Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 23:00
- Nahlásit

je pravda, že pokud ho přitom nepřistihneš tak je to k ničemu..... pes si nespojuje to co udělal před hodinou s tím že ho pozdějc trestáš

Billy
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:37 - Změnil/a: Billy
- Nahlásit

Hledám pro jednu psí holčičku novej domov, kdybyste někdo náhodou o někom věděl.

Mops - Sindinka 9 let. Po smrti paničky hledá nový domov, je kastrovaná, zvyklá v bytě. Není zvyklá na jiné psy, nehraje si s nimi, ale pokud jí nechají být, tak si jich nevšímá. Hodila by se pro někoho, kdo mopse zná a měl by na ní čas. Je čistotná a má ráda procházky, kdy se drží u paničky. Je to typická mopsice se všemi klady i zápory tohoto plemene. Miloučká, mazlivá, ale dokáže si i postavit hlavu Další informace na tel.: 605 919220, jane4123@seznam.cz
http://janebilly.rajce.idnes.cz/Sindinka/

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:32
- Nahlásit

pohled z nebe Agi běh z naší Hranické skočky
http://www.youtube.com/watch?v=DfEGtHbvMOE&feature =youtu.be

a tady normálně všechny 3 běhy
Agi 3. místo - skočená zóna, ale bezkonkurenčně nejlepší čas- lepší o 9 vteřin než druhý nej čas na to jsem hrdá http://www.youtube.com/watch?v=G14PgBmwT8A
Žabákova cesta 1. místo http://www.youtube.com/watch?v=Dmfw0bwg314&feature =relmfu
Norníkovo bludiště 1. místo http://www.youtube.com/watch?v=tuxvuxxTtUQ

helps
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:07 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

pěkně běháte holky Conča je šikulka, vypadá při běhání rozumně, ne jako ten můj mentál, kterej dyž se mu někam trošku připletu a chci mu ukázat rukou, tak by mi ji v afektu ukousnul

ty voe teda ta žabákova cesta a norníkovo bludiště, to bych si nedala..... to stokrát radši normální parkur. v tom žabákovi sou ty skočky nějak divně seřazené a ty tunely v norníkovi.... škoda mluvit jednou se mi na tréninku smáli, protože se šel dycky tunel a pak skočka a zse tunel a pak zas jiná skočka a já sem si to nemohla zapamatovat. kde je takhle vícero tunelů, tak sem úplně ztracená

Shelticka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit

helps
Díky, tak v skoro 6 letech už by mohla mít ten rozum no
Žabák byl celkem motánka no, ale norník byl vklidu, takový běhání dokolečka, jen si člověk musel pamatovat kolikrát a kudy

helps
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:09
- Nahlásit

no Ajan už by taky ve dvou letech mohl mít rozum ne? jednou mě dokonce jak byl bez sebe zachytil o prst až mi z něj chcala krev dement fakt.....
no právě ten norník by mi dal zabrat, co se týče paměti... i když... vlastně i plíce bych tam nechala, tunel to je jak dělo fatk Ajana to vystřelí nadzvukovou rychlostí a já se někde plácám vzadu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:15
- Nahlásit

helps
Ve dvou letech nee, to je brzo, to přichází nejdřív po třetím Já už teď na Konči vidím opravdu to zklidnění, není taková divoška, jako jo štěká na mě venku furt a při činnosti má energie habaděj atd, ale taky dokáže se celý den jen tak povalovat doma, že doma už to není to otravný mládě, co pořád někde něco šmelí... už cítím, že je čas na to štěňátko třeba příští rok

No rovný tunely jsou zrychlovače, ale zahnutý jsou zpomalovače

helps
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:34
- Nahlásit

voe........ prej po třetím. mi pořád někdo slibujete jak se zklidní a pořád to budou oddalovat.... za chvíli budete tvrdit, že se zklidní v osmi letech... pak ve dvanácti
nicméně on jako doma je celkem občas někdy i ležící spící.... to není jako ten problém. ale je prostě lehce cvaknutej v tý hlavičce, je to prostě magor. asi mám v tom prsty taky já...
ale má dementní nápady a lítá jak mentál... a je ještě k tomu vzteklej když se něco neděje jak by chtěl nebo mu to kazím třeba

No rovný tunely jsou zrychlovače, ale zahnutý jsou zpomalovače

jak pro koho, jak pro koho..... respektive jestli ho zpomalí o pár sekund mi stejně nepomůže

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:36
- Nahlásit

helps
nicméně on jako doma je celkem občas někdy i ležící spící.... to není jako ten problém. ale je prostě lehce cvaknutej v tý hlavičce, je to prostě magor. asi mám v tom prsty taky já...
ale má dementní nápady a lítá jak mentál... a je ještě k tomu vzteklej když se něco neděje jak by chtěl nebo mu to kazím třeba

Ajánek byl zlaté a hodné ščeňátko proti tomu šílenci co mám doma teď. Drajf skutečně dostává svému jménu Musím ji hodně rychle prodat (zn.komukoliv), jinak se z ní zblázním

helps
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:38
- Nahlásit

jako štěně byl Ajan nesnesitelnej, vo čem to tu mluvíš
je pravda, že Drajf neznám, ale těžko si představuju ještě většího magora.... to se Nýně teda zase něco povedlo co

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:42
- Nahlásit

helps
jako štěně byl Ajan nesnesitelnej, vo čem to tu mluvíš
je pravda, že Drajf neznám, ale těžko si představuju ještě většího magora

Jako štěně byl Ajánek naprosto hodňoučký a zlaťoučký.

to se Nýně teda zase něco povedlo co
Absolutně to nechápu. Nýna je hodná, klidná, poslušná, inteligentní, ve všech směrech naprosto dokonalá. Nechápu jak je možné, že rodí výhradně malé Anciáše a nikdy žádné štěně není po ní

helps
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:02
- Nahlásit

Jako štěně byl Ajánek naprosto hodňoučký a zlaťoučký.

tak to si to šetřil pro mě hajzlík malej......

Absolutně to nechápu. Nýna je hodná, klidná, poslušná, inteligentní, ve všech směrech naprosto dokonalá. Nechápu jak je možné, že rodí výhradně malé Anciáše a nikdy žádné štěně není po ní

jojo samej Anciáš ale inteligentní jsou, o tom žádná.....

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:42 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

šudinky pejsinky, kdyby věděli jak o nich mluvíte

helps
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:36
- Nahlásit

tak by museli uznat, že máme pravdu...... a že anciáš je ještě milé přirovnání

datli
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:29
- Nahlásit

jojo,Migas jede ve vaších lajnách.
Ráno asi o hodinu dřív začne prudit,že je už čas vstávat.Asi 20 minut před zazvoněním budíku pochoduje nervně kolem postele,povrkává.Pak po mě začíná dupat.A 1é minut před vstanutím stojí nad mobilem a hypnotizuje ho,vrká na něj,ať už zvoní.A jak konečně začně budit,ihned mě vomyje od oka do mozku.
Kretén!

helps
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 23:37
- Nahlásit

A jak konečně začně budit,ihned mě vomyje od oka do mozku.

to je ještě dobré...... můj mentál mi dřív suveréně dřepnul přímo na hlavu. prostě mi zasednul přímo do ksichtu jako no comment. naštěstí ho musím pochválit, že teď už vydrží neprudit, jen vyjímečně otravuje po ránu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 07:45
- Nahlásit

to Konča jako štěně mě budila skokem na hlavu a začala zuřivě hrabat na običej tak nevim kdo je/byl na tom hůř ale kdysi jsem z toho měla takový šok, že jsem ju chudinu malou odpálkovala z postele, že letěla přes půl pokoja, ale od té doby už to neudělala

Billy
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 22:28
- Nahlásit

Tak jedna dobrá zpráva, ta 9-letá mopsice Sindinka, už má novej domov a milující rodinu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 09:30
- Nahlásit

nejsou někde fotky/výsledky šeltin ze světovky? nevíte?

datli
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 11:12
- Nahlásit

Tak jsme se při bloudění po Jeseníkách v neděli přibloudili děsnou oklikou k Bilušákům.
Lidi mě se nedostávalo slov.Škoda,že jsem byla líná vytáhnout foťák z auta,asi fakt v šoku.
Dlouhou dobu jsem čuměla na šelmí smečku a snažila se identifikovat někoho známého.Snad jen ty dvě štěňata byly jasné.
Po vysvětlení,že Bonka shodila na léto kožich,bo hormony,no dobře.Jenže k tomu kontrast mega Miga mi nešel do hlavy.Ty fenečky byly malinkaté a MIG jak hovádko na mé oko.
Kroutila jsem hlavou,co mi to doma asi ještě roste za malamuta.
Nicméně musím souhlasit s Libou,že Drajfka je fakt šíleně prdlé štěně.To druhé mimčo bylo taky čanané a lištička se zelenýma kšírama,dobrej zážitek.Furt v pozoru a přilepená k nositeli.Jsem strašně zvědavá na tohle story,jak bude pokračovat.

