| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 15:33
- Nahlásit
otazka zni k cemu ma kachna telefon
nadnasi ji ve vode kdyz plove
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 15:36
- Nahlásit
cernej caj
a jeste dotaz na odborniky - obecne neklikam, ale zkusila sem tu klec pres klikani, otazka je ta, co s vokounem. zatim ho oddeluju, aby se mi nemotal ale nevim, jestli by nebylo nejaky naprd kdybych klikala pred nim, jestli tim automaticky rozbiju do budoucna nejakou sanci klikat i s nim nebo je to jedno
Klidne klikej, do budoucna neni nic snazsiho nez zajit za Rudym, aby mu vymazal vzpominky na klikani a muzes klido zacit znova.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 15:55
- Nahlásit
cernej caj
Koukala jsem, že toho nabízej docela dost pak mi hoď na FB adresu a až budu mít cestu na poštu, tak pošlu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 16:17
- Nahlásit
cernej caj
i k cemu ma kachna telefon
na focení, čtení e-knih, navigaci, diář a občas telefonování. Tuhle jsem ho dokonce použila jako přístupový bod a byla jsem na sebe velmi pyšná. Chtělo to ještě o fousek lepší foun ale
zbrnd
nenadnáší, pač můj mobil neplove
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 16:18
- Nahlásit
zbrnd
Klidne klikej, do budoucna neni nic snazsiho nez zajit za Rudym, aby mu vymazal vzpominky na klikani a muzes klido zacit znova.
z druhý strany
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 16:51
- Nahlásit
ty kreténi dneska zase práskaj
a zapomněla jsem se pochlubit nejhodnějším pejskem - na ranní procházce se přišel seznamovat trpasličí špic, Adam ho tedy šel přátelsky pozdravit a ve chvíli, kdy špic zjistil, že Adam už k němu neni zadkem, ale předkem a výrazně blíž, tak začal ječet, jako když ho na nože berou. No a milej zlatej Adámek se na něj podíval, na pětníku se otočil a šel se mi pochlubit, jakej je vzornej, že toho malýho blbečka nešel sežrat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 17:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Bry den. Sourozenecka romantika se nekonala. Bazusak se braskovi vrhnul skutecne zapasnickym chvatem ve zlym po krku, musela sem ji odervat za slabiny. Blbka. Kremyl radsi ani nebyl vypusten. S Troldasem se navstevnik chvilku kamaradil a pak po nem vyjel (navstevnik po Troldovi), protoze pry pamlsky a stolecek jsou JEHO. Blbecek.
birma
Jee, koukam, zes byla na stejny akci jako dnesni navsteva. Oni sli nejakou tu kratsi, kochaci trasu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 17:04
- Nahlásit
Fifi
Sourozenecka romantika se nekonala
a tak aspoň ty sis svůj odchov pomudlala a užila si ho, ne?
byla na stejny akci jako dnesni navsteva. Oni sli nejakou tu kratsi, kochaci trasu
tak to jsem je ani nezahlídla My startovali dřív než oni a do cíle jsme došli až po jejich vyhlášení Taky nás bylo řádově míň (nahlášenejch midařů ani ne 20, těch na krátkou trasu přes 70).
Doufám, že si to užili a příště třeba vyrazí na mid
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 17:10
- Nahlásit
birma
tak aspoň ty sis svůj odchov pomudlala a užila si ho,
To jo, jen byl unavenej. Je hrozne podobnej Agate...
Uzili si to, oni tapou hodne, i midy, poradaji vlastni akce. Vic je bavi pry trasovani, tam si muze perdel litat na volno.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 17:16
- Nahlásit
Fifi
fešák
u nás chodí jeden a ten má barvu oproti němu mnohem výraznější, je fakt úplně tmavě rezavej. To je genetický, nebo nějakym vnějšim vlivem? věkem? A co je "lepší"?
midy, poradaji vlastni akce
tak to jooooo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 17:29
- Nahlásit
birma
Hodne je to dany geneticky, dal taky upravou srsti. Pejsan je po kastraci ze zdravotnich duvodu, tak to taky ma vliv na srst. + muj "fotak" - ten zkresluje. Ag nikdy nebyla tmave rezata, tak to ma asi po ni.
Agata
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 17:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
mně se strašně líběj ty huňatý packy, jak je maj obrostlý, tak je maj jak strunky
edit. a Trolda mi strašně připomíná (nevim proč) "štěně Solo" z obálky tý knížky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 17:55
- Nahlásit
kachna_
a Trolda mi strašně připomíná (nevim proč)
Ja asi tusim proc.
Jo a panicka privezla smecce pamlsky, muzou se vsichni zblaznit z toho. Ja podobny veci nekupuju, tohle je ovsem kvalitni, az jsem sama prekvapena.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:06
- Nahlásit
já snad ty teroše nebudu moct dělat, zas mi padla do oka jedna fenečka, co by k nám zapadla
"Na procházkách je velice akční, má ráda pohyb a je téměř k neutahání. Ocenila by aktivně žijící páníčky, které ráda doprovodí při běhu i u kola.
Je přátelská ke druhým pejskům i ke kočičkám."
Fifi
jj vím, že Agáta byla taky světlejší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:09
- Nahlásit
birma
Jezis, ale ta je tutu rozkosna!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:13
- Nahlásit
Fifi
a jak se umí ksichtit princeznička. Snad se jí brzo dostane skvělých a aktivních páníčků
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:29
- Nahlásit
a tenhle bobek <3
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:30
- Nahlásit
birma
taky sem se divala aspon pres telefon a vypadalo to zajimave, treba o magnetoterapii sem slysela, ze taky jeden pes po operaci chodi, takze uvidime, zvazovala sem, ze nejakou terapii bych vyzkousela, takze ted mam i vetsi motivaci
zbrnd
se obavam, ze zrovna telefon nenadnasi moc
Fifi
tak to skoda, ze si s brachou nesedli, ale doufam, ze to bylo prijemne
jinak teda peknej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
ze si s brachou nesedli,
Nas to prekvapilo. Pred peti rokama spolu kravnuli. Ted by ho doslova zabila.
Jo a klicka pekne pripravena, tam se bude Ferine dobre srustat. Se vam to blizi, vid...
Lidijove, tady asi po mesici pada voda z nebe! Jemne mrholi!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:39
- Nahlásit
Fifi chicht - Skřítek se nechtěla kamarádit a brášku sežrat chtěla... Jsou to zlatíčka - a někdy překvapí. Hezký kluk.
A Troldíkovi to taky sluší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:44
- Nahlásit
Fifi
a to psi maji celkem dlouhou pamet, ze by nepoznala brachu? ale tak jeste, ze ho nechala v jednom kuse
a supeeeeer ze zakrapalo. Ja to vnimam trochu jinak po 4dnech prochozenych v desti minulej vikend, ale pravda, to nebylo tady u naaas
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:47
- Nahlásit
Xerxová
a někdy překvapí.
To jo.
tak má hajzlík černý první černý puntík... Vyrazil za srnčím - a byl mimo dosah možná i dvě minuty...
By musel bejt svatej, aby cernyho puntu nekdy neschytal. Hlavni, ze se hnedka vratil.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:48
- Nahlásit
Čaj já nevím, jak to mají psiska s pamětí na rodiče a sourozence. Kdysi jsem četla, že pokud se pravidelně nestýkají, že zhruba po roce již fena štěníky ani sourozenci navzájem se nepoznají.
A že spíš přejímají nadšení páníků... a ti pak říkají, jak jejich čubinka svoje štěňátka i po třech letech ihned poznala...
Nevím...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:51
- Nahlásit
cernej caj
psi maji celkem dlouhou pamet, ze by nepoznala brachu? ale tak jeste, ze ho nechala v jednom kuse
Nevim, zda poznala, chtela ho sezrat. V kuse ho nechala, protoze byla behem par vterin zcela nepozitivne zvednuta nepohodlne do vzduchu, byla jak v rausi - jsem ji nepoznavala. Ono jiny by to bylo na vychazce mimo jejich teritorium, to by byly cuby v pohode. Tady si halt branily jak sane svoje uzemi, pindik nepindik - aspon pindiky od mathey sem v klidu pustej, na ty jsou zvykly.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 18:59
- Nahlásit
Xerxová
Agata si svy "deti" pamatovala. Nevim jak, ale pamatovala.
A rtw si zase pamatuji chovatele svyho, teda nektery. Kremyl ma vzdycky zachvat, kdyz vidi ty svoje. A stejne tak to bylo s Bonuskou, kterou jsme odchovali my.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 19:20
- Nahlásit
Xerxová
Fifi
tak je mozny, ze jen pokud je tam pravidelnej kontakt, tak si "pamautjou" ze byli kamosi. a tak chapu ze si branili svoje
je to docela zajimavy, no, ze nekdy to tak poznaji a docela by me zajimalo, podle ceho teda?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 19:41
- Nahlásit
Fifi
tak hlavně že se nic vážnýho nestalo
Xerxová
tak Najtík je dobřej, že se hned vrátil, při tý jeho velikosti by mohl prchnout do pěkný dáli kdyby chtěl
cernej caj
Kim je nemocnej tak od 4 měsíců
tu čtečku karet třeba ještě rozchodíš? moje v pc někdy funguje a někdy ne, tak mám v záloze ještě jednu od usb
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 20:12
- Nahlásit
včerejší fotky
šáhni mi na ten lísteček a zabiju tě!!
a zátiší pijící pes a růže
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 20:17
- Nahlásit
Maya
ja mam do usb a ona uz delsi dobu zlobi (za kilo to proste osulej kde muzou) a je tam spatnej kontakt...
jak to, ze od 4mesicu? ja myslela, ze byl na ty operaci pred par lety, ale jinak teda nevim, s cim mel potize?
supr zatisi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 20:20
- Nahlásit
já mám ze včerejška hubeňoura... na poslední nese tašku na houby - neb byla na houby...
a je stále stejně praštěnej...
|