Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 09:44
- Nahlásit

cernej caj
pracant, co ani nebere dovcu
u mě je dovolená za trest. Nikdo mě nezastupuje a po dovolené jsem na makovici a nestíhám ještě pár týdnů. Letos jsem měla v celku 4 dny a i o těch jsem 2 hodiny denně dělala to nejdůležitější do práce. Bylo to taky hodně tím, že jsem začínala dělat něco nového a o to to bylo těžší.
Teď už je to lepší, ale zase přišly nové zakázky, tak přibyla kvantita Tak uvidíme jak to bude příští rok.

Ad vyrážka_ ty sametky se mi nezdají - "štípanečky" vypadají podobně, ale nikdy jsem na Adéle sametku neviděla. Beďary to asi taky nebudou. Nikdy to nemělo ten beďarovej průběh - podebrání. Adélu to netrápí a mizí to samo od sebe, aby se to zas objevilo na jiném místě, tak to zatím řešit nebudu. Nedrbe si to, nepodebírá se to,....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 09:53
- Nahlásit

HaZa
to je u tech brufenu celkem casty bohuzel... i kdyz brufen a tahle sorta sou zas spis asi kdyz te fakt boli zub/koleno/hlava nez primo na teplotu bych rekla? ale nevim, no.

jinak ten coldrex horky napoj mi chutna o malinko vic nez paralen, vetsinou teda piju ten coldrex ale koupim si tablety, ne vzdycky je snadny si delat napoj.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 09:54
- Nahlásit

Darenka
sametku jako zvíře neuvidíš, je to mrňavej roztoč, vyrážku od něj poznáš, že je jako taková červenooranžová
ještě bych možná zvážila alergii z něčeho, kde lehá, nepereš jí pelech v něčem novým nebo nemá novej?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 09:56
- Nahlásit

cernej caj
brufen je i protizánětlivý, takže na bolest v krku je celkem dobrej, minimálně v tom, že to tak necejtíš
na teplotu asi ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 10:06
- Nahlásit

Darenka
tak hlavne, ze ji to netrapi a az budes mit cestu kolem veta, tak se pro jistotu zeptas.

Maya
tak sem to myslela, na srazeni teploty jsou lepsi ty paracetamolovy veci.

nedavno me silene bolela hlava od prelezelyho krku z cizi postele a v lekarne mi pani dala nalgezin forte myslim, protoze sem myslela, ze umru nez bych dojela vubec dom a v nedeli sem byla rada, ze mam lekarnu a teda muzu rict, ze po tech dvou tabletach (jedna nezabrala) mi bylo zle od zaludku jak svina, tak nevim, jak sem si pomohla... taky se budu muset podivat, na co to jeste je.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 10:21
- Nahlásit

cernej caj
tak tyhle protibolestivý prášky drážděj žaludek často, pokud na to trpíš, tak jedině snad panadol je v pohodě
mě to nic nedělá, já normálka na bolest beru ibalgin a ten nalgesin jsem měla na zub a taky v pohodě

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 10:23
- Nahlásit

jinak jsem za mrzáka, minulejch pár dní mě zas bolelo to zápěstí a dneska konečně jakžtakž klid, zato jsem si včera nějak hnula s tím druhým, takže dneska mě fest bolí ten samej kloub na druhý ruce, až mě brní ruka, já fakt ty ruce už useknout nebo co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 10:23
- Nahlásit

Maya
prave ani omc ne, ani na tu bolest hlavy netrpim, takze me to dost prekvapilo. Ale slycham to od hodne lidi, ze jim z toho neni dobre.

ono mozna byl problem i v tom, ze sem ten den nekdy v 8.00 mela 3platky syra, 2platky sunky a 2platky okurky protoze snidane objednana bylo peciva kolik chces a toto k tomu a nekdy kolem 13.00 sem si daly ty prasky a dalsi jidlo sem mela az kolem 16h doma, coz asi muze byt i ten duvod

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 10:26
- Nahlásit

cernej caj
jj, k těmhle práškům se právě doporučuje něco pojíst, protože dráždí žaludeční sliznici a s jídlem to asi není až tak, takže já si k tomu vždycky kousnu alespoň kus chleba nebo něco

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 10:26
- Nahlásit

to není roztomilej sobík, už je asi poznám od sebe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 10:29
- Nahlásit

Maya
to je roztomilej losik

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 10:56
- Nahlásit

Maya
to asi ten nezvyk ne? časem se to zlepší
To nevim. V 6 vstanu (takže první budík o 15 minut dřív), do sedmi se ploužim a snídám (to prostě neurychlim), 2 hoďky s Adamem, udělám ze sebe člověka, letim do práce, okolo sedmý jsem doma, udrbu Adama, krátce vyvenčim, najim se, začnu dělat co je nutný na eshopu, v deset vyvenčim a před jedenáctou odpadnu.
Jsou dvě varianty - buď si tělo zvykne nebo humřu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 11:05
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Furt arbajt, furt arbajt a furt arbajt!!

Socializační procházka včera. S oběma psi najednou.Dosti únavný pro mě teda. Myslím, že už to dělat nebudu Bubrdle špatně vidí a paradoxně nám vodítko při pochodu tmou osvětlením moc nejde Teda jí to nejde a tak se motá. Následně se pak motá i Rumíček . Když jdeme Rum na vodítku a Bubi navolno, šlape nám to pěkně, jenže.... protože Bubi blbě vidí, nelajsnu si jí ve frekventovaných místech mít bez vodítka, takže ve výsledku je to dosti náročný VYloupili jsme Zverimex, pochodili mezi lidma. Pak jsme si šli běhat navolno. A zkoušet jak to s námi bude, když jdeme sídlištěm a o kus dál bouchaj petardy. Šlo to dobře. Bubi se držela, Rum zatím neřešil a doufám, že to tak i zůstane. Nebylo to natěsnačku, bylo to o kousek dál, ale i tak.
Pak Koláče uďálo Brtnikovečeři, psovečeři a utykalááá k mámě. V devět se vártilo domů, uklidilo kabátovou skříň, sedlo si s BuboRumíčkama na zem a šmrdlalo je na pupiku. Kdyby Bubrdle neměla pocit, že bude lepší jít loudit do kuchyně, než se válet na zádech a rozbít tak klidovou formaci, mohli jsme si mudlání užít víc. Místo toho jsme šli teda zas ven a pak že Koláče půjde spát. Jééénže zjistilo Koláče, že jak má Brtnik puštěnou tydlevízi, že dávaj!! Návštěvníky s Žánem Renó. Koláče ten film miluje, páč je to hrozná hovádina a tak si sedlo.... a pak šlo spát až ve dvanáct. Koláče je zkrátka blbka.

Čim se to tu furt léčite?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 11:09
- Nahlásit

birma

V 6 vstanu (takže první budík o 15 minut dřív), do sedmi se ploužim a snídám (to prostě neurychlim), 2 hoďky s Adamem, udělám ze sebe člověka, letim do práce, okolo sedmý jsem doma, udrbu Adama, krátce vyvenčim, najim se, začnu dělat co je nutný na eshopu, v deset vyvenčim a před jedenáctou odpadnu.

znám. Hele zvykneš si. Budík mi zvoní v 5:45, musim si zacvičit, zcivilizovat se a v 6:45 jsme venku. V půl osmý nejpozdějš musím vypadnout z domu. Doma jsem ve čtvrt na šest, pak tak dvě hoďky se psama venku, večeře, k mámě, domů, něco poklidit a cípnout v jedenáct, ve dvanáct.

HaZa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 11:16
- Nahlásit

cernej cajlekarne mi pani dala nalgezin
ten baštím když mě chytne krční páteř .... mám tam chronický zánět a když nachladnu tak je to hned .... pomáhá ....

HaZa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 11:22
- Nahlásit

birmacernej caj zvykneš si.
Mě budík zvoní v 4,35 - zcivilizuji se, v 5,00 nakrmit kočky a se psama ven, 5,25 dom, nakrmit psy a 5,30 odchod do práce ... doma jsem ale ve 3 .... jde o zvyk .... dá se to .. večer odpadám max v půl desáté ....

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 11:48
- Nahlásit

birma
zvykneš si, ale máš ještě rezervu ráno ta hodina ploužení a snídání se dá v pohodě stáhnout na půlhoďku

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 13:08
- Nahlásit

Maya

zvykneš si, ale máš ještě rezervu ráno ta hodina ploužení a snídání se dá v pohodě stáhnout na půlhoďku
jojo, když si nemeju hlavu, zvládám za max. 20 min.-(umýt, namalovat se, učesat- obléct psí hadry, který zas pak po procházce musím ještě vyměnit, protože naše procházka jest jaksi velmi akční . Zvlášť, když jsou pejskové velmi radostní, jako dnes, Rumajzl byl sám ze sebe radosten a několikrát jsem mu musela sdělit, že: "NEJSI BLECHA!". On je fakt prostě hopík.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 13:20
- Nahlásit

petrak
tak s petardsma sre yo krasne ustali ale blbci fakt...

haza
ja rano nevencim, vstavam v 5.15 meju hlavu a odchazim 5.35 a v praci, hodka do prace, hodka z prace, 8 h pracovat a jeste obed. driv nez o pul5 doma nestiham nikdy.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 13:38
- Nahlásit

PetraK
tak já ráno umejt, oblíknout, nasnídat mám za 25 minut, ale mám zjištěno, že když zaspím a fakt ten bus musím stihnout, tak do jde i za čtvrt hoďky
hodina doma poránu, to je mrhání časem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 13:55
- Nahlásit

Maya
ja bych rano snidat nezmakla, pripadne bych stejne az do obeda nevydrzela bez mezijidla, takze to rano nema smysl.

PetraK
taky sem z telefonu prvne cetla ze si brtnikovi dala psoveceri a torchu me to pobavilo

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 14:36
- Nahlásit

cernej caj
tak já bych si ráno zase nemohla mejt hlavu

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 14:36
- Nahlásit

ta hodina ploužení a snídání se dá v pohodě stáhnout na půlhoďku
Nešlo, 15 minut mi trvá jenom než postavim vodu na čaj navíc s Adamem musim už bejt fakt vzhůru, aby nebyl průšvih a ještě navíc je to jediná fakt volná chvíle dne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 14:41
- Nahlásit

Maya
ja kdybych si ji umyla vecer, tak moje jemnoulinky vlasy budu mit tak na pankace a kretena rano

birma
holt nekdo ma delsi rozjezd, to se casem bud trochu zkrati nebo si zvyknes me by bylo lito kvuli rozjezdu prijit o spanek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 14:48
- Nahlásit

já si rozhodně stěžovat na čas nemůžu. Přeci jen to mám jinak - akademická půda má své výhody (ale taky povinnosti).
Ráno vstávám většinou daleko před šestou (sama od sebe, jsem prostě ranní ptáče). Připravím snídaně (nám i psovi), dneska jsem si i oškrábala brambory a vyndala kuřecí maso z mražáku (polívka byla uvařená večer), vyvenčím čoklíka... v práci jsem buď v půl sedmé (to pokud učím od sedmi) a nebo těsně kolem sedmé. Domů jezdíme na oběd kolem jedné (vaříme buď rychlovky a nebo vařím večer) a buď se vracím a nebo už dělám doma.
Odpolední práce se dá většinou posunout i pokud se vracím - takže psisko má skoro vždy polední servis včetně delší procházky.

Ale ještě dneska tu mám dvě nostrifikační rozhodnutí, přípravu písemky na čtvrtek a musím začít psát závěrečnou zprávu projektu... Ale časový rozvrh si můžu hodně přizpůsobit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 14:51
- Nahlásit

Xerxová
to je asi vyhoda toho, jeslti to mas domu z prace kousek? ja to mam dom hodku, takze ty 2h co zabiju dopravou nijak nenazenu.

ale zni to dobre obidek pekne doma

me castecne pevna pracovni doba vyhovuje, protoze vim, jak to bude a muzu podle toho planovat dalsi aktivity odpoledne, coz treba jak ma kamoska ted z dvousmenky trismenku je hodne naprd

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 14:54
- Nahlásit

jinak teď jsem se z procházky vrátili - a bylo mi Nighta líto. Cestou na procházku na "psí louce" si krásně hráli tři trpajzlíci - jorek a dva minijezevčíci. Jsem ho nepustila. Když jsem ho pak vypustila v lese, ozval se zvuk pil a křoviňáků - a opět jsem ho poutala - upravovali tam zeleň... Když jsem ho vypustila - šla skupinka důchodců a už z dálky volali - ať si ho držím - tak jsem si ho tedy držela... no a na závěr opět "psí loika" - na ní jeho milovaní dva černí králováci pudlajzové ... ale taky asi tak padesátka maličkých dětí z družiny. A já si prostě Nighta mezi ta dítka nedovolím vypustit, neb když řádí a lítá - nevidí a neslyší. Bral to jako velkou křivdu... Prostě bylo to 40 minut a z toho tak 38 na vodítku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 14:59
- Nahlásit

čaj pěšky 25 minut - ráno a v poledne většinou jezdím s Pepou - takže pět minut...

Oběd doma je fajn - víme, co jíme, vyjde to levněji. Vaříme oba - takže ten, kdo má čas a chuť, tak se toho chopí. Polívka dneska byla uvařená od večera. Takže ta se jen ohřála. Brambory jsem si připravila ráno - takže jsem jen pod nima otočila čudlíkem na sporáku. Kuřecí maso jsem hodila na trošek tuku, osmahla, zasypala mraženou zeleninou... a za půl hodiny jsem měli po sobě i umyté nádobí. Kosti z toho kusu kuřete už vařím - bude z nich zítřejší polívka

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 15:27
- Nahlásit

birma
Nešlo, 15 minut mi trvá jenom než postavim vodu na čaj
to jako musíš rozdělat nejdřív v kamnech nebo tak něco?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2015 15:28
- Nahlásit

Xerxová
to máš dobrý s tou pracovní dobou, když já bych nemohla dělat učitele, bych ty studenty všechny pozabíjela už první den

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání