| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:52
- Nahlásit
Janiii
krásný fotky a Cácorka zahradničí
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:59
- Nahlásit
Janiii
To jsou krásný céčka♥♥♥
Neměla bych to srdce dávat je novým majitelům.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 19:21
- Nahlásit
cernej caj
poslala jsem ti mailem odkazy na ty audiobooky, nemám mail na birmu, tak jestli ho máš, tak jí to přepošli
knihy nebudou neb to nejde stáhout, ale jedině poslat přímo do čtečky, která musí bejt registrovaná a na to jim sere pes, slušně řečeno, to je zas tak nutně nepotřebuju
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 19:23
- Nahlásit
janiii jsou krásní - a jednoznačně jsou to něžné duše - dávají přednost jemným růžovým kvítkům, před přízemními kroužky pro štěníky A Cácorka vypadá na pěknou Cácoru
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 19:41
- Nahlásit
Janiii
Ti jsou ňuňuuuuuuuu!!!
cernej caj
Příští víkend odjíždíme na tábor
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 19:53
- Nahlásit
Xerxová
A Cácorka vypadá na pěknou Cácoru
jojo, začíná dostávat svému jménu nějak brzy
ale já prostě nikdy nebudu mít normálního klidnýho psa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:00
- Nahlásit
Janiii
ale s klidným normálním psem je nuda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:06
- Nahlásit
Maya někdy bych si klidnýho psa nechala líbit. I když teď klidný je - 35 minut cesta s psíkem na vodítku k našim, pak hodina lítání u nich na zahradě a delší cesta zpátky - přes dvě velká sídliště... skoro dvě a půl hodiny pohybu ho znavilo... A já mám vytahaný ruce - neb psíků jsme potkali dost. A stále to není ono...
A dobrá hláška - přes ulici na mě volala jakási paní "a čím ho krmíte??" a za mnou šel nějaký cizí pán a zvolal: "růstovejma hormonama, čím jiným"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:06
- Nahlásit
birma
tak to me mrzi, skoda, zes nerekla o tyden driv, tak priste
Janiii
ty stenata sou tak hrozne roztomily, ze bych si klidne jedno vzala domu i pres to, co z toho vyroste (tim jako myslim velikej pes, se kterym nevim, co bych delala
proste ste si cacorku vybrali skvele
Darenka
ona by si to penezenka rozmyslela rychle, jestli si chces vsechny nechat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:07
- Nahlásit
a jinak pro zdejší megašlapky, který se obávají vyrazit na evropské treky, dneska jsem se dozvěděla, že maminka švagrový před dvěma tejdny dojela se synem na kole z domova přes Německo k Baltu, je jí 75 let
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:07
- Nahlásit
cernej caj do kolbenky valim v pondeli Darenka snad se da maminka fenecka brzo do poradku. Co se tyce toho sediveni zrzounku, Bukimu bylo vcera 6,5 a jeste neni sedivacek a videla jsem shodou okolnosti dnes jeho brachu a ten ma uz bradicku sedivou...a smeju se jak to prozivate ale v dobrem . Co se tyce kolena ja ho nemohla temer vubec ohnout a ted funguje na cca 90% takze zlepseni asi je ne? Nemohla jsem si kleknout, kdyz jsem lezla do vany zvedala jsem nohu rukama. Ted ho uz jen uplne nepropnu, nebo uplne neskrcim k brade...ale lepsi uz to asi nikdy nebude. Ikdyz zazraky se deji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:09
- Nahlásit
Xerxová
pán vtipálek, ale dobrá hláška
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:10
- Nahlásit
PetraK jo odlehlo mi moc to.mas pravdu. Jen neusnout na vavrinech a posilovat ze....Maya porad ruka neni okej? To.uz mas docela dlouho....nejake sono nebo tak neco ti delali? Janiii bozeeee to jsou nadherni medankove
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:19
- Nahlásit
Maya
maminka asi nema nekolik pevne danych dni dovolene, ktery musi rozmistit mezi dovolenou s manzelem, vanoce a za ten zbytek nestihnes dojit ani na hranice ae je dobra, to klobouk dolu
denyk
tak uvidis, treba jeste to trochu povoli kdyz budes cvicit, ale uz to asi pujde pomaleji s mnohonasobne vetsi namahou a to uz se nemusi ani vyplatit.
kvizova otazka. Kdo ma podlahu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:26
- Nahlásit
cernej caj no je to utrzeny tak nemuzu cekat zazraky ze...kdybych vic fnukala tak me na tu plastiku posle. Cajda ma podlahu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:27
- Nahlásit
denyk
jj, presne tak to se snad bude moct i dodelat kuchyn, pac budou kam preskladat kramy muzovi ale se bojim, ze je to akce na dalsich 5 let
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:28
- Nahlásit
cernej caj
maminka asi nema nekolik pevne danych dni dovolene
no jo, alespoň vidíš, že se máš těšit na důchod
ale ono taky na kole to asi netrvá tak dlouho jako pěšky
denyk
To.uz mas docela dlouho....nejake sono nebo tak neco ti delali?
nee, jen rtg, já už tam pak nebyla a popravdě jít znova na tu ambulanci v nemocnici kde jsem s tím byla se mi ani nechce, pochybuju, že tam by mi s tím něco víc udělali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:29
- Nahlásit
cernej caj
kvizova otazka. Kdo ma podlahu?
už?? tak fotku naval, ať se můžem taky pokochat novou podlahou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 20:45
- Nahlásit
cernej caj 5 let utece jak voda . Jo fotooo plis. Maya na rtg najdou prd .
Jo a dneska mi volala kamoska z mestskeho uradu, jestli bych jim mohla poskytnout par svych fotek dii pii, ze by je dali na stranky mesta . Potesila me. Ja jich moc nemam spis teda priroda a na vetsine pes ze
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 21:01
- Nahlásit
denyk
tak to budeš slavná fotografka, tak pak hoď odkaz
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 21:10 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Maya no to urcite budu . Ona videla par fotek na fb. Ale tak jako potesilo me to. Je to asik hlavne tim ze lidi proste nemaji cas chodit hodiny po lesich a loukach jako ja. Asi zacnu sebou nosit fotak. Asi tim hodne lidi naseru ale tesim se na podzim mooooc .
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 21:47
- Nahlásit
denyk
no a taky hlavně máš hezký ty fotky
já si vždycky říkám, že když je tak pěkně jasno, že vyzkouším ty složený fotky a foťák vždycky zapomenu doma
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2015 22:05
- Nahlásit
Dekuju. Njn fotak, tolik veci co by cek sebou mel tahat... od vody, pres gel.na stipance, pamlsky, a buhvi co jeste kdo si to ma vsechno pamatovat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 05:49
- Nahlásit
denyk
tak mit pripravenej baglik s obsahem
jinak to fakt potesi, ale mas pekny fotky, tak je to supr jak rika mata, budes slavna;)
maya
mam vygoceno, ale uz sem nestahla tak dneska.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 08:11
- Nahlásit
Čajgratulace k podlaze - a žádných pět let na kuchyň - přej si ji pod stromeček. Ten letošní
hmmm - nějak jsem tady dneska v práci sama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 08:31
- Nahlásit
Xerxová
tu podlahu mi taky muz slibil pod stromecek, lonskej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 08:37
- Nahlásit
to je zpoždění jen půl roku... tak chtěj letos kuchyň a příští prázdniny bude hotová
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 09:03
- Nahlásit
Xerxová
no dobre, tak rekl neco ve smyslu, ze tyc nebude dokud nebude podlaha a ze podlaha bude nejpozdeji do silvestra (no takze to spozdeni je spis tak rok sme si krytinu vybirali uz pred lonskyma prazdninama ale prozretelne sem ji neobjednala, jinak by tam lezela rok
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 09:15
- Nahlásit
Morgen, tak me rano vzbudil Bukis a neomylne smeroval k hlavnim dverim. Ma srajdu jak bic. Z ceho nevim. Ale je sikovnej ze mi dal vedet. Tak jsem byla u mudry a od zitrka jsem prace schopna, takze zitra hura na Jedlovou a Tolstejn. Bude nas 5 takze se urcite i pobavime. Sehnali jsme u zelinaru boruvky v nedeli nam udela kamoska knedliky mnam.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 09:16
- Nahlásit
cernej caj takze budes moct tanecky trenovat doma to je skvely
|