| Autor |
Zpráva |
helps
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 18:34
- Nahlásit
Maky a Trix
ale to zase nás nepřechval jo já sem byla za ty běhy fakt ráda, to jo, ale jak říkám bohužel to takhle pokaždé nevypadá, dělám samé kiksy, taky sme začátečníci a čisté běhy nemáme zrovna často. vždycky se najde nějaká blbá chybka - většinou na mojí straně
video si nech natočit, je to fakt dobré, zjistíš jaké chyby tam děláš a jak hrozně se tam motáš - teda mluvím za sebe
Maky a Trix Biluška
no musím si postěžovat, však sem mladá a měla bych být v kondici a né že sem dycky na infarkt a už tak rok si slibuju, že začnu běhat haha
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 06:58
- Nahlásit
jedna víkendová z Maďarska, synek Neo
počasí o víkendu místy šílený, popojíždění autem za trest. Naštěstí jsem líná a pořád máme zimní pneu
|
helps
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 08:23
- Nahlásit
pěkná
no zimní pneu bych radši letos vůbec nesundavala v červenci budou půl metrové závěje sněhu jak to tak pozoruju
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 11:19
- Nahlásit
helps
no zimní pneu bych radši letos vůbec nesundavala v červenci budou půl metrové závěje sněhu jak to tak pozoruju
záběry v tíví ze zasněžených silnic byly k neuvěření. Po 20 stupních najednou -7 a sníh, no sodoma gomora
|
helps
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 14:53
- Nahlásit
no letos je to počasí opravdu nepředvídatelný..... no aby opravdu v létě nebyl sníh, já už se ničemu divit nebudu
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 21:48
- Nahlásit
kde ste šicky zalezlí..... to je hrozný s váma
Ajánek vám posílá kousnutí.....
Biluško koukala sem že jedete do Prostějova na závody..... to je s váma něco. Musíte jet na nějaký závody kde budeme my
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 06:46
- Nahlásit
helps
Ajánek vám posílá kousnutí.....
Ať si Ajánek nefrká, nebo mu dá maminka do držtičky
Biluško koukala sem že jedete do Prostějova na závody..... to je s váma něco. Musíte jet na nějaký závody kde budeme my
Tak pojeďte do Prostějova
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:47
- Nahlásit
Biluška
Ať si Ajánek nefrká, nebo mu dá maminka do držtičky
to von by jí zkousal taky, on je vůbec dost drzej chlapeček hlavně moje rodiče má omotaný kolem prstu a dělá si s nima co chce. neustále drape a hopsá jim až na hlavu, žebrá vod nich jídlo.... hopne na sedačku vyvalí bříško a běda jestli ho někdo nezačne drbat.... pěknej dáreček z něj vyrostl
Tak pojeďte do Prostějova
Tak první a zásadní problém je, že se musím spoléhat na nějakej odvoz - a ten nemám.
A druhej ještě zásadnější problém je, že jsou to kvalifikačky na MS s Keesem Stoelem, J. Máčkovou a Pánkovou... a sem snad blázen?? víš jak bysme to tam zkonili? na nějaké kliky háky parkury těžké ještě nemáme ale pojedem 1.5. do Třebíče, to nemáš tak daleko :P
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:59
- Nahlásit
helps
A druhej ještě zásadnější problém je, že jsou to kvalifikačky na MS s Keesem Stoelem, J. Máčkovou a Pánkovou... a sem snad blázen?? víš jak bysme to tam zkonili? na nějaké kliky háky parkury těžké ještě nemáme
Ale máte, co byste neměli. Krom toho bych se divila kdyby byli nějak klikyhákovité, budou to rovinky natažené sem a tam, ty sou totiž vždycky na fšech závodech gde se objevím Páč je nesnáším Na závodech kam nejedu mají nádherné těžké parkury, ale jak se někde objevím tak jsou to vždycky rovinky Takže se klidně přihlaš
ale pojedem 1.5. do Třebíče, to nemáš tak daleko :P
Tam jsme vždycky jezdívali na Beránka . Daleko to sice mám, ale jezdím tam ráda. Jenže teď nemám s kým. Nýna má štěňata, BonBon ještě spoustu věcí neumí a do prvního bysme to nestihly dotrénovat, Lasičák to samý a o Lajeně vůbec nemluvím, s tou už neběhám, bych ji musela zabít S Texlem nikam nepojedu, je pomalej, s Pumou taky ne - je praštěná, s Lolitkou už vůbec ne a zbytek psů to neumí
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:09
- Nahlásit
Biluška
no tos mě moc neuklidnila, že tam budou rovinky, to určitě ne, to bude samá technika dyť si to umím představit. protože techniku a samostatné náběhy na 5km vzdálenost ode mě atd, to ještě neumíme jaksi a určitě kdybych tam jela, tak to tak bude..... my máme totiž taky v poslední době samé štěstí na ty závody
o Lajeně vůbec nemluvím, s tou už neběhám, bych ji musela zabít
ale prosimtě copak Lajenka dělá? vono si nebudeme nic nalhávat, začátky s Ajánkem taky stály za to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:21
- Nahlásit
helps
ale prosimtě copak Lajenka dělá?
Lajenka se chce mazlit. Furt. Takže si za každou skočkou lehá na záda a říká "dokud mě nepodrbeš na bříšku tak dál neběžím". Gdyž to udělá v jedné sekvenci třikrát tak mám chuť ji probodnout tyčkou ze slalomu a ne drbat na bříšku
to bude samá technika dyť si to umím představit. protože techniku a samostatné náběhy na 5km vzdálenost ode mě atd, to ještě neumíme jaksi
Nýna má spolehlivé samostatné náběhy kamkoliv, třá přes celý parkur. Takže se můžeš 100000% spolehnout, že nic takového tam nebude S technikou je to to samé. Takže viz výše. Budou tam rovinky napříč parkurem a na konci nějaká hnusná rozlišovačka, kterou pes absolutně nemůže vyřešit sám a já budu funět někde na druhém konci té rovinky. Vsaď se
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:51
- Nahlásit
Biluška
Lajenka se chce mazlit. Furt. Takže si za každou skočkou lehá na záda a říká "dokud mě nepodrbeš na bříšku tak dál neběžím". Gdyž to udělá v jedné sekvenci třikrát tak mám chuť ji probodnout tyčkou ze slalomu a ne drbat na bříšku
ježiši to je šikovná krásná holčička )))))))) pravá canysterapeutka, takovou chci taky.... mazlinka mrňavá. je pravda, že na parkúru by to dělat nemusela ale to bych úplně roztála, oni mají ty maličký krásný očička a ty čumáčky.... no já bych jí umazlila
Budou tam rovinky napříč parkurem a na konci nějaká hnusná rozlišovačka, kterou pes absolutně nemůže vyřešit sám a já budu funět někde na druhém konci té rovinky. Vsaď se
je pravda, že když vidím jak rozhodčí připravuje nějakou super rovinku, tak už beru respirátor, roztahuju plíce a už mě div nevezou jen z toho děsivého pohledu já mám ráda tak něco mezi.... to co sme měli teď v ČB v nedělních bězích nám sedlo, protože ačkoliv tam byly hnusné rovinky, tak to bylo nakombinováno tak, že se to ještě dalo..... ale jináč zítra jedem do Plzně na Alici, takže je úplně jasné, že to bude samá past, rozlišovačka a vysílačky -teda křížení za psem, které nám fakt nejdou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:56
- Nahlásit
helps
ale jináč zítra jedem do Plzně na Alici, takže je úplně jasné, že to bude samá past, rozlišovačka a vysílačky -teda křížení za psem, které nám fakt nejdou
To si užijte teda . Alice je vždycky drsná Pozdravuj ji.
pravá canysterapeutka, takovou chci taky.... mazlinka mrňavá. je pravda, že na parkúru by to dělat nemusela
Má to úpa obrácený. Klientům skáče až na hlavu a na parkuru se mazlí
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 11:55 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Biluška
To si užijte teda . Alice je vždycky drsná Pozdravuj ji.
to si užijem, to se vůbec nebojím, že ne..... tetu Alici máme rádi, ale vždycky nám dá pěkně zabrat. to bude zas tyjátr máš pravdu, že je dost drsná a staví drsné věci.... teda pro nás, moc nám to nesedí
Má to úpa obrácený. Klientům skáče až na hlavu a na parkuru se mazlí
ste jí to asi nějak špatně vysvětlili a chuděrka malá to má pomotaný.... to Ajánek pro jistotu skáče pořád, aby mu nikdo nemohl nic říct
btw, protože do toho Prostějova se na závody s nějvětší pravděpodobností nedostavíme, koukejte udělat nějakou dokumentaci, ať Ajánek vidí jak má čikovnou maminku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 20:20
- Nahlásit
petl
Paní, pojďte se kouknout jak vám roste ščeně
Zbytek na šňapím rajčeti, nebo v Žumpě
helps
Dokumentaci? To jako, že by to něgdo natáčel? To mají fšichni zakázaný, nehodlám nikomu platit popraskanou čočku
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 20:32
- Nahlásit
ta zlatovláska je ale krásná.... dokonce vypadá učesaně )))
to malé černobílohnědé je od Bonky? krásná šoltyjka
ale houby že by praskla čočka to sou ale hloupé výmluvy. chci vidět Nýnynku běhat ať můžu posoudit po kom je ten můj syčák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 20:37
- Nahlásit
helps
dokonce vypadá učesaně
To je taková zvláštní vlastnost golijí. Furt vypadají upraveně . Aspoň ta moje, i gdyž kartáč zatím viděla jednou v životě
to malé černobílohnědé je od Bonky?
jj, to je Bon-Bon junior
chci vidět Nýnynku běhat ať můžu posoudit po kom je ten můj syčák
Po Nýně ne. Nýna je poměrně pomalá (poměrně, není to tak, že by sis stihla vyluštit křížovku než doběhne, ale v porovnání s Pumicí se fláká), spolehlivá a přemýšlivá. Rozhodně to není žádný pošuk. Z mých šelmyjí je rozhodně nejpomalejší. Ale taky nejspolehlivější
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 21:19
- Nahlásit
tak to bych si měla pořídit taky "pravou" golii..... protože ta moje malá chodí pořád jako prase, neustále ucintanej límec, pazoury špinavý, celej olepenej a odrbanej a oslintanej ....
jj, to je Bon-Bon junior
chlapeček?
Po Nýně ne.
Flip ale taky působí celkem rozumně a ne jako pes na raketovej pohon, tak teda nevím, kde si Nýna uhnala Ajana s Lajenou
Šak spolehlivej pes je nádhera. Sice je dobře, že si to běhání Ajan užívá a baví ho to, ale zasejc nevím kdo mi bude platit transplantaci plic
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 21:25
- Nahlásit
helps
chlapeček?
ne ne, Bon-Bon senior i junior jsou obě holčičky . S klučičíma jménama. To je schválně, aby se to lidem víc pletlo
Teď je šíleně matu eště golijí. Na to, že budu dalších patnáct let poslouchat "to je maminka a to jsou její miminka,že?" až půjdu s golijí a šelmyjema jsem byla připravená. Ale, že budu poslouchat "to je tatínek (golije), to je maminka (šeltiák Kofi) a to jsou miminka (šelmyje)" to jsem teda netušila
Flip ale taky působí celkem rozumně a ne jako pes na raketovej pohon, tak teda nevím, kde si Nýna uhnala Ajana s Lajenou
Asi nějaká zvláštní kombinace genů, nebo co
Šak spolehlivej pes je nádhera
jo jo, já si nestěžuju. Od jistého věku (a váhy) už dávám přednost spolehlivým a přemýšlivým pejskům
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 21:34
- Nahlásit
ne ne, Bon-Bon senior i junior jsou obě holčičky . S klučičíma jménama. To je schválně, aby se to lidem víc pletlo
tsss takový chytáky na mě tady zkouší a Carbona chudáčka už ste udali jo?
Teď je šíleně matu eště golijí. Na to, že budu dalších patnáct let poslouchat "to je maminka a to jsou její miminka,že?" až půjdu s golijí a šelmyjema jsem byla připravená. Ale, že budu poslouchat "to je tatínek (golije), to je maminka (šeltiák Kofi) a to jsou miminka (šelmyje)" to jsem teda netušila
to máš za tu nenasytnost.... šelmyje ti nestačejí, chtěla si učesanou gólii, tak teď to budeš poslouchat
Asi nějaká zvláštní kombinace genů, nebo co
nejspíš ..... ten můj pes má fakt největší radost z toho, když si hrajeme na zlé pejsky a "pereme se" a on mě může chytat zubama a skákat jak magor, lítat kolem a vrčet.... to je jeho oblíbené. vůbec nějak moc rád kouše nevím nevím co by na něj říkala maminka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2012 08:37
- Nahlásit
helps
Carbona chudáčka už ste udali jo?
Jasně, Karbenátek už je dávno pryč. Šel jako první.
nejspíš ..... ten můj pes má fakt největší radost z toho, když si hrajeme na zlé pejsky a "pereme se" a on mě může chytat zubama a skákat jak magor, lítat kolem a vrčet.... to je jeho oblíbené. vůbec nějak moc rád kouše nevím nevím co by na něj říkala maminka
Maminka by se za něho styděla Lajena to dělá taky. Ze zálohy přepadne malodítě, visí ji na rukávu, nebo na nohavici a děsně vrčí. Nýna přilítne, zmlátí Lailu, seřve ji a přitom říká "jak se to chováš ty spratku? V životě z tebe nic nebude, stydím se jak jsem tě vychovala" Ale Lajenka ji má totálně na háku a jde zase někoho přepadnout
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2012 20:05
- Nahlásit
na zlepšení nálady, hrnky od Terezy Hillebrantové
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2012 20:40
- Nahlásit
Jasně, Karbenátek už je dávno pryč. Šel jako první.
a kdepa je mu konec chlapečkovi? tak to jo klucíí jsou holt žádaný....
už aby taky někdo s dalšíma šňapíkama začal běhat, aby sme je mohli někde potkávat
Maminka by se za něho styděla Lajena to dělá taky. Ze zálohy přepadne malodítě, visí ji na rukávu, nebo na nohavici a děsně vrčí. Nýna přilítne, zmlátí Lailu, seřve ji a přitom říká "jak se to chováš ty spratku? V životě z tebe nic nebude, stydím se jak jsem tě vychovala" Ale Lajenka ji má totálně na háku a jde zase někoho přepadnout
chudák Nýna, je mi jí moc líto, že toho jednoho spratka má doma pořád před vočima. no může aspoň být ráda, že jí tam nezůstal ještě Ajan, to by byla teprve divočina. to já se mu taky snažím vysvětlit zásady správného chování, ale občas je dost nepříčetnej a hraje si to svoje
gabifi
jůůůů golií hrnečky ))
Tak sme před chvílí dorazili ze závodů. Ajan už byl mrtvej cestou v autě a doma jen sežral granule a už tu leží zas jak mrtvolka....... já sem teda úplně rozsekaná taky,. kupodivu v Plzni bylo krásně a tak mám při mém štěstí hubu v jednom ohni, protože mě sežahly paprsky..... ještě k tomu není nad to si den před závodem vytvořit na patě asi tři puchýře, následně si je při chůzi strhnout a pak celou sobotu běhat.... teď už teda pajdám opravdu a ta pata bolí při sebemenším náznaku. Jó a samozřejmě teta Alice byla drsná podle očekávání. Ačkoliv mě se ty parkury na pohled moc líbili, ale v jumpingu sme nezvládli náběh do slalomu - úplně na kolmo, na nás ještě moc složitý; očividně - a následně DIS když mi vlítl do špatné díry tunelu - nojo sem si naivně myslela, že ho ukočiruju. Ve zkoušce pitomec shodil dvě laťky a do slalomu se vbíhalo přímo z tunelu, což chlapeček taky nedal. No a poslední agi běžel nádherně a pro změnu sem to pěkně po..... já čtvrtou překážku od konce, když sem asi byla někde jinde a snad sem mu ani neřekla "houpy" aby věděl, kam má jít. Takže veleúspěšný den teď se radši rovnou taky vrhnu do postele, prtože sem úplně mimo
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 11:00
- Nahlásit
biluška
Jé Žížaaaa!
Bobeček malinkatej ... no dobře velikej už skoro. Heč ségře včera vypad poslední špičák! A takhle už jsme veliký my
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 19:39 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
zdaréc.
Koukám tady na zkazky z agilitění Bilušáků-to je prčovní!
My už jsme zase začali taky běhat a už i Migáč asi 3x zařádil.Pro žvanec udělá cokoliv,ale nejlépe zadek přišpendlený k zemi,čumák vytažený až za roh,ale nepopojde tím slalome a nepopojde.Mimo slalom ale běhá krásně.
Libu-myslím,že se ti děcka budou líbit,co za rok od základů od tebe teď doplnili.
Sára s Filipem je taky slušná.Pro sníh,mrazy a pak bláto jsme dobře 4 měsíce nic nedělali,ale kupodivu,tam kde skončili,tam zas začli.
Srandovní je,že zatímco lidi z naší skupiny chodili celou zimu a dřeli hlavně pánečkové,pokroky tedy nejsou vidět,mimo to,že jim ty štěňata dorostly do dospěláků.
Něco na tom asi bude,že malé děcka na agilitění nejsou zas až tak marné.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:51
- Nahlásit
datli
jsou šikovní Původně jsem chtěla napsat oba, ale vlastně všichni čtyři
All
Taky tady vám musím ukázat krásné pejsky, kdybyste je náhodou vedle přehlídli
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:03 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
Biluška až rozkvetou pampelišky,budou mrňavci kýčovitě krásně zářit na fotkách.
Jsou to krásné prďátka.Ani je děckám nebudu ukazovat,poslintali by mi noťas.A mamina opět,jako Bonka se řehní,ač je otravována.
Kolik jim už je?
Jinak Migas má dnes za sebou odběry krve a konzultujem s kardiologem zatím jeho rozvoj a postup-u toho Brněnského kardio veta.
A máme rozočkováno a s odstupem co 3 týdny po pididávkách dáváme jen základní očkování,ale od vztekliny veťák odstoupil,že do risku nejde.
Prosím Tě,shazují šeltie zimní srst,nebo jim to furt bude přibývat a zvětšovat se objem,až z něj bude asi koule dredů?
Říkalas,moc nečesat,aby nebyl naháč,tak jenom češem dredy za ušima a pochcaný břuch,co taky rád dredí.
A poslední,co teda klíšťáci?Už se Mig letos seznámil ,takže oba psi musím nějak zajistit.
Jsme často na chalupě,kde asi jsou hodně a mimochodem naše město je v rizikové lokalitě přemnožených klíšťat už dlouhá léta a jo.Chytnem to i za barákem.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:07
- Nahlásit
Biluška
Krásné, a už mají jména?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:12
- Nahlásit
Tony
D´artaňan, Drákulka a Drajf
datli
Je jim měsíc. Na klíšťata používám expot, funguje bezvadně a zatím jsem na něho neviděla žádnou negativní reakci. Ani u citlivek typu Bíbu. Srst občas shazují, až začne budeš litovat dne, kdy jsi tohle neopatrné přání vyslovila . Teď je ve věku kdy bude nejvíc nasrstěný za celý svůj život. Cca kolem roku a půl to shodí komplet, bude úpa hladkosrstej. Pak to zase doroste a už to půjde v normálních vlnách - letní,zimní.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:18
- Nahlásit
BiluškaExpot je ofiko název?Seženu v lékárně,nebo u vetů?
Je to na měsíc,nebo sezonu?
|