| Autor |
Zpráva |
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:13
- Nahlásit
no to víš peněz je za to spousta to je pravda, ale klíšťata nenávidím! tak nic jiného nezbývá.... navíc i blechy jsou prý dost agresivní poslední léta, takže jakmile pes není něčím ošetřenej, tak hned šup na něj.....
můžu se zeptat jaká kapička? jestli to teda není tajemství
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:40
- Nahlásit
helps
no já právě nevím název, ta kámoška co to od ní mám doporučené ho taky neví budu vědět až jí ho doručí její chovatelka, která to bere na veterině... no takovej řetězec
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:55
- Nahlásit
Shelticka
tak to pak musíš napsat kterej to je... docela by mě to zajímalo, protože už jich mám taky vyzkoušeno dost... tak bych ti i hned řekla, jestli je to kec nebo ne
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 18:58
- Nahlásit
helps
dobře pak dám vědět ale tak to je kámoška, které to věřím no uvidíme
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 19:57
- Nahlásit
Shelticka
to vona nemusí lhát, to neříkám, ale každej čék má třeba jinou zkušenost, obzvlášť u těch spotů tomu tak je.... víc hlav víc ví
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 20:38
- Nahlásit
helps
jo to jo, spíš jak na kterýho psa to asi působí a taky v jaké lokalitě se pohybuje...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 21:37
- Nahlásit
Tak s tím Scaliborem jste mě dostali.Loni jsme ho poprvé zkusili a super.Předtím jsem jela s jezevčicí na Kiltiku.Obojek teda držel,ale ten celoroční téměř provoz mi vadil.Srst byla pod tím časem poškozená.
Jinak,kdo nevíte,v sobotu mi Sára asi políbila ropuchu.Tuším,neviděla jsem to,ale ropucha se předtím proháněla po zahradě a já ji zaháněla.Bal dobře 15 cm velká.
No a doběhla ke mě Sára a z malinkého jack russela jsem měla křížence asi s bullterierem.Asi trojnásobně ji natekla pouze hlava do 15 minut.Šílený.
Měla jsem po ruce Aerius ,co je teď jako cucací pastilka,tak jsem jí ho vrazila rozkousnutý.Výhodou bylo,že ihned cucáním šel do sliznice právě tam,kde byla třeba.A foukla jsem jí i spreje od mých astmatických děcek.
Hlavu jsem ji omotala až po čenich mokrým čumákem a snažila se jí nachvíli zklidnit.Furt chtěla házet tenisáky.
Byli jsme na chatě a než bych dojela na veterinu do civilizace,kdoví,jestli by se nezačala dusit.Tlamička,tam ,kde jsou líce byla skoro 4 cm najednou tlustá ,jinak je to jen kůže.
Doporučuju si sehnat ten aerius cucací a nosívat jej u sebe v peněžence.Možná jí to zachránilo.Kdo ví.
a takhle vypadala zas večer
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 21:37
- Nahlásit
helps
Lajdačka přeje bráchovi fšechno nejlepší k narozeninám
Tady pár vzpomínkových foteček:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 22:02
- Nahlásit
datli
Asi trojnásobně ji natekla pouze hlava do 15 minut.Šílený.
Ty brdo! Ale dobrej tip s tema lekama, kdyz by nahodou v lete cuzy vyhrabaly vosi hnizdo nebo tak neco. Po ropuse mi natekla rotvice taky, coby mala, ale ne teda tolik.
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 22:07
- Nahlásit
datli
Hlavu jsem ji omotala až po čenich mokrým čumákem
A jak se omotává čumákem?
Tak hlavně, že už je v pořádku
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 22:45
- Nahlásit
Billyjo čumák čumákem....blbě.Páč druhé psisko je vyhřívač.
Hučely do mě děcka,nó....
ad léky.V tu chvíli jsem neřešila množství a jestli,když je to lék na dospěláka,není to na ní moc.Tam šlo o to-zastavit tu reakci,jinak zdechne.Vše ostatní se dá eventuelně pak zachránit.
Jo a ještě-okamžitě dolů obojek,aby otok se rozlil do volné kůže na krku,do plecka,prostě sjel z hlavy do volnějšího prostoru.
Teď ale čekám,jestli vlivem toho otoku jí nevypadnou chlupy.
Já se jednou totiž asi do týdne po velkém otoku hlavy začala šíleně loupat,jak po slunečním popálení,ale brutálně.Jak 3st od slunka.
Fifi a tobě ta rotvice nějak pak olýsala,nebo měla nějaké poškození na kůži?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 22:51
- Nahlásit
datli
ta rotvice nějak pak olýsala,nebo měla nějaké poškození na kůži?
Ne, uchopila ropuchu do tlamy coby asi rocni, mozna ji aj sezvejkla - a pak slintala, mirne natekla, hur se ji dejchalo. Dala sem ji Zyrtek tenkrat. Druhej den byla ok, zadny lysani se nekonalo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 23:25
- Nahlásit
datli
no ty bláho, to je teda zážitek! Ten lék si pro jistotu taky seženu, i dík za postřeh o sundání obojku....no to je teda paráda, hlavně ať je čupka dobrá.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 08:19
- Nahlásit
datli
no sem ráda, že tě tu máme aspoň jě čék zase chytřejší.... tak hlavně, že už je dobrá...
Měla jsem po ruce Aerius ,co je teď jako cucací pastilka
jo a to je teda volně v prodeji jo? já vím, že sem aerius brávala, ale na předpis
Biluška
Ajánek Lajence posílá pusinku a děkuje
to byly krásná roztomilá miminka..... jůůůůůů
a pak se to zvrhlo a dneska je z Ajana krokodýl a divočák
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:42
- Nahlásit
Biluško kde jsou nové fotky Dčkových draků??? Honem honem!!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 09:36
- Nahlásit
tady jedna sexy fotka
a tady něco pro potěchu oka
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 21:59
- Nahlásit
helpsAerius je stále na předpis,ale napíše ti jej téměř tuším kterýkoliv doktor.Nejjednodušeji praktik.
Tady nejde ani tak o aerius,jako spíše o tu geniální formu žvýkací pastilky,která hned už vlastně funguje v držce.Obdobou by bylo ještě podání kapek Fenistil nebo zodac,zyrtec....
Lidi ,já nějak nestíhám nic,co jsem v nové práci a ještě jsem navíc mrtvá aji z toho jara,teploty nahoru dolů.
A mám doma kterého si psa fetišistu.
Celej týden nacházím na postelích použité spodní prádlo.
Včera jsem elaborovala nad tím,proč jsou synátorovy trencle na manželově polštáři,dneska moje kalhotky i podprda byly zase na peřině syna,předevčírem podprda zas u dcery na polštáři,dceřiny ponožky mají evidentně vyhryznuté paty,no debilové,ale kterej z nich to je,copají vím?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:47
- Nahlásit
helps
tutaj je máš
D´artaňan
Drákulka
Drajf
|
helps
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 09:29
- Nahlásit
jůůůů ty budou krásní až vyrostou ) a mají bílé čumáčky
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 17:31
- Nahlásit
Biluška
jaké mají ouška!
No a kterou fenu máš teď v plánu nakrýt?I nějaké jiné plemena?
Děti si vydělaly sběrem papíru prvních 50kč!Kilo za kačku.Tak nevím s jak velkou klecí ti přijedou na tábor tímhle tempem a kursem za papír A to bylo ještě díky toho,že jsme vytáhli v práci kostlivce po doktorce důchodkyni a sbírala mi to celá naše ambulance!Jako co do objemu toho je požehnaně,to jo a denně další a další bedny papíru,ale cena je směšná.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 20:14
- Nahlásit
helps
a mají bílé čumáčky
Jo Drajf moc ne, ale ti ostatní dva jo
datli
No a kterou fenu máš teď v plánu nakrýt?
Letos už žádnou, ale možná si to rozmyslím, abych dostála své pověsti množitelky
I nějaké jiné plemena?
Jiné nejsou f plánu, leda že bych sehnala odpovídajícího kryče na Lilátko, to bych se asi neudržela Holky mají vedle něco slušného v pácu
|
helps
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 22:38
- Nahlásit
Biluška
Jo Drajf moc ne, ale ti ostatní dva jo
nefstekej se!! gdyt to je krásný
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 19:13 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
musím se pochlubit, Ajánek byl dneska úžasně šikovnej.... vyhrál všechny tři běhy - dva jumpy a zkoušku. jumpy dal čistě, akorát ten první teda musel běžet dvakrát, protože organizace si nebyla schopná zajistit stopky a časomíra vypnula ale zaběhl ho čistě i na druhý pokus, snad ještě líp ) je to úžasňák
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 20:57
- Nahlásit
helps
Gratuluju, šikulka . Zajímavý pohár a z jakýho materiálu je ten koláč s jedničkou?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 21:30
- Nahlásit
Jojo ten pohár je zajímavej, takhle na fotce to vypadá skoro jak kočka
na koláči bylo napsáno chodský koláč a byl z tvarohu, povidel máku... a nevím čeho
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 22:11
- Nahlásit
helps
takže fakt koláč :-p alespoň že je v odměnách něco dobrýho i pro ajsívoda
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 22:51
- Nahlásit
helps jste super!Hele a to je vaše klec,nebo vyhraná?
A nebudeš mít jůtůbko?pochlub se i starším klíďo!
Bilušo-dilema.Migas by měl jít zase na ultrazvuk,to znamená zas chlupy dolů.Takže nezaroste na výstavy.
Dneska mi psal náš veťák,že vlastně jeden kdysi diagnostikoval onemocnění levého srdce a druhej vet o 3 měsíce později zas levé neviděl,ale viděl problém na pravém.A je to průser.Jedno srdce je třeba podpořit ,zato druhé prozměnu zklidnit,proto by se mělo zajít na další UZ.S vyholeným hrudníkem asi výstava pak ne,že?Asi to vzdáme,nějakou kariéru krasavce a hlavně mladýho dáme do rychtyku.Což?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 23:12
- Nahlásit
Tony
jojo aspoň myslejí i na psovoda
datli
díky ta boudička je kupovaná, to by se hodně plácli přes kapsu... i dyž i ten 13,5kg pytel Acany je dobrá výhra a drahá... ale měli sponzora no
videa nějaký můžeš vidět na webu v deníčku nebo sekci video..... ty vítězné z dneška ještě nejsou http://ajsikjuleader.weebly.com/novinky.html
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 06:45
- Nahlásit
helps
šikulíni!!!
sakra, podle cen soudím, že Ajan už je výdělečně činnej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 07:11
- Nahlásit
datli
Určitě, ser na výstavy, v jeho případě je beztak jenom o exhibici. Kdyby si to mladí jo chtěli vyzkoušet tak jim půjčím něco z mojí smečky, to není problém. Beztak vždycky vystavuju víc psů než mám vodičů a lítám tam pak jak hadr na holi, abych to stíhala.
|