Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 09:30
- Nahlásit

Shelticka

mám tam překlep jde o germána... říká se tomu i jinak, asi němec... a back lap no. podle mě to dost možná i používáš akorát nevíš, jak to finové nazývají

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 11:00
- Nahlásit

Jo me je jasny ze to asi znam,jen tomu nedavam takovy sileny nazvy:-D kde jsou ty casy kdy si vystacilas s otockou na celo a na slepo:-D

helps
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 11:38
- Nahlásit

takové časy už dávno pominuly.... teď je to samej spin a jiný výmysly... no sem ráda, že sem začala nedávno, takže se učím za pochodu a moc mě toho už snad ani nepřekvapí. ti co začínali před dvaceti lety se asi nestačí divit

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 12:26
- Nahlásit

helps
Shelticka
já dělám furt otočky na čelo, francouzské, vedu za čumák, nebo na vysílačku, zatáčím vpravo a vlevo (psovi říkám sem a tam, bo si beztak v tý rychlosti neuvědomím gde je vůbec levo), když ho chci stáhnout tak říkám náááá a nikoliv cap, cap říkám gdyž vedu kozu na krytí za capem Nenávidím tyhlety cizácké výrazy. Sme v čechách a tudíž dál budu dávat povely česky. Gdo mi na tréninku nerozumí může si jít běhat jinam (ale oni tomu mýmu "kurwacotoděláš?Natáhnitamtuhaksnuaukažmupořádně!! ") docela rozumí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 13:43
- Nahlásit

můj objev dne! Na otázku jak dlouho se věnuji agility odpovídám, že asi od 15 let, což je nyní cca 7 let, ale omyl! Dnes jsem našla moje staré obrázky Bessinky na agility z ledna roku 2001! No sama tomu nevěřím! Takže minimálně od léta 2000 se o agi zajímám, což je skoro dvojnásobek toho co jsem si myslela skoro 12 let! a Bůh ví jestli né ještě déle...

Biluška
plně souhlasím, já pořád lidi učím točit "čelo", "na slepo" apod, taky mě nehorázně vytáčí číst o nějakých rearcrossech apod ale jestli chceme rozumět novodobému agility, budem se muset ty pojmy naučit Takže já se snažím pochopit, co to znamená, ale mluvit mluvím stále česky

Vlčáčková
smlouvu ti momentalně poslat nemůžu, protože se stěhujeme a opravdu se mi nechce hledat, kde ji mám vypálenou na cd, psala jsem to před 2 lety, když jsem měla štěňata...až to bude aktuální a budou nová štěňata, tak to vyhrabu a rozjedu

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 14:02
- Nahlásit

Shelticka
ale jestli chceme rozumět novodobému agility, budem se muset ty pojmy naučit
zatvrzele se je odmítám učit. Jezdím trénovat tam kde po mě trenér řve "pohni prdelí" a nikoliv "udělej rorecross"

Na otázku jak dlouho se věnuji agility odpovídám, že asi od 15 let, což je nyní cca 7 let, ale omyl! Dnes jsem našla moje staré obrázky Bessinky na agility z ledna roku 2001! No sama tomu nevěřím! Takže minimálně od léta 2000 se o agi zajímám, což je skoro dvojnásobek toho co jsem si myslela skoro 12 let! a Bůh ví jestli né ještě déle...
Kdyby ses zeptala tak bych ti řekla, že když jsi byla poprvé na Gulaku tak jsi byla v družstvu malých holčiček, měla jsi blond culíčky a bylo ti asi tak dvanáct Jo a Beša vážila skoro víc než ty

helps
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 14:02
- Nahlásit

o to nejde jestli to nazýváš anglicky nebo česky - to taky pořád říkáme na čelo nebo záda spíš jde o to, že jsou pořád nové a nové techniky vedení, jazyk je věc jiná
a když si vezmu lidi, kteří to opravdu znají z dob, kdy se jen tak běželo se psem u levé nohy.... tak věřím, že jsou ze spinů, germánů a podobných výmyslů docela divoký

jinak teda už seš taky pěknej veterán, 11 let to je hafo já když vemu, že teprve přes rok se v agility pohybuju, tak tedáá... a kolik už sem toho pochytila, tak ty musíš mít úplnou spoustu vědomostí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 14:14
- Nahlásit

Biluška
no jo nedávno Janča vyhrabala fotku kde jsme s Andreou na jednom z dááávných táborů, no sranda

helps
doby kdy jsem si připadala, že v agi všechno už znám jsou zase dávno pryč a zase si připadám úplně blbá a že mi ty novinky nějak unikají momentálně jsem na tom trochu blbě, není čas ani finance na nějaký extra intenzivkování apod, takže si musím vystačit se sem tam nějakou nalejvárnou + internetem, časopisem apod... jako za starých časů ale 100 let za opicema snad ještě nejsem na to že se trenuju sama a dotáhla jsem to nějakým zázrakem do trojek, jsem se sebou spokojená

helps
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 15:47
- Nahlásit

no ty určitě nejsi 100 let za opicema, jen se nedělej, samé úspěchy, závody na vysoké úrovni... s financema je to bída, to je fakt, ale musím s tím něco dělat, projet nějaký semináře a snad i tábory, pak uvidímě

datli
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:29
- Nahlásit

Tak už i k nám napadl sníh a taje.Zrovinka jsem se chystala dneska na odpolední agilitění.

Bilbušo-už ti přišla počta od nás?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:58
- Nahlásit

datli
jj, právě dorazila. Ale celá rozbalená a potrhaná. Počťačka se omlouvala, že za to nemůže, že už to takhle dostala Ale vypadá to, že je to snad nerozbitý a funkční.

datli
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 12:39
- Nahlásit

grrr,od čeho je to doporučený a proč jsem to balila do novin?I ty byly rozlepené?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 13:42
- Nahlásit

datli
jo, celý to bylo rozervaný a znova polepený pošťáckou páskou.A pošťačka mi hned hlásila co je vevnitř

datli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 12:52
- Nahlásit

Teda to sou mi věci-člověk si sezobne tabletku pro lepší náladu a hned začnou chodit lepčí zprávy.Snad můj syndrom vyhoření včera dohořel a začnou se lepší časy.
A začnu tím,že Migasovi dám naprdel,že furt někde vyhazuje po cestě botičku.A obě tlamy ,že mi ukously cancourky z králíka na rukavicích.Skety-půjdou voba na srst!

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 13:18
- Nahlásit

datli
a copak je to za tabletku? Taky bych potřebovala

datli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 13:35
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
Remood.Je to laicky řečeno lék,který umožní vyplavení toho hormonu štěstí.Ten se vyplavuje za normálních okolností přílivem sluníčka,čokoládou,kávou,smíchem,sexem.
Někdy se ti to z nějakého důvodu zasekne a ikdyž máš to vše,je toho relativně málo na vypuštění toho hormonu.Tak mi to mudra vysvětlovala.
Dva roky zpět mi manžel 4 dny před vánocema odlétal do Afgoše jako první rotace pilotů.A já to prostě nedala a při slovu Afgoš,jsem propadala šíleným úzkostem a depresím,že ho tam někde zabijo,zmrzačí ,anebo jak já to tady sama zvládnu,když jsem vlastně nastoupila do práce na plný úvazek ,bez babiček k dispozici...
A tak jsem díky toho prášku mohla fungovat a NEVYMÝŠLET KATASTROFICKÉ SCÉNÁŘE..UPS CPSL.

Jo a mimochodem u nás svítí punťa.

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 14:04
- Nahlásit

datli
aha, díky
u nás taky svítí, je to super, po dlouhé době (když nepočítám neděli) krásný den, který ovšem musím strávit v kanceláři, ale i tak z toho mám radost.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 17:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

NABÍDKA ŠELTIÍ - PES A FENA
Mám dvě zlaté šeltky - obě s PP - pes 2 roky (nemá převislá ouška) 6,5 kg, fenka 5,5 roku 11,5 kg. Pes přítulný, fenka zatím docela bojácná. Zatím se tu rozkoukávají, ale jeví zájem o moje psiska a žádnou agresivitu. Zvláštní znamení: neví, co jsou psí odměnečky. PP mám a očkováky s propadlým očkováním taky. Hned jsme jeli na veterinu, takže započatá léčba zánětů ucha, spojivek, jsou naočkováni atd.
Neměl by někdo zájem o psíky?

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 17:40
- Nahlásit

Vlčáčková

kuk, já mám psů docela dost, ale hoď sem fotečky, jestli se ti podaří

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:24
- Nahlásit

Eninka
Už jsem podala raport na Miju, tak Ti to pošlu mailem. Bude to tak trošku kostrbaté, je to složené z několika zpráv. Ode mě a ještě jedné. A fotky jsem zatím nedělala.

datli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:29
- Nahlásit

to je ta smečka ze Žďáru?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:30
- Nahlásit

datli
Je.

datli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:39
- Nahlásit

Znám docela hodně lidí ze Žďáru,tak mi to moc prostě nejde dohlavy.Tamní nátura lidí je strašně specifická,90% lidí jsou kosteláci a i tím žijí.Jen manžovo rodina ne.
Jméno tady asi nechceš napsat,co?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:57
- Nahlásit

datli
Jméno tady nechci napsat, to máš pravdu. A bylo to za Žďárem, adresu jsem dostala až večer před odjezdem.
Už jsem je dala na černou listinu, který si děláme s určitou skupinou. A počítám, že časem to dám na ten "svůj" web. Ale až časem, až budou známa další fakta. Protože zatím se dneska začalo léčit a uvidím, jak se to vyvine. Tak pokud to bude stát zato, hodím to pak jako jeden článek.

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:58
- Nahlásit

Vlčáčková

ahojky, díky za mailíka, ale nefunguje mi na seznamu mail, asi mají nějakej výpadek, jen vidím, že přišel, ale nejde otevřít a tak...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:58
- Nahlásit

datli
Remood
kde se to kupuje?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 19:05
- Nahlásit

Eninka
Lze to poslat jinam?

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 19:07
- Nahlásit

Vlčáčková

právě že ne, mám jen ten seznam, počkám, snad to začne zase fungovat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 19:16
- Nahlásit

Eninka
Tsss. Já mám asi tak 20 mailů. To jsi tedy čajíček slabý!!!

datli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 19:21
- Nahlásit

Gerda je to jen na recepísek,není to volně prodejné.Jestli cheš víc info,budu večer na FB.Teď jdu na bramborové placky.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání