| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 20:01
- Nahlásit
maya
nevim, na strom tak 8v krajine? uvidis, 5,6 bych dala urco a pak podle svetla jestli to bude ok. nexohaxuju, jen ho hudebne vzdelavam a on se uz k tomu haluzove dopracuje sam
birma
to je naprd, no, kdyz clovek nema moc podporu sle ted yz snad s tebou mamka jede I mimo parkoviste?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 20:18
- Nahlásit
Maya
moc hezká kytka
cernej caj
ted yz snad s tebou mamka jede I mimo parkoviste?
to jo, ale pořád to nemám ráda a ona taky ne. Jediná chvíle, kdy je ráda, že řídím já, je když jedem z nějaký akce, kde se pije a ona se tak může napít, když nemusí řídit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 20:23
- Nahlásit
birma
tak to je blby, no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 20:31
- Nahlásit
cernej caj
koukám na ten foťák, tam se dá změnit ISO a nebo je tam něco číslo M, tak co mám změnit? clona a tak tam nic takovýho není, tys to viděla ten foťák, tak poraď
třeba to tím mým ani nepude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 20:32
- Nahlásit
birma
to moje máma by zase se mnou jezdila, ale nemá řidičák, takže jako opora k ničemu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 21:14
- Nahlásit
maya
u toho adi M muzes menit korekci expozice coz te hlavne zajima, nejakym hrjblatkem zkus nshru dolu, foprava foleva mizna tam bude cudlik s nspisrm+- a jen udelas fotku otocis cudlikem scena sesvetla/ztmavne, vufotis a otocis na druhou stranu. muzes to zkusit I jen ze udrlas jednu fotku a v xoneru ulizis jeste dvakrat presvetlenou /tmavou a pak nepotrebujes ani ty cachry s tim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2015 21:32
- Nahlásit
cernej caj
to M jsou tam nějaký přednastavený hodnoty od 0,5, pak 3, 5 atd., tak zkusím to nejnižší, uprostřed a nejvyšší, pak se tam dá přepnout nějkaý osvětlení a vyvážení bílý a to teda koukám zesvětluje a ztmavuje obraz na displeji, tak možná zkusit i to?
to ISO je co?
podrobnej návod na výrobu mejdla, třeba se bude někomu hodit
http://utrililii.blogspot.cz/2013/05/vyroba-mydla- aneb-expresni-navod-na-to.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 06:53
- Nahlásit
maya
iso udavalo driv citlivost kinofilmu na svetlo. za beznych podminek na iso 200 vyfotis pekne neco, kdyz je pritmi, mas to mazly, protoze se ti prodlouzi cas nutnej k nasbirani dostatku svetla. kdyz zvednes iso, nepotrebujes aby dopadalo tolik svetla, cip se "stane citlivejsim" takze zas uz nemas mazly fotky ale roste sum.
to bude ta korekce, tos nasla spravne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 10:20
- Nahlásit
tak jsem se ve středu namlsala pár houbama. Dneska jsme poctivě prošlapali (dvě a půl hodiny) zaručeně houbová místa... a nic. Dvě malé lišky... Ale zase pes i my jsme "vyvenčeni" dostatečně Hezky bylo v lese.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 15:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn
Tak už mám koupenou svatební kytku:
http://stastnykovar.cz/e-shop/detail/eb400d13-6c31 -4e2c-b84f-a257257ca8be
sakra, tak obrázek nefunguje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 15:29
- Nahlásit
kachna_
ta je parádnííííí! Rozhodně nemusíš řešit, jestli ji sušit Jen bacha ať nezraníš dámské osazenstvo, jestli ji budeš házet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 17:12
- Nahlásit
kachna
ta je skvela uz se vam to blizi, co?
birma
mozna je to ale dobra metoda jsk zsbit nekoho neoblibeneho
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 17:20
- Nahlásit
cernej caj
jj, za dva týdny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 17:50
- Nahlásit
kachna
yak hlavne aby vam pekne vyslo pocasi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 17:56
- Nahlásit
kachna koukám, že přípravy vrcholí Tak ať vše vyjde - nejen ten jeden den, ale hlavně všechny ty dny následující
Květina je to na můj vkus studená... A jaké květinky budou mít slečny ?? Předpokládám, že ty dvě to prožívají víc, než rodičovstvo - takovej úžasnej mejdan na zahrádce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 19:20
- Nahlásit
kachna_
to je pěkná kytka, taková památeční to bude ne? tu poděděj ještě holky
ale teda představa házení týhle kytky mě pobavila, ještě že přizabití novomanžela při tom nehrozí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 20:34
- Nahlásit
Maya
představa házení týhle kytky mě pobavila
každýho
Xerxová
jaké květinky budou mít slečny ?
možná čekanky
ty dvě to prožívají víc, než rodičovstvo
no, ale co je svatba se mi jim vůbec nepovedlo vysvětlit
Květina je to na můj vkus studená
no ono, jak Petr umřel docela brzo po svatbě (půl roku, letos to bude deset let, to je děs jak to letí), tak zrovna kytku mám s tou první svatbou spojenou hodně, zbytek tý svatební kytky jsem dávala Petrovi ke křížku. Tahle se mi zalíbila na první pohled. Jinak by to byly ty čekanky asi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 21:23
- Nahlásit
zítra je Nightovi 18 měsíců. Nějak to letíííí...
zbytek dnešních fotek je tady
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2015 21:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Xerxová
koukám taky sucho. U nás ještě k tomu křoviňákem! vysekali obecní pozemky
Najtíčkovi to sluší jako vždy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 06:21
- Nahlásit
Kachna v lese je mokro jen tam, kde jindy byly bažiny. Potoky skoro netečou, houby nerostou, zeleň vysušená.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 06:54
- Nahlásit
kachna
me se taky moc libi, tchyne takovou dostala od tchana a vypada to pekne I jako dekorace a zas byde porad stejna to je taky supr
xerxova
jj, sucho je vsude I kdyz tady kde je voda to nenitak zly jak tam, kde zadna neni
dneska prochajda s vero, su zvedava, kluci se uz seznamili tak dneska to snad spolu zvladnem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 06:55
- Nahlásit
a muze mi nekdo vysvetlit proc prsi kdyz v predpovedi dest neni a ja nemam ani pokryvku hlavy?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 07:04
- Nahlásit
buď ráda, že prší. Však oschneš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 07:12
- Nahlásit
ale to jo, to su rada ale byla bych radsi, kdyby to bylo I v prefpocedi, na kterou sem se rano divala, protoze fakt nenam rada mokry bryle. a rozhodne bych nebrala tima, kterej vodu nesnasi a v desti se tvari jako nejvic tyranej peeef
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 12:04
- Nahlásit
Xerxová
Najtovi gratuluju a posílám malou sváču, ať schová ta žebra
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 12:48
- Nahlásit
birma
ať schová ta žebra
hele u Cira by zabralo jedině,kdyby stál za tou kejtou (ešli dobře vidim, co to je)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 13:54
- Nahlásit
kachna_
u Cira by zabralo jedině,kdyby stál za tou kejtou
ešli dobře vidim, co to je
jj vidíš dobře vybrala jsem mu hovězí, aby mu to víc šmakovalo a mělo to taky nějakou hmotnost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 14:36 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna
jaki, se by cir nesrl videt vubec jo
prochajda supr buldozer je hodej pes, takze tim ho vubec neresil, kludne fli I vedle sebe nebo lezeli a pohodicka, buldozer je supr partak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 17:28
- Nahlásit
birma
prosím tě, uměla bys mi sehnat lůžka na dětské prstýnky a dětské kamínky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2015 17:39
- Nahlásit
Xerxová
a pekny fotky ze vcera a taky prejem najtikovi k jeho 18ti mesicum dalsi zdarny rust
|