Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 21:36
- Nahlásit

Bry vecer, tak konecne par dnu ochlazeni a ja muzu spokojene zit. Navic mi konci domaci vezeni takze v pondeli huraaa do praseee . No bude to docela frmol po dvou mesicich. Janiii mrkla jsem na stenitka nadherni jsou a Darenka, samo vizlicky jsou nej proste. Mam za sebou navstevu ortopeda, vrklal mi kolinkem jak jen to slo a kdyz nezaznamenal usklebek na mem ksichtiku tak pravil, ze jsme to na rehabkach dali celkem slusne dokupy a esliva nebude kolinko zlobit, plastice se vyhnu. Podrobne prostudoval mnou vybrane ortezy a jednu z nich mi doporucil na chozeni do terenu. Vlastne jsem to tak nejak cekala, ze to takhle dopadne.

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 21:38
- Nahlásit

Xerxová co to ctu? Nasli jste houbicky? No super, snad zacnou i u nas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 06:09
- Nahlásit

denyk
to je skvely sice to asi bude palka sle nebavil se s stebou a castecne uhrade pojustovnou? ses dobra, zes to rozcvicila a operace nebyde

kachna
ten film neznam a teda pokud nrni nedkodnrj rak ani nebudu zjistovat, co to je lucinka ma dobrpu dedukci nicmene

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 07:34
- Nahlásit

Morgen, tak dnes asik bude leto....cajdo pojistovna mi neuhradi ani cast pac mi v kvetnu dali tu "levnou". Njn 5500kc . Tak to mam misto dovoleny . Zase bez operace je vetsi riziko drivejsi artrozy, ale operace taky neni zaruka ze bude vse okej. Tak si vyber, ze .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 07:48
- Nahlásit

denyk
tak ale zas aspon dobry, ze tu levnou si dostala, ale tak je skvely, ze budes skakat pres kaluze a proste holt mas darek na vanoce jasnej, no.

No prave, ja si myslim, ze ani ta operace nezaruci, ze to bude vsechno OK, takze lepsi, ze byt nemusi

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 08:40
- Nahlásit

cernej caj jo to mas pravdu si to taky tak rikam ze to.je vlastne dobry. Hlavne nevymyslet kraviny zas, ze....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 08:41
- Nahlásit

denyk
presne, musis byt na kolinko opatrna!

a jak v praci?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 11:05
- Nahlásit

denyk
tak super, že se ti to takhle zlepšilo! jsi močikovná, dostaneš pišůtka

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 11:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Majne líbe Kindr, Rumíček měl včera zážitek. Setkal se s myší nindžou šli jsme si tak s Rumíčkem a Bubinkou neznámejma částma sídláku a dorazili do zveráče. kam jsem ho ani nevím proč vlastně-ještě nikdá nevzala . A zatímco Bubi se statečně něchala ládovat sucharama od paní majitelky a zvěř jí vůbec nezajímala, tak náš milý Rumíček se naopak nezajímal o suchary, páč neměl čas s musel se jít družit. S bílejma myšma - má asi úhylku na ty bílý hlodavce všech velikostí. Ovšem zatímco minule v Hornbachu se potkan taktéž družil, tak včera ač ostatní myšky byly též družívé, tak ta jedna to viděla asi krapítek jinak a uďála z rohu džáááámp proti Rumíčkovi a co uděla Rumíček, milé děti? No co udělal?? Udělal taky džáámp. Do vzduchu a srazil se s policí. Čímž jednu koupil do makovice a........... milé děti, kdybyste to nevědíly, tím ádem, myši budou velmi nebezpeční tvorové, který můžou malinkého nebohého Rumíčka i umlátit . Od dnešního dne mají myši, jeho velký respekt . Ešus to měl s krávama, tenhle blbštajn asi s myšma . Že já vždycky fásnu nějakýho exprta . Takže výsledek včerejší návštěvy je ten, že Rumenige jim roztřískal krámek, zatímco Bubice ho vyžrala Tomu říkám zákazníci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 11:49
- Nahlásit

PetraK
mysicky

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 12:18
- Nahlásit

PetraK
Takže výsledek včerejší návštěvy je ten, že Rumenige jim roztřískal krámek, zatímco Bubice ho vyžrala Tomu říkám zákazníci

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 12:20
- Nahlásit

nevim jak u vás, ale u nás dnes krásnej zářijovej den. Už od rána, jak jsme vyrazili ven, mi to přišlo neskutečný - světlo má podzimní barvu, vzduch trochu jinou chuť i vůni. Docela mě to na konci července zastihlo nepřipravenou a příjemně mě to překvapilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 12:21
- Nahlásit

Darenka
jeditííí, to jsou krásný štuclíci!!!! Vůbec vůbec se netěšííš, co?
počkej, poooočkej, až vás doma zničí!! jehehééé!! Sežere vás za živa, holčička roztomilá

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 12:25
- Nahlásit

denyk

e jsme to na rehabkach dali celkem slusne dokupy a esliva nebude kolinko zlobit, plastice se vyhnu.

A JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! Gratuluju, myslím, že Ti podstatně odlehlo, co?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 12:26
- Nahlásit

PetraK
poooočkej, až vás doma zničí!! jehehééé!! Sežere vás za živa, holčička roztomilá
ještě chvíli jí straš a rozmyslí si to

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 12:31
- Nahlásit

birma

a příjemně mě to překvapilo

s tím podzimním dnem to máš pravdu! ale......... úplně nevím, jestlijsem překvapena příjemně. Ráda bych ještě chvilku léto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 13:16
- Nahlásit

birma
ja nevim ale tady fuci brutalne a i na slunku je kvuli tomu kosa jak svina a ve stinu by to chtelo bundu, tenkej rukav dlouhej, co sem v nem vyrazila rano je mirne nedostatecnej takze to je spis konec rijna tady

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 13:19
- Nahlásit

birma
ještě chvíli jí straš a rozmyslí si to

nerozmyslí, už jí zezravělo osrdí a mozek není cesty zpět

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 13:56
- Nahlásit

jsem bláznivá... Neb pokusničím se speciálním zavařováním. To by nebylo až tak divné, kdyby předmětem zkoumání nebylo vytvoření speciálních konzerv na dovolenou. Ne pro nás (zavařování masa do skleniček na dovolenou dělám běžně), ale pro toho pitomýho nežravýho čokla !!!

Takže my si běžně kupujeme místní přílohy, zeleninu, sýry... ale maso mám předpřipravené - kvalitní, a pak velmi rychle připravené k jídlu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 14:38
- Nahlásit

birma sv. Anna chladna zrána. A sucho způsobilo větší "spad" listů než obvykle... a přerod léta na babí léto je tady. Jen se bojím, že veder si ještě užijeme. Já raději to chladno a vlhko

denyk gratuluji k návratu do pracovního procesu

PetraK oranžové šílenství je nakažlivé a spojující. Dcerka té mojí kolegyně co je v majetku zrzavce (písala si v počátcích s tebou) se seznámila s chlapcem v majetku zrzavce...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 14:45
- Nahlásit

Xerxová

je nakažlivé a spojující. D

ano ano, také se mi takhle, zcela nechtěně - tedy vlastně Ešuskovi - podařilo spojit dva lidi. Jeden ze zrzavců byl pořizován na základě článků o Ešuskovi a jak to tak bývá, zrzavá komunita se potkává a tak se vytvořil další dvounoho zrzavý pár :-D.
Jojo pamatuju si, že jsme si chvilku psaly, přiznám se, že mě pak zavalil běh událostí a tuhle jsem zjistila při čištění pošty, že jsem jí psala odpověď, nedopsala, ta spadla do rozepsaných a už nikdy jsem ji nedopsala

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 15:13
- Nahlásit

cernej caj
co děláš tenhle víkend? Má být příjemně, tak bych někam vyrazila....

Darenka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:02
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Díky všem za zájem a Birmě za vložené fotky, aby je viděla i Petra, která na fb nic nevidí
Vůbec se samozřejmě netěšíme. Nevím kdo blbne víc jestli já nebo manžel.Máme to na přeskáčku
K návštěvě: matka fena tam nebyla. Chovatelka jí má ve spolumajitelství a je u druhé majitelky. Důvodem je zánět struku, operace a zatím ošklivá rána, která se nehojí. Minulý týden jí šlo prý o život. Chovatelka slíbila, že ji na příští týden (jedeme tam až v pátek) přiveze a taky matku matky (babičku štěňat). Mám takový pocit, že na fotkách matky jsem viděla mírné prošedivění na lících(a je jí teprve 5 let). U chovatelky byla prababička štěňat - 13 letá fena, která má hlavu téměř celou stříbrnou a taky přední nohy a přední část těla. Tak to vypadá, že naše maličká bude možná dřív šedivá než my jestli bude mít víc po mámě než po tátovi.
Je to fenka s červeným obojkem a na té fotce s rukama se štěnětem - tak to je ona
Doma jsme přestavěli nábytek, aby byly schované kabely, do zásuvek jsme dali záslepky. Nakoupené už má kromě misek na jídlo a pití všechno. Ještě musím koupit kloubní přípravek, který štěňata už od chovatelky dostávají.
Od minulého týdne taky připravujeme na změnu Elišku. Odstranili jsme záchůdek z předsíně, aby se v něm nerochnilo štěně a chodíme utírat dlažbu, protože Eliška někdy z trucu do těch míst zajde. Tuší, že se něco děje a nejsou to klasická hovínka, spíš takové trucbobečky. Včera, když jsme byli za štěndama byla vzorná. Připravovala jsem se na velký úklidDnes si to 2x vynahradila. Eliška vs. štěně, to je to, co nás mimo jiné od jeho pořízení zrazovalo. Ale věříme, doufáme, že se to dá skloubit. Bude to ale hodně měsíců trvat a musíme být hodně opatrní. Jak to bude fungovat máme vymyšlené - nebude zkrátka ani Eliška, ani fena.
Ke jménu - jmenuje se Diane, ale táta jí pojmenoval Adélka. Prý je to jméno variabilnější Adélka, Adi, Adél a pokud si to fakt zaslouží, bude to pro tu chvíli Adéla
PetraK - Rumíčk měl ve zveráku zážitek bude mít fobii z myší Chuďátko
Denyk
Jde o to, jestli to cítíš tak, jak to pan doktor pojmenoval - jestli je to koleno opravdu výrazně lepší. Jestli ne, mělas mu to říct. Snad s tou ortézou půjde to koleno i víc zatěžovat na výšlapech, ale stejně bys měla být rozumná a nepřehánět to.

Darenka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:15
- Nahlásit

kachna_
tvoje dětičky jsou skvělý. Musí tě pobavit i kdybys měla kdovíjak hnusnou náladu
Xerxová
Tý jo, u vás houby, jo? Tady ani o prašivku nezakopneš. Je strašný sucho. O víkendu jsem přesazovala as 5 kytek a musela jsem na to vzít krumpáč. Máme na zahradě jíl a bylo to jak kutat kvalitní beton.
Černejčaj
Děvče ty jsi nezmar s těma výletama, ty fotky pár stránek zpět jsou moc povedený.
Birma
Podařilo se ti sehnat někoho na camp? Máš pravdu, teď jsou krásné dny, ale jestli je předpověď pravdivá, zase budou pařáky. Četla jsem zážitek s ježečkem a nevím, jestli jsi měla větší radost ze zachránění té píchavé kuličky nebo z moc šikovného Adámka
Maya
Před časem jsi psala o novém notebooku. Už sis zvykla? To je firemní nebo ho máš doma? Já co mám home of. tak dělám doma na ntb a už i po práci, když vlezu na net, jsem s notebookem na klíně - je to větší pohoda než u stolu s bednou

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:27
- Nahlásit

Darenka
Jak to bude fungovat máme vymyšlené - nebude zkrátka ani Eliška, ani fena.
nad tímhle jsem se teda musela chvíli zamyslet
to šedivění je dědičný, ale pokud to nemá otec vrhu, tak třeba se vám to vyhne, špicové to maj taky, někteří maj šedivý tlamky už ve 3 letech, Kim je pořád i v jeho letech černohubka jen s šedivou bradičkou, tak vypadá mladší
denyk
tak to máš dobrý s tím kolenem, námaha s rehabkou se vyplatila
mě ruka furt někdy pobolívá, tak nevím, jestli už se mám taky znepokojovat
PetraK
Rumíček je fakt borec, už se těším na povídání o tom, kterak zdrhal před myší v poli

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:31
- Nahlásit

Darenka
no na ntb jsem si celkem zvykla, ale pořád mi lepší připadá pc, ale já jsem s ním stejně většinou u stolu, mě připadá těžkej na válení se s ním někde, tak jsem si teď k němu koupila bezdrátovou myš, tak snad jí i někdy vyzkouším, zatím je nevbalená
je můj, ne firemní, a staronovej, do úplně novýho se mi investovat nechtělo

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:35
- Nahlásit

můžu vám to tu trochu zaspamovat, resp.zabernit?

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:42
- Nahlásit

nezdá se vám to, opravdu má berňák uši černé ... to jen Cácorka letí proti větru

Celestýnek měl asi málo bašty

to jsou ... byly ... hortenzie

pro pana Žbrnďu - slibovaná Clea na pekáči

Ehmm, Cácorka, kdo jiný ...

a kluci s mámou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:43
- Nahlásit

janiii
spamuj!

birma
promin, nejde to. pristi vikend by mozna sel, ale bylo by to naknop pred vandrem 13/14 co mame domluveno.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2015 18:43
- Nahlásit

janiii
bozi

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání