| Autor |
Zpráva |
Tony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 17:38 - Změnil/a: Tony
- Nahlásit
datli
no u nás snad nenapadlo ani těch 10 cm, teď máme jeden cm vedle lesíku na severním svahu, na ploše asi 5x5 metrů.
jinak pes mě začíná štvát, venku být moc nechce, celkem rychle mě honí z procházek domů (moc neprotestuji...), vzhledem k diagnostikovanému možnému začátku psincového kašle bych s ní venku ani moc být neměla (jak říkám neprotestuji), ale doma mě začíná tak trochu otravovat - jo máme několik inteligečních her na zabavení kutálíme proti sobě balónek, hledání plyšáků apod. ale ty se mnou hodlá hrát pouze ze žrádlo
takže jediné, co je reálné je sedět na zemi, tahat kolem sebe gumovou kostí na provázku a počítat kolikrát mě pes oběhne
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 20:49
- Nahlásit
jsem si dneska říkala - rozdíl mezi hladko a dlouho srstým psem - hladkosrstýmu se nechce ven, dlouhosrstýmu dom to bylo když jsem litovala ty lidi, co musi svoje psy navlíkat do x vrstev svetrů a přemlouvat je aby laskavě udělali ten krok ze dveří a jednou za dva dni se milostivě yvčůrali a pak mi došlo, že oni asi zase litují mě, že mám takovýho pošuka, s kterým musím v 11 večer v mínus xxx stupních hrát uprostřed sídliště na honičku přestože odpoledne byla dlouhá aportovací procházka...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 22:48
- Nahlásit
hele přestaňte kydat a stěžovat si, že nemáte sníh, já vám ho všechen pošlu i s tou ledovou plochou, co se tu roztahuje po chodnících
přesně tak, nevím co je záviděníhodného na tom, že si Ajan jakoby nic lítá po venku a tváří se, že je mu to jedno. no má smůlu, nevím jestli jemu zima není (ale i kdyby byla on by stejně chtěl courat), ale mě xicht mrzně hrozně... navíc má to očičko tak musí přece vodpočívat, nevím co ho bere
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 23:15
- Nahlásit
helps
pošli, začínám se smiřovat s tím, že letos neproběhne ani jedno venčení na běžkách (až doběžkuju, klidně ten sníh vrátím)...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 10:32
- Nahlásit
Tý brďo,ráno od rána chladnější.Filda včera někde zaslechl fórek,že rusáci budou říkat-zima ,jak v česku.Ve zprávách ukazovali on line 30 st a k tomu slušný fičák!
Tak my měli doteď jen šestnáctku.Co s takovou bude do neděle...
Šeltičko-a teď si vem,v jakém rozporu já žiju.Pes,co nemá podsadu a huňáč!Ve dveřích je mela,kdy jeden pes se tam šprajcuje a druhej ho postrkuje,ať už vymajzne.A já se snažím tu hromadu chlupů překročit,aniž bych žuchla.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 13:59
- Nahlásit
a je to tady,všici už zamrzli,jen ti ve městech ještě nejsou úplně ztuhlí,jen tak napůl!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 15:08
- Nahlásit
Před dvěma hodinami (nejmíň) mi vyhasla kamna. A už mě začínají zábst kolena!
Psiska jsou v pohodě, těm je to fuk.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 17:13
- Nahlásit
datli
jelikož nejsem shnilá si zatopit tak máme f celým baráku nádherný teplíčko a nemrznem . Sem si střihla suprový trénink s třema psama, napřed jsme zaběhali s Lasičákem, pak trochu hraní s Ejsičkou a páč Pumice má výjimečně světlý den dali jsme si pár trojkových sekvencí s Pumicí. Bomba. Fšichni běhali úpa skvěle. A včil rozmrzáme u krbu a pošítače. Ale musím jít pouklízet a vyrobit nějakou buchtu, bo se zítra přijedou kouknout na štěňata. To mi krapet kazí náladu. Teda ne to, že se přijedou kouknout, ale že musím uklidit
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:10
- Nahlásit
trojkové sex...cože?To je ňáká Hanácká novinka?Jako todlensto a k tomu Pumice
My se vrátili z laguny-děcka bruslili a psi jim chytali puk.Sára vystřelila a jak chtěla brzdit,když odchytila puk,jedinný způsob brždění byl plynulý vběh na ostůvek nebo na plážičku.Čímž totálně odvařila hokejisty.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:01
- Nahlásit
hele co to myslíte,když říkáte-pes furt pracoval...jakože pásl?Jak to vypadá,když tam neběhaj ovce?Je to běhání okolo smečky a štěkáni na ni?Furt dneska ten blboun běhal čelem ke smečce a štěkal na ni.Zato Sára vlála za letícím pukem a lovila.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 22:48
- Nahlásit
no nevím, ale tohle mi přijde jako dost nebezpečná zábava, aby psiska lítali po ledě za pukem, vidím ty uřezaný ťapky... to já jsem psy okamžitě z ledu vždycky hnala pryč jak tam byl byť jedinný bruslař
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 23:40
- Nahlásit
Shelticka ale to já viděla taky.Po chvilečce mimale blecháči hopli do náruče a bylo po venčení.Zalezli jsme čekat do hospody,kde mladej zvažoval,jak sežrat čivavu maskovanou za lva a drzou jak opice.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:06
- Nahlásit
Dotázek na odborníky:
může být chovná šeltka, která má křivé horní špičáky? Oboje jsou otočené směrem dopředu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:10
- Nahlásit
Vlčáčková
nemůže
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:15
- Nahlásit
Biluška
Tož to jsem si myslela. Takže Matějek, znáš ho, ne?, prodával Gefellku za 5 000 před dvěma lety. Tak jako to se mi zdá hodně za fenku s takovou vadou. Musím mrknout do PP, zda náhodou není chovná, ale jsem přesvědčená, že není. Ale to už je stejně fuk. Každopádně pak měla štěnda v bývalém domově - bez PP samozřejmě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Pět táců je celkem normální fena za bezPP fenu v té době. Psi s vadou se normoš prodávají na mazlíky za cenu bez papíráků takže mi to nijak přemrštěné nepřijde. Akorát si mohl ohlídat kam ji prodává a nedávat ji do množárny.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 16:12
- Nahlásit
Vlčáčková
a on jí prodával už přezubenou? Nebo to je znát už na mlíčňácích? Nevím to, ptám se.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 16:35 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
OK. Tak fajn. Aspoň to. Každopádně se nedomluvil s někým, kdo si vzal jinou fenu a rozmazluje jí těžce. Škoda psa, mohl se mít dva roky jako prase v žitě a nemusela to být zlomená fenečka.
Ale je pravda, že od té druhé chovatelky jsem slyšela, že prý působili jako prima rodinka, kde se pejsek bude mít dobře. No, nevím, nechci soudit. Každopádně to dopadlo, jak dopadlo. Tak snad už teď budou všechny čtyři opravdu domácími mazlíky v bytě na kanapi. Vypadá to, že jo.
kachna_
Ano, v cca 2,5 letech?
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 17:40
- Nahlásit
Vlčáčková
a těch 5000,- bylo za štěně (pak je to odpovídající cena za fenu s PP a vadou) a nebo za 2,5 letou fenu (tam by asi cena měla být jiná - pokud by tedy vůbec nějaká byla).
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 17:47
- Nahlásit
Už jsem to pochopila - prodala se 2,5 letá fena s vadou za 5000 rodině, která působila solidně a nakonec z toho byla množárna...
no mně přijde v této situaci chtít 5000 jako docela dost - a s tím je pak i zvýšená pravděpodobnost, že si ji vezme někdo, kdo bude chtít náklady vrátit zpět - protože 2,5 letá fena může narozdíl od štěněte téměř ihned rodit a vydělávat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 15:45
- Nahlásit
Tak kdo byl dneska na tom výstavišti?
Já jo. Se mnou Sabinka, Gefellka v průbanu a nevychovaný Xteriéra, který mi za tu dobu málem vyrval obě ruce z ramen.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 15:50
- Nahlásit
Ahoj ty potvoro, mělas zavolat, zašla bych tam taky a podržela ti toho xteriéra. Jela jsem i dneska přímo okolo, ale samotné se mi tam nechtělo. A co, potkala jsi tam aspoň někoho známýho?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:05
- Nahlásit
Eninka
Neříkalas, že zavoláš večer? Nebo jsem to popletla. Měla jsem zato, že nemůžeš, když jsi nevolala.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:08
- Nahlásit
Vlčáčková
říkala jsi, že asi dojedeš pozdě, že mě prozvoníš anebo pisneš sem, ale spíš jsi to viděla až na dnešek, hlavičko děravá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:14
- Nahlásit
Eninka
No jo. Já dojela o půlnoci a předtím přišel zákazník do práce a byl tu se mnou až do poslední chvíle skoro tři hodiny.
Se mi to pak vykouřilo z hlavy. Furt na mě mluvil, co obrat, co výsledek, co tamto a ono...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Se mi to pak vykouřilo z hlavy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:20
- Nahlásit
Eninka
To víš, o půlnoci jsem byla ráda, že valím do pelechu.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:22
- Nahlásit
Vlčáčková
to je jasná věc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:24
- Nahlásit
Eninka
No jo, no. Tak v květnu nebo kdy bude další výstava! Byla tam paní Fialová, která si zkontrolovala Sabinku a opravdu prý není od ní. Takže Sabinka je otetovaný bezdomoveček, no.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 22:18 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Vlčáčková
já jsem tě tam viděla
|