| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 21:03
- Nahlásit
Biluška pani nebyly by novější fotky malé Krychličky? Jaká budou štěňátka od Nýny? Jo a díky bohu Brita se našla - děsila místní u kapličky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 21:27
- Nahlásit
datli
cos cvičila s Hesinkou na canisku.
Paní, seš zmatená, Hesinka kanysku nigdy nedělala. Razila názor, že haranti do patnácti let by měli vyhynout Ta by je na kanysce dokázala slušně srovnat do latě
(prej s manželem takhle rozhodně v klidu nebyl-no vod čeho jsou maminky,žejo?)
Se mu nedivím, on má Ruda takovej zádumčivej pohled...když se navíc ještě začne kývat tak asi není v klidu nikdo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 21:29
- Nahlásit
hancaw
pani nebyly by novější fotky malé Krychličky?
Ti ji zítra foťnu. Si zkusím od kámošky půjčit lepší foťák.
Jaká budou štěňátka od Nýny?
Zrzečci.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 23:23
- Nahlásit
Biluška třá jedna zepředu kdyby tak šla.......
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 23:33
- Nahlásit
Biluškatak to byl inačí pes ,cos ho učila v době lidového režimu cosi...
příště-punding vaří ženská tedy Klára a na latyfundie a zalívání kytek u sousedů jsou lepčí chlapi,takže Filip.Vyřízeno-co tam máš dál?
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 01:32 - Změnil/a: Tony
- Nahlásit
Microgarden´s Look This Way
to je taky zajímavé jméno - že by konkurence :-D
no ale v luxusnosti jmen stejně vede Ajsí od Helps a Mig od Datli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 08:43
- Nahlásit
Tony
no voni sou totiž oba tak jako ode mě, víš?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 10:46
- Nahlásit
Tonya to znáš celou leteckou story?
Boeing 737(psáno slovy)von Snappi Snapp po domácku zkráceně Mig 21,dostal povolenku k přistání do naší smečky od pilota MI Hind Š 171-modernizované verze.
Mig -psí šlechtic s modrou barvou srti a modrou krví i ve skutečnosti ,pro přetížené srdíčko-musel ho rozložit po celém hrudníku,aby se mu tam všechna láska k životu vešla.
Poslední ještě MIG po zpátku GIM-pominu-li tvrdé y.
Vybraly ,vyškemraly si ho vlastně si ho naše děti,jenž bouchají gymnastiku.
Toliko o jménu
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 10:51
- Nahlásit
datli
No znala jsem to jen po to GIM-GYM, dokud jsem to nedočetla, tak jsem si lámala hlavu co to je gym... takže poučení, takhle po ránu lepší nejdříve všechno přečíst a pak teprve začít myslet.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 13:03
- Nahlásit
Biluška
Nýna vám vzkazuje, že mezi ní a norským psem Microgarden´s Look This Way vzplála jiskra. Za tři týdny se na ultrazvuku zjistí essi něco zažehla
jejda, ale já domů dalšího psa přivést nemůžu... ale rozhodně to vypadá na krásné zlaté statečné šeltí bojovníčky )) hned bych si jednoho ukradla...
Tony
správně to chápete paní, Ajsíkjů Leader je ten nej :-D
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 13:23
- Nahlásit
Biluška
je někde na natu nějak víc info o tom psovi? já jsem ho včera zrovna hledala a nějak mi to nic nevyjelo... nebo neumim hledat :-D viděla jsem totiž že vyhrál teď v Brně a na fotce mi připadal teda mega, ale možná optický klam...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 14:08
- Nahlásit
Shelticka
Na netu asi nic není. Aspoň jsem nic nenašla. Zas moc mega není. Větší je, ale ne nějak extrémně.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 16:41
- Nahlásit
helpsno kdybych věděla ,že z toho mimina vyroste tak nádhernej zlaťák,jako máš ty a to i povahou a vlastnostmi,hooodně bych uvažovala.Přecijenom blondýny a zlatovlásky prostě k sobě patřej...
Bilušoune pošli texty,jináč ti tak leda pošlu membránu z uší!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 18:05
- Nahlásit
datli
kdybych věděla ,že z toho mimina vyroste tak nádhernej zlaťák,jako máš ty a to i povahou a vlastnostmi,hooodně bych uvažovala.Přecijenom blondýny a zlatovlásky prostě k sobě patřej...
Si piš, že vyroste, škaredý ščeňata tady neděláme
Bilušoune pošli texty,jináč ti tak leda pošlu membránu z uší!
Jaký texty proboha zase? Ty canistrovací?
helps
jejda, ale já domů dalšího psa přivést nemůžu... ale rozhodně to vypadá na krásné zlaté statečné šeltí bojovníčky )) hned bych si jednoho ukradla...
Nemusíš mít psa...nechceš třá Drákulu? Budou to déčka, zaručeně tam Drákula bude Pes tam být nemůže, páč není na D. Leda by to byl Des a to je škaredý jméno...možná Děs by snad šlo
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 18:43 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
datli
no kdybych věděla ,že z toho mimina vyroste tak nádhernej zlaťák,jako máš ty a to i povahou a vlastnostmi,hooodně bych uvažovala.Přecijenom blondýny a zlatovlásky prostě k sobě patřej...
nóóó... samozřejmě sem nejščastnější, že toho malého mentálka mám, ale musím říct, že ten jeho "optimismus" není pro každého by tě to možná brzo přešlo..
Biluška
jo tagle... že bych se doma jako zeptala jesi můži mít dalšího psa a voni by mě kopli do zadnice ... načež bych řekla - tak aspoń Drákulu? myslíš takovou malou kamufláž? no nevím nevím, asi by to neprošlo... navíc sem psychouš, ale asi další pes bude něco většího
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 19:06
- Nahlásit
helps
ale musím říct, že ten jeho "optimismus" není pro každého
To rozhodně ne. Mě už z Lajeny občas hrabe. Občas často. Na kanysce ju jedna paní překřtila na Anciášku, lituju, že jsem to slovo neznala dřív, mohla ho mít v papírech
jo tagle... že bych se doma jako zeptala jesi můži mít dalšího psa a voni by mě kopli do zadnice ... načež bych řekla - tak aspoń Drákulu?
Zeptej se rovnou essi můžeš mít Drákulu
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 20:15 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Biluška
To rozhodně ne. Mě už z Lajeny občas hrabe. Občas často. Na kanysce ju jedna paní překřtila na Anciášku, lituju, že jsem to slovo neznala dřív, mohla ho mít v papírech
chápu a soucítím.... takže vlastně milá stařenka na canysce nazvala Lajenku jako zlou, neposlušnou potvoru? ale zaobalila to radši jako Anciáš... tak to je krásný
Zeptej se rovnou essi můžeš mít Drákulu
no můžu to zkusit, ale upíří u nás doma nejsou moc populární
ps: díky, až mě Ajan bude zase lézt na mozek, tak mu budu nadávat do Anciáše
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 21:31
- Nahlásit
Tak to já mám jednoduchý,Boeing je často blbounem.Hlavně co se týká hygieny.Buď čůral všude,nebo si čůral na celé břicho,když začal zvedat nožku,čůral opět všude-tentokráte venku,teď zas holčičkuje,asi kvůli té fixaci.Prostě blbounek.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 20:02
- Nahlásit
Tak máme za sebou super víkend s Pavlem Košků ))
Ajánek je celkem šikovnej, snažil se... moc mě pobavilo dyž mi Pavel povídá, že já sem taková jemná dívčina a mám takovýho silovýho, sebevědomýho psa tak to vidíte... a člověk by řekl, že ta šeltička bude jemná a já tvrdohlavej bejk ho povedu no nicméně musím prý do pohybu dávat víc energie a důrazu, čímž rozumím (jakž už mi radila i Verča Krčmářová), že musím pořádně dotahovat pohyby... no jo pořád se něčemu učíme.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 20:18
- Nahlásit
Finální verze jmen:
Modrá fenka - Carpe Diem
Černá fenka - Carpe Noctum
Černý pejsek - Carbon Canis
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 21:07 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
tak musím říct, že tyhle ména sou moc hezký ) akorát tedy né až tak vtipný... ale originální jo
ps ale ty ščeňata sou stejně nějaký vošklivý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 21:44
- Nahlásit
helps
tak musím říct, že tyhle ména sou moc hezký ) akorát tedy né až tak vtipný... ale originální jo
Se u déček zase polepším
ps ale ty ščeňata sou stejně nějaký vošklivý
Dám ti děsně do dršky Uš si píšu seznam. Začíná být dost dlouhý
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 21:47
- Nahlásit
hele kostkovaná fenka jako polštářek.To má být fotoobličejíčku?Taky možnost.
Helps-na jakém kursu si to byla?Ty taky furt někam lítáš!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 21:58
- Nahlásit
Biluška
chudáci déčkový miminka
nééé do dršky néé, dyť mám vlastně pravdu já to tak nemyslím...
datli
Helps-na jakém kursu si to byla?Ty taky furt někam lítáš!
lítám, lítám... musím se vzdělávat.... byla to víkendovka agility...
musím trénovat, aby to pak vypadalo nějak takhle http://youtu.be/A3gwOWwI-AA
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 23:04
- Nahlásit
helps
Souhlas jména opravdu krásný a mimča vo... vlastně taky krásný :-p
A Carbon canis mě i rozesmál.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 23:16
- Nahlásit
musím trénovat, aby to pak vypadalo nějak takhle http://youtu.be/A3gwOWwI-AA
tagle to vypadat nikdy nebude, poněvádž nemáš borderku :P
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 00:00
- Nahlásit
moje kupní smlouva na štěňata odemne má 2 strany, myslela jsem si, že obsahuje vše podstatné a měla trochu divný pocit z její délky, ale už teď vím, kolik důležitých věcí mi tam chybí! příští vrh bude mít sakra delší kupní smlouvu chybami se člověk učí až ji budu přepisovat, vyhlásím zde diskuzi "na co nezapomenout"
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 08:29
- Nahlásit
Shelticka
nááááhodou Ajánek už zvládá gemána a vynucenej frontcross.... a back lap tři finské otočky... no néé... teď už jich zbývá jen stopadesát pět neříkám, že by to mělo vypadat úplně stejně ale podobně efektivně... ale toho se asi nedožiju. a samozřejmě že nemám BOC by byl ten nejmenší problém,.. spíš se rozhodně neumím pohybovat tak dobře jako finové
teda - to sem netušila, že ve smlouvě toho musí být tolik.... to sem zvědavá s čím přijdete, že je pro smlouvu důležitý
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 09:06
- Nahlásit
Krome front crossu nevim o cem mluvis:-D to jsou zas novinky, a cim dal krkolomejsi nazvy:-D
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 09:11
- Nahlásit
Shelticka
Tak vyhlaš hned. A nemohla bys mi tu smlouvu o té velké délce poslat na okopčení??? Měla jsem taky na dvě strany, přičemž jsem si vědomá toho, že bych toho stejně moc nevymohla, kdyby bylo potřeba. Nicméně smlouva byla strašák, který vytřídil lidi, co se zřejmě dobře starat nechtěli.
|