Jo začala jsem oba psy zavírat k dětem.Furt kňučely-jako ty děti,že psi chodí spávat k nám.Tak jsem je natvrdo nahnala do děcáku a zavřela.S8ra dobrý.Lehne a spokojeně spí u Fildy.Je to fakt dvojka,mezi kterou se už já nedostanu.Zas sem bez psa,přitom S8ru jsem pořizovala sobě.
No a Migas sice si zvečera zalehne Kláru,po 5 minutách se rozvalí na podlaze.Nad ránem kolem 4-5 hodiny chodí po děcáku cvaká drápkama do plovoučky,povrkává tak intenzivně,že budí Fildu a ten vztekle vypouští psa opět k nám.Prej ho nechcou a stačí jim Sára.Divné dětičky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 08:32
- Nahlásit

datli
.Jenže k tomu kontrast mega Miga mi nešel do hlavy.Ty fenečky byly malinkaté a MIG jak hovádko na mé oko.
Furt ti opakuju, že Migáč je samec. Samec je vždycky větší než samýca, u každého živočišného druhu, už to konečně pochop . Mig není vůbec velký, je naprosto akurátní.

že Drajfka je fakt šíleně prdlé štěně.To druhé mimčo bylo taky čanané a lištička se zelenýma kšírama,dobrej zážitek
Obě ty štěňata jsou šílené a prdlé. Se z nich brzo zblázním Nejhorší je, že kolie Kukýnka, která doteď byla hodná a klidná po jejich boku začíná taky bláznit
A o lišce vůbec nemluvě, z té se zcvoknu úplně. Začala krást věci, čůza jedna. Šlohne cokoliv co je schopna odnést (a odnese i věci větší než ona sama) a zatáhne to za skříň, nebo za postel. Furt něco hledám. Včera jsem odtahovala skříň od zdi třikrát. Dneska už na to kašlu, říkám si, že to vyndám všechno naráz až tam odvleče něco akutního

Tony
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:24
- Nahlásit

Biluška
kdo je "lištička se zelenýma kšírama"? Je to divný, ale občas se člověk v té vaší smečce začne nějak ztrácet :-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:32
- Nahlásit

Tony
kdo je "lištička se zelenýma kšírama"? Je to divný, ale občas se člověk v té vaší smečce začne nějak ztrácet :-D
No liška přece. Normální liška, ne šelmyje. Vulpes vulpes. Jmenuje se Fidorka Májová.

Tony
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 11:05
- Nahlásit

No jo vlastně začínám si uvědomovat, že o volopsovi volopsovi jsem tu něco četla.

helps
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 11:37
- Nahlásit

Mig není vůbec velký, je naprosto akurátní.

známej teď o víkendu držel Ajana a povídal jakej je to skvělej pes, hlavně v povaze atd a p. Vakoničová se na něj kritickým okem podívala povídá, že je Ajan velkej a tomu přitom naměřili 2x 37cm .... je teda asi o něco větší než těch 37cm nicméně si myslím, že je správně narostlej samec. Tak sem se velmi urazila

koukám že Fidorka už se zabydlela

datli
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 22:26
- Nahlásit

Biluškajá to beru,jasan samec větší.Ale víš jak.Dlouho na něco čučíš a najednou dojde ke střetu s jeho vlastní krví a to to moje oko prostě nedalo.S kontrastem navíc odsrstěné Bonky.
Jo a Ruda na Migase doma čučel a říkal málinko smutně,že ty menší šeltky rozhodně mají něco do sebe-byly by víc skladnější v autě.

Jo Libo-asi máme konec školnímu teroru.Filipa nečekaně dnes přijali na gympl.Čímž jsme elegantně vyřešili naše kantorské peripetie a nesympatie vzájemné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 22:47
- Nahlásit

helps
a p. Vakoničová
To je nějaký odborník? Paní Vakoničová loni naklusala na mezinárodku s šeltií se stojícíma ušima a předváděla ji tím stylem, že se jí čuba zakousla do nohavice a ona ji za sebou tahala po kruhu Její názor má pro mě asi tak stejnou váhu jako názor sazí v komíně.

datli
óooo, panu velkostudentu Filipsovi velmi gratulujeme

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 06:16
- Nahlásit

Billy
Tak jedna dobrá zpráva, ta 9-letá mopsice Sindinka, už má novej domov a milující rodinu

Billy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 14:18
- Nahlásit

gabifi
Je to super, absolutní souhra s novou paničkou, dnes jsem ji viděla a sice ke mě šla, ale pořád se vracela k nové paničce.
Jo a nemám krotile pro Billyho na zejtra, dnes se ozval známej, že nepojede a nepomůže s krocením
Tak to zejtra bude na veselou notu

helps
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 14:39 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška

no dyť já se tomu směju, páč její šeltičky sou děsně mrňavý a vůbec ne výstavní atd.
ona navíc určitě vzhled neřeší páč je má na agility.... nicméně jsem si na to vzpomněla když tu datli skuhrá jak je migouš velikej

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání