Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
datli
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:17
- Nahlásit

pindíkovací dotaz.
Registrovala jsem,že některým pejskům údajně na pindíku je žlutavá kapka.Jenže jsem to doposud ještě neviděla.Až dnes jsem viděla u Migase asi to,co všichni popisují.Je to normální ,nebo je to to jejich pižmo,nebo se tohle léčí?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 23:26
- Nahlásit

K nalezeným šeltičkám z Bulhar výše: oba si odvezou jejich chovatelky, trikolor se bude dále nabízet, takže pokud byste věděli o zájemci, šup sem s kontaktem a já ho předám. Zlatý zatím asi u své chovatelky zůstane a později se rozhodne, co s ním. Ovšem kdyby na něho byl zájemce, tak bych jí ho taky přehodila, pokud by byl slušný, tak by se třeba nebránila mu ho dát.
Zatím se čeká na odvoz, takže psíci tam ještě tak týden pobudou.

Tony
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 00:48
- Nahlásit

Vlčáčková

pro chovatelky, hned jak jsem viděla chs Divoký sen, tak jsem si říkala, že ten v útulku asi nezůstane.

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 07:44
- Nahlásit

Vlčáčková moje mamka by měla zájem. Napíšu ti na maila jo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 09:24
- Nahlásit

hancaw
Neptej se a napiš. Ty máš borderu, ne? Hlavně napiš kontakty, ať je můžu předat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 10:45
- Nahlásit

hancaw
Na trikolora už je zájemce. Pospěš s tou mamkou. Kdyby si vzala oba, tak by to asi bylo nejlepší a měla by možná přednost.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 11:32 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Situace se mění každým okamžikem:
Nezajel by někdo se mnou do Bulhar pro ty dvě šeltky? Potřebuju sjet do útulku s někým, kdyby psiska dělala potíže v autě, tak ať to neřeším od volantu. Cesta je Brno - Bulhary u Břeclavy a zpět.

helps
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 13:30 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Gerda

simvás, je chytrej, páč má nejlepší barvu, to dá rozum přece.

jo tagle, ono se u těch čoklouch určije IQ podle barvy.... tak to máte pravdu, chytrej je až na půdu, hlavně když jde o to někoho děsně vyděsit, zdrapat, pokousat nebo naopak ulízat k smrti.... jo a taky pro žrádlo si klidně vleze až na stůl, když si myslí, že ho nikdo nevidí. naneštěstí pro něj, já sem chytřejší a už ty jeho legrační finty znám

no ženský, tak nedělejte si srandu, koukejte sem hodit ty fotky kabátce nebo vám to fakt nikdo neuvěří že existuje.... Migouš je krasavec, tak to přece nemůže vypadat to mládě tak hrozně ne? navalte fotky!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 13:46
- Nahlásit

Zajímavost od jednoho z těch šeltiáčků, co mám doma. Jeden má ocásek jak "mrtvej". Nic s ním nesignalizuje - nevrtí, nezdvihá ho, ani když kadí. Zná někdo něco takového? Když mu ho zvednu já, tak jde úplně lehce, žádný protitah. Může být po úrazu?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 13:52
- Nahlásit

Vlčáčková
všechno je možný. Zkus ho do toho ocasu štípnout, jestli bude reagovat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 14:21
- Nahlásit

Maky a Trix
Koukal, kam mu sahám, ale nereagoval. Jenže Sabka taky ne. A ocásek má méně chlupatý.
Dneska si pro něho přijede chovatelka, tak jí na to upozorním, ať si to už řeší sama.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 14:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Jenže Sabka taky ne.
Pokud přeci chceš zjistit citlivost, tak to nebudeš dělat způsobem, kterej ani s normálním psem nehne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:48
- Nahlásit

Tak šeltiák je po úrazu autobusem a ocásek má opravdu víceméně ochrnutý.

datli
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 23:23
- Nahlásit

a bude si některýho brát tedy mamina od...Hanči?Je tona druhý straně?
Vypadají luxusně.

Holky co s tím pindíkovacím dotazem?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 23:40
- Nahlásit

datli
Snad ano. Mám tu toho zlaťáčka pro ní.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 02:04
- Nahlásit

datli
je to normální u naprostý většiny psů. A vlastně co jsem tak koukala, tak i samců jiných druhů.

datli
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:19 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

Maky a Trixdíky-to jsem potřebovala slyšet.Říkala jsem si,že jak toho je normálně a nekape to vyloženě anebo nesmrdí zánětem,bude to normální.Bezva.

A pochlubím se i tady-moje smečka měla narozky.Oba jsou narozeni ve stejný den a jsou znamením blíženci.prostě další náhoda,nebo osud?Na každý pád jsou to mojí milášci,hlavně teď.Jsou od vedra rozpláclí a nic nedělaj.
URL

helps
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:21
- Nahlásit

tak všechno nejlepší psiskům! to je neuvěřitelný, že se oba narodili ve stejnej den to ste si to dobře načasovali....
Migouš je krasavec, krásně zarostl

Jinak tu máme úděsný vedra, ale pan Ajan si z toho zas moc nedělá a lítá jak poděs pořád

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:10
- Nahlásit

datli
moc hezký! Krásný přání k narozkám, i já se připojuju, Migáč je fakt moc hezkej!

helps
on je tak krásně vybarvenej, že to ani neni možný.

helps
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 15:18 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Gerda

áno áno, je to hotovej přírodní úkaz

edit: a to ste ještě neviděli všechno, má taky bílou špičku ocásku heč

petl
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 16:29 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Ahoj,
heč nám zrajou třešně!
Má to dvě drobné nevýhody: nahoře to žerou špačci a dole psi. Místo třešňovníku máme tudíž peckovník...
Přejeme krásné léto!

datli
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 18:30
- Nahlásit

helps
já chci taky bílou špičku!nám zmizla!

datli
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 07:50
- Nahlásit

petl teď tu zkoumám tu fotku,včera se mi nechtěla zobrazit.Hele to je na nějakou fotku do soutěže!
Sára se může teď dost utřískat po ovoci i zelenině,ale musím jí to naporcovat na menší.Meloun do ní padá jak němci do krytu,jahody,třešně....Jenže jsem ráda,když koupím pro děcka za docela brůtus ceny ,ale ještě i pro psa?To je hnus daň za likvidaci českého zemědělství.Třešně dražší,jak pomeranče.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 08:43
- Nahlásit

My jsme měli Bešu co se narodila stejně jako moje segra jen v jiný rok teda

petl
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 10:19
- Nahlásit

datli
To je u nás normální. Holky se naučily velice rychle sklízet všechno co roste na zemi a nebo visí na dosah. Takže v záhonu jahod vidíš přes veškeré zákazy psy v rojnici s nosem u země jak v tom plevelu a jahodiní propátrávají a hledají ty červené - tuhle jsem si říkala že by se hodili na stopařinu nebo policejní psy co vyhledávají drogy jaký mají nos.
Sklízejí nám nejen ty třešně, ale i rajčata a rybíz a už se chystají na meruňky - jenže tu jednu co včera Nanyna našla padlou jen postupně ožvejkali a rozhodli se že jsou ještě zelené.
Expert na ovoce je Ferda, loni na podzim byl její rekord 4 jablka, 2 hrušky a 8 vlašských ořechů za jeden den, jen co já jsem viděla.
A když mluvíš o fotkách do soutěže, já za svojí letošní nejlepší považuju asi tuhle. Pracovně jí nazývám Ferda Terminátor. Protože když se pozorně zadíváš uvidíš tu mouchu "targeted for termination "

Tony
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:10
- Nahlásit

petl
Fotky naprosto úžasné - obě.

datli
uf neumím si představit kupovat třešně nebo jahody v obchodě, u nás v okolí je hodně sadů, či "farem", kde člověk může přijet a natrhat si (a cena je pak samozřejmě někde jinde než v obchodě).

datli
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 06:44
- Nahlásit

petl ovšem!!!! no tý jo-luxusní foto,fokt 1.místo!Bomba,normálka mi spadla čelist.

Tony a odkud si,že máš tak fajn zázemí a možností?
Jestli se blbě ptám sorry,ale známe se odněkud?

Tony
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:40
- Nahlásit

Tony
Královéhradecko

já to nevyužívám, přítel i rodiče mají zahrady (takže o víkendech mám o práci postaráno). Ale kolegyně z práce, co nemají zahrady takhle jezdí.

Tony
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:43
- Nahlásit

datli
asi neznáme :-D, snad jen z téhle diskuze

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:59
- Nahlásit

datli
Přece máte chalupu To tam nic neroste,nebo co? Si tam něco zasaď

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání