| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 17:50
- Nahlásit
kachna_
uměla bys mi sehnat lůžka na dětské prstýnky
rovnou říkám, že neuměla. Už se mě na ně ptalo x lidí a v žádnym velkoobchodu, co nakupuju, jsem je ještě neviděla.
Dětské kamínky nevím ani co je
cernej caj
jaká byla procházka?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 18:33
- Nahlásit
birma
jj super, psala sem na predchozi strance, akorat skoda, ze vero zapomela fotak (ja ho v planu ani nemela), ale mozna nejaky fotky budou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 18:52
- Nahlásit
pro Ešusovou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 19:25
- Nahlásit
birma dík za kýtku - ale pokud bych ji servírovala nevhod, tak by se na ni ani nepodíval... Je to zmetek. Ale večer by si snad říct dal. Chvíli by ji žužlal - a pak by ji ke mně dotáhnul, ať mu to koukám pokrájet
Františce jsem dneska k třetím narozeninám věnovala nejmenší stříbrný prstýnek (a stejně jí je větší). Maličký, jemný... S tím, že dáma nosí výhradně pravé šperky A štve mě - začíná ječet hystericky, pokud se setká sama s Najtem. Přitom jí nic neudělal - a na jaře (když jsme je 14 dní hlídali), tak byla zcela v pohodě. Dneska na ní její mamina vyjela, proč ječí jak siréna, když jí psisko nic nedělá (ona pod čtyřmi předsíňovými schody, pes nad schody)- a ona důležitě pravila: "dělá. Kouká se na mě"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 19:50
- Nahlásit
Xerxová
Chvíli by ji žužlal - a pak by ji ke mně dotáhnul, ať mu to koukám pokrájet
od čeho jinýho by tě taky měl, no ne? (teda krom výletů ještě)
ona důležitě pravila: "dělá. Kouká se na mě"
je na tom stejně jako Adam nemohla to okoukat od nějakejch kamarádek?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 19:51
- Nahlásit
cernej caj
super, psala sem na predchozi strance
jsem slepoň je skvělý, že jste si to užili a že má Timík v Buldozerkovi takovou oporu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 20:04
- Nahlásit
birma jednak si myslím, že kolem toho třetího roku začíná vnímat "nebezpečí" - a on ten nepoměr síly je prostě značný. Navíc psisko v její přítomnosti "bohužel" nadšeně vrtichvostí - což pro ni je obrovský problém (dostává rány přes obličej či krk) . Ale ona ječí daleko dopředu - a přitom vyhnout se mu umí... a odvelet ho taky umí.
Druhý důvod může být druhá strana příbuzenstva - zcela nepsí
(až protipsí). Není v tom zlá vůle (chudáci museli vzít dogy na vědomí ) - spíš varování typu "dávej si pozor aby tě nekous, aby ti neublížil..." No a Fany dospěla do věku, kdy to řeší.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 21:02
- Nahlásit
Bry nedelni kaceeer, tak uz mam tremu z prace...po dvou mesicich, ufff. Ale ne stres spis nez si to tam nejak zorganizuju vsechno...na druhou stranu kdyz bude dost prace bude to aspon utikat . Vcerejsi vylet na Jedlovou byl temer celodenni, ale hezkej, jeste nebylo takovy vedro jako dnes. Maya krasne Adenium, ja si objednavala 3ks, jedno mi prislo kvetouci "jen" za 120kc ty nekvetouci staly 100kc. Maji cca 15-20cm, dve jsou rozvetvena. Na jare je seriznu pak pujdou hezky. Hlavne to chce je na zimu opravdu nechat v klidu (nezalevat) a nechat v chladnejsi mistnosti. Pak pokvetou. Hezky vecer, ozvu se zitra z kolbenky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 21:13
- Nahlásit
denyk
super že sis užila výlet tady bylo dneska pod mrakem ale včera hic tak ste to meli naopsk
xerxova
to je naprd snad jak povyroste tak to bude lepší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 21:20
- Nahlásit
cernej caj
denyk
jste si užili pěkně výlety, počasí na to dneska celkem bylo, i když u nás dusno
denyk
nezalejvat to mi půjde dobře, ten zbytek nevím nevím
cernej caj
ty fotky jsem zatím nedělala, protože je furt zamračeno, si myslím, že to bude lepší s modrou oblouhou
Xerxová
máte zábavu, ale ona z toho vyroste a určitě se s Najtíkem bude zase kámošit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 21:23
- Nahlásit
cernej caj dnes bylo taky trochu pod mrakem ale dusno. Nejak jsme minuly Tolstejn tak jsme sli na Krizovou cestu. Do Jiretina pod Jedlovou, tam zadna hospoda a my meli hlad. Tak jsme sli do Horniho Podluzi. Tam mam znameho co ma penzion. Vari vicemene jen pro ubytovane, ale nakonec nam zachranil zivot segosem, smazakem, vybornym nakladanym hermelinem a Svijankama
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 21:25
- Nahlásit
Maya jsem taky spis nezalevaci typ . Hodne info je na www.divnykytky.cz nebo tak nejak tam jsem je ji objednavala. A rizky se daji pak na jare znovu zasadit takze muzes mnozit a mnozit...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 21:49
- Nahlásit
denyk
koukám mají i dvoubarevný květy, no uvidím, jestli přežije zimu a vykvete i příští rok, tak třeba zakoupím další tuhle dvoubarevnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 21:52
- Nahlásit
jsem dneska udělala jen pár fotek
o tomhle říká synovec, že čtou Blesk
jsme mu říkali, když byl malej a ptal se proč furt čuchaj, že si čtou noviny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 21:53
- Nahlásit
a Dorin ve vysoké trávě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 21:55
- Nahlásit
Maya jo ja mam dvoubarevnou
Jasne ze prezije zimu ja mela jednu v praci, temer bez hliny, temer nezalevana...a ted na jare jsem ji presadila a venovala priteli teda, on zachranil par orchidek od popelnic a odmenily se mu krasnymi kvety a bude mu taky kvest.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 22:04
- Nahlásit
denyk
no uvidím, u mě na přežití musej bejt odolný kytky, čajovník už to pomalu zabaluje, si myslím, že už to nedá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 23:02
- Nahlásit
cernej caj
tak konečně jsem se dokopala a přehrávám si cd se švédštinou do mp3, schválně jsem koukala jerstli se tam někde nastavuje to vracení na začáek stop a ne úplnej začátek a nikde to tam není, tak jestli to bude zase blbě, tak fakt nevím, asi si cvičně pak přehraju z cd nějakou muziku do mp3, jestli to bude dělat taky a nebo jestli je to těma cd
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 23:03
- Nahlásit
tak mě právě dostal jeden z útulků: Do útulku přišel zarostlý, vystříhali jsme z něj krásného společníka.
před: po:
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 23:47
- Nahlásit
birma
zakrslej Adam?
před teda vypadal líp
cernej caj
boha jeho, tak místo alespoň jednotlivejch stop mám jednu velkou hodinovou mp3 stopu, jestli se to bude vracet na začátek po zastavení, tak je to nepoužitelný, já snad opráším cd přehrávač
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 00:06
- Nahlásit
prej dobrý tohleto, využití i pro zdravý životní styl
https://habitica.com/static/features
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 00:19
- Nahlásit
chtěl-li by si někdo levně zakoupit čtečku Kindle
http://www.ebooky.cz/kindle-paperwhite-3-za-2-700- kc-kindle-voyage-za-4-500-kc-a-kindle-touch-6-za-1 -200-kc-super-akce/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 05:12
- Nahlásit
Maya
chtěl-li by si někdo levně zakoupit čtečku Kindle
tak mamča prodává pouze zaregistrovanou, nevyužije
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 05:55
- Nahlásit
maya
to bude adi cdckem, ale da se to obejit tak, ze si tu velkou stopu nahrajes do audacity a zkusis rozsekat na maly casti. na cd to je hodne maltch stop? kdyz zkusis prehrat jednu uprostred tsk v poho?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 07:51
- Nahlásit
Maya
kim je tak hrozne rezavej?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 09:41
- Nahlásit
Maya
Kim je tak světlej?
před teda vypadal líp
Jsem ráda, že si to nemyslim jenom já. Předtim byl takovej sympaťák střapatej, po bych ho nechtěla ani omylem. Navíc jestli ho ostříhali takhle v těch vedrech, tak to neni nic zdravýho...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 10:24
- Nahlásit
birma
posledni srpnovej vikend by mozna neco slo, kdybys uz byla z tabora
a vubec su zvedava jak uzivala fifijova dovolenou a jestli ji jeste ma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 12:04
- Nahlásit
Zdravím! Adámek je magooooor Byl si opět zaplavat v nádrži tentokrát měl jinak fádní procházku okořeněnou seznamovánim s pejskama - napřed kousek od baráku se chtěl družit statečný čivavák. Akorát vždycky, když se na něj Adam podíval, tak zdrhnul v závěru už to vypadalo, že nezdrhne, tak pro změnu vzal roha Adam U nádrže se k nám přidali tři mladíci se třema psama, jeden z těch psů vypadal jak stodola a i když to byla fena, tak jsem měla velkej strach, aby na ní Adam nebyl hnusnej, ale seznámil se celkem v poklidu Vždycky to zvládá líp, když má poblíž vodu, asi si myslí, že tam ho nikdo pronásledovat nebude zrovna teda u týhle feny měl pravdu, protože ta se vody bála (a vůbec se jí nedivim, protože páníček kretén ji chtěl naučit plavat tak, že si stoupnul na kraj nádrže a z výšky ji tam hodil ). Pak se tam ještě objevila spolužačka z gymplu. Když jsme ji potkali naposled, chtěl adam jejího psa sežrat. Dneska kluci stáli asi 30 cm od sebe a dobrý a tím je konec pohádky o hodném Adámkovi, protože pejsek, kterýho jsme potkali už tady kousek od nás byl evidentně navíc
cernej caj
poslední srpnovou sobotu skáču padákem...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 12:23
- Nahlásit
birma
jeheeee tak to si uzijes lepsi zabavu
adamek sikulka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2015 14:55
- Nahlásit
kde jste kdo? to už jste se všichni upekli?
|