| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2012 11:49
- Nahlásit
ahoj, kdo jedete Řepeč? My jo, mám přihlášený oba kluky. Kendy je sám samotinký ve veteránech, zato Adam s dalšími 2 soupeři v mezi.
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2012 22:12
- Nahlásit
gabifi
Nejedem, není odvoz. Ale budem držet palce
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 09:23
- Nahlásit
Billy
díky
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 15:17
- Nahlásit
gabifi
Po návratu z dnešní ranní procházky po louce plné pampelišek už nemám psa s bílejma nohama. Už mám koliáka s jasně žlutejma ponožkama Zkusím večer poslat foto, sem to neumím
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 09:07
- Nahlásit
My nejedeme, jsme velmi líní
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:01
- Nahlásit
Billy
pampelišky jsou na bílé znaky prevít
helps
My nejedeme, jsme velmi líní
kdybych nechtěla uchovnit Adama, sice bych jela, ale jenom na koukačku bez kluků.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:36
- Nahlásit
tak ať vám to dobře dopadne
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 22:11
- Nahlásit
pro mě je to moc daleko, zrušila jsem další auto, ale opět ne mojí vinou takže teď už asi nejedu už nikam protože na cesty vlakem do bůh ví jaké prdele už jsem taky moc líná
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 07:43
- Nahlásit
tady se nějak zamrzlo
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 06:19
- Nahlásit
tuhle hlásily přízemní mrazíky,tak se Shelticka nediv.
Včera nám došla klec značky Savic.Psi do ní vlezli,posléze i dítě,přehodila jsem to celé velkým šátkem a byl klid.Pojali to jako boudičku,nevztekaj se a zalízají si tam chrnět.Pokusím se odlapit nějakou fotku.
Mužský se bál,jak psi budou dělat histerky a čučel,jaká je pohoda.
Potrápilo nás ofšem to kapátko,co jste mi tu doporučily.Kápnu,po 3 dnech nacházím megaklíště-možná se zakouslo ještě v době,kdy to nefungovalo.Po 6 dnech oba psi mají čerstvá klíšťata.Zkusím přidat ještě půlku dávky.No nic,mažu do gestapa(moje nová práce )
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 07:35
- Nahlásit
datli
Já ještě nemám na Konči letos nic a zatím jen 2 klíšťata už bych to ale měla nějak pořešit no
A kde že to pracuješ? Já jsem měsíc v nové práci a zatím jsem si teda nezvykla hrozný nervy každý ráno je mi špatně
|
helps
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:36
- Nahlásit
který kapátko ste použili?
a nezmokl ti pes nebo něco? to by se nemělo koupat dva dny před a dva dny potom.... jinak my teď máme duowin - nějakým zázrakem se v místní lékárně objevil a dala mi na výběr mezi tím a frontlinem tak už sem jí škubala z ruky duowin ještě ani nedopovídala pes mi zmokl v den podání i druhý den a světe div se, zatím na něj nic nevlezlo - nebo sem neobjevila.... a to že ten syčák mrňavej schválně leze do té nejvyšší trávy, aby mi z něj praskla céfka
a tady máte nějakého letního Ajana
zbytek na rajčeti http://helps.rajce.idnes.cz/Ajsi_kveten_2012
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 11:15
- Nahlásit
helps
mojě má duowin měsíc a za tu dobu jedno klíště přesně na opačným konci těla.
Ten má hřívu, s tím jeho ochlupením bych se v létě nechtěla tahat
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 12:41
- Nahlásit
helps
krásný fotky
|
helps
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 15:45 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Tony
na opačným konci těla? jako na zadku?
já bych se s tím teda nechtěla tahat ani v zimě, váží to tak stejně né, ale v zimě se mu do chlupů chytá sníh, hrůza.... v létě se říká, že to izoluje i proti vedru. asi jo, je to magor pořád stejnej a lítá i ve vedru
ty máš snad krátkovlasou šeltii?
Shelticka
děkujem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 16:15
- Nahlásit
Ajánek je nejkrásnější šňapíček
datli
Taky mám expoty a buď letos nějak změnili složení, nebo začali být klíšťata rezistentní. To by nebylo nic nového, už to tady bylo před lety s frontline Psi jsou normálně oklíštění, i když v menším množství než předtím. Dřív jsem sundávala denně kolem desítky klíšťat, teď tak dvě.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:28
- Nahlásit
Biluška
dneska na cvičáku jsem zjišťovala,jak to je s klíšťaty a jo,je jich tam prej strašně moc.
Holky,v sobotu jedem na voříškiádu do Brna s naší Sardulí a pak na Vysočinu ke tchýňovím.Nebudete tam někdo náhodou s neznačkovým psem,nebo jen tak na čumendu?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:33
- Nahlásit
jo a prosím o rady tipy doporučení.
V obýváku jsme zrušili koberec a zjistila jsem,že Migas mi chodí vochcávat rohy nábytku a gauč.Už jsem mu v tom opakovaně vymáchala tlamu,místo příšerně předesinfikovala,přestříkala nějakým sprejem na odnaučování štěňat s čůráním.
On si prostě jde okolo rohu a šup nožička nahoru.Když vidím,že zvedá,řvu a ani ji nedozvedne a dobrý.
Jenže přede mnou už to neudělal,ale výsledky hovoří za své,značkuje dál.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:19
- Nahlásit
datli
zmetek je to To dělával jeden pinč co u nás kdysi agilitoval. Pokud vím tak pomohla až kastrace. Zkus to ochcané místo umýt napřed octem (aby odstranil jeho pach) a potom posypat pepřem. A nešetři .
|
helps
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:42
- Nahlásit
Ajánek je nejkrásnější šňapíček
nejvíc nejkrášnější ) ale říkat mu to nebudeme, ještě by zpychnul
datli
teda tfuj.... s tím ti neporadím ale to byla dycky moje noční můra u psa samce. naštěstí Ajanek je v tomhle pašák a nikdy to nedělal
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:15
- Nahlásit
helpspřemýšlím,jestli tohle není boj o místo ve smečce.
Někdy mi to připadá,jakoby chtěl přerazit Sářino teritorium.
Když jsme venku,Sára si čůrkne,Mig naběhne a okamžitě označkuje.
Biluškatak roh gauče omyju octem a i opepřím.Ale skříň a stůl-to jen ocet.Leda bych tam na izolepu sypla pepř.
Ještě jsem si všimla,že blbeček mi občas voznačkuje i spodní prádlo ,které mám v koupelně nachystané k praní.
Nevím.Třeba je to jen pubertální výstřelek.doufám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:18
- Nahlásit
datli
Když jsme venku,Sára si čůrkne,Mig naběhne a okamžitě označkuje.
To mi venku dělají fšichni. Kolikrát stojí ve frontě, aby si mohli přechcat značku . Ale doma je to ani nenapadne. Akorát občas Pumu. Když se počůrá štěně tak Pumice jde a přeznačkuje mu to. Ale spíš vyjímečně, pravidelně to nedělá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 08:28
- Nahlásit
datli
Já nemůžu nechat vůbec Tomáše v baráku bez dozoru, protože taky ochcává.
Když jsem bydlela u rodičů v dvougeneračním domku, tak v patře, kde jsme bydleli, ho nenapadlo nic ochcávat, ale jakmile přišel dolů k babičce, tak hned ochcal rohy.
Co jsem se přestěhovala k příteli, tak ochcává od prvního okamžiku, co sem přišel. Naši ložnici ne, ale jinde v baráku jo. Proto ho bez dozoru nemůžu vůbec nechat.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 10:20
- Nahlásit
venku se psi přečurávají normálně, to bych ani neviděla jako něco neobvyklýho.... to fakt dělá snad každej. v tom baráku je to ale pech :/
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:11
- Nahlásit
díky za komentáře.
Před chvilkou jsem musela vymáchat obě tlamy v ložičce uprostřed děcáku.Kdo ví,kterej to byl.Mig pak zalezl do koutu v posteli a čumák zabořil...no byly tam zas moje kalhotky.Zabiju toho prasáka!Tuhle jsem si škubla v práci donrou ostutu.Asi tedy.
Sme se s doktorem (mlaďasem) převlíkali do pracovního a kecali o volovinách.No a nějak jsme se nežynýrovali se schovávat jeden před druhým.Pak jsem si odskočila na wécko a položila čelist na zem.V mých kalhotkách vepředu byla dobře 5 cm vyžraná díra!Ale durch!Tomáš to tehdá buď neposřehl,anebo nekomentoval.
Držte nám pěsti,zítra ženu děcka si zkusit voříškovou výstavu.Snad nebude moc chcát,lehký déšť neva.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:23
- Nahlásit
datli
Před chvilkou jsem musela vymáchat obě tlamy v ložičce uprostřed děcáku
Děckám si taky máchala hlavy v plínkách?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:55
- Nahlásit
sem jim řekla fůůůj,ééééééé,čůrá se přeci do záchodku.
Hele kdyby to bylo štěně,ale jsou velcí voba a doma evidentně značit,to fakt née.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 22:21
- Nahlásit
datli
Doma značit samozřejmě nemusí, za to bych je zabila oba, nicméně mácháním hlavy v loužičce nedosáhneš fakt vůbec ničeho. Je to asi tak stejné jako kdybys mlátila Filipa sešitem do hlavy za to, že dostal kuli. Jediný efekt je, že se ti uleví, ale nenaučí se to tím.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 22:30
- Nahlásit
no a jak teda?To mám přejít?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 22:39
- Nahlásit
datli
no a jak teda?To mám přejít?
Jo. Pokud je nechytneš přitom tak nemá žádný význam dělat pak nějaké tóčo. Musíš číhat a chytit ho.
|