Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 12:20
- Nahlásit

Fšem šelmyjím roste dospělácká srst od hřbetu...fšem kromě Lajenky . Té rostla opačně, od břicha k zádům, takže vypadala jako natupírovaná

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 12:23
- Nahlásit

datli
Tony
Takže je vám jasný, že Hancaw může dát Kabátčí fotku tak za dva měsíce, jo? ))))))

Ba neee, samozřejmě si dělám srandu, Kabátec je velice krásný, výborně odrzlý, moc sympatický štěně...ale drn mááááá )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 12:36
- Nahlásit

Gerda
, Kabátec je velice krásný, výborně odrzlý, moc sympatický štěně..
No proto Gdybys to nenapsala musela bysem tě zmlátit sama

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 12:38
- Nahlásit

Biluška
je mi to jasný ))) Je fakt prímovnická, strašně kopíruje Džínu, mooc se snaží bejt jako ona, je na tom fajné to, že odkoukává chování od fakt dobrýho a hodnýho a dobře vychovanýho psa.

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 18:30
- Nahlásit

Gerda pani jen váš poslední příspjevek vás zachránil před strašlivou pomstou kabátčí
datli Biluška jinak ano, je to drzý sprateček neznající strachu, ano vyrostl jí nos takže vypadá jak nosál sosál, ano má drn zvolna přecházející do pruhu přes záda taktéž jí obrůstají nošky takže vypadá jako špatně oholená jo a rostou jí gaťky takže je často vystavena ponížení ve sprše Je velmi schánčlivá a všechny svoje majetečky si ukládá do pelíšku - jak se tam vleze ona je mi záhadou jinak jí musím pochválit - poslouchá a nedemoluje - zatím. Ještě máme před sebou pubertu.......

datli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 19:38 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

Hani posílej
Dřív jsem se z práce nedostala,až teď:

datli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 19:41
- Nahlásit

Bilušo-volala mi známá,že ti posílá děcka s labíkem na tábor.Já nic,já muzikant,která jsem referovala vloni.Letos jsem nic nehlásila .To vona sama si tě našla.Se těš!Mega Hedy ale hodnej,v kombinaci s Matesem,to se budeš divit!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 20:15
- Nahlásit

datli
s labíkem? Myslíš zlaťáka, ne? Essi to bude podobný číslo jako Dominik se zlaťákem tak se pověsím na půdě vedle Kvjetoše

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 20:19
- Nahlásit

datli prošťouchávám spojení mrkni do majla jestli je sova v sovinci

datli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 20:56
- Nahlásit

sOVICE PŘIŠLA A POŠLA HLADEM HANÍÍÍÍ

datli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 20:58
- Nahlásit

Biluška

CHYSTEJ UŽ I kVĚTOŠA NA SPOLEČNOST.aŮE JE MOŽNÝ,ŽE SE ZA DVA ROKY,CO JSEM HO NEVIDĚLA,ZMĚNIL V DĚCKO

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 21:05
- Nahlásit

datli no šak jí nakrmím nebo se bude střídat s Kvjetošem u Biluše na půdě
Biluška neznáš ten outulek na minulý stránce? Ptala jsem jich na toho šelmyjáka a ještě se mi neozvali.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 21:22 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

hancaw
jaký útulek? Gde?

A naval taky nějaké fotky Kabátca, uš sem ji dlouho neviděla

Edit: Už jsem ho našla. O tom psovi vím. Psala jsem jim už asi před měsícem, ať mi řeknou číslo čipu, že se pokusím dohledat chovatele. Místo toho jsem obdržela několik nekonečných příspěvků o každém hovínku co ten pes vytvořil, ale to blbé číslo pořád nevím Je to přísně tajená informace.Nejspíš mají strach, že by se taky chovatel mohl najít, psa si vzít a oni by měli po ptákách

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 21:28
- Nahlásit

Biluška navalim až najdu kábl od foťáku nebo přijeď je tu spoooousta košil na žehlení a Kabátek.
Hmm zvažovala jsem ho pro mámu ale nereagují ani popisem h...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 21:29
- Nahlásit

hancaw
je tu spoooousta košil na žehlení
kup už Standovi konečně nemačkavé

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 21:36
- Nahlásit

Biluška Proč? Mám tebe

helps
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 00:12 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

hancaw

Jinak chodí cvičit a počítám že v létě by mohla pomalu začít agilitit, tunel už chodí pěkně i kladinu tak přidám slalom a látkovej tunel aby se nenudila!

hurááá hurááá hurááá, konečně další šňapí agiliťák )

to Ajánek se krásný narodil, zkrátka má modrou kref, je to náš šlechtic

ps: taky si pamatuju, že jednu dobu vypadal Ajánek jak hyenka a měl taky divnou dálnici přes celý záda, takovej vylysalej pruh tmavej asi taky obrůstal od bříška......

a další věc kterou vůbec nechápu je, jak se z takovýdleho malýho blonďáka stal pomalu trikolorek ...dyby neměl ten bílej čumák, tak bych si myslela, že mi ho někdo vyměnil

hancaw
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 06:40
- Nahlásit

Helps tý brďo! to je fakt změna! Kešu má teď pruh - od drnu na kohoutku až po konec ocásku a ochmýřené nožky a zadek prostě moc krásy zatím nepobrala
Tak sprateček bude agilitit i kdyby nechtěla! Asi bych s ní jinak nevydržela - má energické období kdy lítá jak postřelená

helps
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:38
- Nahlásit

jojo je změněnej pěkně a změna probíhala asi tak nějak nenápadně, že sem si toho nevšimla a jednoho dne sem se probudila.......a zděsila se, kde je můj pes
no prostě se potatil, je to celej táta, syčák jeden....

má energické období kdy lítá jak postřelená

mám pro tebe skvělou zprávu zdá se, že tohle je nikdy nekončící období...... Ajanovi sou 2 roky a přesto neustále vymejšlí kraviny a zlobí. zrovna včera se po večeři rozhodl, že je moc moc šťastný a tudíž je čas ze samé radosti začít bojovat. nejdřív chtěl prodrapat sedačku, pak schoval hlavu pod hadr na sedačku, začal vydávat hrozivé zvuky a nenápadně se schovanou hlavou pod hadrem útočit na tátu, kterej seděl vedle.... pak hlavu vystrčil a cvakal na všechny okolo zoubkama a tak dokola ale jinak už se občas i tváří velmi klidně a andělsky.... to když chce podrbat bříško anebo ti chce sežrat večeři.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:15
- Nahlásit

to je dobrá změna no, ale ty zlaté šeltky mění odstín pořád Konča je sice furt rezatá ale sytost té barvy se mění, někdy je jak žlutý obilí a někdy uplně oranž zapadajícího slunka

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 10:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Amigo už je adoptovanej

datli
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:02
- Nahlásit

helpstý jo,to je naprosto luxusní proměna.Je nádhernej.Tuhle jsem viděla podobně zbarvenou kólii a nemohla jsem od ní oči odlepit.ááááách.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:05
- Nahlásit

helps
Tak Ajánek je teda nádherně vybarvenej! Úžasně krásná barva!

datli
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:33
- Nahlásit

Gerda nemáš náhodou fotky Hančina mimina?Zdá se,že jí buď sežrala,anebo naplno zaměstnala v rámci mateřských povinností,páč mi žádné fotky neposlala.

Bilušo-zase si měla možnost Klára zaběhnout víc,jak 3 tréninkové překážky na agi.A oba byli pochváleni za nečekanou rychlost a běh na 90%.Zprčili snad jen jednu točku,jinak dobrý.
Jinak měla jsem možnost zkusit Miga zasvětit do frisbíčka.Výsledek byl k pláči.Blbeček nemá lovící pud.Dospěli jsme sice s Verčou k maličkému pokroku,dotknul se disku asi po 20 minutách,ale že by to vzal do huby-bléééé.Dostali jsme doporučení,že v této fázi by bylo dost asi účinné využití klikru.Prej byl na to nachystaný.Zkusím,ale nevím.Migas nenosí ani míčky.
Zato Sára byla naopak tak umanutý lovec,že ostuda.Závěr byl takový,že prvně ze Sáry vyhnat brutálně lovecký pud a zároveň zrušit její umanutost.
Verča má pravdu v obou případech.Se psy by se dalo asi dost pracovat.Ale nějak na to moc nemám.
Kdyby byl jen jeden pes,asi do toho půjdu hodně na plno.Takhle asi jen Sáru zkusím pocvičit v odvolávání,když loví.A frisbíčkování necháme padnout úplně.Jen agi bych ráda ,aby děcka dělaly fakt poctivě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:39
- Nahlásit

datli
jééé to nemám, ale určitě jí vyfotim, až půjdeme ven, foťák jsem s sebou neměla minule, napravím příště.
Krz to frisbíčko - zkus Katachyon, poradila by ti tak, jak poradila mě, když nechtěla Mařka moje aportovat. Myslím si, že s tím klikrem by to fakt šlo. Sice by to neměl jakoby ze sebe, z nadšení, ale naučil by se to, postupně by ho to mohlo i začít bavit.
Co mám od tebe ten Septoderm a ty náplasti veliký sterilní, jsou super, už jsem je skoro spotřebovala a tím septodermem desinfikuju všechno, i Mařce nohy, vůbec to nepálí a je to super!!! Kupuje se to normálně v lékárně?

datli
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:56
- Nahlásit

Gerda je to dost běžný zdravotnický prostředek a kdyby nebyl,nech si ho objednat.Do 24 hodin to většinou v normální lékárně mají v závozu.
A náplasti dlouhé mi teď ukrutně chybí.Klára si udělala popáleninu 2 st na stehni.Nesla horkej hrnec a opřela si ho o stehno.a řekla mi to až druhý den,mže jí to štípe.Byla jsem na vývrat.Ale začla jsem jí na to okamžitě valit Bionect-hyaluronovou kyselinu ve formě krému anebo mastného tylu.A protže je to mastné,blbě se to přelepuje.Mám jen rozměr 7*5cm.
Jejda-s tím klikrem si mi teda dala,že to možná nebude z něj...sákryš.To já nechci.
Ono možná je Migas tydýt i proto,že Sára je v tom dravá.A tak on třeba sprintem vyrazí vpřed vedle Sáry,předběhne ji,je první u tenisáku a tam stojí,chechtá se,ale nevezme si to.Respekt ze Sáry,nebo tydýtkovství?Nevím.
Jo a Miguláč i Sára mají v jednom dni příští týden narozky!Na srazíku jsem jim koupila od holčeny raslího fóra plno luxusních ňamek a lososový olej.Má úžasné ceny. dogmania.cz má ceny stejné a i lepší jak zoohit v akcích.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:10
- Nahlásit

datli
super, zakoupim to, protože je to super!

Klára si udělala popáleninu 2 st na stehni.
šmarjáá to je strašný, ať se dobře hojí...jak velký to má?

s tím klikrem si mi teda dala,že to možná nebude z něj...sákryš.To já nechci.
ale ne, to neni nic strašnýho, neni k tomu nijak donucenej, že by dělal něco, co ho neba, jen se na něj jde oklikou, jen se přesvědčí o tom, že je to super, naučí se hrát takhle a pak ho to bavit bude, prostě to neni jenom blázen aportovací, co nosí a loví sám od sebe, jen se to naučí, neboj, vůbec nic hroznýho to neni. Mařka moje si nehraje vůbec, máme jeden míček 9 let, furt jak novej...než nám ho nějakej labroš debilní ukrad )), neaportuje, sama od sebe by nic nepřinesla a ani nevzala do huby...krom hovna, ale to zas nechci, aby mi nosila, učila se, že aportování je děsně bezva, že když bude nosit a držet, dostane jídlo. Takže výměnnym obchodem se dopracovala k tomu, že pro aport letí, přinese, drží, odevzdá, ale ne kvůli tomu aportu samotnýmu, ale kvůli tomu, že za to něco dostane jinýho. Má to naučený jako cvik. A od tý doby, co si u učení klikáme, si ráda trošku hraje s věcma, se kterýma jsme cvičili, prostě se naučila hrát si. Nijak teda zásadně hodně, ale trošku si prostě už hraje. Moc jí to cvičení baví, protože klikání je pro ní srozumitelný a jasný označení, že něco dělá dobře a spojený to má s odměnou pamlskem. Takže pro míček se teda rozhodně nepřetrhne, ale začne se trhat, když se naučí, že za to bude odměna...tak takhle jsem to myslela.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:14
- Nahlásit

datli
To má po Boně, ta taky neaportuje. Razí heslo "když jsi to zahodila, tak to asi nechceš. Kdybys to chtěla tak bys to přece nezahazovala" . Tak na frisbí kašli a radši agilitujte, ne? Nemusí přece dělat fšecko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:19
- Nahlásit

datli
A tak on třeba sprintem vyrazí vpřed vedle Sáry,předběhne ji,je první u tenisáku a tam stojí,chechtá se,ale nevezme si to.Respekt ze Sáry,nebo tydýtkovství?Nevím.
myslim že je to respekt ze Sáry, respekt ze staršího, dravějšího a ještě feny. Nemám možnost porovnat u svých psůch, maje pouze jednoho, ale viděla jsem to i u Crysky, tam je ovčoun vychován dvěma fenama BOM, je velice galantní, nedovolil by si jim sebrat něco, na co maj nárok ony, když je chce škádlit, vždycky počítá s tím, že ho ženský vyštípou a naučej, jak se chovat k dámě. Myslim, že je v tomhle úplně normální džentlmen Házej jen jemu, když tam Sára nebude, ať si taky užije, že si kořist sám uloví a nemusí se dělit.

datli
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:21
- Nahlásit

Na té občasné separaci při čemkoliv pracuju.Jen to prostě v sobě si obhájit,proč dělat věci na dvakrát,když to jde zaráz.Ale občas na cvičáku nechávám Filipa s pokročilýma trénovat a Mig aby nemusel dlouho čekat,jdem opodál a cvičíme odložení,přivolání.Jen já,Klára a Migas.Klára zkouší povely a já usměrňuju oba.
Biluš,neměla jsem ambice hodně frisbit.Jen jsem chtěla hodit disk,abych psa nezabila.Bráváme disky často,jak jsme s děckama někde pod stanama,na chatě,tak jsem chtěla i ty psy přiřadit.Ale zjistila jsem,že je to věda.Tedy věda u mých psů ,kteří mají divné chování.
Musím je ale pochválit,jaký pokrok udělali za půlrok agilitění.ať už děcka,tak psi.

Gerda ta popálenina je asi 3*6.ale vypadá to konečně po 14 dnech,že se jí začíná ta "živá" kůže měnit a už jí z toho neteče.Určo znáš ty postupné stádia,jak se to mění.Ale je dost velká pravděpodobnost,že jí tam zůstane pak hnědej pigmentovej flek.Zkusím to s tím Bionectem rozehnat.

Holky hurá!Mig pouští první chlupy.Takže se nám přes léto neupeče!Chytla jsem ho s žíněným kartáčem,že ze srsti vyklepu po víkendu bordel.A navíc byl i slepenej.Chcalo co 30 minut celej víkend.A miláček najednou začal pouštět.Vidím to na týden práce .

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání