Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 09:34
- Nahlásit

birma
To, že je lidská bytost schopná opustit nebo dokonce překročit někoho, kdo bez pomoci umře a dál si šplhat na vrchol, je dost šílený.
jj, to je (ale je mozny, ze byt tam nahore, vnimame to jinak, to musi byt hroznej masakr)

kachna_
ja pochopila, ze nekdo z nich nemohl uz jit dal nahoru, tak ze je tam nechali a sli nahoru bez nich. pokud je to naopak, tak je to zas jiny, ze jo.

PetraK
huraaa teploooo

tak snad nebudou pidi stenatecka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 09:54
- Nahlásit

cernej caj

tak snad nebudou pidi stenatecka

no nesměj bejt vůbec žádný ščenátečka!!! i když Rumajzl by kámoše bral, to je mi jasný. Mají teď u nás ščenátko kokra a to se mu líbilo velemoc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 10:01
- Nahlásit

PetraK
tak nejen bubi je na ty malinky pejsky, rumicek je na scenatka, to maj podobou uchylku

jinak vcera sem koupila zavesnou misku tak su zvedava, jestli to nejak pujde z toho pit...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 10:33
- Nahlásit

cernej caj

, to maj podobou uchylku

to mi nedošlo

jinak vcera sem koupila zavesnou misku tak su zvedava, jestli to nejak pujde z toho pit...

takže už jsi komplet vybavená? Kdy jdete ? teď v sobotu? nebo to mám blbě?
Myslím, že jak píše Maya - možná ta menší klec nebude na škodu. Nedá jí to prostor na hovadiny.I když je mi jasný, že to bude příšernost a vy i Ferinka z toho budete na makovici. Ale tady je to v zájmu zdraví, je to dočasně.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 10:35
- Nahlásit

cernej caj
pokud jí to zavěsíš někde dole, tak se možná s límcem napije, s miskou na zemi problém není, stačí když ten pes pochopí, že límec musí dát okolo misky, ale tohle fakt nevím

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 10:41
- Nahlásit

PetraK
Nedá jí to prostor na hovadiny.I když je mi jasný, že to bude příšernost a vy i Ferinka z toho budete na makovici.
no ty bláho jako je zajímavý jak to s každým psem jiný..Fajuška by byla nadšená že se může celý dny povalovat a poflakovat a že to má nařízené a byla by převzornej pacient...
oproti tomu když si představím že bych něco podobnýho musela podstoupit s jelitem..tak se mě rosí čelo.... páč tomu co by chybělo na pohybu nohama by musel vyventilovat tlamou...no a jako 24 hodin/7 dní v týdnu by tu hubu mít zavázanou nemohl ...jako skončila bych v blázinci.... já zbytek famílie a pak i to jelito bo by se z toho zvencnul

uf...tak přeju čaji ať operace dobře dopadne a ten svízelnej čas at strašně rychle uteče!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 10:51
- Nahlásit

PetraK
az v utery, v 9.00. musim napsat muzi seznam, na co se ma vsechno optat, protoze krz to volno to bude muset zvladnout sam.

tak hlavne ta vetsi klec, co sem nasla neni o moc vetsi (ted 91x61x70 a potom 105x71x78 (pokud ji koupime).

Maya
kdyz ja mam spis strach, aby ji miska dole vzhledem k velikosti kleci nezavazela?

Fajka
ja treba nevim, jak to feri bude mit. fakt si to nedokazu ani predstavit. treba to feri taky vsechno prochrape (vetsinou i o vikendu je schopna ho celej prochrapat, kdyz to muze prokladat stekanim na vokne...

diky

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 10:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

edit - jsem chtěla reagovat tímhle na Fajfku a neuvedla její jméno
no přiznám se, že mi ta představa nedělá dobře. Bubi nemusela být v domečku, nemusela mít trychtýř ani naprostej klidovej režim a je přeci jen starší a trochu rozumu má i tak .

MYSLÍM ČAJDO, ŽE KROM KLÍCKY, TRYCHTEJŘE, MISKY, PODLOŽKY SI JEŠTĚ MUSÍŠ UDĚLAT ZÁSOBY ALKEHŮLU A ČEKULÁDY!! Aspoň pro začátky, než se najede režim. A pak zase doporučuju ale, neusnout na vavřínech a nenechat se ukolébat tím,jak to už je zaběhnutý,být ve střehu a dozorovat. A následně si naplánovat nějakej náročnej výlet, protože až to skončí, zasloužíš si vyčistit hlavu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 11:08
- Nahlásit

cernej caj

na co se ma vsechno optat, protoze krz to volno to bude muset zvladnout sam.

to je škoda, že nemůžeš jít ty, měla bys info z první ruky. Seznam určitě, případně bych se domluvila, jestli si můžeš cinkdnout telefonicky v dobu, kdy se to bude doktorovi hodit. Je to přeci jen lepší, mít to z první ruky. Podle mě tam stejně budeš volat, kdy a jak ji vyzvednout a tak. Tak by ses mohla zeptat takhle.

Budu držet palce, jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 11:19
- Nahlásit

cernej caj
kdyz ja mam spis strach, aby ji miska dole vzhledem k velikosti kleci nezavazela?
no to určitě by si jí vylila, ale když jí dáš vejš, tak se s tím límcem podle mě nenapije, protože ta miska jí musí vlézt jakoby do toho límce, možná spíš teda menší misku a dát jí níž
PetraK
MYSLÍM ČAJDO, ŽE KROM KLÍCKY, TRYCHTEJŘE, MISKY, PODLOŽKY SI JEŠTĚ MUSÍŠ UDĚLAT ZÁSOBY ALKEHŮLU A ČEKULÁDY
asi tak nějak
ježíš jak já byla tenkrát ráda, že se vobejdem bez toho límce, protože jsem řešila i to, že není zvyklej spát doma a po pár dnech jak mu votrnulo, tak chtěl furt ven a do boudy nemohl, s límcem by to bylo ještě peklo s nevyspáním

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 11:24
- Nahlásit

Maya

že se vobejdem bez toho límce

Jo! vzpomněla jsem si na Buldozérka, nebohého. Jak mu to trvalo se s tím srovnat. Ešus byl vzornej pacient, když měl tu rozřízlou hnátku, taky nepotřeboval, Bubi teď byla taky vzroná. U Rumajzla teda toooo nevim. Von je totiž hroznej zdravotní bratr na všechny, takže tam by to asi neklaplo.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 11:36
- Nahlásit

Třeba Adam má límec docela rád nikdy se v něm netvářila zmučeně, nic. Jen do dveří jsem mu občas musela pomoct, když se netrefil, ale jinak po příchodu z procházky sám nastavoval hlavu na límec

A hlásám, že až na rýmu mi je už dobře. Dali jsme si hodinovou procházku a dobrý, tak doufám, že i tu sobotu v pohodě zvládnem. Nebo aspoň natolik v pohodě, nakolik jde zvládnout 45 km za cca 11 hodin

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 11:37
- Nahlásit

PetraK
u Dorina to taky nešlo, ale on jak je malej, tak měl malej límec, tak to bylo celkem v pohodě, holt čím větší pes, tím větší problémy pak

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 11:38
- Nahlásit

birma
tak mejm psům byl ten límec tak nějak ukradenej, ale mě vadil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 11:49
- Nahlásit

PetraK
tu cokoladku snad ani ne, protoze by se mohlo stat, ze na ten vylet uz nevylezu ze dveri pekne zakulacena

ale jo, mas pravdu. Zkusim si v praci domluvit puldenni pracovni rezim, aby se trochu rozlozilo to vsechno.

birma
pan je fajnsmejkr

a to je skvely, ze je lip a tak 45km za 11 hodin das v pohode. Kdyz ja svym hlemyzdim tempem dam 44km za 12h a u toho mam cas na hospodu, a vyfoceni asi 100 fotek, tak ty ses rychlejsi a myslim, ze tam mas i rezervu

birma
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 11:55
- Nahlásit

cernej caj
To si nemyslim, z nás dvou chodíš rychlejc ty ale tak ono mi nezbude nic moc jinýho než to dát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 11:56
- Nahlásit

birma
ja nevim, kdo dal long v hostynkach za neco malo pres 30hodin, to ja bych nestihla ani za cistou chuzi, natoz s bivakem

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 12:09
- Nahlásit

cernej caj
zakulacena

no ty určitě, nítěnko.

praci domluvit puldenni pracovni rezim

bylo by to fajn. Je lepší fakt u toho přebírání být, I je lepší, když josu tam dva, vůbec to není na škodu, protože co nezachytí jeden, chytne - možná - ten druhej.

birma
Třeba Adam má límec docela rá

tak to je fajn, u nás nevím no, a určitě- stejně jako Mayu, mně by to mučilo děsně

, že až na rýmu mi je už dobře. Dali jsme si hodinovou procházku a dobrý, tak doufám, že i tu sobotu v pohodě zvládnem.

tak dooobrý!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 12:21
- Nahlásit

PetraK
jenze si zas vem, ze (az se to nezda) su celkem dost venku a tak 2x-3x tydne treba tu hodku chodim tancovat a delat jiny aktivity. Kdyz se toho vseho vzdam, tak nastup bude asi rychlej jakoze ono se to nezda, dokud clovek neni pripoutanej doma k obyvaku...

s prebiranim je problem, ze fakt budeme mit tu dovolenou hodne hodne na knop a ted den navic se muze jeste hodit... (navic si to muz muze dat nahravat na telefon) a doma si to pustit.

jinak s sefem su tak nejak domluvena, ze by to slo - protoze nevim, zda 8h rezim by byl zvladnutelnej s tim vsim kolem ale zas byt fakt 14dni doma a hnit...

birma
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 12:25
- Nahlásit

cernej caj
No jestli říkáš skoro 35 "něco málo přes 30"
Já si zas pamatuju, jak jsi mě honila na Toulovci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 12:28
- Nahlásit

birma
ale jen na rovine, kde stiham dychat no dobre, ale muj nejlepsi cas je nejakych 44 v mnohem rovinatejsim terenu, proste pokud si za 35h dala 2x vic km i s bivakem, tak se podle me nemusis bat, ze za 11h to nestihnes. adamek zatahne a budes v cili a stihnes jeste veceri;)

birma
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 12:33
- Nahlásit

cernej caj
Jen nedělej, jsi rychlejší všemi směry
muj nejlepsi cas je nejakych 44 v mnohem rovinatejsim terenu
Až na to, že na Toulovci jsmě měly asi 38 na o 8 km delší trati

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 12:37
- Nahlásit

birma
to rika nekdo, kdo si na kopci da svacu, odpocine si a nechame, proc my sme jeste v pulce, ze?

fakt jenom 38? ale proste tim chci rict, ze kdyz ja stihnu 44km za 12hodin, tak ty tech 45za 11 stihas taky a i s rezervou kdyz nebudes moc fotit a vysedavat na palacinkach jako my s knigou

birma
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 13:21
- Nahlásit

cernej caj
to rika nekdo, kdo si na kopci da svacu, odpocine si a nechame, proc my sme jeste v pulce, ze?
jsme se viděly naposled na jaře, co? já vždycky přes léto přijdu o veškerou kondičku, protože se v tom vedru nedokážu hejbat. A zatim jsem jí tedy vážně nedostala zpátky...
kdyz nebudes moc fotit a vysedavat na palacinkach jako my s knigou
no prááávě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 13:23
- Nahlásit

birma
no jako pockej na jare, jestli pudem na toulovce po pul roce max 20ti minutovych vychazek (jo a to jeste jako nebudu mit psaaa?

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 13:24
- Nahlásit

věcičky pro fajnšmekry
http://www.gramovox.com/

birma
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 13:30
- Nahlásit

cernej caj
pockej na jare, jestli pudem na toulovce po pul roce max 20ti minutovych vychazek (jo a to jeste jako nebudu mit psaaa?
psa ti nějakýho seženu, ale ráda bych zkusila tu prostřední trasu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 13:37
- Nahlásit

birmacernej caj

tak kdo vyhrál? nebo ešče běháte?

birma
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 13:41
- Nahlásit

PetraK
nebo ešče běháte?
já neběhám, běháš leda ty já se akorát naprosto nedůstojně ploužím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2015 13:43
- Nahlásit

birma
nevim o jakym behani mluvis?

jako mida?

PetraK
jak pise birma, behas tu jenty

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání