Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 20:27
- Nahlásit

datli
nabídnu ti úplně nejpozdnější - posledního června

A nemáš čerstvé fotečky mrňatých myšiček?
Nemám, zítra je foťnu.

kolik už má vlastně týdnů?
táhne jí desátý. Už dostala domácí jméno Káně. Má drajf asi tak za pět jiných psů. Nebo za deset golijí . A myslím drajf jako drajf, ne Drajf coby jméno jedné z malonýnátek

datli
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 20:50
- Nahlásit

jsem úpně oddrajfovaná,ti povím.A foooť.To já moc ráda.

twingas
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 20:52
- Nahlásit

Ale je nádherná , nestíhám to tu dočítat, píšu diplomku

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 11:28
- Nahlásit

tak Koninka je podle krve zdravá jako řípa jenom asi musí jest alespoň 2x denně, ať nemá prázdný žaludek a nedráždí ji nahromaděné žaludeční kyseliny

Tony
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:18
- Nahlásit

Shelticka
Tak to je super

Billy
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:36
- Nahlásit

Shelticka
Tak to je paráda

Po zkušenosti s předchozím psem, krmím pořád 2x denně. Ráno po první vycházce třetinu, zbytek večer.
Billyho výsledky budou večer.

Tony
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 13:20
- Nahlásit

Billy
taky krmím dvakrát denně, půlku v poledne a půlku v noci před spaním, zdá se, že to vyhovuje.

helps
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:07
- Nahlásit

taky krmíme 2x denně, myslím si že je to pro psy lepší.... ale je to každého věc

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:13
- Nahlásit

jako já taky krmím většinou 2x denně, jenom když máme třeba agi (3x týdně ) nebo jsem u přítele (víkendy), tak dostává jen večer a přes den nějaký pamlsky, ale asi bude muset každý ráno dostat pár soustíček, protože to její blitkování bylo asi fakt když nedostala snídani, ale celý život byla krmená jednou denně - jak byla na granulích, teď na barfu který se stráví mnohem dřív dostává i ty menší snídaničky a asi už si na to za půl roku navykla, i když to nemívala každý den...

datli
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 20:57
- Nahlásit

Já mám oba psy od začátku na barfu.A páč od začátku,tedy od štěněte,a co rok to štěně,tak furt jedem ve více dávkách za den.Taky se mi dost osvědčilo,ráno,večer.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 11:10
- Nahlásit

Na dnešní kondiční vyjížďce na kole s Končou jsme měli adrenalinovou vsuvku Přímo před nosem nám vyskočil párek srnek, v ten moment Konči vypnul mozek a chtěla mi je zřejmě připástnaštěstí po mém řevu co musel být slyšet na kilometry daleko jí zase zapnul a předvedla ukázkové přivolání stejnou rychlostí jako pádila za srnama jsem měla děsnej strach, aby někde neseděl picálek a opravdu po pár metrech jízdy jsem viděla zelenýho mužíka, který ji musel vidět a mě slyšet...děkovala jsem bohu, že se nic nestalo, a pak jsem zjistila, že to asi byl airsofťák a nebo voják co jsem jich kousek dál pár taky potkala uf uf uf uf uf

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 13:55
- Nahlásit

Billy
Billyho výsledky budou večer.
pak dej vědět, držím palce

Billy
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 14:23
- Nahlásit

gabifi
Tak ledviny, játra a slinivka, dobrý. Ještě čekáme na krvinky.
Nejhorší je, že vypadá absolutně v pohodě a ráno mě vyžene z postele a letí blejt, do záchoda. Díky nevím komu pochopil, že to má házet do záchoda, takže jen splachuju
Momentálně je v pohodě.

Tony
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 15:41
- Nahlásit

Billy
Geniální pes, ten můj nepochopil, že když bleje, tak by mohl alespoň vylézt z pelechu

Billy
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 17:58
- Nahlásit

Tony

tak by mohl alespoň vylézt z pelechu

Ten můj je cimrlich, přece v tom nebude ležet

helps
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 20:51
- Nahlásit

ty voe tak ten je fakt geniální dyž chodí blejt do záchoda.... takovýho psa chci taky... tak držíme palce ať i zbytek výsledků je v pohodě

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 21:43
- Nahlásit

tak jsem si myslela, že když Konča pochopila, že se blije jen na lino (kachle apod, ne koberec), že je geniální, ale že se dá pes naučit i blít do záchoda, tak to jsem netušila ale u nás by jí to stejně nevyšlo, musela by projít několikery zavřené dveře a stejně by se jí do něho blbě blilo při její výšce

Billy
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 22:51
- Nahlásit

Shelticka
On už to uměl Barry, můj předchozí pes a od té doby dveře na záchod nedovíráme. Byl to kříženec ovčáka a kolie. Tak ty menší, naučit na kýbl nebo umyvadlo
Ale nejlepší je, když to není potřeba vůbec

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 07:51 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Billy
psy mám naučený na zvracení na koberce, do pelechů a postelí
Zvracet do záchodu, to je ten nejúžasnější psí trik o jakým jsem zatím slyšela

Adámkovi čerství polosourozenci z Ďáblovy studánky

zavrelka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 09:15 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit

tak blití do záchodu je dobrý trik.... Ema někde zas chytla průjem,začalo to ve čtvrtek večer,dieta nepomohla, včera veterina - vyfásla prášek a probiotika který nežere, večer a noc dobrý, dneska ráno chudák jak se zvedla na gauči (= pelíšku) tak se posrala ani nestihla skočit dolů) . Jelikož to bylo trochu s krví tak jsme letěli na veterinu a vyfásla atb.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 10:53
- Nahlásit

Mám úplně blbé psy, blejou kdekoliv, zejména na koberec. Není-li k dispozici koberec blejou aspoň do pelechů. Zásadně do těch největších co se nejblbějc perou Jak se učí, aby blili do záchodu?

Onehdá jsem si stěžovala na kanysce, že štěňatům vůbec není zatěžko přebatolit se přes celou chodbu kde je dlažba, přes pokoj kde je lino až do pokoje kde je koberec a tam se pochcat Jedna paní mi na to řekla "no to je jasný, dyť na linu to cáká na nohy"

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 11:25
- Nahlásit

ještě jedno aktuální relaxační foto a jdu vařit

helps
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 09:19
- Nahlásit

Biluška

"no to je jasný, dyť na linu to cáká na nohy"

tak to vidíš, my sme vlastně všichni úplně blbí a nic sme nepochopili

gabifi

jéééé to je krásná fotka. ty tvoji klucí jsou nádherní

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 19:02
- Nahlásit

helps
díky, díky, válecí fotky dělám nejrači, pejsci na nich vypadají jako andílci

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 19:45
- Nahlásit

http://www.stream.cz/video/669502-nejpopularnejsi- zvire-ve-filmu

helps
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:20
- Nahlásit

Shelticka

to je celebrita ) teda bejval... každopádně kólie jsou úžasný, o tom není pochyb. jen mě zarazilo, že už mi několik lidí říkalo, jak jsou kólie zlé a mysleli to úplně vážně

helps
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:46 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

všechno nejlepčí všem šňapíčkům z vrhu A, ať dělají páníčkům jen radost a hlavně ať jsou zdraví ))

ps: dneska sem na veterině viděla, že tam měli nápis u Scaliboru "Pozor Scalibor pro kolie, šeltie a čivavy ne!" Takže ve Scaliboru je nějakej hnus co nesmějí jo?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:23
- Nahlásit

helps
máte narozeniny? druhý? gratulujem moc

No teď se řešil Scalibor na facu, že prej se strašně zhoršil, že se po něm psi drbou a třepou ušima... přitom to byl pro nás nejlepší antiparazitní výrobek ale nebylo to jen u těchto plemen ale všeobecně ta diskuze... ale stejně jsem letos chtěla vyzkoušet nějakou kapku...

helps
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:34
- Nahlásit

děkujéém )

tak mě jedině napadá, že ty kolie a šeltie jsou možná citlivější a těm teda scalibor radši nedávají vůbec - kdo ví, třeba tam měli nějaké nespokojené pacienty.... a vlastně čivava bude asi moc malá.... no my dáváme jedině kapičky, těm obojkům nějak nevěřím, navíc by mi vadilo, aby měl pořád obojek nonstop

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:47
- Nahlásit

no mě ten scalibour vycházel nejlíp ze všech, stačil jeden na celou sezonu, takže to vyšlo levněji než po měsíci kupovat kapky, mohl s ním pes do vody, nesmrděl... ale taky mě štvalo že to má furt na krku, proto mám tip na dobrou kapku, prej stačí 2 za sezonu, tak uvidíme...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání