Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 15:00
- Nahlásit

birma
ja monitoruju ale taky si rikam, kde je vsem konec, jestli maya ma jeste dovcu? esuska zasadne asi nestiha, jak fajfka trekovala, pokud trekovala? a jak se u darenku chystaji na tlamicku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 15:13
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

uuž to hrozilo, že si půjdu sehnat flintu , jako má tady strejda Tilda:

a pak že se půjdu zastřeli pátek hroznej a pondělní ráno úspěšně navázalo tam, kde jsme v pátek skončili

Ale víkend byl velevydařený, krásný a veleklidný - když nebudu brát v potaz to, že Rumíček řádil jako blááásen. Video s vodičkou máme. Kde? Ve foťáku . A Rumíček má nejnovějšího přítele. Velkého, převelikého ostrého a nesocializovaného psíčka. Kavkazák ostrej jako břitva (na kliku od branky bych nesáhla ani omylem , kdysi jsme se s ním potkali v úvozu.... byla jsem ráda, že sedíme v autě, na který se jal útočit ). A co myslíte milé děti? Vadi to Rumíčkovi, že je Tom takovej ostrohoch??? Neee, kdepáák nevadí . Kavkazák Tom šel v sobotu koukolem naší chalupy s páníčkem, kterýmu jsem slíbila odrejpnout česnek medvědí. I houkla jsem na páníčka, ať počkají. Moc se mu do tho nechtělo, páč že má s sebou Toma.... a to už se řítil Rumíček zahradou a řvááááááááááál jako správnej hlídací zabiják tak sedm metrů od branky se mu podařilo zaregistrovat, KDO že to stojí u plotu, zasmykoval a rázem se z Rumíčka stala zrzavá úúúžofka, která se těch zbývajících sedm metrů v plné úctivosti doplazila k brance s výrazem: "Uctivost Velebnosti, zdravím vás s úklonou pane profesore, jsem váš největší služebníček......" Tom se párkrát oblíznul, tak jsem si říkala, že to půjde. A šlo. RUmíček se vyvalil na kejtu, dělal to nejmenčí ščenátečko, jaký kdy zem nosila a veleuctíval pana Nejvyššího z nejvyšších Tom byl ponejprv kapek zaskočen návalem tolikeré uctivosti a následně si to užival. Kucí se čumákovali přes plot (občas mi i zatrnulo, aby ho Tom nevzal, ale bylo vidět, že kluci vědí co dělají). Pak se nařítila Bubi, aby řekla Tomovi, že je trapnej, otravnej a ať jako kouká vysmahnout. Tomíček byl líitostiv, že když se konečně dostaví ženská, tak se s ním vůbec nemaže a pak ještě odejde (mám pocit, že u toho snad i koketně kroutila zadnicí, můra ), když se Bubi pak provokativně vrátila a Rumíček ji rozblbnul, byl už Tom lítostiv naprosto, páč se chtěl taky zapojit . Když ho následně páníček chtěl odvést, musel ho táhnout násilím a Tom plakal . Rumíček je prostě neuvěřitelnej. A dneska je mrtvej. Teda takhle, ráno byl mrtvej, odpolko už to zas bude o něčem jiným

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 15:19
- Nahlásit

Patrak hezky se to čte, že jste si "odpočinuli" (v úvozovkách je to proto, že jtse odpočívali ne fyzicky, ale hlavičkama...)
Night právě padnul - neb byl s náma v lese a poběhal hošíček, poběhal... V kombinaci s akčnějším víkendem padnul nyní na koberec a dospává...
fotky sobotní

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 15:39 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

PetraK
Fajka
Marley u včerejší přejímky vrhu aneb o nějakým přejímání, rozjímání nedejbože o pokusu o výstavní postoj si myslí své

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 15:48
- Nahlásit

Xerxová

jojo, dobře bylo a teď až posekají, tak konečně bude zase ještě o fous lípějc, budeme mít možnost velkovýběhu. Už začli sekat, tak se těším, jak budeme courat polema. I když nejdřív si - DOUFÁM!! - procouráme Krušky. Jen nesmíme udělat nějakou dietní chybu a nikdo z nás si nesmí vymyslet nějakou komplikaci.

