Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:49
- Nahlásit

Billy
pak napiš mejlíka, jak jste dopadli

Billy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 00:24
- Nahlásit

gabifi
Zásluhou Dity Ungerové vše proběhlo skvěle, zítra písnu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:39
- Nahlásit

Úplně jsem se Vám tu zapomněla pochlubit, že Koninka v pátek oslavila už svoje 6. narozeniny strašně to letí

Billy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 21:07
- Nahlásit

Pár obrázků z Litoměřic
http://janebilly.rajce.idnes.cz/MVP_Litomerice_201 2/

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 12:13
- Nahlásit

Billy
vnoučkovy tituly do databáze odeslány, během dneška nebo zítřka by se tam měly objevit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 15:13 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Billy
z Billyho vyrostl moc pěkný pes, vypadá asi nejlépe co ho znám

Billy
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 01:36 - Změnil/a: Billy
- Nahlásit

gabifi
Děkuju za odeslání

Jimmi
Ahoj Omlouvám se, já věděla, že jsem někomu zapomněla zavolat
Ale jinak je to furt magor

datli
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:47
- Nahlásit

Shelticka asi se v sobotu potkáme u nás na AGI.Sem tě viděla na přihlášce.S Fildou budem pomáhat na organizaci.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:51
- Nahlásit

datli
jojo jedu tam, i když se mi moc nechtělo a jak vidím to počasí no tak už se mi vůbec nechce ale to je prostě tradice ten Přerov, ale máte tam nějak málo lidí přihlášených

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 19:50
- Nahlásit

datli
jo ale já tě určitě nepoznám, tak když mě třeba budeš zdravit tak se hlaš ať vím

datli
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 19:54
- Nahlásit

nemáme málo-není to úplný seznam ,navíc,dole jsou další karty,tak si rozklikej ostatní záložky.
Hele právě pršelo a už svítí punťa.Snad už nebude chcanec,ale máximálně chladno,pod mrakem.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:16
- Nahlásit

datli
já vím že je to na záložky zas nejsem tak hloupá blondýna ale tak 55 není moc jo já věřím předpovědi že pršet nebude

datli
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 23:03
- Nahlásit

Shelticka

ajo,mě teda 55 připadlo dost.Se prostě nevyznám.
ZKOuším zpracovat první videjko z prvního agi účinkování.
Nějak moc všeho prvního.
Normálně víš co se mi podařilo?Sem tam nechala mobil klíče,peněženku s doklady...Už je to doma,ok.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 23:15
- Nahlásit

Šeltiáček ve Žiaru nad Hronom

URL
Amigo je max 1 rok starý psík šetlantského ovčiaka- šeltie. Našiel sa v Kláštore pod Znievom, kde sa odrazu objavil (akoby ho tam vyhodili z auta) a denne sa vracal k bráne jednej firmy. Bol v zlom výživovom stave, za ušami splstnatená srsť, plný kliešťov...Na internete ho nikto nehľadá a hoci má čip, majiteľ na ktorého je registrovaný má vypnutý telefón. Malému preto hľadáme nový a samozrejme ten najlepší domov. Je to veselý a aktívny psík, preto by sa hodil k aktívnym mladým ľuďom, radi by sme ho umiestnili niekam, kde by a mu venovali. Je vhodný aj na agility a dog dancing. Malý je očkovaný, odčervený a kastrovaný.

datli
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 23:46 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

snad se můžu pochlubit našim prvním neofiko během
https://www.facebook.com/video/video.php?v=3366927 379643&notif_t=video_processed

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 12:06
- Nahlásit

datli
Sem tam nechala mobil klíče,peněženku s doklady...
to z té eufórie prvních závodů

Viděla jsem běh naživo, pěkně jim to běhá

helps
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 19:59
- Nahlásit

datli

fakt pěkné, ty děcka jsou fakt šikovný psovodi..... až se ještě vyběhají tak budou super

datli
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:36
- Nahlásit

i vy lichotnice!díkec.
Obávám se,že děcka s těmihle psy se zaučí v psinách a jak už budou samostatní,relativně zkušení,pořídí si pak svého psa dle chuti a teprve pak to bude supr.Že by byli bez psa,toho se fakt nebojím.Jestli ale budou aktivní,nebo jen tak ,to si netroufám odhadnout.
SHELTI,víš co mě potěšilo?Filip nikdy neběžel s Migáčem a ten pes ho docela poslouchal.
A druhá věc-nikdy jsme na cvičáku neměli nastavených tolik překážek a některé pro nás byly i novinkou .Já to řešila furt,ale evidentně Filda ne,takovým tím dětským způsobem,nějak to dopadne,však co.A kupodivu až na jeden bod,to dal nejlíp,jak kdy ukázal.Takže jsem hodně spokojená.
Nepočítám ten druhý běh,kdy vůbec netušil,že je nahlášen na běh,takže si ani neprošel trať.ALe to je jedno.

Co mě ale neskutečně pobavilo,po závodech jsme seděli s rozhodčí a vypadlo z ní,že se zná s Biluší.Došlo k tomu tak,že identifikovala MIGA.Jak je svět malej!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 07:52
- Nahlásit

datli
no jo tak šeltičkáří a ještě k tomu agiliťáci, jak by se neznali to už mají dost společného

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:16
- Nahlásit

datli
Poslala mě sem kachna, že prý budeš vědet - lze psa předávkovat lidskýma chondrama? Koupila jsem psovi Hyalgel, ale jsou to kapsle a nejdou půlit, pes má 25 kg, teda polovinu než člověk, můžu mu to celý dávat?

datli
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:57
- Nahlásit

Maya kapsle zvenku nerozpůlíš,ale vytáhni jeden konec od druhého a dostaneš se k prášku.Ten prostě dej na 2x.
Pokud je pes trošku normální,oproti člověku by měl líp zvládat to,že prášek dostává bez toho želatinového obalu.Já to takhle dělala s jiným obdobným preparátem a klid,bez potíží.Navíc u toho času ještě u štěněte.

Druhá varianta-dávej mu kapsli ob den.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:25
- Nahlásit

datli
Díky. Vyzkouším teda oboje, co bude lepší. Když se dá obden, tak to tak dlouho i učinkuje? On už má potíže a chondra fakt potřebuje, nemá to jen jako prevenci.

datli
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 20:22
- Nahlásit

Mayo-nedokážu ti na tohle odpovědět.Ale spíš zvažuju.Není to jako například antibiotikum,nebo lék na tlak,který musíš dávat denně a přesnou minimální látku.Je to podpůrný lék,jenž má zkvalitnit zdravotní stav.Nevyléčí,ale zlepší ten stav,sníží obtíže,ale úplně neodstraní.
Myslím si,že když se bude prostě doplňovat pravidelně,bude to fajn.A je jedno ,že je to ob den,ale je to pravidelně.
U lidí se dává cyklus 14 dní se to bere ráno a večer.Pak se pokračuje v již jen jednou denně jedna tableta a to po dobu do 3 měsíců.pak 3 měsíce pauza a zas 3 měsíce chondro,3 měsíce pauza.Čili 2x za rok se to bere u lidí.Kámoška rozumná lidová vetka mi říkala,že je to jedno,jaké chondro bereš.Hlavně že bereš.Jen je rozdíl v tom,že jak to má nápis-pro psy,je to hned výrazně dražší,ikdyž množství je třeba poloviční,jak u lidí-za ty prachy.Proto mi říkala,ať si seženu jakékoliv chondro a tak nějak rozumně,jako bych to dávala děcku ve věku 12 let.Čili nejnižší možné dávky.
Jestli je něco nesrozumitelné,piš.

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 07:42
- Nahlásit

Maya Hyalgel se prodává i tekutej - líp se to dávkuje. Až ho budeš příště kupovat taky jsem ho dávala psovi a docela to pomáhalo

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 08:10 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

datli
Díky moc. Zkusím teda dávat obden a uvidím, kdyby se zhoršilo kulhání, tak bych pak zkusila ty kapsle rozebírat a dávat samotný ten prášek.
Já právě taky slyšela kladný ohlasy na podávání těch lidských chonder, zvláště Hyalgelu, tak proto jsem ho koupila, přece jen kupovat Alavis apod. na denní podávání fakt leze do peněz, tady to nám vydrží za stejný peníze mnohonásobně dýl.
hancaw
Tak to jsem ani nevěděla, že je i tekutej, já řekla v lékárně Hyalgel a oni mi dali tohle, ani se nezeptali, který chci. Tak pro příště. I když to co mám je 90 kapslí, tak při podávání obden to budeme mít fakt na dlouho.

datli
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 21:52
- Nahlásit

hancaw jsem na tebe včera myslela,ukáž fotečky mrňavky,jak se vybarvuje,a vůbec.Sem zvědavá na naší vlastně sestřičku,pochlub se prosím.

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 07:43
- Nahlásit

datli momentálně je na zabití - přezubuje a kouše jak hladová piraňa mám fusekli samej zup pak je zase celá bolavá (dáseň) a vyžaduje chovat a ňuňat, chystá se vyrůst a žere jak prokopnutá, strašně prudí Džinu, která má mít klidovej režim - je po operaci. Jinak chodí cvičit a počítám že v létě by mohla pomalu začít agilitit, tunel už chodí pěkně i kladinu tak přidám slalom a látkovej tunel aby se nenudila!
Nechce se mi fotky zmenšovat tak když mi dáš maila tak ti je samo pošlu budu tu zase večer - abys tu zbytečně nevystavovala mail celý den. Co Migouš? Jsem koukala jak ti běhá omladina jde jim to!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 09:43
- Nahlásit

datli
ukáž fotečky mrňavky
pochlub se prosím
víte pani, tyhle dvě věty se velice vylučují, páč vona vám to Hancaw nepopíše tak, jak to je, ona si to trošku upraví, takže já bych vám ráda naznačila, že Kabátcoj předně vyrostl čumák. Do délky. Taky se začal kabátníček hrudit, tedy mu nasvalila a namohutněla hruď. Zadní část ještě ovšem není zřejmě v plánu, pročež má takové tenké kuřecí nožky pod hubeným tenkým zadkem, který plynule navazuje na tu mohutnou hruď, na hřbetě již náznakem v drnu dospělácká srst. Šachovnice prozatím splynula v flek, obličej posetý pihami. A to je náš malý Kabátec )) Je velmi lostomilý, ale vidět ho teď nechtějte, počkejte si, až bude hezký )))))))) Jinak je to strašný hrdina a bijec, kvůli ní už nechodí jeden Bižonek do psí školky, neb jest velmi umazávám od bahna malým zavilým Kabátcem. Tak si to rychle přeštěte, než přijde Hancaw, musim to pak smazat, ona má o moc větší sílu a je mnohem větší a máme jít spolu na pívo, mohla by mě zabít a pohřbít v lese za to...za pravdu....samozřejmě.

datli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 11:04
- Nahlásit

Gerdasem si učůrla smíchem!Geniální popis růstu a naprosto si perfektně vybavuju,že to období-dlouhé nohy,tělo jak chlupatej váleček,vepředu náprsenka a všude po tlamě flíkance.Jen ten čumák někdy narostl,ani nevím kdy,ale bylo to nějak rychle.A ten chlup na zádech,jak se dlouho nic nedělo a pak najednou to jelo po páteři a nakonec do stran...Sme se tuhle řehtali Migasovi,jakou má prdel mega,nicméně šeltičkáři prohlásili,že je drobnej,to že jen ty chlupy.Je fakt,že z kotce na cvičáku ladně propluje mezi šprušlama,zato Sára o kilo lehčí a nižší se šprajcne už za prsa a končí.

Tony
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 11:29
- Nahlásit

Gerda
jo drn na zádech - to si pamatuju, to je přesný. Já tomu říkala kohoutkový příčesek - ta moje měla hrozně dlouho "velký" chlupy jenom tam.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání