| Autor |
Zpráva |
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 10:05
- Nahlásit
Ahoj všem v novém roce
Copak se stalo s naším tématem? To už jsem v novém roce tak vypnutá že ho ani nedokážu otevřít?
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 10:09
- Nahlásit
petl
Taktéž zdravím
gabifi ho vypnula, viz zde: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_9530_1.html
A pak bylo založeno nový téma: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12385_0.html
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 10:25
- Nahlásit
aha poproste prosím tedy zase moderátora ať se to nové opět jmenuje Kolie a šeltie ano? Jinak nás tu případní noví koliáři nenajdou
|
cangalisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 11:09
- Nahlásit
Jupí, konečně zas rovnocený název
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 11:40
- Nahlásit
šelmyje sou holt f přesile
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 12:00
- Nahlásit
Huš ne nadlouho jakpak se má Žíža, paní? Doufám že zlobí jak jsme jí kladli při loučení na srdce?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 12:11
- Nahlásit
petl
Dneska byla zase na kanysce. Ty vlohy co měla evidentně ztratila, bo se dneska vůbec nezastavila Nigdo neměl šanci ji pohladit, fšichni viděli jenom rezavou šmouhu co furt mizela pod postelema a moji prdel jak jsem ji z pod těch postelí lovila
Akorát jedna paní měla na vozíku nadrobený jakýsi párky co byli na snídani, tak u té se teda na chvíli zdržela
Jo a taky ji zaujal údržbář bo nesl klubko drátů k počítačům a ty se jí moc líbí. Jí se vůbec líbí fšechno co se dá překousat a pokud možno to má velkou cenu A načůrala mi do papuče Asi uš ji nemám ráda když nad tím tak přemýšlím
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 12:46 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Biluška
že by se nám rozběhala holka jedna zrzatá? Co jste tam přes vánoce s tím mazlivým polohovacím štěňátkem udělali ?
Asi je to fakt Žíža no - žížnivá čára
No mušíš jí dát občas nažrat aby neměla tendence se dokrmovat kabelama a jiným šrotem, já tě varovala že bude extrémně žravá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 12:49
- Nahlásit
petl
Co jste tam přes vánoce s tím mazlivým polohovacím štěňátkem udělali ?
Chodívá spát k Pumě do pelechu Myslím, že Puma na ni má špatný vliv. Co mám dělat gdyž se chytla blbé party
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 13:00
- Nahlásit
Biluška
je fakt že co se ta naše čůza chytla Ferdy jako starší tety tak se taky přestává chovat jako princezna zlatovláska...kam sáhneš tam jí rostou zuby
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 13:07
- Nahlásit
petl
to je jasný, sou nervově labilní a snadno se ovlivňujou. Takový jak se chytnou blbý party tak je to f čoudu co budem dělat?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 13:12
- Nahlásit
Biluška
Nás paní učitelka ve škole vždycky chtěla rozsadit
|
cangalisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 13:17
- Nahlásit
Neveřím Šoltyje versus golie všeho druhu (dloho,krátko,border, bearded), musíme být v přesile
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 14:11
- Nahlásit
sem chodí málo ostatních kolii.... vlastně to byli dycky jen zlatovlásky a šoltyjky a šoltyje sou samozřejmě nejlepší, o tom nemusíme vůbec diskutovat...
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 14:12 - Změnil/a: Barbucha z Prahy
- Nahlásit
helps
Tak to teda diskutovat musíme, i když vlastně není o čem, protože KOLIE (dlouhosrstý) jsou nejlepšíííííííííííííííííííííííííííííí
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 14:13
- Nahlásit
Nejlepší jsou borderkolie
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 14:14
- Nahlásit
Eninka
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 14:17
- Nahlásit
už se perou ?
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 15:38
- Nahlásit
petl
nebylo třeba, stačilojen zvýšit hlas a pohrozit fyzickým násilím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 16:11
- Nahlásit
helps
a šoltyje sou samozřejmě nejlepší, o tom nemusíme vůbec diskutovat...
To je jasný paní, nechápu, že sou furt lidi co to neví
petl
Nás paní učitelka ve škole vždycky chtěla rozsadit
Zkusím jí zakázat stýkat se s Pumicí, ale mám strach, že se budou scházet za mými zády
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 19:56
- Nahlásit
Barbucha nenavážej se do borderek jóó!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 19:57 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Biluška
To je jasný paní, nechápu, že sou furt lidi co to neví
No!!! a ještě navíc si ty úžasné nádherné šotyjky pořád pletou s ostatníma... kdyby je znalo víc lidí, nikdo by si jinýho psa už nepořídil
Sem tagle čekala mezi svátkama s Ajánkem před bankou na tátu a vyšla nějaká paní a úplně se rozlpývala a pořád opakovala "to je radosti, no to je radost.... " a jak je nádhernej Ajánek a jak jsou tyhle psi chytrý a že pasou ovečky. Tak sem horlivě přikyvovala, ... pak paní začla že viděla dokument a že tam byla slečna a že ten pes uměl i jména předmětů. a pak povídala, že sou nejchytřejší na světě... a já jí povídám, že asi šestý nejinteligentnější. A ona pak dál povídá, povídá.... pak se ptá, jak se jim říká - já říkám šeltie. Vona se zarazila a zase - no ale anglicky... já říkám shetland sheepdog... a vona néééé, to je jinak... já se už směju a povídám, jo vy myslíte border kolii ... a vona "jóooo to je vono". tak sem jí vysvětlila, že sou teda jako nějak vzdáleně příbuzný, ale že šeltie nené bordera
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 20:20
- Nahlásit
helps
a pak povídala, že sou nejchytřejší na světě
myslela borderky, viď, jo, jo, nad borderky není
|
cangalisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 20:34
- Nahlásit
Samozřejmě má pravdu Bařbucha Jednou mi golie označili za šoltyje a hluboce mě to urazilo Malej pes - žádnej pes
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 22:10
- Nahlásit
helps
No vidíš, tak ty máš borderku a já mám co? No přece haskyho já vám pani hned poznal že je to hasky
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 23:33
- Nahlásit
helps
počkej to už si lidi pletou s borderou i zlatou šeltii, jo? tak už bude za chvilku bordera i skotský teriér...
|
petl
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 08:36
- Nahlásit
lidi si pletou kdeco
Roční Kulinku mi jeden vzdělaný chlapec prohlásil suverénně za koalu
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 08:36
- Nahlásit
cangalisa
hancaw
to bych si nedovolila Já razím heslo: Všichni koliáři světa spojte se
A mimochodem, mně se zdá, že šeltií je hrozně moc, vůbec nechápu, že je lidi nepoznávají, to by se mně s kolií nestalo Z čehož plyne, že kolie jsou prostě nejlepšíííííííííííííííííííí
|
cangalisa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 09:10 - Změnil/a: cangalisa
- Nahlásit
Koala, to je hezký
Je pravda, že díky Lassie, jsou omyly minimální. U mě vedou TOP lidi co se jim zdá moje tervice jako potomek golií. Většinou je mají za maminku,tatínka a potomka
To je podoba, jako by jim z oka vypadla
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 09:49
- Nahlásit
Tery89
No vidíš, tak ty máš borderku a já mám co? No přece haskyho já vám pani hned poznal že je to hasky
jůůůů ale na to že máš huskyho, tak to zvládáš dobře... to máš móóc šikovnýho seveřana.... tagle šikovnýho seveřena sem ještě neviděla! Klobouk dolů
Tony
počkej to už si lidi pletou s borderou i zlatou šeltii, jo? tak už bude za chvilku bordera i skotský teriér...
Nooo.... očividně. Dost mě to překvapilo, ale je to tak. Mě teda bordera a šeltie přijde dost jiná, obzvlášť jak píšeš u té zlaté mě to překvapilo... ale to víš no
táááááák teď ste uhodili hřebíček na hlavičku. kolie znají lidi proto, že Lassie je proslavila.... ale zas některý lidi sou divný. sem byla s rodičema a Ajsím na vánočních trzích a nějakej chlap se tam s náma zastavil a tvrdil nám jak sou kólie hrozně zlý... a mamka jako naznačila že přesně navopak a on si fakt nedělal srandu a myslel to vážně, že DK jsou zabijáci
|