| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 19:16
- Nahlásit
jenom vylezu z baráku, tak se musim namíchnout asi jsem zapšklá a nepřející, nebo nevim... fakt nemám ráda, když na místech, kde je zákaz vstupu se psy, trajdaj lidi s jorkšírama a čivavama, ale aby na poště musel ležel hned za dveřma tak, aby ho člověk musel obcházet nebo překračovat přibližně 60 kg rtw, to mě fakt dostává do obrátek. Samozřejmě byl bez vodítka. (jo byl to ten hodnej pejsek, co vodítko mít nemusí, protože ho panička na něm stejně neudrží - ten co udělal Adamovi skobu do kožichu)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 19:29
- Nahlásit
kachna_
nejen birmu
Lucinka se nabídla, že jí to teda zapne. Já už jsem nemohla, páč jsem se smála.
Pekne vyklkizena dilna, tak nejakej velkej stan to jisti? At vam klapne pocasi!
cernej caj
vokoun s buldozerem na prochazce a buldozer jako skvelej psi pan vokouna ignoroval, takze vokoun ho taky ignoroval, obcas si spolu zacuchali, ale neboji se ho a mohli spolu pobihat po loukach
No tak supeer, ze ma kamose. Hoodnej Buldozer, moc hodnej.
Darenka
Doufám, že malej už je splasklej a máš shrabáno žrádlo pro vosy
"Malej" splasknul jeste v noci po Zyrtecu. Jsem ho fakt litovala, natekly pysky tvrdy, trcely mu do stran. Musela jsem krmit az kolem desaty, kdyz splasknul. Shrabano neco je, kazdopadne blbecek uz tam neleze. Zjevne se poucil.
A moc drzim palce, na stekanatko, at se vam spolecne krasne dari.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 19:46
- Nahlásit
Fifi
no vidíš jak je Trolda chytrej, když se poučil, zase takováhle zkušenost bez následků se celkem hodí
birma
připomněla jsi mi tu slečnu, co jsem potkávala ráno v metru, její rasl bez vodítka bez koše se vždycky plouhal pár metrů za ní a vochcával dole v metru všechno co se dalo, fakt zabít některý lidi je málo
dneska totéž v centru města, v zastřešeným průchodu pes, vodítko táhnul po zemi a vochcával všechny květináče a cedule co tam jsou před krámkama, už jsem se rozmejšlela jestli ho odchytnout, že asi někomu utekl, když na něj zavolala z druhýho konce průchodu taky nějaká slečna, prostě mu evidentně hodila vodítko na zem a šla napřed, jako fakt si myslím, že tady jsou celkově lidi hodně tolerantní k pejskařům, když většina lidí takovýhle věci přehlíží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 19:47
- Nahlásit
birma
skvely, fakt... tak doufam, ze bude mit priste panicka rozum
Maya
tak vidis, reseni mas jeste dovolenkujes tento tyden?
Fifi
jj, nejhodnejsi buldozer
Je dobre, ze trolicek splask a ze taky uz ma respekt, uz snad nebudete muset resit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 19:49
- Nahlásit
Maya
fakt si myslím, že tady jsou celkově lidi hodně tolerantní k pejskařům, když většina lidí takovýhle věci přehlíží
taky si myslim. Praha prej zvažuje povinný vodítko, no ani se nedivim, ani bych nebyla proti...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 20:01
- Nahlásit
birma
ale aby na poště musel ležel hned za dveřma tak, aby ho člověk musel obcházet nebo překračovat přibližně 60 kg rtw, to mě fakt dostává do obrátek
To jsou paka teda.
cernej caj
uz snad nebudete muset resit
Uvidime, az schyta dalsi. Prece jen, prvni setkani se zihadlama... priste to snad bude lepsi.
A on byl vubec jak Alenka v risi divu, mel na tabore furu tech "po prvy" zazitku. Potkal prvne kone, na ne ocasil a rikal jim caau, ty ses velkej pes. Kozy ho moc nezaujaly, zato kralik a morce velmi. Kocka byla velezajimava, z ty mel velkou radost, nejdriv myslel, ze to je naky stene a cuchli se, ona prskla a on ze by to bylo bezva stvoreni na hrani. Dale se setkal s rekou, teda spis curkem vody, to neni Labicko, to je potok. Nejdriv cumel, posleze si uz sam ploval. Teda jistila jsem ho voditkem, aby neodploval do decina, neb se kochal plovoucima listama. Jo a potkal straslivacky strasidlo, pikarda. Toho perdelice obe milovaly, hned od prvniho okamziku. Troldas se bal, velmi, co to jako je? Po pozvolnym seznameni uz mel bezva strejdu.
Mno a jinak jsem s nim hodne klikala, cvicila si, rubali jsme se o pesky a hadry, je chytrej jak vopice. Btw, diky moc jeste jednou za knizku od Susty, konecne jsem si ji v klidu dukladne procetla a teda jedna z nejlepsich knizek, co jsem cetla. Frantisek proste umi psat, krasne polopaticky, na x mistech jsem se musela tlemit. Bezvadna inspirace, v urcitych pasazich jsem se tloukkla do hlavy, jak su blba a delam jasny chyby a psiskam to ztezuju.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 20:02
- Nahlásit
cernej caj
jeste dovolenkujes tento tyden?
jj, dneska poslední hodina v autoškole a podle toho jak vypadá předpověď už nevytáhnu paty z baráku
birma
Praha prej zvažuje povinný vodítko, no ani se nedivim, ani bych nebyla proti...
otázka je, jestli by to mělo smysl, v metru je povinný vodítko i náhubek, většina psů co tam vidím náhubek nemá a bez vodítka tam taky vidím psa každou chvíli, policie tam chodí, ale že by někoho pokutovali, to jsem nikdy neviděla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 20:04
- Nahlásit
Fifi
jo, ta knížka se mi taky moc líbila a to nejsem žádnej odborník, takže i pro laiky napsaný skvěle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 20:53
- Nahlásit
třeba se někomu bude hodit, když je to tady samej podnikatel
http://www.novinky.cz/kariera/376754-acca-spustila -bezplatne-online-kurzy.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 21:01
- Nahlásit
Fifi
on byl vubec jak Alenka v risi divu, mel na tabore furu tech "po prvy" zazitku.
To musela být sranda mrzí mě, že jsem o to přišla
Maya
v metru je povinný vodítko i náhubek, většina psů co tam vidím náhubek nemá a bez vodítka tam taky vidím psa každou chvíli, policie tam chodí, ale že by někoho pokutovali, to jsem nikdy neviděla
to jo, ale já teda zatím potkala vždycky jedno nebo druhé, nikdy oboje najednou, takže netuším, jaký procento jich opokutujou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 21:26
- Nahlásit
Adam nafasoval mraženou morkovku. Měli poslední, takovou úzkou a dlouhou, tak už si jí žužle snad hodinu a je naprostej blažej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 21:30
- Nahlásit
birma
no já právě přemejšlím, jestli Dorina v těch vedrech co budou chladit studenou vodou, když má ten kašel
tohle taky dobrý, se takhle koupeš v řece a najednou kuk
http://pardubice.idnes.cz/chovatelka-nemuze-vypros tit-hada-honzika-fgr-/pardubice-zpravy.aspx?c=A150 731_140703_pardubice-zpravy_jah
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 21:40
- Nahlásit
Maya
právě přemejšlím, jestli Dorina v těch vedrech co budou chladit studenou vodou, když má ten kašel
já bych chladila, ale jen tlapky a případně na tříslech, ať nemá moc mokrý srsti a nenastydne se. Říkala kamarádka, že na táboře dávala ve vedrech na klec termofolii, aby odrážela to vedro pryč a prej to pomohlo, ale jak tuhle zkušenost využít v domácích podmínkách nevím.
se takhle koupeš v řece a najednou kuk
my hroznýše mívali, tak tohle kuk by mi asi nevadilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 21:48
- Nahlásit
birma
Adam nafasoval mraženou morkovku. Měli poslední, takovou úzkou a dlouhou, tak už si jí žužle snad hodinu a je naprostej blažej
Ano, ano, kor v hicech ideal. Troldovi vydrzi taky veeelmi dlouho, kor jak ho trapili žežáky.
To musela být sranda
Byla. Par dni vypadal jak pan Kralik, neb mu vylezly nahore a dole prostredni rezaky mohutny druhy, mezi zbytkem jehlicek.
Maya
jestli Dorina v těch vedrech co budou chladit studenou vodou, když má ten kašel
Jak psala birmica, primerene a jen packy, usiska ci trisla. Jestli se ma kam v hicech placnout na dlazbu, neresila bych nadmerne.
Ja ted prisla z pole, krasnej strnak s balikama. A teda velka klika, malem jsem tam slapnula na kocku, zvolila taktiku zalehnout a nehejbat se. Stesti, ze ji to vyslo a cokle si ji taky nevsimli.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2015 22:56 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 06:23
- Nahlásit
fifi
je videt, ze pan kralik mel spouuuustu podnetu a vetsinu pozitivnich
maya
tak supr, ze zbytek dovci si odpocines. uz kupujes auto?
birma
tak to si adamek jiste uzil
zvażuju na konci srpna kotary, je to etapovka a jen 65 km, ze bysme trochu navnadili vero a taky bych rada kdyby klapla nekdy ta sumava, nejak letos sme se ani moc nesesli v terminech
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 08:10
- Nahlásit
cernej caj
jen 65 km, ze bysme trochu navnadili vero
holky spaly ve stanu s Gabčou a k snídabni si poručily okurku, papriku, rajčata, sýr
Dala jsem si s nima, je to výborný. Měly mnohem lepší nápad než já
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 08:14
- Nahlásit
neumíte někdo useknout kus písničky? máme vybranej svatební pochod a ono je tam i mluvené slovo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 08:31
- Nahlásit
kachna_
tak to je supr, takovou snidani bych si dala tez, kdyby mi ji nekdo nachystal
v audacity v pohode to zvladnes i sama, nebo ti to useknu ale ja se k tomu dostanu nejdriv zitra a az kdybys byla nespokojena, tak te muzu navest jak si to ufiknes sama, ok? posli kdyztak do mailu s nejakym nastrelem ve ktere sekunde to chces ufiknout
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 08:51
- Nahlásit
cernej caj
dík, zkusím a když to nepůjde, ozvu se. Ono se mnou nějak nic nemluví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 09:09
- Nahlásit
kachna_
ok, tak uvidis. tady je trochu navod jak do toho dostat plugin na praci s mp3 soubory
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 09:18 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
nj, ale mně nehraje audacity, vůbec z toho neleze zvuk . možná ještě půjde nějaký online ořez. Zkusím to večer.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 09:19
- Nahlásit
kachna_
hm, tak to zhlavy nevim, tak mi to posli a ja se na to zkusim mrknout
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 13:26
- Nahlásit
Fifi
Trolda si to musel na táboře krásně užvat - tam bylo zajímavých věcí
Zeptám se:
1.Naše štěně má jít na 2. očkování 12.8. Náš vet odjíždí 12.8. na dovolenou. Stane se něco, když půjdeme o den dřív?
2. S jedním očkováním - můžu si troufnout s prckem na zahradu, kde sice potká mladých berňačku (je pravidelně očkovaná), ale přes zahradu občas v noci proběhnou toulavý kočky?
Ono těch dotazů bude ještě hafo a ještě více stupidních, ale snad mě neukamenujete
Šustovo knížku mám rozečtenou od Vánoc, ale odložila jsem jí s tím, že než to budu potřebovat ještě hodně vody uteče a až to bude aktuální, že se k ní vrátím. Tak to už abych začala. Stejně tak i ostatní "psí" knížky.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 13:54
- Nahlásit
Darenka
dotaz 1 - řekla bych že se nestane nic
dotaz 2 - jednoznačně seznámit s berňačkou - je to důležité pro socializaci .... (a pouštět ke psům které znám) - jen bych hlídala aby nežrala "kočičáky co najde" a další "pochoutky" co najde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 14:01
- Nahlásit
Darenka
mám jedinou radu - neboj se všeho tolik
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 14:02
- Nahlásit
Darenka
ockovani obzvlaste pak kombinovanou vakcinou je pro organismus stenete rozhodne vice rizikove a pro jeho organismus vetsi napor nez bezny pohyb v prumernem ceskem venkovnim prostredi ...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 14:10 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
Díky všem.
birma
mám jedinou radu - neboj se všeho tolik
Jsem idiot, já vím. Od rozhodnutí s velkým R před 14 dny jsem se ještě pořádně nevyspala
HaZa
Jj, počítám se seznamováním jen se hafanama o nichž vím, že jsou v pohodě - psy- které znám delší dobu. Neumím psy "přečíst" tak budu opatrná. Snad se to taky jednou naučím.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 14:12
- Nahlásit
Darenka
Jsem idiot, já vím.
To jsem si ani nemyslela! Jen tím stresováním se nikomu neprospěješ
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2015 14:13
- Nahlásit
DarenkaNeumím psy "přečíst" tak budu opatrná.
správný přístup, ono totiž naprostá většina těch, co si myslí, že psy přečíst umí, si to jen myslí
Jsem idiot, já vím
Myslím, že ne, dneska je na místě být stále ve střehu.
|