Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 08:46
- Nahlásit

gabifi

děkujem

jojo ceny byly pěkné, ta čajová souprava vypadá dobře, koláčky výborné a samozřejmě 13,5 kg granclí Acana se hodí akorát se bojím bojím, jestli se z nich nepose.e protože Acana Lamb&Apple mu neseděla vůbec. Takže kdyžtak to budu muset někomu udat za lepší cenu. A ještě dostal dva batůžky a nějakou hračku a marcipánovýho psa ten byl taky dobrej... akorát teda ten pytel granulí s tou čajovou soupravou byla čára přes rozpočet, protože to bylo těžký jako prase a my bez auta a teď co... batoh narvanej a v ruce se to všechno nedalo táhnout no nakonec sme splašili odvoz, ale byla to fuška.

Tony
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 11:53 - Změnil/a: Tony
- Nahlásit

helps
zrovna jsem si říkala, ještě že se psem nesportuju, protože nemám auto a můj pes by byl určitě moc šikovnej a pořád by něco vyhrával a kdo by to pak měl tahat

helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 16:36
- Nahlásit

tak tady máte ty nedělní běhy Ajánek byl pašák...

http://www.youtube.com/watch?v=2GjNyoitZq4

datli
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 19:02
- Nahlásit

helps teda to je krásný běháníčko!
Kolikrát týdně běháte?

Asi jdem poprvé ve čtvrtek oficiálně na agi i s Migoušem.
Tak držte palec,ať nelije,páč už kvůli počasí a mokrému terénu 2 měsíce nic neděláme.
Sára si snad zas zasportí a Migas doufám něco konečně začne učit.Ikdyž ,bude běhat s 7 letou dcerou,tak to bude dost zajímavé asi na obě strany.

helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 19:12
- Nahlásit

díky
no upřímně teď nemáme cvičák, takže neběháme vůbec.... jinak jsme běhali tak 2x do týdne.

nech bejt, těm dětem to jde kolikrát líp než dospělejm

datli
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 19:21
- Nahlásit

Počkej ,jak poznáš našeho Filipa!On je šikovnej,pokud je zrovna myšlenkama na své koleji,jede rovně a né z kopce.Pak je to průser,že si s ním ani cvičitelka neví rady.Prostě mám doma občas mimoně a dceru tele,tedy taky občas.Včera byla zabedněný býk prozměnu na gym závodech...

helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 19:58
- Nahlásit

já sem taky zabedněný býk.....
a na druhou stranu, ono je dost těžké se soustředit, pamatovat si pořadí překážek,běžet rychle a nevím co.... opravdu ty dospělí tam leckdy předvádějí taky pěkné kusy, o čem se ti ani nesnilo takže bych zas děti tolik nehanila...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 20:24
- Nahlásit

helps
gratulace

datli
nás všechny na závodech v součtech trumfly malý děcka takže jen nech být jo

Taky jsme byli závodit tento víkend a nějakých pár umístění taky bylo mám zatím 2 videjka na youtubku http://www.youtube.com/shelticka

helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 21:10
- Nahlásit

Shelticka

díky

super, tak to se ráda podívám

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 21:32
- Nahlásit

helps
teď jsem se dívala na vaše videjko z víkendu a to je mazec ty fofry

helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:22
- Nahlásit

Shelticka

parádní běhy ste měly kde to bylo? pěknej stadionek...
v čechách je to slabota, tady není moc kde závodit, docela moravákům závidím

teď jsem se dívala na vaše videjko z víkendu a to je mazec ty fofry

no a to sem ještě ten první jump musela běžet dvakrát protože skvělí pořadatelé neměli připravené stopky a časomíra selhala.... tak sem to zaběhli čistě dvakrát, ale byla sem na mrtvici....
po každém běhu se cítím na tranplantaci plic

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 07:26
- Nahlásit

helps
díky, ještě budou další videjka snad, jestli kámoška pošle
Bylo to v Olomouci na Nových Sadech, jako povrch luxus, ale zbytek kolem nic moc, strašně málo místa na stany a pro diváky, štěstí, že tam bylo celkem málo závodníků (míň než co se chystá k nám ne neofi ) a stejně to organizačně totálka nezvládali, končilo to před 6.h večer a taky jsme měli pěkně aprílový počasí bylo slunce, vítr, déšť, kroupy i sníh, všechno co si můžeš přát
Jinak teda celkový výsledky: sobota 31.3.: Agi-2., jump-11., zk SA3-4.; neděle 1.4.- agi-dis., jump-1., zk SA3-1.

helps
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 07:46
- Nahlásit

Shelticka

to máta parádní výsledky
to u nás tohle vítězné tažení bylo vyjímečně jinak to vždycky úspěšně zvorám....

a stejně to organizačně totálka nezvládali

tak o tom radši ani nezačínej, organizace těch závodů tady byla hrůza.... a končilo se asi teprve v půl sedmé!!! a dělali tam hrozné kiksy - kamarádce napsali odmítnutí, které vůbec neměla, na zkoušku psů A1 postavili kladinu, ale jen z půlky - byla tam jen nástupka a sestupka ne... kladina se nešla v našem běhu... a dyž jim tam šli holky říct, že si pes zláme nohy, když tam náhodou vběhne, tak řekli, že tam nemá co dělat, že kladina se nejde jinak opravdu průtahy, nikdo nevěděl co se děje, rozhodčí pomalu musela stavět překážky sama - žádní pomocníci... mě v neděli zabili tím, že sme zaběhli ten jump a pak mi oznámili, že časomíra vypla a nikdo nestopoval... a na závěr toho všeho krásného ztratili několika lidem VP

datli
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 08:43
- Nahlásit

teda takové popisy organizace,to není na mě.Už bych jela s infarktem.Už dost to,jak se vztekám s dcerou a jejím hodnocením na gym závodech.Teď jsem se rozhodla,že jak budou závody,kde budou určití rozhodčí,tak nikam nejedem.Den v pytli a ještě ojebané výsledky,protože jsme ti z Přerováááá,grrrrr.Takže pustím malou jen na slušné závody,kde nás za A)moc neznají B)jsou to rozhodčí s platnýma zkouškama a až tak moc nenadržují a hodnotí výkon nikoliv pičičovinky.
Vr po ránu zase nervy.Nic mažu do práce,mám dnes dlouhou.
Normálně včera mi zrušili v práci prográmky s tím,že každej měsíc se posílá sjetina informací,kolik jsme času strávili na pc,v jakých programech,na jakých webech....sjetina žalovníček.
A nekecám,skype jsem užívala pro kontrolu děcek,aby mi nechali jen zprávu-žijem,odcházíme a nemuseli mi to denně telefonovat a odtahovat mě od práce.Se na to ehm

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 08:59 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

helps
no tady ti měli v sobotu pořád technické přestávky je fakt že byl vichr a tak jim tam lítal stan, dokonce i časomíra padla za vlast padaly překážky samovolně,... měli je totiž z plastu a bočnice látkový tak nakonec látku z bočnic sundali, ale zase psi s tím měli problém, protože ta konstrukce byla z šedé plastové trubky a moc to neviděli... a pomocníci na parkuru vypadali jak po nočním tahu pobyhy alá lenochod, celý dva dny to moderovala jen jedna holka, která musela pomocníky pořád svolávat, té mi bylo celkem líto a nejlepší bylo, když vyhlašovali výsledky a místo výsledkové listiny četli startovku naštěstí mě to vyšlo tak, že jsem první startovala a taky se i první umístila, tak jsem nemusela vracet cenu jinak tam měli ale jen kolem 55 závodníků, takže to v klidu mohlo končit o pár hodin dříve no
edit:a jako ceny měli jen pár vzorků granulí jako teda moc se nepředali

datli
ty jo to s tím programem na pc co tě sleduje bych byla teda pěkně nasraná, nesnáším takový špehování, pokud si přece člověk stíhá plnit svoji práci, proč by si mezitím nemohl nechat puštěný třeba facebook nebo čumět na stránky o psech bo cokoliv jinýho že...

helps
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 09:53
- Nahlásit

Shelticka

no je pravda, že počasí bylo hrozné, hlavně v sobotu a oni tam postavili zeď s polystyrenovým vrchem, který dycky odlítl a až asi u zkoušek je napadlo vyměnit zeď za skočku jinak padaly tyčky občas taky.... to u nás moderoval kdo byl zrovna po ruce.... a jinak pak moderovala paní a už musela jít taky na start a nemohla se nikoho dovolat kdo by šel komentovat a zapisovat
tak číst startovku to je hodně dobrý ,místo výsledků
závodníků sme tam měli dost, aspoň 80 asi jo... ale stejně jako do půl sedmé ... nevím nevím

ale ceny měli hezké, mají dobré sponzory, takže to se povedlo :P

datli

no může tě uklidnit že to zase takhle nechodí, že by si rozhodčí na agility mohl hodnotit jak chtěl.... ano může někoho hodnotit přísnějc a někoho ne - třeba ti může dát odmítnutí i za maličké zaváhání... ale pokud máš prostě čistej běh, tak máš čistej běh a nikdo ti křivdit nebude

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 12:48
- Nahlásit

helps
No jako doufám, že jak to tady tak komentuju, tak že se nám něco nepokazí na našich závodech a nebudou pomlouvat lidi nás

No to je fakt, že v agi naštěstí jsou ta pravidla tak daná, že tam žádný subjektivní názor nemá moc šanci se uplatnit... jo někdy je to třeba horší s nástupkama, některý rozhodčí je vůbec nehlídá, nebo hlídá ale nemává, některý jen jak to stihne... nebo jak píšeš s tím odmítnutím, ale i tak si myslím, že je to ještě v pohodě...

helps
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 15:32
- Nahlásit

Shelticka

přesně jak popisuješ, stane se, že nějaká nespravedlnost rozhodčímu ujde, ale bývá to vyjímečně, obzvlášť na větších závodech si to nikdo nedovolí pískat jak se zachce.... takže v tomhle je agility fakt dobré. třeba dogdancing by mě taky mrzel v tom, že člověk se s nějakou sestavou hrozně dře a pak to záleží pouze na pohledu a názoru rozhodčích.... i když to je můj laický pohled, pravdila dogdancingu neznám.... ale to samé výstavy taky kvůli tomu nemám rád, tam je to jasné. při vystavování si rozhodčí přidělí vítězství víceméně komukoliv

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 19:41
- Nahlásit

helps
no tak výstavy to je uplně o vlastním úsudku rozhodčího pokud pes nemá opravdu nějakou závažnou vadu A dogdancing jsem kdysi uplně měla ráda ale když jsem se jela podívat na soutěž, no tak mě to tak totálně odradilo, že do toho teda oparvdu fušovat nebudu jako jo, cviky a blbinky to se doma učíme, ale nebudu někde trapasit na podiu, když to stejně vyhraje dcera od pořadatelky

datli
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 19:49
- Nahlásit

jasan,klasika,kde je subjektivní pocit hodnocení,zásadně vyhrávají hlavní místa spřátelení od rozhodčích,nebo organizující oddíly.Tedy u mých sportů.
Promiňte mi depku,jsem znechucená,mrzí mě vícero věcí najednou.

helps
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 19:50
- Nahlásit

Shelticka

jo tak koukám, že agi opravdu bude asi nejobjektivnější

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:04
- Nahlásit

helps
Jsem koukla na to video. Ajánek je bombovej A ty taky moc dobře vedeš, mám z vás radost

Tady na kouknutí malí Drákulové

Zbytek na rajčeti, nebo v Žumpě. Nebo na fejsu.

helps
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:43
- Nahlásit

Biluška

Jsem koukla na to video. Ajánek je bombovej A ty taky moc dobře vedeš, mám z vás radost

děkujééém ) ale přála bych si, aby to moje vedení bylo stabilně takovýhle.... tohle se vyjímečně sešlo a povedlo

jůůůůůů mrňata )) ty sou boží! a jak sou od hlavy až k patě vykoupaný v jogurtu jak Ajánek, mám v živé paměti že přesně takovýhle fotky jsem od něj taky měla

datli
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 06:44
- Nahlásit

my měli tyhle fotky taky,ale asi na modrým podkladě! haha!
Vypadá to na neměnná pravidla.Ale všímejte-vrh od vrhu a psi se koupou dřív ,s větší chutí a skutečně celoplošně!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 07:01
- Nahlásit

datli
,s větší chutí a skutečně celoplošně!
jsem u tohoto vrhu totiž nepoužila český jogurt, ale polský serek. Evidentně je chuťově lepší a nejspíš bude vhodný i na pleť

datli
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 21:38
- Nahlásit

ach ták!Pleťová maska!No co,štěňata se ještě snad teď navzájem voblejžou,či mamina je vypucuje,nebo je prostě jednoduše šupneš pod vodovod.Ale na migasovi to už nebudu v takové míře zkoušet.Jo a mimochodem.Mig je kretén!
Šlohnul Filipovi rovnátka a tozměnil je na drobné!A to tak,že tohle už fakt nespraví.Chybí totiž podstatná část.Jo a byly svítící,takže pokud je ten blbec sežral,rozsvítí mu to hovňáky.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 16:05
- Nahlásit

helps
paní, vy tomu psovi dáváte drogy, nebo jak je možný, že je rychlej jak sračka?

helps
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2012 10:38 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Maky a Trix

vy mi dáváte paní, sem se tu málem zadusila
no tož to já nevím, drogy nedostává, ale vobčas se tváří jak z jiné planety, kdo ví co mi to Biluše podstrčila

navíc .... myslíš že bych si na sebe ušila takovej bič? ještě mu dávat povzbuzovadla to jo... kdo to má stíhat s ním obíhat

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2012 14:21
- Nahlásit

helps
jste fakt mega šikovní, my jsme takoví věčná začátečníci, ale někdy si říkám, že bych chtěla vidět video z našeho běhu, protože mám pocit, že pan krásný a chytrý Trix je taky rychlej jak sviňa, ale trochu mu to kazím já každopádně nutnost transplantace plic, nebo aspoň kyslíkovýho boxu po běhu mám stejnou

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2012 16:44
- Nahlásit

Maky a Trix
helps
každopádně nutnost transplantace plic, nebo aspoň kyslíkovýho boxu po běhu mám stejnou
vy si tak máte co stěžovat. Já když jsem v cíli tak moje plíce bývají většinou tak u kladiny. Musím půl hodiny čekat než mě doběhnou

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání