Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 21:51
- Nahlásit

Fifi
Trolda šarpej ale tak hlavně že to dobře dopadlo a vyrost teda i podle fotek dost
vichr byl i tady, ale alespoň nebylo vedro, tak snad jste si to jinak užili

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 21:53
- Nahlásit

Fifi
Jo a ja vas nedocitam, co je novyho??? Udela mi nekdo vycuc?
čaj má podlahu, Darenka jede za pár dní pro štěkanátko, denyk už hákuje v práci co si tak vzpomínám, někdo třeba doplní zbytek, co mě už vypadlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 22:20
- Nahlásit

Maya
čaj má podlahu, Darenka jede za pár dní pro štěkanátko, denyk už hákuje v práci
Ooo, aspon nekdo se smiloval, diky.
Jak Darenka stenatko???
Cajde k podlaze gratuluji, to slo velmi rychle teda.
A Denyky enyky hodne zdaru v praci, a vole, chod normalne, nevymkni a nepretrhni si zase neco dalsiho.
a vyrost teda i podle fotek dost
Mno vyrostnul nejak, kazdej je na nej za rok zvedavej. Co z nej bude. Zatim je to mimi, nove 4mesicni, ktery na Kremyla harajiciho reaguje, ale decentne. Pro jistotu budu v nepritomnosti oddelovat. Byt si nemyslim, ze by byl v tomhle veku schopen ji nakryt, u nej bych se nedivila nicemu.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 22:31
- Nahlásit

Darenka
Jak jsi dávala pro Petru toho maďárka v útulku - četla jsem že má čip - nedá se vyhledat majitel? Nebo se ho někdo zbavil úmyslně?
Jestli se ho někdo zbavil nebo se ztratil netuším. U čipu jsou dvě možnosti - buď ho dal načipovat útulek, protože to některé dělají, nebo ho majitel dal načipovat, ale už čip nikam nezaregistroval, takže útulek sice zná číslo čipu, ale nikde ho nedohledá...

birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 22:36
- Nahlásit

Fifi
Jak Darenka stenatko???
Takhle

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 22:56
- Nahlásit

birma
Takhle
Tak to Darence gratuluji, je tez velmi dopredna.

Jo a tebe dozajista potesi, ze Troldas skvele pase. Takze bylo na prochazkach co delat, presmerovat jeho pasouci touhy (Arnost je skvelej cil, kdyz zapne tu svou forsáž) na nejaky vnimani my osoby. Zacal to delat i Bazune. S radama od majitelky borderaka to slo relativne dobre. Grr, ja a pasouci zvire???!

birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 23:01
- Nahlásit

Fifi
Grr, ja a pasouci zvire???!
Odříkanéhho chleba...

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2015 23:07
- Nahlásit

birma

birma
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 00:52
- Nahlásit

v Ostravskym útulku mají hned dva Adámkoidy - kdyby se někdo nudil...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 07:13
- Nahlásit

Maya
myslim samo na cd, kdyz ho das v pc do mechaniky a pustis v nejakym programu na prehravani hudby, treba windows media player, jestli vidis vic tech stop. Nemyslim ted tu mp3. Je mozny samo, ze to ma nejakou ochranu a pak se takhle chova ta ochrana.

muzes si to ale zkusit rozsekat v tom audacity kdyz to pujde.

Fifi
teda, chudak trolicek, ale hlavne, ze uz splaskava, ten musel dostat zihadel a tak dobre, ze ta vlna hicu aspon nevzala uplne celej tabor, to by bylo naprd
jinak teda fakt vyrostl, krasavec

jojo, podlaha jen rok od posledni vrstvy betonu

jinak v nedeli taky byl vokoun s buldozerem na prochazce a buldozer jako skvelej psi pan vokouna ignoroval, takze vokoun ho taky ignoroval, obcas si spolu zacuchali, ale neboji se ho a mohli spolu pobihat po loukach

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 07:16
- Nahlásit

Fifi
tebe dozajista potesi
nejen birmu

Zapojovala jsem včera mamče televizi. Byla to sranda, protože jí nešla zapnout. Nevím proč, ale ten čudlík na dálkáči s ní prostě nemluvil . Mamča to zmačkla - nic. Já to zmačkla a voila zaplo se to. Mamča to zmačkla - nic. Lucka to zmačkla - zaplo se to. Mamča to zmačkla - nic. Lucinka se nabídla, že jí to teda zapne. Já už jsem nemohla, páč jsem se smála. Nakonec se jí nějak podařilo, ale narozdíl od nás jí ten obraz naskočil vždycky až za půl minuty.
A říkala mi: "podívej se na ty mastný fleky na okně"
"Ty mám od toho, jak mi Sany honí po baráku mouchy"
Ty fleky jsou na horní větračce...

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 07:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
podlaha jen rok od posledni vrstvy betonu

edit

lepší

My máme 15. svatbu a na zahradě vyklizenou celou dílnu, páč jsme myslili, že stihneme postavit novou, jenž kvůli těm vedrům jsme nestihli...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 07:38
- Nahlásit

kachna_
Lucinka se nabídla, že jí to teda zapne jeste, ze mas tak hodny deti

a se nesmej, ale pobavilo hodne

tak dostavite jindy, urcite to nepocitate na petiletky jak my

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 10:01
- Nahlásit

neco malo od kolegy na to, ze nema fotak ani tyden tak se du zahrabat

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 10:13
- Nahlásit

Tady všichni vidíte, že je Timíček úpa normální pohodovej pejsek.

On jen nemá naučený ty úplně první seznamovací minuty, páč se bojí. A potřebuje, aby mu to ten druhej pes ztoleroval a mávl nad tím tlapkou. Pak je to úplně bezpečnej pes, takhle by buldozér s úplně každým psem nablízko nebyl.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 10:25
- Nahlásit

Vero
jj, jak rikas myslim, ze s buldozerem se krasne "ignoruji" navzajem, takze skvely, ze bude mit konecne psiho kamose

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 13:03
- Nahlásit

cernej caj
Ty jsi ostříhaná???? Sluší ti to.
S Timíčkem má Vero určitě pravdu.

kachna_
Já nevím o co všechno přicházím, když se sem dostanu jen zřídka. Ale vždycky když tě čtu, dostane mě to a zvedne se mi nálada

Už jsem se 14 dní nevyspala - ode dne, kdy padlo rozhodnutí s velkým R. Stále jsou tu pochybnosti (soužití s Eliškou, a tak,...) Inu v pátek do toho skočíme rovnýma nohama.

Fifi
Doufám, že malej už je splasklej a máš shrabáno žrádlo pro vosy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 13:05
- Nahlásit

Darenka
dik, a to uz mam "dlouhy" proti tomu, jak to bylo

to zvladnete, hlavne se poradne prospi, at si naspana, se ti to bude hodit;)

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 14:18
- Nahlásit

cernej caj
Taky jsem si všimla a je to moc pěkný
Darenka
zvedne se mi nálada
dík, to jsem ráda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 14:23
- Nahlásit

kachna_
Dik

no je pravda, ze tvoje prispevky stoji skoro vzdycky za to a vetsinou se u nich taky desne nachlamu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 14:41
- Nahlásit

Čaj, Veru chválím fotodokumentaci

Kachna vedra trvají - můžete svatbu využít jako pomoc při úklidu Však ono to dobře dopadne

nemám ráda vedro. U nás 32, v lese kousek za barákem 29. Psisko zvládá, překvapivě i málo funí. Ale dneska neřádil - šetřil "kyslíkem". Voda už skoro neteče, v potoce jsou jen skoro stojací tůňky. Byli jsme na procházce jen něco přes půl hodiny - klíště žádné, za to klošů jsem z něj posbírala asi 40 !!! Nemám ráda kloše... A to jsou na jeho hladkém lesklém kožušku krásně vidět a dobře se sbírají.

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 15:11
- Nahlásit

Xerxová
Koupe se rád? Ulevilo by se mu

Kachna
uniklo mi, jakou chystáš významnou událost. Určitě se vše dobře povede. Zahradní párty jsou vždycky nejlepší

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 17:05
- Nahlásit

Darenka
Určitě se vše dobře povede
zatím zvažuju Xerxový nápad, že svatebčané nafasujou lopaty, rýče, kladiva, pily a budou si hrát na "skřítkové tesaři vylezte z lesa"
Jsem chudáky (klustý navíc). Můj vychytralý plán zbavit se na jeden dětí (větších), že bych jako měla čas uklízet, se zvrtnul a od čtvrtka do pátka tu budou Michalovi rodiče

birma
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 17:12
- Nahlásit

kachna_
Můj vychytralý plán zbavit se na jeden dětí (větších), že bych jako měla čas uklízet, se zvrtnul a od čtvrtka do pátka tu budou Michalovi rodiče
předpokládám, že těm dát na ty dva dny větší děti a k tomu lopaty, rýče, kladiva a pily asi nepůjde, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 17:23
- Nahlásit

kachna
nemuzou uklizet misto tebe? mas vyklizenou dilnu, soupnes hosty ram;)

xerxova
tak to si hrebecek ani nezadovadi ve vode.

v brne na zdechnuti

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 17:29
- Nahlásit

cernej caj
mas vyklizenou dilnu
důkladně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 17:41
- Nahlásit

Kachna tomu říkám vyklizeno I stěny zmizely

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 17:43
- Nahlásit

kachna

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 17:51
- Nahlásit

kachna_
Pozvi na svatbu bagristu (a ať přijede trochu dřív a srovná terén) no a svatebčané ať si přinesou židle a vy můžete dát prkna na špalky a bude přírodní párty jak vyšitá. Lepší než někde něco strojeného v nóbl podniku. Mě by se to líbilo. Fakt.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2015 18:53
- Nahlásit

kachna_
takže budete chodit mamince zapínat televizi?
ale vtipný dost, akorát maminka se asi moc nesmála co?
cernej caj
pěkný fotky a Timíček jak panáčkuje, tak super, že se kámoší alespoň s Buldozerem
myslim samo na cd, kdyz ho das v pc do mechaniky a pustis v nejakym programu na prehravani hudby, treba windows media player, jestli vidis vic tech stop. Nemyslim ted tu mp3. Je mozny samo, ze to ma nejakou ochranu a pak se takhle chova ta ochrana.
no ty stopy jsou už normálka v tom programu cdex, jak se natáhnou do toho vokýnka, jen v tom výsledným mp3 nikde nic
ale já už to nebudu řešit, jsem si dneska za tisícku koupila novej cd přehrávač, takový mrňavý chrastítko sice, ale jdou k tomu připojit repráky a umí to i mp3 z flešky
akorát to nemá kazeťák, tak teď jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat než vyhodím ten šuplík kazet do poplenice, takový škody!!!! moje mládí!!!!

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání