Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:14
- Nahlásit

Gerda tak to jí rovnou ukaž fotku dalšího mučitele a hlavožrouta

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:21
- Nahlásit

hancaw
mučit bude hlavně tebe a to bude velmi velmi veselééééééé ))))

datli
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 10:02
- Nahlásit

Ahojte,
Gerdi-je fakt,že když byl namaštěný,lépe se dal vyfotit,teď už to zas vypadá,že je fotka rozmazaná.

Děcka ,příroda je mocná a pokořila nás.DOjeli jsme na chatu s tím,že uvnitř -15.
Předchozí majitelka tvrdila,jak do radiátorů lila nemrznoucí směs.NO my jsme teda dolili chybějící množství a ...
radiátory stejně zamrzly.
Nafoukalo do komínu,zmrzlo to a kouř se vracel do místnosti.Po 4 hodinách,kdy v chatě mimo světla nefungovalo nic,jsme to vzdali a jsme doma chjo.Děcka maj jarní prázdniny,jdem improvizovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 12:25
- Nahlásit

datli
paní tak jak je to s váma? Přijedeš zítra?

datli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 12:36
- Nahlásit

čéče já nevím.
trošku se sypou plány.Ruda odjel do Brna se značně skřípajícím autem a jsem z toho dost nervní,jestli něco nepraskne.
Hele - byl by problém u vás eventuelně přespat z út na stř?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 12:53
- Nahlásit

datli
no momentálně bohužel jo, páč byste umrzli . Zadní pokoje jsou včil vytápěné jen lajt a fšichni vegetujeme víceméně v jednom

datli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 13:04
- Nahlásit

ajáj.Tak tedy až přestane venku mrznout až praštit.A nebude nutno s sebou v autě vozit polární výstroj.Tipuju konec března,žeby nejdřív mohly povolit ledy.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 18:59
- Nahlásit

tak jsem neodolala a Koninka už nemusí závodět psikům plátěné domečky či T-camp nebo jak se to jmenuje v tescu za 400 Kč to byl kup hledám v čem je zrada, když normálně tato velikost stává tak 1200 Kč na netu nebo na výstavě apod... foto dodám možná časem

helps
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 19:13
- Nahlásit

na foto jsem zvědavá..... Ajan má slíbenej tu samoskládací boudičku, tu ultralehkou.... jesi jí rozbije, tak ho rozbiju... ale jinak se mi to líbí ve Svojeticích se pokusil o sebevraždu dyž byl uvázanej, takže už jen do boudy.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 19:35
- Nahlásit

já mám klec, takovou mega na 3 šeltie takže Koninka je všude za královnu s vlastním obývákem 1+kk ale těžko se s těma 15kg cestuje, takže když nemůžem autem, jedem bez přístřešku té boudě jsem dlooouho odolávala, furt si říkala, že je to zbytečnost za ty prachy a toto byl kup nečekaný náhodný a pořád z toho mám zvláštní pocit

helps
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 19:37
- Nahlásit

no však AJánek má taky ještě tu pevnější látkovou doma, jenže i když to složíš, je to právě neskladné a dost těžké - i dyž určitě lehčí než klec... proto jsem se rozhodla pro tu lehkou, skládací, kterou složíš do jednoho malého kolečka a je vystaráno jesi přežije je věc další....

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 19:42
- Nahlásit

tak tahle co mám se složí na placku a nemá žádnou těžkou konstrukci, takže moc těžká fakt není... a právě, že Konča není vůbec ničitel takže bych ji mohla zavřít i do boudičky ze záclonky já spíš mám strach aby se k ní neprobojoval nějaký agresor proto jsem ty látkový budky vždycky odsuzovala, těm síťkám vůbec nevěřím

helps
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:06
- Nahlásit

proč by chtěl chudinku Konču někdo sežrat? tak to by mě nenapadlo.... teda v boudě aspoň.
ta moje nemá konstrukci v podstatě žádnou ale je prostě velká a trochu těžší no... zkrátka na cestování to není.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:11
- Nahlásit

tak moje taky asi není na nějaký tůry ale po té kleci mi to přijde jako peříčko

datli
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:13
- Nahlásit

a čímto,že klec byla tak levná?Nějaký výprodej,či akce?
Mě včera zase natáhli v tescku na kuřecím mase.Mělo stát půl kila 49 a účtovali mi 79.Naštěstí jsem za pokladnou přejela znovu účet,po předchozích špatných zkušenostech a helemese.Natáhli by mě o 106 kč.NA informací se paní tentokráte vůbec nebránila a vyplatila rozdíl.Já už jsem tak na tesco extra u nás vysazená.V těsném závěsu pak jede Hypernova.Ale je evidentní,že je to dáno lokalitou.Oba hypermárkety(jak honosné pro ty pajzly) jsou v lokalitě plné romů.Zřejmně potřebují snížit manko.

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:14
- Nahlásit

Shelticka a jak je to asi velký? A kdes jí prosím koupila? Chtěla bych něco takovýho spíš pro mírotvůrce... dík!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:45
- Nahlásit

datli
já jsem to koupila v Olomouckým Tescu

hancaw
velikost M - 45x63x52cm za 399 Kč, 2 barvy šedo světlešedá nebo hnědobéžová Ještě tam měli menší, větší jsem si nevšimla, ale tato je pro standartní šeltii 35cm v kohoutku uplně akorát Koupila jsem to v Tescu v Olomouci, ale asi by to měli mít všude, když je to takový řetězec ne? má to 1 vchod + 3 zadělávací okýnka, uvnitř podložka chlupatá

datli
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:47
- Nahlásit

dopr...já tam byla dneska!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:52
- Nahlásit

vypadá takto, až na to že střecha je rovná a ne do obloučku a boční kapsička jen 1 na každé straně

datli
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 21:10
- Nahlásit

hele dá se tohle složit do placky?Já přemýšlím,co pořídím psům,když někam v létě pofrčíme a bude třeba je na cvíli kempnout.Ikdyž teda netuším,zda by to psoni nerozložili.
Asi začnu tím vrtákem do země na držení psů.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 21:11
- Nahlásit

jo dá se to složit na placku vrták mám taky, na cvičák, jinak to nepovažuji za bezpečnou věc pro odložení psa

datli
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 21:39
- Nahlásit

a já si zrovna myslela,že to je docela slušné kotvení.kurňa.

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 21:45
- Nahlásit

Shelticka díky! Na Džínu (borderka) to asi bé malý ale smráknu to tady v Praze jestli to taky mají - koukala jsem na web a ve slevách nic nenašla právě!

datli
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 21:46
- Nahlásit

špkuluju mimo jiné ,jak v létě u Biluše na táboře.Nějak jsem měla pocit,že Sára měla potřebu být všude a mít o všem přehled a neměla čas si dost odpočinout v klidu.Pro letošek bych to chtěla napravit.Na Sáru mám malou kenelku,jeto spíš jen cestovní nouzovka.
No a přemýšlím,jestli pořídit tenhle vzdušný domeček,který je i poměrně levnější,ale pro divokého psa možná jednorázový.No a klasickou klec,když by byla,tak mohu si lajznout do ní narvat oba psy,když by byla třeba?
Mají šanci si v ní odpočinout,anebo se budou asi rušit?Osobně by se mi nejvíc líbilo narazit vrták v chodbičce stanu.Byli by opticky odděleni od psů,byli by ve svém a každej by si někam prostě lehl.
Libušooooo jak ty to vidíš?Sára fakt dorazila kantáres.A teď když pojede i Migas,o něj se přirozeně bojím 100x víc.

helps
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:00
- Nahlásit

1. psa na boudičku naučíš, pamlskuješ, dělají se s nima různé hry a cvičení viz crate games třeba na youtube najdeš hafo videí, jak s tím pracovat

2. otvory přikrývat, aby pes neviděl ven - teda aspoň valné většině psů co znám to pomůže a uklidní je to - přece jenom když vidějí jak ostatní psi lítají tak nemají chuť odpočívat.

tady to chci já

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:12
- Nahlásit

datli
klec, klec a eště jednou klec. Raději každýmu psovi zvlášť. Na boudičku se vyprdni, to neudrží psa, kterej chce ven ani pět minut.
Ty boudičky se podle mě hodí jenom na to, že tam psa zavřu když sedím vedle něho. Třá na výstavě, nebo tak. Pes má soukromí, nikdo po něm nešlape a nezakusuje ho. Ale rozhodně to není na zavírání psa, notabene když se na place děje něco zajímavého a pes chce být nutně přítomen.
Mimochodem, Sára byla kantáre hlavně proto, že Filip ji nedokázal nechat pět vteřin v klidu. Strhla jsem mu kvůli tomu nejmíň tři tisíce a beztak to dělal furt. Polední klid, fšichni psi spí, fšichni kluci sedí nad blůtůt, Filda háže Sáře klacky. Večerní krmení, fšichni kluci sedí na intronétu, Filda háže Sáře míčky. Procházka na rozhlednu, fšichni psi zůstávají doma páč mají za sebou dvě hodiny agi, Sára jde s náma a ještě nemá vodítko takže furt lítá mezi Fildou co jde první a Klárou co jde poslední...v noci stezka odvahy, fšechny děcka si slušně půjčují moje psy a rvou se o Bagetu (Mášen jim ftipně nakecal, že Bageta jediná se nebojí tmy, přitom Getka v noci nevystrčí čumák z baráku ), Filip jde se Sárou....stomilionkrát jsem mu vysvětlovala, že to ten pes nevydrží, stomilionkrát měl svoji hlavu a táhl ji s sebou. Blbý je, že Sára fakt nevypadala unaveně, padla až u vás doma. Možná kdyby se tvářila unaveně už tady tak by to Filda pochopil.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:12 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

...

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:14 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Napřed to hodinu nejde odeslat, pak se to sem vecpe třikrát

helps
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:59
- Nahlásit

Klec je sice pevnější, ale nesouhlasím, že bouda psa neudrží. Ta co sem sdílela je hodně tenoučká a chce to mít psa, kterej to respektuje a je na to dobře naučenej - i když sem v ní viděla borderu válet sudy a bouda to vydržela a neroztrhla se- ale ta bouda co mám doma a co Shelticka popisuje vydrží skoro všechno, raslíka si nedovedu představit, že by jí rval tak vehementně že by to bylo v čudu - pokud to ten pes aspoň trochu chápe a respektuje, tak to není problém, nějaké škrábnutí nebo šťouchnutí. Je to dost pevné, ale jak říkám je to i těžší - klec je ale ještě těžší, já si nedovedu představit po tréninkách, víkendovkách a závodech klec tahat. Ale holt každýmu to svoje jen bych netvrdila, že bouda nic nevydrží.

datli
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:59
- Nahlásit

vidím to tu jen jednou,ale taky mi to v týdnu blblo.
Je fakt,že Sára nedělá xichty,že je utahaná a je furt napružená k akci.Jenže já už to znám,takže ji natvrdo pacifikuju.A strašně mě mrzí,že ač tě má Filip za autoritu,tak tě neposlechl,postavil si svoji hlavu a je.Dám s ním řeč znovu před táborem.Já to vidím i na cvičáku.Všichni psi v klídku v kotcích(Sára tam nemůže být,páč se protáhne žbrlením).Tak alespoň uvázat ke sloupku.Jo to by miláček musel umět udělat funkční uzel.Viz jjeho tkaničky věčně rozvázané.A v nejhorším případě,Sára líta vzadu na cvičáku a Filip jí pruží tenisákama.
Trefně mi cvičitelka Lucka Fildu ohodnotila,že je schopen poslouchat 10 sekund a pak už vypne a děj se vůle boží.
Sakra mě to štve!Libo prosím Tě,kdyby k tomu zas docházelo,máš povoleno mu lepnout na vzpamatování,máš povoleno po něm šlapat tak dlouho,dokud to nevzdá a neposlechne.
Hele a ty klece,jak by to mělo asi být na Migase velký?Sáře pak asi o chlup menší,co?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání