Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 10:16
- Nahlásit

helps
lidi sou divný. sem byla s rodičema a Ajsím na vánočních trzích a nějakej chlap se tam s náma zastavil a tvrdil nám jak sou kólie hrozně zlý... a mamka jako naznačila že přesně navopak a on si fakt nedělal srandu a myslel to vážně, že DK jsou zabijáci

Tak s tímhle názorem jsem se už taky setkala několikrát, vždycky čumím jak puk, nechápu, kde se tahle pomluva vzala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:49
- Nahlásit

já se setkávám s pomluvou, že golije sou blbý. Vzhledem k tomu, že to tupé ščeně mi už podruhý nachcalo do papuče si myslím, že to pomluva nebé

petl
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:59
- Nahlásit

Chytrá holka chodí na jedno místo ?
nebo ti voznačila obě? asi bude pořádkumilovná, mají to v rodině to víš, němci...

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:24
- Nahlásit

petl
nebo ti voznačila obě?
Ne, chodí zásadně do levý

Chytrá holka chodí na jedno místo
Nemohla by si to jedno místo najít třá na zahradě?

petl
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:34
- Nahlásit

Biluška
Ne, chodí zásadně do levý
nejspíš ti chce něco naznačit

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:13
- Nahlásit

petl
nejspíš ti chce něco naznačit
Že si mám koupit nový boty? . Nemohla by to naznačovat spíš Mášenkovi?

helps
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:15
- Nahlásit

Barbucha z Prahy

taky to právě nechápu, vždyť jsou to největší miláčci...

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:22
- Nahlásit

helps
no jo, zrovna minulý týden mi něco podobného říkala maminka mý kamarádky, že se jich docela bojí, protože zamlada jendu zlou znala (což v jejím případě znamená, že ta kolie si hlídala zahradu a byla "zlá" na příchozí). Naštěstí jí můj pes vyvedl z omylu neb si od jejích vnoučat nechá všechno llíbit a i s jejich psem je v pohodě.

helps
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 18:12
- Nahlásit

Barbucha z Prahy

no já si nedovedu představit ani hlídací kolii protože pes, kterýho znám z jedný zahrady, vždycky pláče když jsem kolem a tetelí se blahem, když se zastavím a pohladím ho...

datli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 21:07
- Nahlásit

Tak tu sté!To nemohl někdo napsat dřív?

ad matení nepřítele,co to máme za plemeno.Mě dostávají lidi,když vidí Sáru Jack Russella a Miga šolťáka.Pravda,mají kupodivu náhodou stejné barvy černá hnědá bílá.Takže často mi lidi říkají,s kýmpak se Sára zaběhla,že to štěňátko je tak chlupaté?
Ani nevím,no.

Bilušo-jak je u vás na konci těhotnění?Už Bonča funí a leží?Sem si uvědomila že už skoro budete brzy v termínu,co?Tak Vám držím pěsti.
Mimochodem,co byl Mig o vánocích marod ,vyrostl nějak do fešáka.Zkrásněla a zmohutněla mu srst,na ocase už není štětka,ale liščí ocas.Nicméně furt mám pocit,že eltie jsou kříženci s egyptskou kočkou.Se mi tu mladej nakrucuje,že padám na prdel!

helps
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 23:17
- Nahlásit

datli

tak koukej zase poslat nějakou fotku, jak klouček roste do krásy

datli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 23:58
- Nahlásit

peiserne mi chybi cas na pc a fofky a vubec nejak nestiham.

datli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 23:59
- Nahlásit

peiserne mi chybi cas na pc a fofky a vubec nejak nestiham.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 07:57
- Nahlásit

datli
Bilušo-jak je u vás na konci těhotnění?Už Bonča funí a leží?
Si upadla, ne? Lítá jak idyjot, rve se s Nýnou, neustále řve a vůbec se chová jako magor. Jako ostatně furt. Minule jí to vydrželo až do 63 dne. Pak se na vteřinu zastavila, porodila Miga a chtěla ať jí natáhnu coursingový naviják. Když jsem jí to zakázala tak uraženě porodila ještě Elis a Bonýska a rezolutně prohlásila, že ty štěňata co sem chtěla už teda mám a ona jde agilitit Předpokládám, že letos to nebé jiný

petl
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 10:57
- Nahlásit

Včera jsme slavili šesté narozeniny naší Nanynky, babičky od Žíži...to je neuvěřitelný jak to letí
Ještě nedávno to byl taky takový chlupatý štuclík jako je dnes Žíža

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 11:00
- Nahlásit

petl
Hlavně ať je zdravá a veselá

datli
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 20:01
- Nahlásit

Prosím o pomoc,rady a tipy.
Dneska se Migovi podařilo vyrazit pod kola auta.Sekunda manželovy nepozornosti.
Mladej má zlomenou přední packu,obě kosti.Vet mu to nádherně nečekaně zreponoval-klonil se víc k operaci a já zohledňovala zase Migovo srdce a opět sem na sebe vzala ten risk ihned neoperovat a chránit srdíčko.
Uf vyšlo to.
Sádru má až nahoru,tlapička je taky chráněná přesahem dlahy,takže na ní nedošlápne.
Máme nařízeno to pečlivě balit do sáčků ,ponožek a zabránit vlhkosti.Což teď je teda průserové.Zkusili jsme postup,co nám vet doporučil,dva sáčky a ponožku,mladej se vyčůral a popošel trošku a sáčky byly prodřené.
Poraďte mi prosím,co se komu osvědčilo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 20:11
- Nahlásit

datli

teda to je truhlík malej... mám dojem, že se prodávají pro psy botičky, zkus to někde zjistit, to by se ti poničit nemělo

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 20:14
- Nahlásit

http://www.zbozi.cz/vyrobek/boticka-ochranna-tappi es-neopren-s-kar-2ks/

http://www.zbozi.cz/vyrobek/ferplast-boticky-pro-p sy-vel-l/

atd atd

petl
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 20:36
- Nahlásit

datli
Sakra to je smůla
Osvědčily se nám psí botičky, je toho všude plno, pohledej e-shopy... a brzy se uzdravte

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 20:37
- Nahlásit

datli
Echjo, to jsou radosti. Zkus znasobit ty vrstvy, nejdriv fuska tlusta - zatejpovat paskou pres sadru, igelitak, fuska, zatejpovat, igelit, fuska a este pres to igelit, vse dukladne pridelany. Ale v tech venkovnich srackach se to rychle promacha, to je jasny, zkus - jestli u vas mate treba nejakou protetickou firmu, tam zajit a poprosit o zbytky neoprenu. Ten jiste neprodre a s igelitem a fuskou pod nim by to mohlo na venceni vydrzet.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 20:55
- Nahlásit

datli
ježiš paní, ten pes snad musí vyžrat fšechnu smůlu na světě .

Sádra je teda naprd z mnoha důvodů, ale je fakt, že je to asi lepší než ho operovat . Botky mu asi nenavlečeš přes tu sádru,ne?
Nýně stačil ten igeliťák, neprošoupala ho nikdy. Ale nenechávala jsem ji chodit - v náručí před barák, vyčůrat, vykadit, do náruče a dom.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 20:57
- Nahlásit

datli
jak může ty sáčky prodřít když na tu nohu nemůže došlápnout? Co ji zkusit nějak vyvázat nahoru? Jako když se ruka dává do šátku.

datli
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 21:04
- Nahlásit

Fifi -nad tím neoprenem jsem uvažovala,z čeho to doma šlohnout.
Paradoxně jsem byla doteď ortopedická sestra z ambulance a měla kolem sebe plno neoprenových ortéz.
Zkuzím zítra zavolat našemu bývalému dvornímu dodavateli,zda-li by mi buď kus prodali,anebo podle nákresu si rovnou nechala ten návlek ušít.

ikdyž jak tak koukám na ty odkazy,možná by stačila nižší botka.
Zkusím,co zítra ve městě najdu

dík holky.

datli
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 21:15
- Nahlásit

Fyzicky tlapka se nedotkne země,protože ta dlažka o 2 cm přesahuje.
A jasan-v náručí ven,vykonat potřebu a v náručí ven.Jenže on si musí popojít,otočit se a pak se vy... a to byl okamžik,kdy se sáček prodřel,pravda-dva hrubší mikrotéňáky a pruban napoprvé,než jsem stačila vychystat.
Našla jsem doma tlusté sáčky,ve kterých byly tuším elektrokomponenty.ANebo i úzké návleky z ovladačů z bublinkové folie.Kláře jsem zabavila ponožky a pracně něco vytvořila.Vynesla psa ven a von nic,jen se potřeboval asi zchladit.
No a co si Nýně dávala na zlepšení srůstu?Vet mi schválil podávání kalcia a chondroprotektiv i jako prevenci možné artrozy.Ještěže jsem zrovna před vánocema pro sebe nafasovala léčebnou kůru,tak ji dostanou psi.Sáře dávám občas preventivně taky ty chondroprotektiva.
Tuším že po psím se to jmenuje Alavis,Giom...ale je to všecko stejné.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 21:21
- Nahlásit

datli
Wobenzym bych doporucila, pokud ho snese.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 21:27
- Nahlásit

datli
No a co si Nýně dávala na zlepšení srůstu?
Nic. Napřed měla ty homea od tebe, na tu rozdrcenou tkáň, ale pak na samotné srůstání už nic. Chondra dostávají normálně - vždycky ty co někde vyhraju, nebo koupím se slevou

Ta bublinková folie je dobrý nápad, ta by snad vydržet mohla.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 06:25
- Nahlásit

Datli -

sadru jsme meli v lete. Cuba s ni utikala jak kdyby ji nemela.
Sacky i ponozky po par krocich prosoupany.. Pak jsme vymysleli zlepsovak, ktery se libil i vetovi. Sadru jsme zabalili do igelitu a zalepili a na spodek sadry jsme dali kus lina, ktere vydrzelo i nekolik dni bez vymeneni. Vyfocene to asi nemam...

Proste jsme urizli pasek lina, dali dospodu sadry, aby to presahovalo nahoru a omotali jsme to paskou. Drzelo to fakt skvele.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 09:33
- Nahlásit

Fifi

Wobenzym bych doporucila

to je dobrej nápad, určitě to urychlí hojení. Já jsem dostala u veta taky nějaký enzymy, jmenovalo se to jinak než Wobenzym, bylo to přímo pro zvířata, odpoledne sem dám název, ale i Wobenzym je dobrej.

helps
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 11:29
- Nahlásit

ježiš marja, vy máte teda opravdu štěstí, chudák Migouš

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání