Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 11:53
- Nahlásit

PetraK
pokud je hráli s panákama, tak to taky nejni marná varianta
tak to neznám, já sice chodila chvíli do šachovýho kroužku, ale to mi bylo asi 7

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 11:54
- Nahlásit

Maya
no meli sme, ale presto musim rict, ze nic z toho o cem vsichni rikaj jak je bezny na skolnich vyletech, nikdy nezazila

ale treba jednou sme bydleli s tridni v chatce ja a spoluzacka a mela sem oblibeny kluky - sprt co cetl startrek a mel rad kompy, 2x polosrpt co cetl startek a mel rad kompy a k tomu jedna ta tridni osina v zadku co je lina se ucit, vymysli lumparny a oni byli takova nerozlucna ctyrka, no tak kdyz uz, tak sem zdrhala pres koprivy oknem za nima, abysme u nich v chatce parili prsi a bavili se o poslednim startreku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 11:56
- Nahlásit

Maya

PetraK
to me u tebe neprekvapuje, normalni dite zvladne zaraz maximalne dve veci z tvyho vyctu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 12:05
- Nahlásit

Maya
ale to mi bylo asi 7

no a? co se v mládí naučíš.....

cernej caj
to me u tebe neprekvapuje, normalni dite zvladne zaraz maximalne dve veci z tvyho vyctu

trénink byl dvoufázový - něco ráno, něco odpoledne, pak jsem utykalááá utykalááá ven, to jsme hlavně lezly s kámoškou po skalách a střílely ze vzduchovky, nebo byla u koní, četla jsem si večer. Taky jsem svýho času chodila na anglinu, dělala přirodovědnou olympiádu, jezdila s učitelem na příroďák na výlety, bože to bylo spousta času, co všechno člověk stihnul!!!! I kouřit v parku u vrby, házet školníkoj bouchací kuličky před byt,hrát fočus na ledě a chodit krást ovoce do sadu
Dneska bych to nestihla ani náhodou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 12:11
- Nahlásit

PetraK
kdyz to vemu nekdy od 5te tridy tak to bylo se psama, do skoly, se psama, do skautu, ucit, se psama, spat a pak od stredni se psama, do skoly, se psama, na brigadu, se psama, odpadnout a i uceni uz probihalo hlavne za jizdy v mhd a o vikendu sem cela stastna parila hry a chodila na vylety

asi bych tam nejaky huleni musela dat misto spanek nebo pc hry a ani jednoho bych se kvuli takovy blbosti nevzdala

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 12:30
- Nahlásit

cernej caj

já se na základce - krom tý doby, kdy se člověk učil psát a počítat, pak už učit vůbec nemusela, stačilo mi co mi padlo do hlavy během hodiny, v nejhorším pravda - třeba chemie, se v rychlosti něco nadrtit a..... následně stejně rychle z mozkovny vypustit , na střední mi taky stačila zpravidla doprava v mhd. Psa jsi si vydupala až na střední. Toho prvního. kdy jsem byla malá, nepočítám, tak já místo vlastního psa, byla buď u koní (a nebo si tahala domů psy z ulice ), takže jsem měla habakůk volnýho času na jiný venkovní aktivity. Nejvíc pravidelnýho času spolkla pak atletika. Plus závody o víkendech a to jsme zase byli s bandou kámošů a stihli vyprodukovat nejdenu krávovinu. Jako když jsme jeli z přeborů na Strahově a rozhodly se s kámoškou, že se trhem od ostatních a pojedeme po vlastní ose.Bylo to asi ve 4. třídě. začátek trasy byl - dolů od nafukovací haly kopcem po zmrzlý silnice na igelitce, dolů na Břevnov. Nebrzdilo mi to a rozšvihala jsem si gezicht do krvava. V tramvaji - kde jsme zabloudily, páč jsme nevěděly kudy domů na nás koukali divně a máma pak ještě hůř, když jsme přijely hodně, hodně pozdě a já vypadala, jak po bitce s tatary

Hulení u vrby bylo tuším tak ve třetí třídě, to měl člověk ještě fůůru času

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 12:39
- Nahlásit

cernej caj
no jo, když za našeho mládí žádný pc nebyly, natož hry, tak se člověk musel zabavit jinak

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 12:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
když za našeho mládí žádný pc nebyly,
když už jsme u toho, za našeho mládí nebyly ani ty kočičí granule

(což je mimochodem docela drsnej rozdíl, protože myslim, že čajda je ode mě cca 6? let)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 12:55
- Nahlásit

PetraK
zavidim teda velmi, holt nektery deti potrebuji s ucivem stravit vic casu nez jiny

asi sem byla moc hodny dite ale jak si to vsechno stihala fakt netusim proste a asi fakt, ze mene inteligentni tomu asi nepomahalo, kdyz sem musela ten cas travit ucenim

Maya
tak ja taky zacala s pc az nekdy na stredni, ale me to fakt bavilo i z hlediska toho pc jako takovyho a co to zvladne nez jen holy hry jako to maj dneska parchantici ve 4ty tride

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:00
- Nahlásit

kachna_
to je fakt, to nebyly žádný granule
cernej caj
tak já neměla pc ani zkraje v práci, že jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:04
- Nahlásit

kachna_
tyjo, 6? bych asi tolik necekala, ale tak je pravda, ze uz od zacatku 90.let uz byli hry na kazety k videu a tak kolem 95 uz celkem obcas lidi meli doma 386 a prvni pentia a na tom se dalo parit tolik her

ale jak rikam, to prislo az nekdy v kvarte, kdyby nebyly kompy, tak shniju asi u tech knizek a nenapadlo by me jit nekam kourit

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:18
- Nahlásit

cernej caj
já nevim, je mi 36, odhadla jsem, že tobě je cca 30
Já měla první PC v osmnácti. Pentium s omračujícím 850MB HDD.
A na střední jsem chodila Na Anděla do tržnice kupovat první granule "Propesko", mimochodem myslim, že byly docela kvalitní, v porovnání s těma dnešníma.
Jo a dneska mi Geis přinesl balíček a na adrese koukám napsáno "OdesÝlatel"

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:20
- Nahlásit

kachna_
kdo je tak hezky gramaticky nadán?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:27
- Nahlásit

mall.cz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:32
- Nahlásit

kachna_
tak to ses dobra, trefilas to skoro presne me je 31, tak to si myslim, ze kdyz ti bylo 12/13, klidne si uz hry na pc parit taky mohla (prakticky ale chapu, ze sehnat nekoho s kompem nebylo snadny

tak cim sme zacali krmit psy, to si nepamatuju ale myslim, ze to z granule bezne byly, kde sme meli elisku ale to je tak 96, kdyz ji nasi privezli.

chapu, jestli je z ciny

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:34
- Nahlásit

kachna_
fakt? to bych teda tipovala spíš nějaký pidiobchod

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:35
- Nahlásit

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:41
- Nahlásit

Hele to je asi práce Geis

cernej caj
kdyz ti bylo 12/13, klidne si uz hry na pc parit taky mohla
jo, strejda je měl, ale mě to moc nebralo.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:44
- Nahlásit

kachna_
jj, to je Geis štítek, to je síla
já myslela, že to je rukou psaný nebo tak něco a ono natištěný!!

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 13:52
- Nahlásit

tak to už je asi pátá kniha, kterou budu chtít od ježíška
https://www.kosmas.cz/knihy/165471/atlas-odlehlych -ostrovu/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:08
- Nahlásit

kachna_

vidis, takze to taky neni o tom,ze by to neslo, jen proste me v tech 15/16 zacali pocitace docela zajimat a hlavne asi pres ty hry a aspon se to dneska hodi rodicum a kamaradum

Maya
to zni trochu vysinute

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:11
- Nahlásit

cernej caj
to zni trochu vysinute
tak teď nevím co konkrétně myslíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:12
- Nahlásit

Maya
ta knizka

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:17
- Nahlásit

Maya
a zkoušela jsi číst Eduarda Martina? Já ho mám strašně ráda, zejména ty mimozemský povídky.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Martin_Peti%C5%A1ka

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:23
- Nahlásit

kachna_
četla jsem kdysi dávno nějaký ty scifi a moc mě to nezaujalo, ale možná bych to měla vyhrabat v knihovně a skusit to znova, přece jen vkus se věkem mění
jako třeba teď váhám, jeslti si znova po 20 letech přečíst Helikonii od Aldisse, ta mě tenrkrát úplně dostala a se bojim, že teď to bude nic moc
cernej caj
no co je vyšinutý na zajímavostech o ostrovech?
víš třeba, že na Pitcarnově ostrově žije x lidí, je tam kilometr silnic a pekařství má otveřeno jednou za dva tejdny?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:32
- Nahlásit

Maya
tam psali neco o pribezich tak nevim, su zmatena

ten pes je fakt spis jak nadrz, byl rano curat kolem 6, pred hodinou sem s nim vylezla na dvur a on tam 5minut stal a cumel na me a pak sme sli dom... a leze ferine furt do klece. To by byl pacient

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:32
- Nahlásit

cernej caj
a nebo mám doma celou knihu jen o Oak Islandu a jeho tajemným pokladu
ale já nejsem normální, to je fakt

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:34
- Nahlásit

cernej caj
To by byl pacient
aby sis to nepřivolala
tam psali neco o pribezich tak nevim, su zmatena
ale pravdivých
třeba samo Pitcairnův ostrov je vzpoura na lodi Bounty, ty lidi tam dnes žijící jsou jejich potomci, to znáš ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:39
- Nahlásit

Maya
hlavne tvoje knihovna bude asi 10x vetsi nez moje

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:50
- Nahlásit

cernej caj
tvoje knihovna bude asi 10x vetsi nez moje
nebo moje situovaná do beden pod poastelí

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání