Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / šeltie a spol...
Autor Zpráva
datli
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 21:37
- Nahlásit

tak lidickove od spicaty cumaku,mejte se v tom dalsim roce hlavne zdrave,stastne,prachate a pak uz je to jen na vas,jak s osudy nalozite.
Pa datli smecka

zavrelka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 23:08 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit

URL
taky se přidáváme s PF

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 00:52
- Nahlásit

PF jsem dala do tématu "šťastný a veselý", tak teď aspoň pár čerstvých ohňostrojů k veselému vykročení do nového roku (i když mě a mé psy jinak docela štvou).

Celé ZDE.

helps
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 11:04
- Nahlásit

taky přejem šťasnej novej rok, hlavně zdraví!!!!!!
moc jsem novej rok neoslavila, protože se mi z pátku na sobotu vytvořil zánět v oku a skoro sem na oko neviděla.... ale nevadí no. hlavně ať je ten novej rok lepší než ten předchozí

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 14:57
- Nahlásit

Připojuju se přáním šťastného Nového roku, ať se daří všem i jejich¨kožíškům

Tony
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:19
- Nahlásit

Také se připojuji ke všem přáním.

Já jsem kromě klasické oslavy, slavila hlavně tím, že Seminka zvládla kritickou půlnoc víceméně s klidem a pohodou

datli
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:28
- Nahlásit

Ahojte vespolek.Je to děs,ale je konec dovolené a zítra kráčím vpřed do Nového roku,jen nevím,kde to vlastně bude v práci.Před odchodem na vánoční dovču jsem nedostala žádnou informaci,kde budu dělat.

Jinak při procházce 31.12 po poledni jsme se vyšli podívat do okolí naší chaty,jak to tam vypadá.Konečně nebyly mraky až na zem,tak jsme vylezli k větrným elektrárnám na kešku.Pozorovali jsme psí ,tedy vlastně my čučeli po stopách zvířat a učili děcka stopám a Sára cvičila asi stopování,páč taky čučela na stopy a tu a tam se ztratila se poohlédnout po majiteli stop.
U větráků byla keška,krmelec a posed.A mezitím jsme našli strašlivý nález.
Čerstvě zabité zvíře,hodně připomínající kostrou psa.Bylo to přivázané za horní čelist špagátem k většímu polenu.Stažené ze srsti a ořezané od svalů.Prvotně jsem myslela,že umučený pes.Volala jsem policajty,zda s tím něco budou dělat,nebo to předají alespoň k likvidaci myslivcům,nakaždý pád,nahlásila jsem to,rozhodně mě to nenechalo jen tak si odejít.
Když jsme jim pak po dojezdu ukazovali stopy okolo,shodli jsme se alespoň pak na tom,že takové zuby nemá pes,ale pravděpodobně něco z lesa.Asi nějaký blbec picnul zvíře -mělo to v hrudníku evidentně stopu vstřelu,stáhl to z kůže,uvařil si třeba daňčí silvestrovský guláš a kosti hodil do lesa-aby si to lišky sežraly.Jenže debil to hodil pomalu na cestu s turistickou značkou!
No tak to byl príma silvestrovský zážitek.

Tony
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:58
- Nahlásit

no znám lepší zážitky, konec mě sice uklidnil (alespoň, že to bylo potencionálně jatečné zvíře usmrcené střelou), ale stejně je to hnus

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:04
- Nahlásit

No, tak já zase na Silvestra našla psa sraženého autem. Chudáka si nikdo nevšímal. Ten, co ho srazil, ujel. Pravily dvě "dámy", jedna s retrívrem na vodítku, a dál se v klídku bavily poblíž, zatímco pes ležel v silnici (na hlavní ve vesnici), takže ho kdokoliv mohl rozmašírovat. Lidi jsou fakt parta debilů. Začal ho řešit až pán, do kterého bych to fakt neřekla. Dle vzhledu tak trošku jako bezdomovec. Tak jsem ho naložila i se psem. Pes to přežil se dvěma zlomenýma žebrama. Ale chudák byl celý zadredovaný, špinavý, takže páneček je asi pejskařská perla. Chudák pes.

datli
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:22
- Nahlásit

Taky blbý zážitek!

Jinak poslední 3 dny nám krásně čistě nasněžilo,zvedl se i mrak od země a bylo jasno.Krásně .Po návštěvě u známých ,jsem cviičně začala fotit v rawu,takže to vypadá,že snad budu mít i pár rozumných fotek časem.

Jdu pokračovat v praní a debordelizaci...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:30
- Nahlásit

datli
RAW je fajn, ale zafluše kartu a PC a všechno. Tak mi potom dej vědět, jak jsi s tím spokojená. Já jich mám v RAW pár v noci, ale to se hodně nepovedlo - fotky na zahození. Pak pár ve dne, ale na běžné focení je to asi zbytečné. Nevím. Dám se poučit.

datli
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:37
- Nahlásit

VlčáčkováJá to potřebuju za málo peněz se posunout v kvalitě focení jinam.
Řekněme tomu,pokouším se o sportovní fotografii a to v JPEG nejde,pokud nemáš fakt dobré dělo za 45 litrů.
Jak jsem tuhle psala-černobílí psi na sněhu letící jak střela a děcka v gymnastice,točící se na hrazdě jak vrtule,nebo při vrutech a saltech a k tomu vzdálenost vyšší a špatné světlo....takže známej pc mág,dělá webovky velkým společnostem a vyučuje na výšce něco o tvorbě webu či co,jo jak se dělá ta fotografie v pc,kdy šipkou točíš jakoby celou místnost dookola,nahoru i dolů.Nevím,jak se tomuto říká.To není panoramatické.to je něco jiného.Tak mi ukazoval ,jak se dá nepovedená fotka zachránit rawem.Uvidím časem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:47
- Nahlásit

datli
Chááá. Toho potřebuju mít za kamaráda!!! Sice se snažím fotky neupravovat, protože si myslím, že buď to umíš vyfotit nebo ne a na těch upravených se to pozná, že jsou "umělé", ale prostě někdy je to fakt nutný.
Tak, prosím Tě, sbírej zkušenosti a hlavně si to pamatuj, ať mi to pak můžeš říct, jo?

datli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 20:06
- Nahlásit

Já se musím pochlubit pro nás nesmírnou novinkou!Mig už je velký kluk! V 6,5 měsících konečně pochopil,že je kluk a zvedá nožku na čůrání!Vážně neuvěřitelné.Štěňata,co jsou okolo nás i mladší,už dávno vesele značkují kdejaký patník či stromeček a náš tydýtek dneska asi 6x během 10 minutového přesunu z kroužku domů čůral jako kluuuuuk!

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 20:17
- Nahlásit

datli

pochopil,že je kluk a zvedá nožku na čůrání

ha, ha, to moje Eninka (fenka samozřejmě) ve svých pěti letech ještě nepochopila, že není kluk a čurá taky se zvednutou nožkou

datli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 20:15
- Nahlásit

Je tu někdo?

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 20:49
- Nahlásit

datli

bylo založený ještě téma Kolie a šeltie a všici jsou tam

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání