Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2015 19:56
- Nahlásit

Maya
tak to je blby s kytkama, ale tak to daj, ne? nebo je musis na zimu zimovat?

a drzim palce, aby bylo vsechno dobry uz a zadny hruzy. PS kos ve studni to je na co?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2015 19:57
- Nahlásit

zbrnd
k ale dnes je to nafoceni jen cast celyho procesu vyroby te "fotky".
a tak to určitě a mě se to líbí, ty upravený fotky
Darenka
Setkala jsem se při schánění štěněte s různými přístupy majitelů chov.stanic
tak lidi jsou různí, já to mám s chovatelkama stejně, Kimova byla taková normální, ale když jsem jí pak psaĺa a poslala fotku, poštou, ona neměla mail, tak nikdo neodpověděl, tak jsem se na to taky vykašlala, možná jí taky pak naštvalo, že jsem se nijak netajila tím,ž e je Kim nemocnej.
Dorinova byla zvláštní od prvního kontaktu a taky už jsem na to bylo upozorněná předem, pak jsme se ještě viděli párkrát na výstavě, poslala jsem jí fotky, dala si je i na stránky, ale nějaká extra komunikace taky ne, protože pravda že když se takhle ozvu, tak bych očekávala nějakej milej mail jako odpověď, jinak se fakt vnucovat nebudu

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2015 20:00
- Nahlásit

cernej caj
no mandevilie jsou v květináči a na zimu se berou domů, tak snad se do jara nějak vzpamatujou, protože to jsou fakt super kytky z krásnejma květama, který kvetou furt od jara do podzimu a ne jako vostatní co kvetou dva tejdny a jinak ani prt
koš ve studni musíš mít, když máš na studnu napojenej vodovod

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2015 20:11
- Nahlásit

Maya
Jsem se mrkla, co jsou ty mandevilly zac. A znam je, moc pekny jsou.
tak lidi jsou různí,
Kdyz se tu tak bavite o ruznych chovatelich. Ja uvidim po x letech zitra svyho odchovance. Panicka je zlata, prijede za nama, kdyz sem chciplon a setkani na pul cesty nezvladnu. Tesim se, pejsek tu zustal tenkrat coby posledni do skoro pul roku, jsem zvedava, jestli Bazusak brasku pozna a Kremyl se "svym" stenatkem bude nejak blbnout.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2015 20:29
- Nahlásit

Fifi
tak to si uzij teda setkani a jak to je treba zas z tvyho pohledu, jestli lidi obcas napisou treba k narozeninam nebo do novyho roku? nebo proste koupi stenete uz o nich neslysis?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2015 20:37
- Nahlásit

cernej caj
jestli lidi obcas napisou treba k narozeninam nebo do novyho roku? nebo proste koupi stenete uz o nich neslysis?
Nekdo se ozve, nekdo ne. Nikoho ke kontaktu nenutim, ale kdyz se nekdo ozve, jsem rada.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2015 20:43
- Nahlásit

Fifi
tj, takovy to nuceni se mi treba ani moc nelibi - na jednu stranu treba chapu, ze neprodavas hrebiky ale na druhou stranu jak si nekdo preje zpravy co 14 dni je zas trochu uhozeny.

zitra prihodim fotku presunute klece se zviretem, uz nemam kapacity na sosani, hlavne kdyz se mi rozbila ctecka...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2015 22:05
- Nahlásit

Fifi
a to je hezký, že ti ho takhle přivezou ukázat
já myslím, že jednou dvakrát do roka poslat zprávu a fotku je tak akorát, jen jak jsem psala očekávám nějakou milou reakci, když není, tak na to prdím
cernej caj
jaká čtečka zas se odporoučela?
v talentu byl Ukrajinec na tyči a bylo to božííí

birma
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2015 23:58
- Nahlásit

Máme zážitek, máme fotky, máme unavenýho Adámka a totál chcíplou mě

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 04:29
- Nahlásit

cernej caj
mamča má na prodej kindle 5, prakticky pouze zaregistrovanou, mám se zeptat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 08:09
- Nahlásit

kachna_
nabidka lakava, ale musim odmitnout, krz financ nemuzu do konce roku nic slibit. az kdyby mamca nemohla dlouho orodat, tak se zamyslim. necte ?

birma
hlavne, aby to nerozjelo moribundus, ste skveli a tesim se na ty fotky a taky zazitky rozepsany

maya
jako kim byl nemocnej, kdyz sis ho vzala?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 08:11
- Nahlásit

kachna
ajoo uz sem to pochopila, jaks to myslela mamci se neptej, ja myslela ctecku karet, takze mam ztizenou agendu u stahilovani fotek, ale mam k narozkam objednanou novou uz

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 08:40
- Nahlásit

cernej caj
Fotky už máš v odkazu z večera
Zážitky - bylo vedro, nesla jsem 2l vody a bylo to málo, musela jsem somrovat u nějakých lidí, bylo neuvěřitelný sucho a všude se prášilo. Přes půl dne bylo azůro, celej den krásný výhledy, zámek Slatiňany i Heřmanův městec jsou moc hezký a maj nádherný parky. Prakticky celej den jsme šli s jednou kamarádkou od Fajky s choďákem - psem, ten chtěl Adama furt olizovat a ideálně vojíždět a Adam na něj byl moc hodnej.
Už od startu se mi střídalo různý bolení (šlapky, kyčle, záda, svaly....) a přešlo to až okolo 30. - 35. km, tak jsem došla k tomu, že ty longy asi budou pro mě lepší, protože mid skončí chvíli po tom, co se rozejdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 09:36
- Nahlásit

birma
bych asi mela jit k ocari sem si je mohla nadelit uz rano

fakt? to vedro me dost prekvapuje, a nebylo ani kde docerpat? ale zvladas to dobre a supr, ze ojizdece adamek moc neresil a tak ste to asi meli celkem fajn i krz psy.

mid skončí chvíli po tom, co se rozejdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 09:40
- Nahlásit

birma
tyjo, tam bylo krasne, fakt ze pocasi vam vyslo na vcera mas trasu?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 09:48
- Nahlásit

cernej caj
No dočerpat jsem mohla na obědě, to byla půlka trasy, jenže dopoledne bylo dobře, tolik jsem ještě upito neměla, tak mě to ani nenapadlo. Tak jsem asi 10 km před koncem přepadla nějakou rodinnou sešlost a vodu si vyžebrala
Trasa

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 09:52
- Nahlásit

A jedno videjo z domácí kočkopsí interakce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 09:58
- Nahlásit

tak má hajzlík černý první černý puntík... Vyrazil za srnčím - a byl mimo dosah možná i dvě minuty... Kolem stejného místa jsme šli dvakrát. Poprvé jsem srnu viděla (Night taky), ale stihla jsem ho včas houknutím "zastavit" a připnout. Pak si na vodítku počuchal a hned jsem ho zase pustila. Celou procházku poslouchal v pohodě - od všech běžců či houbařů stačilo zavolat, chvíli mít na vodítku (raději než běžci zmizí - chce si s nima hrát a chápu, že nemají pochopení ) a zase vypustit.
U místa se srnou při návratu psík počmuchal - já byla v klidu... a najednou hop - vylítla z trávy srna a hnala to prudkou strání plnou kmenů a větví a balvanů dolů. A psisko nehledělo na šílený terén a letělo za ní... A byl pryč... hystericky jsem vyrazila za ním (že se nahoru nedokáže vyškrábat že se ztratí, že půjde do vesnice... - idiotské reakce, já vím), ale než jsem slezla prvních deset metrů, už jsem slyšela Pepu, jak mluví na zcela uřícené psisko. Ta stráň nahoru mu musela dát zabrat... Od té doby je hodný a klidný...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 10:09
- Nahlásit

birma
zajimavyma mistama to vede, ale podle mapy spis asfaltrovy peklo?

video roztomily

Xerxová
tak zas je dost pozitivni, ze i na srnu pred cumakem se za 2minuty vratil, ale strach to teda nazene.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 10:18
- Nahlásit

Xerxová
No, je to normální péf
Teď už nám tu zbejvá z těch abnormálně vzornejch jenom Rumidlo

cernej caj
Asfaltu bylo dost, vyloženě měkký cesty byly jen na pár km. Ale po Fryštáku už si na tohle asi stěžovat nebudu nikdy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 10:37
- Nahlásit

Betka bývala u zvěře vzorná. Pokud jí jelen, laň či srnčí přelítlo před čenichem - tak sice vyrazila, ale stačilo houknout a ihned to točila zpátky. A většinou pak utíkala kousek po "protistopě", aby si alespoň začenichala (ale vždy na dohled, jen jako poňucháníčko).
A pak jsme jednou byli na výletě kousek od Břehyně - a cestou potkali snad pět velkých stád srnčího i laní. A Betka celý výlet zcela vzorná. A po dvaceti kilácích, na dohled od vesnice (abych se víc bála myslivců) vyrazila za posledním stádečkem laní... a taky tehdy zmizela - poprvé a naposledy v životě - vrátila se taky brzičko (jako dneska Night) a nepochopila jsem, proč se zachovala jinak než jindy... Navíc už byla unavená. Asi jí něco hodně ošklivého ty čůzy kopytnatý řekly

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 11:03
- Nahlásit

cernej caj
nojo, já to taky jen prolítla, vidim čtečku, nabízím čtečku
Mám nový plemeno králíků - hodný strakatý rexe. Leopardí. Až je ubytuju, tak je vyfotim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 12:09
- Nahlásit

birma
tak pravda jako my na slapkach sme s knigou chteli HODNE asfaltu pac vsechno lepsi nez ten promocenej klouzavej vsudypritomnej snih

kachna_
a ja si rikala, ze sem nekdy loni ctecku zvazovala, ze ses dobra, ze si takhle na me vzpomenes

Xerxová
tak snad to bude mit jak betka, maximalne takhle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 12:39
- Nahlásit

tady ta slibovana

a jeste dotaz na odborniky - obecne neklikam, ale zkusila sem tu klec pres klikani, otazka je ta, co s vokounem. zatim ho oddeluju, aby se mi nemotal ale nevim, jestli by nebylo nejaky naprd kdybych klikala pred nim, jestli tim automaticky rozbiju do budoucna nejakou sanci klikat i s nim nebo je to jedno

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 12:40
- Nahlásit

cernej caj
Je to jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 12:59
- Nahlásit

birma
dik

kachna
kdy je budes ubytovavat?

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 12:59
- Nahlásit

cernej caj
jestli by nebylo nejaky naprd kdybych klikala pred nim, jestli tim automaticky rozbiju do budoucna nejakou sanci klikat i s nim nebo je to jedno
za mě, dokud to ferinka neumí pořádně, strašně to ruší. Já bych nácvik až do fáze !ooo božský klikře, ty jehož pomocí přivolám pamlsek" klikala ooděleně

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 13:02
- Nahlásit

cernej caj
kdy je budes ubytovavat?
ubytovaní už jsou, ale telefon zůstal v krosně a krosna je až do večera s Michalem a dětma v lahovicích

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 13:33 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
Mám tu letáček na 10% slevu na jakoukoliv fyzioterapii pro psy na veterině Jihlavská Brno - Bohunice. To by se ti mohlo hodit pro Ferinku během rekonvalescence, ne? Chceš ho poslat?
Edit: letáček je jedna z cen ze včerejška a přijde mi to jako skvělej nápad, pro majitele psích sportovců

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2015 14:32
- Nahlásit

birma
jee to bys byla moc hodna, ja se mrkny co tam maji, na nejaky pooperacni xoladeni by to mohlo byt fajn

kachna
otazka zni k cemu ma kachna telefon

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání