| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 11:05
- Nahlásit
pro uživatele fóra Šeltie a kolie
původní fórum jsem zamkla, prosím založte si nové.
Gábina
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 11:44
- Nahlásit
Nevím, jestli se tady ještě nějaký moderátor vyskytuje, ale mám prosbu ohledně fóra Šeltie a kolie
Prosím o vymazání všech příspěvků počínaje příspěvkem uživatele PesManie 27.12.2011 13:26. Je to z důvodů hodnocení kvality některých psů s PP, na které příslušný uživatel nemá právo. Pokud uvedenému přispěvateli něco na psech vadí, může se obrátit přímo na jejich majitele, chovatelské stanice, případně chovatelské kluby kolií a šeltií.
Děkuji.
Slušným uživatelům fóra se omlouvám za zamčení, ale já na tohle nemám žaludek. Zmíněná fena je úplně normální šeltie se všemi předpoklady k chovu jako každý jiný pes uchovněný v českých klubech.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 19:37
- Nahlásit
gabifi
Gábi, já vím, že seš naštvaná, je jednoduchý otevřít stejné téma znovu, ale to původní má svoji historii, obrať se na admina, když nikdo nereaguje na tvoji prosbu a otevři to znovu, myslím, že ten nick se tu už neobjeví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 19:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
..]
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:14
- Nahlásit
Mám dotaz - kam zmizelo téma zadané Mufínkem ohledně venčení / nevenčení se štěněte?
díky.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:31
- Nahlásit
PetraK
aha, vono tu fakt není.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:33
- Nahlásit
PetraK
Třá admin fakt přišel na to, že je to Psíček, tak to smazal Pře autor tématu mazat úpa nemůže, ne? Jenom zamykat, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:37
- Nahlásit
zřejmě to byla diskuze o hovně,přátelé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Pře autor tématu mazat úpa nemůže, ne? Jenom zamykat, ne?
no jasně. Tak se ptám toho moderátora, kde to je? Páč když jsem já to viděla naposled nebylo tam nic vulgárního, nic proč to mazat, naopak tam padaly myslím funkční rady, takže i kdyby to byl Psékus, nevím proč mazat téma, kde se někdo další může dozvědět info, který by mohl potřebovat. To mi jako nepřijde smysluplný.
davidkova renata
zřejmě to byla diskuze o hovně,přátelé
a má tu někdo něco proti hounům? Dyk ŽOLOO je třebas i prodává! Tak proč hned mazat hounový témata?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:38
- Nahlásit
PetraK
Pokud to byl psékus, tak je to pak podvod... essi si teda nepořídil dalšího čokla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:52
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
je lež podvod?
no ale ať je to co je to, nikde nepíšou, že se nemůže ptát někdo, kdo tvrdí že psa/štěně má a ve skutečnosti ho nemá . Takže za to se to smazat nemůže. Ale to je fuck, Mi jde o to, že pokud je to smazaný, tak je smazaný něco, co mohlo pro někoho použitelný.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:52
- Nahlásit
mufínek sem neměl přístup a už ho zase má, takže asi zase napíše
pro ty, kteří sledují hovínka jeho pejska: povedlo se jedno venku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:55
- Nahlásit
pro ty, kteří sledují hovínka jeho pejska
no tak to je moc...nicméně hodně to vysvětluje těm bystřejším teda
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 11:01
- Nahlásit
Já asi nejsu bystrá.... nebo teda buďme upřímní, nejsu bystrá, zejména po x hodinách pracovních přesčasů, ať to je na co svést - tak si dneska hledám hledám téma, téma nikde...
A teď totok...
Heh.
Nic už nechápu, soudružky.
Jak, neměl přístup? A když neměl přístup, proč je pryč téma? A co bylo vlastně na tématu špatně, ať už ten pán byl, kdo chtěl? Nebo byla prokázána závadnost pána? nebo cooooooo, zorientujte mě sííím někdo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 11:03
- Nahlásit
ALe náhodou jste mě uklidnili. Já jsem měla dojem, že na mě leze dement, že to téma NEVIDÍM
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 11:07
- Nahlásit
Vero
Asi to vysvětlí sám, ne? Já jen, abyste byly klidnější, že to nebyl Psík ani jiný démon.
Jdu makat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 11:14
- Nahlásit
Vlčáčková
no mufínek nám může vysvětlit jak je to s bobkem a bobem, ale nevysvětlí nám, právě, kdeže je jeho téma. Nebo respektive proč je tam, kde je ten bob i bobek, než se octnou na trávníku a důvod toho proč je tam, kde je.
Vero
Jak, neměl přístup? A když neměl přístup, proč je pryč téma?
to s tím vůbec právě nesouvisí, je fučik jestli tu je nebo není, téma prostě zmizlo bez souvislosti s jeho přítomností. ta na to vlif teda nemá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 11:16
- Nahlásit
PetraK
no mufínek nám může vysvětlit jak je to s bobkem a bobem, ale nevysvětlí nám, právě, kdeže je jeho téma. Nebo respektive proč je tam, kde je ten bob i bobek, než se octnou na trávníku a důvod toho proč je tam, kde je.
No tak tohle mi fakt nedá: NEJSI TY NÁHODOU VYSTUDOVANÁ FILOSOFKA???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 11:19
- Nahlásit
Vlčáčková
NEJSI TY NÁHODOU VYSTUDOVANÁ FILOSOFKA???
ne, já sem nestudovanej debil ,
ALE HLAVNĚ KDE JE NĚKDO Z MODERÁTORŮCH, vážně bych ho prosila, jestli by nám to mohl vysvětlit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 11:24
- Nahlásit
PetraK
ne, já sem nestudovanej debil
Na nestudovaného debila máš ale zajímavé myšlnení. Jsem se úplně lekla, že si tu píšu se Sókratem.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 11:25
- Nahlásit
je fučik jestli tu je nebo není, téma prostě zmizlo bez souvislosti s jeho přítomností
I to je nakonec ještě otázka
Každopádně mě to dneska rozezvědavilo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 11:31
- Nahlásit
Vlčáčková
zajímavé myšlnení.
se pochlubim doma, až mi zase řeknou, že sem pako
Jsem se úplně lekla, že si tu píšu se Sókratem.
tak dobrá nejsem, abych snášela filozofii z nebe na zem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:21
- Nahlásit
PetraK
sem pako
jen jestli tim Vlčáčková nemyslela to samý, jen to neřekla tak jako dyplomatycky .
Vero
proč je pryč téma?
pojím se k otázce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:25
- Nahlásit
kachna_
jen to neřekla tak jako dyplomatycky
poď laskavě vedle, tam si to vyřídíme ručně! TO MI MUSÍŠ ZA KAŽDOU CENU KAZIT RADOST z toho, že si vo mě lidi myslej, že sem zdělaná?
kachna_
Vero
proč je pryč téma?
pojím se k otázce.
ano- zopakuji svou otázku- proč je téma fuč, už podruhý zmizelo něco, co bylo funkční.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:26
- Nahlásit
PetraK
už podruhý zmizelo něco
Jak jako podruhý?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jak jako podruhý?
no tak loni tu taky zmizlo něco, kde byly celkem zajímavý informace - ještě jsem se tu kolem toho rozčilovala a bylo mi řečeno, že co je jednou smazaný to už sem nikdo nevrátí , aneb co moderátor schvátí, nikdá nenavrátí. co to ale bylo už si nepamatuju, páč sem dutohlávka obecná.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:36
- Nahlásit
PetraK
Ahaaa, já myslela, že se to tu objevilo a že to zase zmizelo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:40
- Nahlásit
Vlčáčková
mufínek sem neměl přístup a už ho zase má, takže asi zase napíše
A když založím téma a admin mi zruší přístup na czpsa, tak mi to téma zmizí? Všechna témata, co jsem kdy založila? Právě vůbec nechápu tuhle tvojí větu...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
když založím téma a admin mi zruší přístup na czpsa, tak mi to téma zmizí
nezmizí .leda by ho smáz
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 13:02