Nýtkohošík vypadá ............. tyjo, když na to tak koukám, ta Zana nemusela za tím Baskervilem v podstatě jezdit tak daleko..., ne?

a úplně jsem zapomníla dát echo, že dneska vyšel Buboštajnočlánek (což Xerxová ví)

http://neviditelnypes.lidovky.cz/madarska-vizla-ve -meste-0vt-/p_zviretnik.aspx?c=A150802_184622_p_zv iretnik_kosa

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 15:49
- Nahlásit

Janiii

Hmmm Márlej a přijímání!! Moc pěkné foto!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 15:52
- Nahlásit

petrak
tak supr ze rumik kavkazaka obavanyho takhle dostal

janiii
perfektni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 16:02
- Nahlásit

Janiii já myslím, že s takovým odchovem musel být poradce chovu nadšen. Jsou to úžasné medvídci. Ti nemají hlavičky, ti mají kebule

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 16:05
- Nahlásit

PetraK za Baskervillem měl jet s náma Xerxes... Nedožil se , chudák výletu za slavným "příbuzným" (kříženec irského vlkodava s velkým dánem - tj. dogou)... Před odjezdem jsme si zamluvili žíhaného psa... a po návratu jsme měli v nabídce Betku Koneckonců naše plášťová holčička byla nakonec daleko víc "pes" než mírný Xerxes

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 16:09
- Nahlásit

Xerxová
Ti nemají hlavičky, ti mají kebule
to se ti jen zdá

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 16:39
- Nahlásit

Janiii
Marley

supr fotka
Xerxová
Před odjezdem jsme si zamluvili žíhaného psa... a po návratu jsme měli v nabídce Betku
a stalo se vám už, že jste měli psa, kterého jste si zamluvili?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 17:02
- Nahlásit

kachna Aronka byla na inzerát v místních novinách - jedna ze dvou žíhaných fenek. Vybírali jsme si ji na dvou týdnech - morče s čerstvě otevřenýma očkama...

Xerxes: v poledne jsme nechali nečekaně uspat Aronku na osteosarkom a asi po dvou hodinách jsme vytelefonovali štěníky na Moravě... A v devět večer už jsem měli vybráno - ze dvou žíhaných pejsků ten podobnější Aronce.

Beta: Xerxes umřel zcela nečekaně - uprostřed procházky. Měli jsme před dovolenou a tak jsme štěně chtěli až po měsíci. Měla jsem u Štouračů slíbeného žíhaného psa nebo fenku (měli nakryty dvě fenky) no a po návratu z Anglie jsme se dozvěděli, že holky si nechtějí kazit léto mateřstvím a že nic... a jestli chceme, tak plášťová čubina. A tak jsme ji tedy chtěli

Night: žíhaňáci prostě nejsou v módě a skoro nejsou... Chtěla jsem nepříbuznou plemenitbu, starší matku, elegantní nemolosoidní typ... no a tak jsme jeli nakonec pro černouška... Konkrétního. Jednoho. Výber žádný. Ano - dopadlo to báječně (spádité pozadí mi nevadí - jinak se vše povedlo) - dodnes nevím, jak bych řešila třeba zablešené bázlivé "podivné" štěně. Jetsli bych po té dva dny trvající cestě byla schopná říct, že ho nechci Fakt o tom někdy přemýšlím... Ujet 5000 kilometrů a vrátit se bez psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 18:39
- Nahlásit

Janiii
to je taaaak roztomily tutu

Xerxová
nebo by te rovnou odvezli az bys tam nasla to zableseny bazlivy stene

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 19:20 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
na cd to je hodne maltch stop? kdyz zkusis prehrat jednu uprostred tsk v poho?
jako přehrát na cd? to nevím neb jsem zjistila, že se mi odporoučel cd přehrávač, sem si to právě včera chtěla pustit a prt, v tý mp3 právě žádný stopy nejsou, ale ono je to jedno, protože když to nahraju do mp3ojky, tak se to tam vůbec nezobrazuje, když z ní otevřu soubory v pc, tak to tam je, ale přímo v ní nikde nic, jestli teda vono to nemá nějakou ochranu proti kopírování nebo podobnej výmysl
kim je tak hrozne rezavej?
a tak není to tak hrozný ale je rezatej, asi po Nutramu, to teď měli nejvíc, ale já už to nijak neřeším
birma
Kim je tak světlej?
jj, protože má ostříhaný ty tmavý krycí chlupy, vlkoši jsou vždycky vespod světlý
oslední srpnovou sobotu skáču padákem...
to jako fakt? sama a nebo tandem? já bych umřela už v letadle

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 19:26
- Nahlásit

Janiii
teda ty berňáci jsou fakt jako štěňata tak roztomilí, škoda, že jim to moc dlouho nevydrží, měl by se vyšlechtit nějakej zakrslej berňák
Xerxová
ono stejně ve finále na barvě až tak nezáleží a člověk si zvykne

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 19:35
- Nahlásit

Jo a taky abych se jako nenudila, tak jsme dneska byli veterině, Dorin dneska začal kašlat, má srdeční arytmii a malou srdeční aktivitu nebo co, takže jsme vyfásli nejen kapky na kašel, ale i prášky na srdce, protože prej psí kašle teď řádí a nedá se říct, od čeho to má. Za dva tejdny na kotrolu. Se obávám, že ty prášky na srdce už bude mít asi nafurt.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Bry vecer.
Ideal zabava na vecer po dovoleny.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:16
- Nahlásit

Fifi
kousla ho včela chudáčka?

birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:19
- Nahlásit

PetraK
krásnej článek má ta tvoje zrzavá parta a Rumíček je božan

Janiii
povedla se vám krásná prťátka

Maya
protože má ostříhaný ty tmavý krycí chlupy
ahaaaaaaaaa
to jako fakt? sama a nebo tandem? já bych umřela už v letadle
jj, tandem - dostala jsem ho k vánocům právě zvažuju, jestli má cenu rozjet stěhování a hlásit se na září na dt, když už asi nebudu žít dýl než do konce srpna

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:22
- Nahlásit

birma
Nevim, vosy, vcely, mohlo toho byt vicero. Spadanej zbytek merunek, blbecek se na ne na zahrade samoze vrhnul. Mela jsem strach dost, otek jak sarpej, konzultace na veterine, podan zyrtec dle rad, chladila jsem a snad uz splaskava. Jak hmyzove odlitnou, musim to tam shrabat.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:27
- Nahlásit

Fifi
chůdě malá tak snad rychle splaskne př takový péči

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

krásnej článek má ta tvoje zrzavá parta a

díky, byli chudáčci doma tak sami....

Rumíček je božan

a Magor převeliký...

ano.... chcípám, jak tam pak vždycky proletí záběrem....
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/chalupa_cervenec#P80 20108.jpg

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/chalupa_cervenec#P80 20109.jpg
jak to vymyslet, aby ta voda zase tekla? Nejdřív se zbavíme té napuštěné a pak si dojdem říct....

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/chalupa_cervenec#P80 20110.jpg

nemám už vůbec vodičku, pusť už to!

Fifi - co se mu stalo chudítkovi? Proč je z něj šaprej?

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:31
- Nahlásit

Fifi
chůůdě nateklý ... snad brzy splaskne a dá si majzla ... prťatům na zahradě taky přijde lezoucí čmelák a včela jako děsnáááá sranda

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:32
- Nahlásit

PetraK
Proč je z něj šaprej?
Viz vyse.
Vydesil me teda fest. Fuj. Ale dobry, anafylaktak se nekonal, jen si pekne oteknul. Je to dve hodiny, co otek, ted uz se to nesiri. Bobik pruhatej, ubohej. On je bolestinek uz tak, vcera mu vetka na tabore strihala drapky, bo sem od nej byla uz zdrapana priserne a to chytnul peknej hysterak. Jo a dle vcerejsi vahy ma 16 kilicek, jede si zatim 4 kg za mesic. Hovado.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:33
- Nahlásit

Fifi
a jak bylo na táborové dovolené?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:39
- Nahlásit

Fifi

Je to dve hodiny, co otek, ted uz se to nesiri. Bobik pruhatej, ubohej

pipi malej!! Tak aspoň, že nedošlo k šoku a že už se to nešíří. Rumíček loví vosy, furt mu říkám- |To neděláš dobře Jaromíre s těma vosama....., ale von nedbá. Asi si pořídím preventivně Zyrtec.

Stříhání drápků je velká operace, to znám.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 20:43
- Nahlásit

Fifi no ten chudák vypadá Najt mi taky loni otekl na hubě (jen jednostranně), ale splasknul i bez prášku rychle. A v létě šlápnul v lese do hnízda vosám - dostal těch žihadel určitě deset - a schlazen v potoce došel pak sám (i když dost boulovatý) pomalu k autu - ale taky to pak doma pod mokrým ručníkem splasklo docela rychle - podstatně dřív, než Pepy ruka - ta byla oteklá ještě dva dny. Já neotekla skoro vůbec.

Tak ať ráno je brouček zase malohubý...

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 21:33
- Nahlásit

Janiii
Krásný mimísek ♥
Fifi
Prďolka štípnutej. Ještě že to dopadlo bez větších problémů, snad už bude v pohodě. A bude to hovádko veliký - já to věděla
PetraK
Krásný článek i videa
Denyk
Doufám, žes první den v práci přežila.
Maya
Já už si pokojové kytky nepořizuju, Většinou musí být dobře uklizené, aby je Eliška nepřesazovala
Černej čaj
Četla jsem dobře, že máte zase kousek práce na baráku hotový nebo jsem to nějak popletla?
Birma
Jak jsi dávala pro Petru toho maďárka v útulku - četla jsem že má čip - nedá se vyhledat majitel? Nebo se ho někdo zbavil úmyslně?
Xerxová
Já myslím, že Najtíka jste vybrali správně a ani v nejmenším nemusíte litovat
Xerxová

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 21:35
- Nahlásit

Janiii
jak bylo
Letos straslive vetrno, nezvykle. Prijezd brzy poranu v tropicky den, kdy kulminovala ta vlna hicu. To padaly rekordy. Pak nejak to slo, deste velmi pomalu. Jen ten vichr, ten vichr. Sundal fungl novej party stan, kterej mathea zakoupila, nejaky lokalni tornadko. Vyrobily jsme si bytelnejsi z pouzitelnych soucastek. Ten vydrzel celou dobu. Stany nastesti vydrzely.
Jinak vody malo je, nepamatuju v Labicku takovej "curek" vody. I bocni potok vysycha a je z nej smradlava strouha.
PetraK
To neděláš dobře Jaromíre s těma vosama.
Tohle nebylo urcite cileny, nelapal je. Spis si usyslil nakou spadlou merunku a vona plna hmyzu, schytal to zevnitr tlamy.
Asi si pořídím preventivně Zyrtec.
Ja mu dala pulku, kdyz sem videla, jak se nafukuje. Pak sem pro jistotu volala na veterinu, protoze mu zacla natejkat i ta druha pulka gesichtu. Kdyby to byla jinsi reakce, ficim autem hned na kalciovku ci kotrikoidy. Dle rad jsem dodala jeste dalsi davku zyrteku, ted jsem ho sla zkontrolovat, splaskava. A ja se s baterkou vydam v noci shrabat ty spadany sladky plody.
Stříhání drápků je velká operace, to znám.
Prdlacky, hysterickej je, pindour. Clovek mu jen drzi rukou packu a jecel, jak kdyz muuu jiiii chteeej utrhnooout!
Xerxová
Najt mi taky loni otekl na hubě (jen jednostranně), ale splasknul i bez prášku rychl
Tohle bylo uz o strach, protoze zacal frkat, jak mu natekly pysky utiskovaly frnak. A taky prvni zihadla, netusim, kolik jich a od koho dostal.
podstatně dřív, než Pepy ruka - ta byla oteklá ještě dva dny. Já neotekla skoro vůbec.
No po vosim pichanci, ci nedejboze vicero takovych, bys me mohla tahnout v pytli. Dobre, ze jste to vsichni zvladnuli.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 21:35
- Nahlásit

Jo a ja vas nedocitam, co je novyho??? Udela mi nekdo vycuc?

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání