| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:45
- Nahlásit
datli
proč dělat věci na dvakrát,když to jde zaráz.
on je to možná nějakej zákon schválnosti, protože je jasný, že když by to normálně krásně mohlo jít naráz a v pohodě, tak just to nepůjde a budeš s tím mít 2x tolik starostí )))
po 14 dnech,že se jí začíná ta "živá" kůže měnit a už jí z toho neteče.
no ale 3x6 neni teda nic úplně malinkýho...to muselo zatraceně bolet. A ještě na stehně, kde je na tom kalhota oblečená celej den ve škole....chudák holka. Čert vem flek, ten vybledne, hlavně ať už se to teď hojí pořádně.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:57
- Nahlásit
Gerďi,nejde naštěstí o život,tak se to dá.A to všeobecně.
Na víkendovku jsem odmítla pod stan brát barfové žrádlo a hodila psům grancle.Mohly se mrchy utřískat,jak jim chutnalo!Ale teď tak děsně prdí,bléééé,granuléééé.Ale pohodlné to je.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:00
- Nahlásit
datli sorry pani kabel jsem stále nenašla bydlíc na dvou adresách mám to složitější nicméně nás opustil další zup
Biluška pokud chceš abych ve střadu jela do těch Roztok a v pátek kamsi jinam - naval konečně adresu a hodiny kdy tam mám být
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:11
- Nahlásit
datli
nejde naštěstí o život,tak se to dá.A to všeobecně.
jo, to je pravda.
Ale teď tak děsně prdí,bléééé,granuléééé.
Ani mi nemluv, v práci nám tak příííšerně prdí bulík, že to ani neni možný, to neni pes, je to biologická zbraň.
hancaw
stydíš se jim ukázat psa, nebo proč ho prostě nemůžeš vyfotit? ))))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:19
- Nahlásit
Gerda fotky mám ale nemám kábl k foťáku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:44
- Nahlásit
hancaw
to sou furt výmluvy nějaký.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:01 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
víkendové foto
|
helps
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:12
- Nahlásit
datli
tý jo,to je naprosto luxusní proměna.Je nádhernej.Tuhle jsem viděla podobně zbarvenou kólii a nemohla jsem od ní oči odlepit.ááááách.
tož to sme rádi, že se pesák líbí ) ale sou to šoky, jak se to zvíře mění.... čék si toho hned nevšímne, nenápadně pes mění barvu a pak najednou si uvědomíš, že tagle teda vlastně tvůj pes vůbec nevypadal
btw, Ajan jako štěně taky neaportoval ale teď nevím ani jak se to naučil... jako mladýmu sem mu akorát házela míček a když ho donešl tak dostal mlsku... a nejlíp se to učí vůbec s přetahovacíma hračkama. nicméně s tou Sárou - Ajan když běží dva psy pro aport, tak to nechává bejt, ten se většinou ani nerozběhne... takže na tom něco bude. Ale frisbee bych mu nenutila. Mě osobně teda přijde, že to šeltice neumí do tý tlamy ani moc dobře chytit a Ajan za talířem běhal dokud byl ve vzduchu ale když spadl tak vůbec neměl zájem. a to ani o kutálející se po zemi ani jiné talíře. To sem mu dokonce koupila takovej menší a z takové pogumované hmoty, že byl takovej měkkej a dobře uchopitelnej.... to radši zkoušej ty míčky, talíře aspoň toho mýho moc nezajímají.
Gerda
Tak Ajánek je teda nádherně vybarvenej! Úžasně krásná barva!
děkujem paní, já věděla, že vy máte slabost pro ty tmavý zlatý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:17
- Nahlásit
hancaw
co kecáš, máš to dávno na majlu Asi tak od dnešního večera
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:31
- Nahlásit
helps
já věděla, že vy máte slabost pro ty tmavý zlatý
to máte recht, váš Ajánek je teda mimořádně velice překrásnej, nechť vás zdobí i nadále!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 20:11
- Nahlásit
Biluška si tak jdu dnes z rodičáku a bulvy mi padly k zemi.
Na nástěnce byl táborovej leták z Liptaně!Se ptám Fíly,jestli v tom má prsty a prej ne. To jsem zvědavá,kolik Přerováků nakonec budeš mít.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 20:47
- Nahlásit
datli
jsem ho posílala do spousty škol Jsem ráda když vím, že ho aspoň někde vyvěsí
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:33
- Nahlásit
Koninka taky na frisbeečko není, běží za tím i když to letí, i když se to kutálí, ale blbě se jí to bere z té země, ve vzduchu nechytá, asi ji to bolí, nemáme spešl měkký disk... určitě by se to naučila, ale mě se nechce máme spoustu jiné zábavy..možná někdy.. ale znám šelťu co to miluje a naučila se to zvedat i ze země, nadhodí si to čumákem a nese to vodorovně ať o to nepacká jak Konča
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:40
- Nahlásit
Shelticka
To dělávala Hesinka . Když frisbí spadlo tím zahnutým okrajem nahoru tak ho zvedla, když spadlo opačně tak ho čumákem došťouchala k nějakému šutru, o něho ho obrátila a svištěla s ním zpátky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:06
- Nahlásit
Máňa moje by v životě na frisbíčko nešáhla. Ani by za nim neběžela, bo je to slušnej pes. Vona radši sedí na lavičce a kouká, jak za tim běhaj ostatní. A pak jima všema strašně pohrdá ))))
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 13:45
- Nahlásit
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=32246074 1164437&set=a.247286738681838.56413.23384166335967 9&type=1&theater
Kennel od Knínické studánky
Útulek pro opuštěná zvířata v Bulharech nabízí dva krásné pejsky šeltie s PP!!! Tricolorní pejsek "Max"- Beloved Bady Divoký sen, je 4 letý, už byl jednou na výstavě a dostal VN1. Je to krásný nebojácný pes a velký mazlíček. Druhý zlatý pejsek je z chovatelské stanice z Vesnicy u hranic. Nejlepe aby kluci zůstali spolu. Pro více info kontaktujte útulek http://utulekbreclavbulhary.cz/
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:07
- Nahlásit
no Ajan za ním letí ale právě když spadne na zem, tak ho nezajímá, nebude se veličenstvo zabývat tím, jak ho zvednout taková trapná zábava není přece nic pro něj.....
zato je z něj najednou nějakej vášnivej aportér šišek a míčků.... nevím kdy ho to chytlo, ale teď už na každé procházce tahá šišky a nedá pokoj, hází mi je pod nohy atd..... no a nemá ani čas vyvenčit se pitomec jeden
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:19
- Nahlásit
helps
simvás, je chytrej, páč má nejlepší barvu, to dá rozum přece.
Jinak jsem vám dnes vyfotila malé Kabátče, narozdíl od Hanciw mám kabel od foťáku, nicméně jediný problém je, že ten malej had se nedá vyfotit, pořád se mrská, pročež nemá na žádné fotce hlavu. Ale představte si asi tak 5x ošklivějšího Miga a máte Kabátka. Kabátče má již na zádech pruh, přes celý záda, na kohoutku drn, na zadku drn, tenounkej zadel, mohutnou hruď, pihy v ksichtě, dlouhej nos a spoustu vypadlých zubůch. Je velice roztomilé, a až vám ho sem zítra dám, budete se mooooc smát ))) Džína žalovala Máně, že je to děsnej malej mizera a otrapa. Kabátče je stále radostně následovalo s přísahou v očích - Džíno moje, nikdy v životě tě už neopustim, chceš? Takže tak.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:43
- Nahlásit
Gerda
nevykecávej se a naval fotky Kábulky
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:53
- Nahlásit
datli
Jak se vám v Herolticích líbilo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 08:43
- Nahlásit
Biluška
Pošlu ti je mejlem a dej je sem, nemám rajče a imageshack mi nefunguje už, jo?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 10:43
- Nahlásit
Cesminaco půl hodiny pršelo a to od pátku do neděle.Vloni bylo tedy o dost líp.
Měla jsem prvně oba psy ve stanu a docela šílené.Jak pršelo,vběhla nám do stau myš.To jsem zjistila až ráno.No a stále škrábala na stěnu-to jsem vyhodnotila,že nějaký pes chce dovnitř k nám,nebo náš zas ven.Jenže Sára Stála v rohu stanu hypnotizovala jej,vrčela štěkala,často po nás skákala.
Migas byl ještě příšernější.Občas na něj pleskla kapka a to ho vytrhlo ze siesty,vyletěl,poskákal nám všem xichty....
Nakonec blbečci ráno uslyšeli vedle stanu přistát uvřeštěného kosa.A oba psi se rozběhli a hop ze stanu.Jenže my tam měli moskytieru černou a jim to splynulo.Stan se málem skácel a oba psi se svezli po stěně dolů.Druhou noc jsem ty blby zavřela nemilosrdně do klece.
Takže máme je co učit,protože pod stan se jezdí často.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:20
- Nahlásit
Gerda
Jasně, posílej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:45
- Nahlásit
Biluška
máš to dávno v mejlu )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:57
- Nahlásit
Gerda
to teda nemám
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:24
- Nahlásit
Gerda ty jo pani! Ty jsi ještě horší než já! Já jsem aspoň přiznala že nemám kábla ale ty je navnadíš že máš kábl aji fotky a pak nic nevydáš Kabátek je tajemnej jak hrad v Karpatech ekzystuje vůbec? nemám doma přelud?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 21:19
- Nahlásit
hancaw
Poslala jsem Biluši fotky hned ráno, asi ti je zapírá, nechce Kabátka vystavit veřejně )))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 21:30
- Nahlásit
Gerda
Biluše už je našla, ale nestíhá je uložit a pak zase nahrát na net Ostatně Biluši stačí, že vidí Kábuli sama, zbytek světa musí počkat
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:06
- Nahlásit
Biluška a má hlavu? Gerda mi včera tvrdila že je Kabátče bezhlavý bo se furt zmítá
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:12
- Nahlásit
gerdi si?
Můžu to zkusit natáhnout
|