Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 06:24
- Nahlásit

Marodikoukejte se brzy vyzdravit a nabrat sílu na zimní nečasy.
Trolda
Přeju všecičko nej k půlročním narozeninkám a brzy zdravou paničku, ať můžete zase lumpačit.
Hezký den!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 08:17
- Nahlásit

myslite, ze by to byl vhodnej darek ke 30tinam i kdyz jen ve stribre?

premyslim, co segre. Ona si na elegantni sperky nechci rict potrpi, ale urcite je uzije a chci neco takovyho spis na pamatku. Ale zas netusim, co za sperky treba ma doma...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 11:16
- Nahlásit

cernej caj
já perly nemusím, ale pokud se to někomu líbí, tak určitě je to hezký dárek ke kulatinám
já už přemejšlím nad dárkama na vánoce a furt nic mě nenapadá a co až přijdou ty dotazy, co chci koupit já, já nic nechci
synovec chce 3D puzzle a musím říct, že některý jsou teda cenovej masakr

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 11:22
- Nahlásit

sluchátka
http://hezka-tricka.cz/cz/shop/category/112/ROCKOV E_ORIGINALNI_DOPLNKY

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 11:31
- Nahlásit

tip na knihu
http://www.novinky.cz/kultura/382249-eco-vypravi-o -manipulaci-verejnym-minenim.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 11:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

topíme?(se uvidí, jestli někdo něco uvidí )

Vypadá to, že si v brzku obléknu slušivé pyžamko, jak tady strýčkové:

a půjdu dělat hají. Neb zánět nosohltanu je moc prima věcička. Zvlášť takhle když máte jednání na pořadu dne.
Proč mi zvoní v obou uších? Kdo mi to poslal? Co?

Seksuchtivé Bubině hrozí smrt. Přetržením Už se dala i na pedofilii. Včera uháněla asi čtyřměsíčního kokra Beníka. Když se Beník rozhodl, jít s námi domů (asi na kafe ), propukla Bubice v nadšení .
Pedofillii máme v rodině. Brtnik má novou ženskou. Pravila včera "Polkni už to pivo a poď. Deme ven!" Popadali jsme hromadně pod stůl. Je jí pět let. Brzy půjde do školy, tak toho musí evidentně Brtnik využít.

cernej caj
vhodnej darek ke 30tinam

JO! já myslím, že je, je to hezký, decentní a něžný.

GRATULUJEM TROLDIKOJ K PŮLROČNÍM PRUHŮM!

A protože je magor, posíláme mu magorský pruhy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 11:44
- Nahlásit

Maya
tak to ja si uz tip na darek objednala dneska, at doma nezdechnu

PetraK
tak snad se te to pusti abys o vikendu nelehla... toho stejnyho kokra po kterym jede rumicek?

dik

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 11:47
- Nahlásit

cernej caj
pusti abys o vikendu nelehla...

na pouštění už je pozdě,jedu si to ve velkým. Navíc jsem dneska musela obléknout sukénku, což v tý zimě je moc primissima.

toho stejnyho kokra po kterym jede rumicek?

ano, mají asi shodný vkus a Beníkovi se taky líběj, tak prej ho berem domů

Myslím, žes to vybrala dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 11:50
- Nahlásit

PetraK
hm, tak to snad jen drzet palce, abys nelehla a nebyla doma

beres domu ty benika nebo benik vizly?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 12:11
- Nahlásit

cernej caj

Platí varianta á, tedy Beník bude bydlet s vižlama

abys nelehla a nebyla doma

rvu do sebe Oscilokoks, tak uvidíme, jak to udržím v opratích.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 12:19
- Nahlásit

PetraK
tak drzim palce

prosimte napsala bys mi jeste jednou to homeo pro feri? ja si to nepoznacila a dohledaat by to bylo peklo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 12:22
- Nahlásit

cernej caj

Arnica Montana 9 Ch.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 12:24
- Nahlásit

PetraK
dik, ja budu muzi jeste psat seznam toho, na co se ma zeptat u operace, zkusim se podivat v lekarne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 12:26
- Nahlásit

a jak to vlastne davas? do granuli? rozpustit do vody? do tlamy? (zerou to?)

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 12:48
- Nahlásit

PetraK
takže třetí pes bude kokr? však toho taky můžeš trénovat na zajíce :
nosohltan si nech, já mám dneska megakašlíček a to mi stačí, spala jsem v noci asi 3 hodiny a doufám, že mám nakašláno na rok dopředu
cernej caj
tak to ja si uz tip na darek objednala dneska, at doma nezdechnu
ten odvlhčovač nebo co?
já teda letos budu mít problém vymyslet co chci, snad kromě nějaký knížky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 12:49
- Nahlásit

Maya

joga matku, protoze se asi nedostanu tancovat par tydnu, a ono se mi spatne protahuje na podlaze (rucnik podkluzuje) a tay nejsou tak mekkoucky pod to spatny koleno

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 13:00
- Nahlásit

cernej caj
aha, tu podložku, tak to mi nedocvaklo
na karimatce nebo něčem podobným by to nešlo? že bys jako ušetřila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 13:01
- Nahlásit

Maya
karimatka klouze, coz je blby, ty joga matky sou takovy neklouzavy, jinak slo, no. Driv sem misto karimatky pouzivala rucnik ale ten je taky naprd ze klouze

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 13:33
- Nahlásit

cernej caj
aha, tak jedině přidělat na karimatku takový ty protiskluzový věcičky, ale pak by ses asi lepila v lese do jehličí

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 13:38
- Nahlásit

cernej caj
A to klouže i ta evazotka, kterou ani nemůžeš kvůli lepení se dát do batohu bez pouzdra?

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 13:39
- Nahlásit

Lidičky, jděte do háje s nemocema. Začínám už věřit, že je to přenosné přes net.....
Doufám, že vás to nepoloží na lopatky a zaléčíte se včas.

My měli dnes první den 5,5 hod. samoty.
Když začala po 4,5 hod kňourat, vykradla jsem se z bytu a kromě oběda naproti v hospodě jsem ještě i nakoupila. Po hodině jsem se vrátila - bylo ticho a ani nebylo nic zničeného.
Pipina moje malá. Psala jsem to manželovi a ten to zhodnotil slovy - celá já. Paproti tomu když onehdá zlikvidovala ten pelech, tak prohlásil - no jo, celá panička
No a teď je tam zavřená, já pokračuju v práci (před tím bylo žrádlo a venčení) a Adéla tam kňourá, zpívá, ale neštěká. Musí se naučit vydržet, no.
cernej caj
Já si na šperky nepotrpím, ale to cos vybrala s těma perličkama je decentní, jemné. Záleží na sestře jakého je založení. Ale tohle si myslím neurazí nikoho.
PetraK
nemuč už tu Blanku a obstarej jí nějakého neškodného kamaráda
Letím pokračovat v práci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 13:51
- Nahlásit

birma
tak to ja nevim, ta by asi neklouzala, ale ten urizlej kus co sem mela na cviceni si muz privlastnil pod bedny a jestli bych si koupila novou evazotku nebo uz ofiku tu jogamatku, tak to vyjde finance nastejno...

Maya

Darenka
urcite neni, neboj, drzim palce at nic nechytnes nebo ze by zafungoval ten "kabelovej" prenost dat?

tak to je skvely, ze je adelka hodna a nemate s tim potize

no prave segra je spis takovyho zalozeni ze kdyz je moznost, tak si to i uzije se hezky oblict, nalicit a oranzovo/hnedy/zlaty sou proste nase barvy, tak doufam, ze se ji to bude libit. Mozna ale krz financ vemu jen nausnice misto celyho setu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 13:59
- Nahlásit

Maya
takže třetí pes bude kokr?

hm, kdyby to šlo, mít třetího psa, tak mám adepta. čtyřměsíční vižlí chlapínek . V dočasce. Majitelka kráva ho měla u sebe jeden den. Zbavuje se ho proto, že chtěla labradora, že to je vižla zjistila druhý den. Dávala mu piškoty, ale on neposlouchatl!!!!!!!!!!!!!!!!! KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVA!! Zase na druhou stranu, pro něj jen dobře, že ho dala pryč. Chjo, brala bych ho!

Mimochodem ad kokr. Musela jsem se smát. Předchozí pes-malej knír - byl flexi pes. Potkávaly jsme se často. RUmíček byl jeho jedinej kámoš, protože nic nedal na to, že pes štěká a donutil ho, se kamarádit no a paní evidentně odkoukávala, odkoukávala, protože teď má plný kapsy dobrůtek a trénuje přivolání

nosohltan si nech, já mám dneska megakašlíček a to mi stačí, spala jsem v noci asi 3 hodiny a doufám, že mám nakašláno na rok dopřed

se neboj, jak to spadne na průdušky, bude to se mnou slušně lomcovat, postup je vždy stejnej, z nosohltanu rýmička, z rýmičky kašlik. Ble.

já teda letos budu mít problém vymyslet co chci, snad kromě nějaký knížky

já taky, i když hadry se hodí vždycky, suknička nějkaá, bunda krátká černá, nebo... botičky a spousta věcí pro psy. takže vlastně vim. Jo a taky parfům se hodí. A punčošky s tetováním....

Darenka

Po hodině jsem se vrátila - bylo ticho a ani nebylo nic zničeného.

no paráda,

Musí se naučit vydržet, no.

však ono si to sedne, užij si víkend.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 14:01
- Nahlásit

birma

evazotka

Kdo je eva, kdo je žofka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 14:01
- Nahlásit

Maya

le pak by ses asi lepila v lese do jehličí

no a? Bys koukala, jak je jehličí kolikrát kluzký! Při návratu z hospody přes les, to bývalo kolikrát vo ústa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 14:05
- Nahlásit

PetraK
muzes mi rict, jak to, ze docasku delaj takovy lidi? ja nerikam, ze by na docasku meli byt velkokynologove a tak, ale nejsu si jista, zda takova docaska kde clovek ceka, ze pes bude automaticky poslouchat je fakt spis kontraproduktivni...

Kdo je eva, kdo je žofka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 14:08
- Nahlásit

cernej caj

nééé, on je v tý dočasce od tý dementní ženský! Ne že by paní z dočasky takhle uvažovala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 14:09
- Nahlásit

PetraK
ajoo, tak to sem blbe pochopila. Ja myslela, ze to byla docaskarka co ho takhle vratila, tak jeste ze tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 14:20
- Nahlásit

cernej caj

no to už by bylo smutný, kdyby lidi, co se starají o psy v nouzi, uvažovali takhle. Škoda, fakt, že to k nám nejde, kdyby byl domek, dalo by se

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2015 14:26
- Nahlásit

Začínám náročný byrokratický proces navrácení 150 Kč za výpis ze zdravotní karty, já to dám a nenechám jim ani halíř!!!

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání