. Taky si pak tu výhru nemůže Adam odnést, protože by za sebou tahal i ten klacek... prostě ho tohle nebere.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:18
- Nahlásit

PetraK
a mrazák!!
Ten me taky ceka, vladne v nem tezka doba ledova. Az ho odmrazim, na krach se mozna bude dat driftovat. A na sever... a na jih...

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:20
- Nahlásit

Fifi
Casem bude asi u Esusu u topeni narvano
no prej už jsou ve skříni.tak nevim nevim jak jí maj Ešusáci velkou..aby jsme se tam všici vešli

Jiz par dni muzu nechat pantofle na zemi a po dobu me nepritomnosti si jich nevsimne.

no to Fajfka taky ne...ale když příjdu domu tak mě je šecky nosí k nohám..anebo dyž dem ven tak si sebou nějakou veme ve dveřích jí přepadne jelito kterej jí ji ukrane a proudí s ní prostorem a dyž zařvu tak jí vyflusne na nejvzdálenějším konci zahrady blbeček

PetraK
Minulost. Brala. Už jí to jde. TAk dobře dokonce, ŽE VEZME ČŮZA OBĚ MISKY A UTYKALÁÁÁ DO KŮŮCHNĚ, ABY NĚCO DOSTALA' nejlíp hned dvojitou porci šikovná

sem tak ščastná, že mám umytou tu lednici a mrazák!! Nesnášim to.
šiš ty se máš..já se na to chystám už delší dobu ale bud nebyl čas a neb o chuť...no ta není nikdy teda...

maya
už sem našla ten plot ale koukám že to trochu průhledný je..já měla dojem že není..

my od toho nakonec ustoupili bo hrozilo riziko, že ten degen lítací by se o to vzepřel a šel přes.. tak máme jen šprušle..

ale jak tu někdo psal tak ty plastový plotovky a dát je na těsnačku a nebo z jedný i z druhý strany a je to neprůhledný...
jináč zrovna dneska sem dávala inzoš na bazoš..původně jsme je chtěli a měli už část koupenou kterou ted prodávám levnějš..

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 22:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Az ho odmrazim, na krach se mozna bude dat driftovat. A na sever... a na jih.

tak u nás naščestí zakříno nebylo (tahle se namrazuje docela málo, stačí mi to fakt 2x za rok)

Fajka
ak jí maj Ešusáci velkou..aby jsme se tam všici vešli

almara po babičce, takže cajk, prostoru dost

birma
kdy se o tu věc chci pak divoce přetahovat,

a nemůžeš se přetahovat nedivoce?
ne promiň, já jsem na tohle kapek to.... chytlavá, jak vono se toho trochu dělá věda a slovní spojení - divoce se přetahovat mě trochu už drtí
.Já myslím, že by prostě šlo se přetahovat i s tím klackem. A nebo mu to prostě pak nechat celý - jako Rumíčkovi tu trávu. může s tím vesele blbnout.

Fajka
nejlíp hned dvojitou porci šikovná

je tím žrádlem posedlá kapek jí kape na karbit

a neb o chuť...no ta není nikdy teda...

JO! a proto sem se do toho zcela neplánovaně vrhla dneska dopo. Začla jsem ve čtvrt na dvanáct a ve jednu bylo fertig. Blejská se jak psí kule a vonííí po pomerančích. (neb jsem ji vytřela pomorančovým éterákem.)

Tak a jdu spát milé dámy. Dám sprchu, složím ručniky a hopláá, do péři. Stříhli jsme si krátkoprocházkování a čokle vytuhli.
Doobrou

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 23:12
- Nahlásit

Fajka
to jsou hezký ploty, ale furt moc díratý, ono to potřebuju na místo, kde maj psi ten svůj kotcovej výběh a z tý strany, z který obvykle prší a fučí, tak aby to měli chráněný, teď je tam plech přivázanej na drátěnej plot, ale bude se to předělávat, tak jsem myslela, že by se tam mohlo dát něco hezčejšího, ale jak koukám, bude to asi problém

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 23:22
- Nahlásit

PetraK
nemůžeš se přetahovat nedivoce?
Můžu, ale asi se pak budu přetahovat sama se sebou a péf si odejde do kšá za něčim zajímavějšim
slovní spojení - divoce se přetahovat mě trochu už drtí
Na něj nikde nenarážim
nebo mu to prostě pak nechat celý - jako Rumíčkovi tu trávu. může s tím vesele blbnout.
To se na to právě vybodne. Věř mi, tenhle typ hračky mám vyzkoušenej. Je hezký, že se snažíš mi poradit, ale tohle jsem prostě zkoušela a nefunguje...

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 23:29
- Nahlásit

Maya
A nedumalas o zivym plotu? Neco rychlerostouciho. Jinak asi jedine plnej plot ala dreveny desky, nebo fosny vodorovne dany.
Ja taky uz premejslela o jedny plny stene ve vybehu, jenze vzhledem ke zdejsim vichrum az vichricim obcasnym bych mela strach, ze plna plocha by vyvratila pak celej plot.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 23:59
- Nahlásit

Fifi
živej plot mě taky napad, ale vešel by se jen zvenku a to není náš pozemek a taky by to ochcávali všichni kolemjdoucí psi, asi to nakonec skončí jak to je, plot mě teda drží i s tím plechem, ale my jsme v dolíku, takže tady žádný uragány moc nejsou

bruska na drápy, prej lepší než nůžky
https://www.youtube.com/watch?v=YRJitNE1IJA

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 00:11
- Nahlásit

teda koukám v Brně je to samý vtipálek
http://ostatni-nezaraditelne.megainzerce.cz/nabidk y/jihomoravsky/mate-strach-z-konce-sveta-644849.ht m

jízda metrem po Brně
pár vteřin nedovtipnosti!!!
https://www.youtube.com/watch?v=5p1vYtQCarE

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 00:25
- Nahlásit

teď píše známá na fb, jak si na cvičení doma pořídila toto
prej je to na 5 minut denně, poprvý se prej odrovnala za minutu, což teda si věřím, bych asi nedala ani to
ale asi účinný a čas šetřící
http://www.mediashopcz.eu/produkt/ab-generator/467 /5

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 06:29
- Nahlásit

Night se nejvíc vyřádí s dlouhým pruhem kůry, co zůstává všude v lese po dřevařích. Je to dlouhý (může provozovat sebemrskačství), je to špinavý (takže se s tím musí klepat), je to lehký (dá se to házet) dá se to párat, dá se to vnucovat páníkovi a paničce - a oni to nechtěj (špinavý, oslizlý) a je bžunda největší je s tím honit a vnucovat jim to...

Jinak dneska na Zvířetníku můj článeček o zavařování masa psisku na cesty (asi by šlo i na tábory a jiné akce, kde až tak na hmotnosti věcí nezáleží)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 08:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

tak sem se dneska uz vyhrabala z postele... co sem o vikendu delala, ze mi bylo tak zle v noci, ze sem nezvladla do prace vstat ani v 5, ani v odlozenych 6, ani v 7, ze tam holt pobudu dyl... asi dneska proste nepobudu v praci vubec

Maya
fifi mi doporucovala v minulosti umelej "zivej plot", tak na to zkus taky mrknout. My se k tomu porad nedohrabali a nakonec tatinek vymyslel (ale to se musime jeste zeptat sousedu) ze navarime na plot jeste jednu tycku a na nasi strane podbetonujeme/zakopem plot do zeme a usetrime kotveni tycek aspon.

jinak pri pripojeni kabelu k telefonu by ti to melo nabidnout, jakej rezim chces. Pripadne si odemkni telefon, nez ten kabel pripojis.

PetraK
tak to lity lity brtnika, at je brzo hej. Jinak chudak bubiska, tak se snazi dostat ke zdrojum a ty ses na ni takova semetrika a kulovy ji doprejes A teda vence mas naaaadherny, to jo, tyhle se mi libi moc. A uznavam, ze kaktus asi fakt vypada mirne jinak

a s birmou ste sikovny hospodynky, ja se zmohla zas jen na poveseni dvou vypranych pracek

Fajka
tak to je hustyyy a jak se zrava dama hraje? pro nas neznaly pac nasi meli akorat krasnou drevenou sachovnici a to sme si se segrou okusovat nedovolili

Xerxová
aspon je levnej pristup k takovym hrackam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 08:24
- Nahlásit

a musim mega desne moc pochvalit jeden eshop, objednala sem si zinenku (bude mi muset pridat cela rodina na vanoce v patek dopo, vecer vola chlap, ze jim spadl web a ze ho nahodili ze zalohy minulej tyden, ale ze si nevsimli, ze se jim tam dostali ty zinenky od nespolehlivyho dodavatele, ktery uz z webu davali pryc, takze mi nabidl jinou ve stejny cene, ale se slevou 500 a dneska mi pise ulozenka, ze uz ji maj na vydejne, tak nechapu, jak to ten chlapik pres vikend udelal, ale tomu se rika pece o zakaznika

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 08:43
- Nahlásit

cernej caj
co máš za moribundus zase?
to je teda super shop, mě to tuhle do ulozenky šlo 3 pracovní dny, což mi dost zkřížilo plány na vyzvednutí
a sleva taky potěší
Fajka
to jsou pěkný hrací stolečky teda, to by se mi taky líbilo mít u nás na návsi někde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 08:55
- Nahlásit

Maya
ja doufam, ze nic hroznyho a ze zitra uz budu fit...o vikendu jedu na vandr, muz kvuli tomu pustil dobre placenou akci, nasralo by to vsechny, kdybych nemohla

ale fakt naposledy sem byla doma nekdy na jare, takze zas myslim, ze za me dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 09:25
- Nahlásit

cernej caj
no ono teď má nějaký chřipajzny a angíny kde kdo, se divím, že já ne, já si to asi schovávám až na vánoce
příští týden budu taky doufám OK, nevím jestli mi vyjde dovolená na pondělí, ale když tak si vezmu alespoň ve středu
ale prej má bejt hnusně
muž bude doma hlídat Ferinu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 09:32
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Rumíček jest zničen, ani se nějak výrazně nesápal ven, že prej by se ešče na pelíšku chvilinku dopíknul, že ešče pět minut no ale venku pak řádil jako pitomej. On je fakt blecha, ty jeho skoky za míčkem se vždycky všichni venku tlemíme. Než jsem stihla odejít z domu do prasé, byl už _Brtnik zpět i s křípkou,. Máme pochopitelně rozchod od stolu a lože a kartáčku, ale jsem zvědavá, jestli to ustojím, když sama nejsem fit ešče.
Škooooda že je tma, když člověk přinde dom. já bych někam vyraziláááááááááááááá!! Ty dva dny mě úplně nastartovaly. Jak jsem teď nic moc dlouho nikde nebyla krzevá nemoc, tak teď jsem si to užila na max. No tak místo procházení šup do arbajtu, jako kucí tady:

birma

Můžu, ale asi se pak budu přetahovat sama se sebou a péf si odejde do kšá za něčim zajímavějšim

ále nešlo o intenzitu, jen o to slovní spojení, jak jsem psala

Na něj nikde nenarážim

já docela jo......"a na závěr se se psem divotce potaháme".... "jako odměnu můžeme psu nabídnout divoké potahání se o hračku...."

sem už z toho volajaká divoká

ale tohle jsem prostě zkoušela a nefunguje...
joo v ,poho.

Xerxová
Night se nejvíc vyřádí s dlouhým pruhem kůry, co zůstává všude v lese po dřevařích. Je to dlouhý (může provozovat sebemrskačství), je to špinavý (takže se s tím musí klepat), je to lehký (dá se to házet) dá se to párat, dá se to vnucovat páníkovi a paničce - a oni to nechtěj (špinavý, oslizlý) a je bžunda největší je s tím honit a vnucovat jim to

přeééésně, a člověk je pak zahnojenej, že po návratu z procházky může rovnou celej do pračky .
Ešus miloval dřevěný kolečka nebo půlkolečka, co zbydou po kácení, takový ty krajíce dřeva. Na to byl dost jako úchyl

cernej caj
a, ze mi bylo tak zle v noci, ze
seš cíplá křípkově, nebo jako od žalůdku?

Jinak chudak bubiska, tak se snazi dostat ke zdrojum a ty ses na ni takova semetrika a kulovy ji doprejes

jistě, semetrika jsem největší, proto měla dopoledne po snídani bílej jogurt a odpoledne po návratu z prochajy sváču z tvarohu. Právě proto, aby se necejtila nedožraná.

A teda vence mas naaaadherny, to jo, tyhle se mi libi moc
no a nepotřebuješ k tomu nic jinýho než pájku a to co si najdeš venku při procházce. Jak nejsem moc rukodělně šikovná, tak tohle mě děsně baví. Je to fakt hrozně efektní.

uznavam, ze kaktus asi fakt vypada mirne jinak
No! a nikdo mi to nevěřil
Mi řekni, kdo tohle může probůh vyrobit?? Leda někdo sexem zcela nepolíbený

ale tomu se rika pece o zakaznika

No to teda bezpochyby!! Klobouk dolů, před chlápkem

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 09:50
- Nahlásit

PetraK
volajaká divoká
Petra Ešusová Divoká?
Co na to Brtník?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 09:52
- Nahlásit

Maya
jj, bude. Protoze kdyz je hrani tak to je cca kolem 12h v sobotu vyjet a treba v 8rano v nedeli se vratit, coz je proste moc, no.

PetraK
spis kripkove, teplotka, ale to doufam do zitra zmizi

ste teda dobri, ze s brtnikem se takhle oddelujete, my teda neoddelujem vubec ale nastesti to nejak negativne nepozorujem.

Tak konecne se rumicek trochu unavil, jo

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání