| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 16:22
- Nahlásit
Connie syn jen tak pro zkrášlení tady toho fóra
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 19:16
- Nahlásit
tyjo tak ten je hóódně chlupatej krsavec, má hezkej výraz..... kdo je táta?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:15
- Nahlásit
helps
a tak chlupatej je i v létě
táta je Flippie ze Skalní vyhlídky, zde manželské foto takže nevim po kom má tak úžasňácký háro
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:31
- Nahlásit
Sheltickaasi se sečetly hára a vydaly tohohle medvěda.
Jak ti přežívá v létě?Věčně naložen někde v mražáku,nebo na sedmém schodu do sklepa?
Ta první krásná fotečka-to byl nějak před tím vykartáčovaný,anebo je tak roz...jak to pojmenovat nahřívený přirozeně?
Neměla bys nějakou boční fotku?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:32
- Nahlásit
Biluška F klidu, to už budou pryč
úúúúf!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 21:18
- Nahlásit
datli
to není můj pes, ale můj odchov fotky jsou od jeho nových páníčků, ale myslím, že načesaný není další jeho fotky co od nich mám jsou tady http://shelticka.rajce.idnes.cz/Arnie_-_syn_Connie %2C_foto_od_majitelu/
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 22:05
- Nahlásit
Shelticka
a víš že v něm i trochu toho AJanovo polobratra vidím? ten kukuč trochu podobnej je....
jináč Flippie je docela chlupáč, ale je fakt že takhle moc ne. Ale dost záleží i jestli je pes na zahradě třeba a tak. Znám lidi kteří měli štěně odchovaný v kotci a ještě ho mají na zahradě a ten je proti Ajsovi o dost huňatější - a to si myslím,že Ajan má chlupů taky dost.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 22:25
- Nahlásit
helps
tak to je jasný, že venkovní psi mají chlupů 100x víc, ale tento je domácí jako mají zahradu a asi tam tráví dost času, ale bydlí s něma normálně doma, takže to není kotcovej/boudovej chlupáč
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:37
- Nahlásit
Shelticka
no to je kus kožichu... ale povedl se
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 07:49
- Nahlásit
Holky,na Slovenském šeltím fóru vyběhla prosba o vyplnění dotazníčku na zdraví šeltií.Holčena chystá bakalářku a prosí o info,kdo byste chtěli,vyplňte ji tento dotazník:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formk ey=dGc1ZW5rYnJYS2tsQnJSTU90ZnFHVEE6MQ&theme=0AX42C RMsmRFbUy05YTBhZTc2Yy04YTAyLTQ1NDAtYjlmMC0yMTc5NDR mYzNhODQ&ifq
Sheltickano jo,tak náš prostě krásný odchov,no.Ale i tak je to fakt úžasnej medvěd.
Právě se mi servali psi o kus žvance.Debílci.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:26 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Shelticka
no vidíš to, mají zahradu, beztak ho tam nechávají na mrazu
nééé je to fakt hroznej lev, hustý.... mě vyhovuje moje středně dlouhostrstá šeltie teda touhle hřívou by shazoval překážky
ale nádhernej je, hlavně v xichtě, vo tom žádná
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:32
- Nahlásit
helps
Ahoj pani, včera jsem nebyla. Chceš ještě nějaké info o bělouších?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:37
- Nahlásit
Baico
no jasné, klidně napiš - není to pro mě ale pro známou... i když nějaké CHS už sem doporučila, jak mi pani davídkovic poslala odkaz na tu jinčí diskuzi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:50
- Nahlásit
helps
Hele příští týden by se měli narodit v www.ladoria.eu Máma je ségra mojeho Bajkonůra. Určo budou dlouhosrstí.
Víc info bych dala po mailu. Kdyžtak na prusova.v@seznam.cz
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 12:24 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Baico
tak díky, ona to ani není osobně moje známa, ale každopádně odkaz mají na ladoria.eu i další chs co jsi doporučila v jiném tématu
Včera sme měli zase obdivovatelku..... zastavila nás paní s nějakým jezevčikem a povídá, jéééééééé ten je krásnej..... nebo krásná?! povídám pes je to.... ona - no ten je nádhernej, ten má krásný melíry, vemte si kolik za to ženský platí, aby měly takový melíry a von je má od přírody nojo, je pravda, že teď Ajan opravdu hraje všemi barvami
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 12:25
- Nahlásit
helps
každopádně odkaz mají na ladoria.eu i další chs co jsi doporučila v jiném tématu
o.k.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 08:14
- Nahlásit
Crufts 2012 BOB
Eldonian Singing the Blues
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:37
- Nahlásit
gabifi
Mamča při pohledu na tohohle psa pronesla, že příští pes bude šeltinka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 09:19
- Nahlásit
Billy
Mamča při pohledu na tohohle psa pronesla, že příští pes bude šeltinka
mamka má vytříbený vkus
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:23
- Nahlásit
je to bezpochyby krásnej pejsek, ale na mě je to až moc načančaný )
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:11
- Nahlásit
helps si mě pobavila-melíry!Náš prasopes objevil na chatě kouzlo bublání do močálu a lovení utajených větviček v bažinách.Takže měl naprosto nechutnou bahenní masku na své háro.Jak já mu v duchu nadávala,když jsem ho doma odbahňovala.Namočit půl hodiny,našamponit sekunda,ale to smývání-chjo,to bylo za trest.A von stál a držel,bahno z něj šlo čůrkem dolů,teda to je šílený to množství chlupů.
A jak schne,vlní se mu po mě vlasy,napodobenina nepodařené trvalé.
Prostě ovce hadra.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 08:19
- Nahlásit
datli
a to si tuhlec nadávala,že má málo chlupů
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:10
- Nahlásit
Ahooooj!
přišlo jaro! a hlásím že jsme ho našli u nás na zahradě jupí!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:54
- Nahlásit
helps
Poslední novinky ke genetickým testům: objednala jsem Adamovi 2 testy v Slovgenu, CEA a VWD III, poslala jsem tam 2 kartáčky se stěrem sliznice, stálo mne to dohromady 50 EUR plus poštovné (cca 50 káčé za doporučený dopis se vzorky), platila jsem v českých korunách na jejich český účet v Reiffeisen bance, kurz mi vypočítali ke dni vystavení faktury.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 16:49
- Nahlásit
tak jsme dneska zahájili znovunabírání kondice běháním u kola pak jsme šli na procházku, cestou jsme si udělali pár zóneček na cvičáku a u baráku na parkovišti potrénovaly poslušnost, ideálně strávený den ale nohy mě po včerejším agi a dnešním kole asi upadnou
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 20:14
- Nahlásit
helpsa to si tuhlec nadávala,že má málo chlupů
jó-na jedný haxně a na místě vyholenýho hrudníku,když mu kdysi vyšetřovali srdíčko.Tak protóoo
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 12:22
- Nahlásit
tak dneska Konči brala veterinářka krev, jestli nemá něco s játrama nebo ledvinama.. a taky se rovnou zjistí, jestli jí něco nechybí jak ji krmím tím barfem, tak držte palce
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:33
- Nahlásit
Shelticka
My jdem zítra. Tak dej vědět, jak to u Vás dopadlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 20:06
- Nahlásit
Malá zákeřná šelmyje zabila celou krávu a pak ji sežrala
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 20:19
- Nahlásit
Biluška kolik už má vlastně týdnů? týýýgr jeden,na krávu si už troufá.A za týden ti skolí koňa a pak hrocha.
A nemáš čerstvé fotečky mrňatých myšiček?
PS o kdy nejpozdějc prašule na tábor?Zamysli se prosím a stvoř nějaký hodně pozdní termín,prosím
|